csizi26 2010 febr. 17. - 23:23:50 Előzmény Marcipáncica_
(33/273)
Láttam a hosszupuskán kissé kiakadtak a kritikán a fórumozók.:)Nem csodálom,tipikus olyan kritika,ami csak a rosszat keresi a soriban.A sorozatjunkie is televan ilyenekkel.
Ez az Elena az amnéziás Kathrine elég pihentagyú gondolat.Az is jó nagy rejtély,hogy Damon végül is mi a frászt csinált Elena feltételezett anyjával,Isabellel.vajon megölte,vagy átváltoztatta vámpírrá?:D
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 17. - 12:37:28
(32/273)
ez tényleg jó! :)
offtopic
csizi26 2010 febr. 17. - 11:47:13
(31/273)
Én baromijót röhögtem a kritikán,mert lássuk be az elsõ rész tiszta nyál és nyavajgás volt,mondjuk a két bratyó összeugrása nagyon tetszett.:)
"Ezek a mai, modern, puhapöcs vámpírok (kivéve a True Blood néhány karakterét) viszont leginkább csak mókusokat fogyasztanak, és szerelmesek lesznek a Wall-Mart katalógusból kiválasztott színtelen, szagtalan, jellegtelen tinicsajba"-Ezen röhögtem a legjobbat.
A legjobb eddigi variáció eddig E. és K. hasonlóságára:Elena egy vámpírságát vesztett amnéziás Kathrine...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 17. - 09:49:51
(30/273)
ok-ok, értettem! ;)
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 17. - 09:49:36
(29/273)
jujj, elolvastam ezt a kritikát. hát egyfelõl röhögtem is rajta, (jó a stilusa), másfelõl pedig azért rossz volt olvasni... :(
belinkeltem a hosszupuskás fórumra is, kiváncsi vagyok mit szólnak majd hozzá az ottaniak :D
az viszont tény, hogy az elsõ 2-3 részben semmi extra nem történt. valamikor a 4-5 résznél indult be a sztori, de akkor rendesen. szóval biztos vannak olyanok akik feladták a legelején!
Abban biztos vagyok hogy Elena nem K. lánya, de vajon milyen kapocs lehet közöttük??
csizi26 2010 febr. 16. - 19:55:44
(28/273)
...egy hamar elena vámpírságát
offtopic
csizi26 2010 febr. 16. - 19:33:04 Előzmény Marcipáncica_
(27/273)
Én a facebook-os fórumot olvasom még,sok ott a pihentagyú tini.:)
Találtam egy nem túl hízelgõ pilot kritikát is:
http://comment.blog.hu/2009/09/14/vampire_diaries_fiam_fiam_te_csak_szivni_jarsz_ide
Úgytom a producerek nem akarják egy Elena vámpírsáát,mert nyilván akkor már nem lehetne sok érdekest kihozni a sztoriból.Gondolom elõször olyan rejtélyek fognak kiderülni,hogy mi köze Elenának Kathrine-hez,ki változtatta át a bratyókat,mi lett Elena muterjával,stb.
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 16. - 18:02:10
(26/273)
:DD LOL
én a hosszupuskán olvasgatok néha bele a fórumba, ott is mennek a dumák! :D
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 16. - 18:01:25 Előzmény csizi26
(25/273)
Látod, miyen jó hogy én nem néztem bele amcsi fórumokba! :DD
Szerintem a kissrácot tuti összehozzák Anna-val, fõleg igy hogy kipurcant a krapija (annyira nem siratta! :DD), és már voltak olyan nézések, meg pillanatok amikor valamiféle vonzódást (de legalábbis szimpátiát) véltem felfedezni. Abban biztos vagyok hogy Elena elõbb-utóbb vámpir lesz,csak az nem mindegy hogy mikor. Nem hiszem hogy pár részen belül, én az évad végére tippelem, hiszen ha most ellõnek minden puskaport, akkor mi marad késõbbre?
offtopic
csizi26 2010 febr. 16. - 09:21:35
(24/273)
Idézet a sorozatjunkie-ról:“akárcsak Damon – én sem számítottam arra, hogy Katherine napjainkban is vígan éli az életét, csak magasról tesz a Salvatore testvérekre. Kíváncsi leszek rá, hogy ezután mihez kezd az átvert Salvatore gyerek, mert csúnyán meg lett vezetve”LOOOOL
csizi26 2010 febr. 14. - 20:24:54
(23/273)
Szerintem meg pont az indokolná,hogy kinyírja Kathrint,hogy annyira imádta.Bree-nek is simán kitépte a szívét,nem?
