Fecóbácsi 2012 jún. 10. - 22:41:45
(10/10)
Kíváncsiság is lehet indíték, de ahhoz megteszi egy fejlett kis szonda is akár. Nem indokolja semmi, hogy egy komplett felfegyverzett ûrhadsereg vonuljon egyik helyrõl a másikra "vizsgálódni". A hollywoodi amatõr kliséktõl eltekintve pedig a film sem szolgál valódi indítélot. Bioüzemanyag? Vicc. Egy ilyen technika bármit szintetizálhat magának akár a csillagközi porból is.
1/10
ennyi baromságot... 2012 jún. 10. - 20:10:20 1/10 Előzmény Fecóbácsi
(9/10)
Indíték? Kíváncsiság nem lehet elég indíték?
Igaz, ez még nem feltételez rosszindulatot. De ha pl. elvisznek embereket és biológiai kísérleteket végeznek rajtuk, netán élve boncolás és hasonlók? Pedig lehet, hogy õk úgy tekintenének a Föld élõvilágára, mint biológusaink a petri csészékben nyüzsgõ bacikra. :D
Ettõl függetlenül, ahogy az elõbb belenéztem... Hát szánalmas az egész.
F/A-18-as, mint a világ legfejlettebb harcigépe. Kiberhadviselés egy idegen civilizáció harci gépei ellen (a'la Függetlenség napja) stb. stb. stb. :DDD
Fecóbácsi 2012 jún. 10. - 11:28:16
(8/10)
Még ha képesek is lennének a távolságokat legyõzni, akkor sem lenne rá semmi indítékuk, hogy idejöjjenek. A földi nyersanyagok mindenhol máshol megtalálhatóak, a földi bioszférához mérhetõ életközösség pedig valószínûleg millió számra tenyészik máshol is a galaxisban.
sean 2012 jan. 22. - 15:32:47 Előzmény anita27
(7/10)
Ha a Star Trekes elsõdeleges irányelvet nézzük, akkor nem biztos, hogy tanítanának nekünk bármit is :\ A fajunk a viselkedése alapján egyébként inkább félelmet és fenntartásokat váltana ki egy értelmes idegen fajtól, mintsem érdeklõdést vagy csodálatot... :S
anita27 2012 jan. 21. - 16:59:47
(6/10)
...szerintem érdekesebb az a kérdés, ha jönnének a kis zöldek , szürkék, kékek :-)
---1--mit akarnának tõlünk?
( kõolaj ?:-D fajuk fenntartása ?,kapcsolat ? vagy ,haza jönnek ? :-D , töltött káposzta? :-D )
---2--immúnisak lennének -e a betegségeinkkel szemben ?
( AIDS, nátha , politikusok :-D )
---3--valóban ártani akarnak -e, vagy csak kapcsolat felvételt akarnak egy ilyen " primitív civilizációval " ?
( kicsit uncsi már a filmekben, hogy : ...jön a nagy fejlett faj , és leigáz minket ) Mi lenne ha csak beugranának simán , és megtanítanának minket jobban élni ? Elmondanák a hibáikat, hogy mi azt véletlenül se kövessük el .Elmondanák egy újfajta környezetbarát energia titkát stb ...Simán eltudnék képzelni egy ilyen filmet. :-D
offtopic
_Freddy_ 2011 dec. 29. - 06:36:13
(5/10)
nem, én csak megnéztem egy db részbõl 10 percet és kész vége ennyi...
greeen 2011 dec. 29. - 06:34:31
(4/10)
szerintem meg jó nagy baromság,de mivel érdekes téma ezért eladható!De kicsit szánalmas a vége az olyan nagy szavakkal,hogy nem lennék annak az idegen civilizációnak a bõrében aki megtámadja az emberiséget stb..Az a hihetetlen idiótaság meg a végén,hogy léggömbbel felereszkedünk az ûrhajókba egyszerûen szánalmasan béna.de te még ezt úgy látszik megkajálod,de hát ezért is készülnek az ilyen popcorn dokufilmek:)
offtopic
_Freddy_ 2011 dec. 29. - 06:21:32
(3/10)
nem vettem be, természetesen nem értettem komolyan amit írtam....de tényleg jól meg van csinálva
greeen 2011 dec. 29. - 06:16:40 Előzmény _Freddy_
(2/10)
hát ha ezt bevetted akár egy percig is,akkor rendesen rajta lehetsz a cuccon:)
offtopic
_Freddy_ 2011 dec. 12. - 09:57:37
(1/10)
egy részt láttam eddig belõle, nem ártott volna odaírni az elejére, hogy "mi lenne ha..."... olyan jól megcsinálták, hogy már el is hittem az elején, hogy ilyen megtörtént