6/10
offtopic
sexykex febr. 17. 19:24:31 6/10 Előzmény Bordács Andrea
(12/12)
A negyvenes férfi – írta sexykex:
Édesanyám elhunyt. Már két hete! Magamra hagyott, alig negyvenévesen. Csak téblábolok a lakásban. Most hogyan tovább, így, életem delén egyedül…
Édesanyám elhunyt. Már két hónapja! Azóta egy rendeset nem ettem, csak hambit, meg pizzát. Próbáltam tócsnit sütni – mert imádom – de állítólag krumpli kell hozzá, meg olaj. Az egyik nem volt itthon, a másik meg veszélyes. Ki is dobtam, mert gyúlékony. Igen, kedves naplóm, megkérdeztem a szomszéd Erzsikét, lenne-e a feleségem, de kiröhögött – fúj, ezek a mai lányok! (Igaz, Irmuskát is megkérdeztem a földszintről, de szerintem nem értette meg. Sajnos már egy kissé nagyothall.)
Édesanyám elhunyt. Már két éve! Rendszeresen bejárok a gyerekszobába – az én egykori gyerekszobámba – és gyönyörködöm a kiságyban. Istenem! Hogy fértem el ebben? Ott áll az etetőszék a sarokban és szomorúan nézi a cipellőket, amiket egytől-egyig kinőttem. … Először egy kutyust akartam, de a mama megmondta annakidején, hogy a kutya tiszta szőr és inkább tíz gyerek, mint egy kutya!

Megtaláltam Dézit! Vállalta, hogy kihordja a spermámat, illetve a magzatomat, lesz, ami lesz! A postás szerint már bujkált benne valami és lehet, hogy nem is az enyém, de kit érdekel? Ha megszületik, akkor végérvényesen az enyém lesz. Dézi se akar hozzám jönni, a fene érti miért…
A mama nem mondta, hogy ezek éjjel-nappal üvöltenek. Lámpának hívom, mert állandóan világít. Szinte teljesen kopasz és örökké csak enne. Hogy lehet egy lány kopasz? Nekem göndör fürtjeim voltak azon a réges-régi képen és vigyorogtam. Ha legalább meg tudnám szoptatni! A mellemre kötöttem a cumisüveget, de Lámpi még jobban üvöltött…
A mama nem mondta, hogy a kicsiknek is lehet hasmenésük. Amikor először megláttam, elhánytam magam, ezért duplán kellett takarítani. Rá se merek nézni – a tudjátok mijére – mert nem vagyok pedofil és nem is törölgetem. Így viszont mindig fürdetni kell. Megoldottam, hogy örökké csak a hátát nézzem, amikor csupasz, de néha megpróbál négykézlábra állni…
Már egy hete csak a mamára gondolok. Az ő hülyesége volt ez a „tíz gyerek inkább, mint egy kutya” mondás. A múltkor szaros nyakkendővel indultam útnak, de csak a földszintig jutottam, mert a takarítónő azt mondta, hogy a Lámpit nem szabad égve, illetve magára hagyni. De, hogy fogok így dolgozni, ha lejár a GYED? Kedves naplóm: Segíts!!!
Bordács Andrea febr. 17. 10:33:58 Előzmény sexykex
(11/12)
Te most simán mellébeszélsz: AZ előbb nem volt arról szó, hogy egyedülálló vagy sem. Egyszerűen tény, hogy többségében egy 40 férfi jobb, apa mint egy 20-as éveiben járó, aki még előbb magát akarja ki/megtalálni. Az, hogy mit ír az AI egyáltalán nem releváns, rengeteg ökörséget ír, és rendszeresen hallucinál. Az is egy idióta, aki komolyan veszi, amit az Ai ír. A 40-es férfi mitől volna ritka madát? Az határozná meg valaki értékét, hogy van-e párja? Ez a nézet baromi gáz. Azért az igényesebb emberek nem állnak össze bárkivel. Az egyedülálló 40-es (de bármelyik korosztály esetében) semmit nem mond el az emebri minőségéről, hogy valaki egyedülálló vagy párkapcsolatban él. Egy normális ember biztos, hogy nem ekrül párkapcsolatba olyanokkal, aki iylen buta bullshiteket ír, bár olyannal sem alapból, akinek a nickneve sexykex. Azon mit nem sikerült felfogni - igen, mindenki tudja rajtad kívül, hoyg ez egy film, egy fikció-, hogy az a 40 éves férfi azért akar így gyereket, mert nincs olyan nő akivel látná a jövőjét, azért szeretne így gyereket. Nem direkt nem akar feleséget, hanem nem lát olyan nőt, akit szívesen elvenne. Amúgy sok esetben az apák/férfiak sokkal alkalmasabbak szülőnek, mint sok nő/anya. Érdekes, hogy azon nem akadsz fenn, hogy a filmben legális a béranyaság, pedig az nagyon kevés helyen engedélyezett. Egyáltalán hogy jönnek ide a transzneműek? Szó nincs arról, hogy transznemű lenne a főszereplő. AZ, hogy miért lámpának hívják a gyereket amíg nem születik meg, a filmből is egyételműen kiderül, na meg az előbb is leírtam, hogy a lány nem akar kötődni hozzá, ezért nem adnak neki rendes nevet. Ő béranya, aki az eredeti tervek szerint lemond a gyerekről. Te nem vagy százas, az biztos. A 8 általánosod megvan egyáltalán?
