offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 27. - 01:01:33
(53/273)
bocs: szóismétlés ezerrel "én-én-én"... :SSS
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 27. - 01:01:03
(52/273)
True Blood-ot én nem néztem, de azért én is vigasztalódtam kicsit. én a Black Dagger Brotherhood könyvek legujabb részét olvastam ki. (J.R.Ward - Fekete Tõr Testvériség sorozat) Na azzal lehet vigasztalódni, mert elég rendesen van benne minden mi szem-szájnak ingere... :DD
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 27. - 00:58:30
(51/273)
szia!
hát rettenetes napok vannak mögöttem. most már kb kipihentem, erre látod, kezdhetem az ujabb éjszakázást.. :D
szóval a hulla. szerintem is Vicky lesz. túl jó karakter volt ahhoz, hogy csak úgy le(ki)írják... én legalábbis csíptem. azt is el tudom képzelni, hogy a férfi nézõknek is akartak kicsit kedvezni, mert valljuk be... a Vicky által képviselt nõtípus most eléggé hiányzik a soriból. pasiból van édi helyeske, szép aranyos, vadító dögös..stb, de lányból ez az utóbbi kategória valahogy hiányzik. (a szõke csajszika annyira nem dögös szerintem)
csizi26 2010 febr. 26. - 22:49:17
(50/273)
Marcipáncica,örülök,hogy elõkerültél:)
Még 4 hetet kell valahogy kibírni és lesz új rész(tuti nem várom meg a feliratot).Addig én True blood újranézéssel vígasztalódom,az is egy nagyon baró vámpíros sori(18+os).
A spoilerbõl nekem a hulla elõkerülõs tûnik a legérdekesnek.Ki lehet az,Vicky?
csizi26 2010 febr. 26. - 22:43:24 Előzmény moviEszter
(49/273)
Szerintem ez az embervérivós dolog azért lesz,mert Stephannak extra erõre lesz szüksége valami miatt,de reméllem nem öl meg érte senkit és nem megy át nagyon negatív irányba.A két vámpír fiú közül szerintem Damon a dögösebb,de nekem is inkább Stephan karaktere jön be,csak ne vágna állandóan olyan elszontyolodott képet.LOL
A verbénás cukorkával már én is találkoztam.:)
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 26. - 22:29:12 Előzmény moviEszter
(48/273)
Hahó. Szia! Üdv a "Klubban" :)
Ezen mekkorát nevettem. Én is vettem a múltkor Verbena-s cukorkát, két izben is. És megnéztem a zacsin, a Verbena magyarul vasfû vagy mi a szösz. (most lusta vagyok kicaplizni és megnézni)
A pasi-ügyben is hasonlóan vélekedünk. Elsõre egyértelmûen Ian(Damon) jobb, de nekem szép lassan mégis Paul(Stefan) lett a kedvencem. Egyrészt kisértetiesen emlékeztet valakire, másrészt pedig szeretem az ilyen markáns arcú hapsikat. Az áll-vonala egyenesen észveszejtõ!!! ;))
A spoilerhez egyenlõre semmi... sajnos ezek annyira nem egetrengetõ infók, meg jó lenne már "élõben" látni... :D
10/10
moviEszter 2010 febr. 26. - 14:57:39 10/10
(47/273)
Hmm..:D Az elsõnek különösen örülök.. Végre Stef is bedurvul, yeah!xD Imádom azt a jófiús karakterét, de jót fog tenni neki egy változás! Oh Damon drága felnõ..:D Huh, azért remélem hamar kiheveri ezt a csalódást, rossz látni, mikor szomorkodik..:/ Bár az is lehet, hogy inkább megkeresi azt a kis ribit, és bosszút áll!:DD
A 4. is jó lesz, elvégre még sok sok kérdõjel van a múltjukkal kapcsolatban. Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy ki változtatta át õket..:O
A 6. pontra meg már lehetett számítani.. Régóta a levegõben van már a dolog..:P

Amúgy az a fura.. nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a sorozat elõtt gondolkodás nélkül Damont/Iant választottam volna..Azok a szemek, és az a mosoly..áh:D Erre meg azon kaptam magam már az elején, hogy inkább Stefan/Paul felé húzok.. Nehéz döntés..

Nah, szóval..Szeretem ezt a sorozatot.. És most is mit eszek? Verbena-s cukrot..xD Úgysem kéne megigézniük, önszántamból is megtennék nekik mindent..xD Áh.. A fanatizmus káros..
csizi26 2010 febr. 25. - 18:46:42
(46/273)
Hello!Örülök,hogy már hárman vagyunk ezen a fórumon,akik nézik a VD-t.:)
Én is már nagyon várom a folytatást.Mit szólsz a spoilerekhez,amiket írtam az elõzõ hsz-ben?