Remélem sokban eltérnek majd a könyvtõl,mert az amcsi fórumon mármindent kispoilereztek a könyvrõl és úgy meg dögunalmas lenne.Nemtom hány évadosra tervezik,de szerentem az Elena csajszi csak a végén lesz vamp.Kivi vagyok,mit kezdenek még a Jeremy+Anna sztorival.Szerintem a vampír kiscsajnak is bejövõs Jer,bínám ha összejönnének.Bár lehet,hogy a vámpír anyucinak nem tetszene,hogy Anna egy Gilberttel kavarjon.LOL
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 14. - 19:13:04
(22/273)
azért ez elég kiszámítható történés lenne... kiváncsi vagyok hogy követik-e majd a könyvet. bár úgy tudom hogy már most egy csomó eltérés van: uj szereplõk, egyes a könyvben lévõk pedig kimaradtak.
persze gondolom Elena elõbb-utóbb vámpír lesz.... hogy történjen valami. de akkor hogyan tovább? addig tart a sori, mig a város összes lakója bevámpírosodik? :D
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 14. - 19:10:09
(21/273)
Gondolod hogy Damon megölné K-t? Szerintem lehet hogy megbántott, és megalázott, de nem hinném hogy megöli azt a nõt akit száz-sok éven keresztül megszállott módon imádott. Persze lehet hogy túl idealista vagyok... :D
csizi26 2010 febr. 14. - 11:59:37
(20/273)
Jaja,de én leginkább azt szeretném látni,hogy Damon döf karót belé,hogy megbosszulja,hogy 145 éven át szopatta õt.Amúgy olvastam egy spoilert,hogy a kövi részben Vicky anyaja visszatér a városba és Damon vele fog kavarni.
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 14. - 11:23:36
(19/273)
...ja, hogy megvédjék Elenát :DDDD
csizi26 2010 febr. 14. - 11:07:11
(18/273)
A hosszupuskán láttam még topikot róla,de ott nem vagyok regelve.Szerintem nyár elõtt tuti nem lesz itt,ismerve a drágalátos kereskedelmi tévéket.Szerintem is vissza fog térni az a "vampire bitht".Bírnám,ha a 2 csávó nyírná ki.:)))
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 14. - 10:00:44
(17/273)
Van pár fórum ahol irkálnak róla. De annyira azért még nem közismert a sori... Vajon nálunk mikor fogják adni?
Amúgy az érdekes, hogy Kathrinet eddig egyáltalán nem zavarta eddig hogy a fiúkkal mi van, és kivel vannak. De most tuti fel fog tûnni és féltékenykedni fog! Mondjuk ez jellemzõ a nõkre, még ha nem kell a pasi, akkor is hirtelen érdekes lesz ha más nõnek megtetszik... :D
Márpedig K. izig vérig nõ, kinézem belõle hogy hiú és irigy is... :DDD
csizi26 2010 febr. 14. - 01:28:11
(16/273)
OK,írjunk offba.A könyvben ugytom:kathrine kinyírja elenát és vámpír lesz belõle,aztán elena kinyírja cathrine-t,stephan-t elrabolják,elena elkezd damonnal kavarni...Jesszusom,ennyi baromságot.:D Örülök,hogy itt is akadt,aki nézi a TVD-t,mert a sorozatjunkis kibeszélõ totál ratyi,1-2 hsz/hét.Jóéjt!
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 14. - 01:17:47
(15/273)
Ja, és sztem nyomjunk off-topic gombot... fõleg hogy nem tudjuk ez a topic pontosan hova is valósi... mert aztán egyszer csak repülünk!
offtopic
Marcipáncica_ 2010 febr. 14. - 01:16:52
(14/273)
Stefan engem egy valós pasikára emlékeztet... ezért elfogult vagyok irányában... :)(amolyan régi ismerõs az illetõ) Damon szemeivel viszont akárki és akármi az illetõ, egyszerûen nem lehet felvenni a versenyt! :DD
Kiváncsi vagyok merre viszik el ezt a sorozatot. Kérdezõsködtem kicsit, és azt hallottam hogy az eredetije (a könyv) annyira nem egy nagy szám...sõt, ebben az esetben rosszabb mint a film. pedig terveztem hogy elolvasom... :(
Meg arra is kiváncsi leszek hogy a szõke csajszikával (nem jut eszembe a neve) mit terveznek, mert eléggé ellaposodott most az a szerelmi szál. Bevallom a 14-esben már bele is tekertem a végén a partis-rinyás részbe... :D
Na jó éjt!