6/10
offtopic
sexykex febr. 16. 15:14:55 6/10 Előzmény Bordács Andrea
(10/12)
Az AI szerint a 40-es egyedülálló férfi kettős kötésben él: értékeli a szabadságát, de vágyik a mélyebb kapcsolódásra, miközben nehezen változtat a már kialakult életritmusán. Egy párkapcsolati tanácsadó szerint: A mai 40 éves férfi valóban egy ritka madár. Az értékesek többsége már foglalt, az egyedülállók között pedig sok a „nehéz eset”. Szerintem egy egyedülálló 40-es férfi nem akar gyereket. Ha nem akar feleséget, akkor gyereket biztosan nem akar – kivéve, ha transznemű és nőnek érzi magát. Tehát a film alaphelyzete, nyitó konfliktusa egyszerűen zakkant. Tény, hogy én elég sötétnek látom a helyzetet, amin az se segít, hogy Lámpának nevezik az újszülöttet. Nem, ettől többet valóban nem akarok megérteni a filmből.
Bordács Andrea febr. 15. 00:59:48 Előzmény sexykex
(9/12)
Egyrészt egy 40-es férfi kiváló apa lehet. Sokkal türelmesebb, mint egy fiatal. Egy 40-es jól kereső férfi már miért ne lehetne magányos? Nem talál olyan nőt, akivel együtt szeretne élni. Megsúgom, rengeteg iylne magáányos férfi van, és nő is, de nem feltétlenül egymást keresik. A lány pénzt akar, nem gyereket. Ezért figyel arar, hogy ne kötődjön a gyerekhez, mert akkor nehéz volna lemondani róla. Tanulni szeretne és nincs oylan partnerkapcsolat, se egzisztenciája, hogy gyereket szüljön magának. Van, amit egyáltalán megértettél a filmből?
Bordács Andrea febr. 15. 00:54:31 Előzmény orpheusmaster
(8/12)
Azért, mert amíg kiderül a neme, semleges névvel illetik. Azért ilyennel, hogy a lány ne kötődjön hozzá érzelmileg
ElmoBlatch 2024 dec. 25. - 07:55:24 Előzmény orpheusmaster
(7/12)
Azért nevezik így a terhesség alatt, hogy a csaj ne kötődjön hozzá érzelmileg.
10/10
Kora 2024 dec. 14. - 12:00:49 10/10
(6/12)
Tök aranyos film.
6/10
Dolphus Lundgrennus 2024 jún. 15. - 01:07:31 6/10
(5/12)
Az IMDB-s pontszám (6,4) és értékelés közelebb áll a valósághoz...nézhető film, de vannak vele gondok is, amitől az élmény kissé felemás marad, de összességében megérte megnézni.
orpheusmaster 2022 máj. 29. - 12:14:18
(4/12)
Olyan van,hogy a gyereket elnevezték Lámpának? :D
5/10
Rojita 2022 ápr. 15. - 17:04:31 5/10
(3/12)
Egy habkönnyű vígjátékra vágytam, - ez inkább egy lassú, lelkiző játékfilm volt. Bár, voltak humoros ötletek, de nem mondanám vígjátéknak.
A történet alap-ötlete Amerikában elterjedtebb lehet, mint itthon. (Biztos, nálunk is előfordulnak ilyen esetek, de társadalmi visszhangja nincs.) Lehet, h ezért készült ez a film, h a felmerülő kérdésekre a nézők maguk adják meg a választ.
6/10
sexykex 2021 dec. 29. - 13:04:28 6/10
(2/12)
Végül is egy kedves, nézhető film babavárós eseményekkel. Probléma inkább az alapötlettel van. Miért másoknak szül gyereket egy fiatal nő, miért nem alakul ki kötődés a magzattal? Miért lesz magányos egy jól kereső, normális férfi? És miért gondolja, hogy jól fogja egyedül nevelni azt a gyereket, hiszen már elég öreg hozzá. (Megkopott türelem, hülye szokások.) Inkább egy öreglányra vadászna, vagy fogadna örökbe egy nagyobb fiút. Na, jó majd együtt megoldják.
10/10
Stacy11 2021 dec. 27. - 03:54:49 10/10
(1/12)
Kedves film értékes gondolatokkal.