10/10
moviEszter 2010 febr. 25. - 15:50:08 10/10
(45/273)
Nah, nehezen, de rátaláltam erre a topikra is! Sziasztok!:)
Az elõbb néztem meg az utolsó feltöltött részt, és már most elvonási tüneteim vannak..:D Az elmúlt 4 napban amint idõm engedte ezt a sorozatot néztem.. és úgy örülök, hogy ráakadtam! Imádom!:D Minden van benne, ami kell.. Alig várom a folytatást! De 1 hónap..ne már!:/
Addig remélem nem bánjátok, ha néha én is csatlakozok hozzátok itt!:D
csizi26 2010 febr. 24. - 21:08:47
(44/273)
SPOILER:
1. Stefan drinks human blood
2. Damon has to step up and be the big brother
3. Someones dead body is found
4. There is going to be one more flashback
episode before the end of the season
5. Matts mom returns
6. The damon- Stefan-Elena live triangle continues
csizi26 2010 febr. 22. - 19:03:27
(43/273)
A vempájör szuka.:D
offtopic
csizi26 2010 febr. 20. - 23:12:25
(42/273)
Akkor nem nagy ügy,máshol sem szeretik a modik,ha van szerkesztési lehetõség és a felhasználók nem élnek vele.Meg ahogy láttam ez a Csécsi a feliratok után érdeklõdõknek is szeret beszólogatni.:D Egyébként valami gáz lehet annak az oldalnak a szerverével,mert 2-szer is próbáltam regelni,de egyik címre se jött meg az aktiváláshoz szükséges email.
Ma nem volt sok idõm olvasgatni,de találtam két érdekes spoilert a facebook fórumon:1.Stephan embervért fog inni (wow!)
2.Valami új plakát van a soriról,ami kissé baljós.
http://static.tvfanatic.com/images/gallery/scary-love-triangle_418x540.jpg
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 20. - 15:24:36
(41/273)
ja, semmi csak rámpiritott egy modi hogy ne irjak több hszt, hanem szerkesszem õket egybe. aztán erre reagáltam, hogy nem hiszem hogy ez zavaró lenne, de azért kösz hogy szólt, mire õ rámirt priviben enyhén magas paciról, mire én közöltem hogy minden rendben van de nem csipom ha valaki ilyen kioktató stilusban kommunikál... de aztán rendezõdött a dolog, visszavettünk mindketten.
hát ja, jelenleg szereplõ-kielemzés folyik. nekem meg néha kapóra is jön beirkálni, úgyis kvázi nonstop a gép elé köt most a meló :(
offtopic
csizi26 2010 febr. 20. - 13:40:27 Előzmény Marcipáncica_
(40/273)
láttam,hogy van ilyen cikk,de csak 1 vd-vel kapcsolatos komment volt ott,hogy,amiben azt írták,hogy a 3. rész után lett jobb.
mi történt a hosszupuska fórumon?ahogy láttam,csak arról ment a tracsparti hogy ki a jobb pasi6csaj a vd-ben...
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 20. - 13:24:10
(39/273)
Na... hát lehet a hosszupuskán nem leszek túl hosszu életû, sikerült kellemetlen levelezésbe belefutnom az egyik adminnal. :S
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 19. - 22:28:59
(38/273)
azon az oldalon (a fõoldalon) van egy keresõ, ha beirod hogy "vampire" egy rakat cikk jön elõ rá. és van köztük valami ilyesmi: "a V.D. az angol kritikusok szerint is fos", és még van pár megjegyzés más cikkekben is róla.
szóval az oldalon blogolók továbbra is töretlenül utálják a sorozatot, holott egy helyen be is ismerték hogy azóta sem néztek bele a késõbbi részekbe sem!
persze az õ bajuk. mi tudjuk hogy egy jóról maradtak el :P
Kathrine tuti meg fog jelenni!!! erre nagy tétekben mernék fogadni! ;)
csizi26 2010 febr. 19. - 21:47:07 Előzmény Marcipáncica_
(37/273)
Várható volt,hogy lesz második évad,hisz a CW legnézetebb sorozata.Kiváncsi vagyok mivel tudnak még elõjönni a 2. évadban.Talán épp Kathrine kerül elõ az elsõ évad utcsó részében?Az ütne rendesen...
Néztem a comment.com-os hsz-eket,hát rendesen megmondták a magukét,csak félõ,hogy a cikk szerzõje már úgyse olvassa el ennyi idõ után a "nagyszerû" kritikájának hozzászólásait.
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 18. - 23:39:58
(36/273)
Jajjdejó!
Azt nézted hogy a fikkmakkolós blogbejegyzésnél mennyi friss felháborodott hozzászólás van? :D szerintem a linkjeink hatására születtek :DD
Én jóbanrosszbant nem nézek... kiábrándultam a magyar sorozatokból márjó ideje. :(
offtopic
csizi26 2010 febr. 18. - 21:28:48
(35/273)
Szerintem még viszontláthatjuk még Elena muterját,mint vempájört.:D Vagy ha nem,akkor Elena többet tuti nem fogja Damont ölelgetni.:D
Arról is találgatások mennek,hogy vajon Alarik e Elena apja vagy õ csak késõbb ismerte meg Isabellt.Mennyi rejtély már...
Hát igen,ez a 6 hét elvonás rossz dolog,nincs mit néznem pénteken a jóban-rosszban elõtt.:D Viccet félretéve:rengeteg amerikai sori van most szüneten az olimpia miatt min 2-3 hétig.Viszont jó hír,hogy hivatalos a VD 2. évad megrendelése.
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 18. - 19:37:47 Előzmény csizi26
(34/273)
Sok rejtély van még! Tényleg arról tudunk valami infót amit irtál? Elena anyjának a holtteste akkor eltûnt?
Hát... ma van az elsõ alkalom hogy az aktuális rész kimarad... és még 5 hét... fakkk.... :S (még jó hogy annyi melóm van hogy nem érek rá unatkozni... :D)