Téma: Együtt

10/10
salb2 jan. 15. 19:36:26 10/10
(9/9)
Nekem tetszett.Meglepően jó kis film.
10/10
Péter Angyal jan. 13. 12:24:20 10/10
(8/9)
Az utóbbi évek egyik legjobb horrorfilmje!
Ledbet jan. 12. 21:11:09
(7/9)
7/10

Nagyon jól indul remek színészi alakítással,ötletes részletekkel,többnyire - de sajnos nem mindig - jó horror kivitelezésekkel. Sajnos a film cselekménye a film közepe fele kezd kissé zavarossá válni,mintha a forgatókönyvíró nem gondolta volna át a film eseményeit vagy csak tudatosan próbált volna fehér foltokat hagyni a történet hátterét illetően - sajnos túlontúl nagyokat.

Ha az ember utána olvas érthetővé válik a történet és kerek - bár közel sem egészen alaposan - kifejtett végkifejletet kapunk. Szerintem egy igazán jó horrorfilmnek magától értetődőnek kéne lennie,nem kellene youtube videókat és elemző cikkeket olvasnunk az érthetőség érdekében,hacsak nem kiegészítés gyanánt. Éppen ezért - bár szeretnék többet adni,mert máskülönben megérdemelné - nem tudom többre értékelni hétpertíznél.
5/10
pihes jan. 11. 15:04:35 5/10
(6/9)
Jó, hogy ezt nem estére hagytam, minden képzeletet felülmúló agymenés a vége ÖT/TÍZ
7/10
danek87 2025 okt. 20. - 16:38:15 7/10 Előzmény bkriszta80
(5/9)

Amúgy az egész rém gusztustalan, lehetett volna ezt a sztorit elmesélni sokkal szebben is."

Akkor hatását vesztené az egész, hiszen pont az elborzasztás volt a célja mint a "Szer"- nek.

5/10
bkriszta80 2025 okt. 20. - 14:21:19 5/10
(4/9)

Azt nem értem hogy az a pár aki a barlangban volt nekik miért nem sikerült az egybeolvadás, mint a szomszédnak meg a főszereplő párnak. Ők vajon mit rontottak el. Amúgy részemről jobban örültem volna ha a végén a srác hagyja meghalni a lányt és szabad lesz. Amúgy az egész rém gusztustalan, lehetett volna ezt a sztorit elmesélni sokkal szebben is.

5/10
gshh 2025 okt. 10. - 20:22:04 5/10
(3/9)

Kissé túlértékeltnek találom. Lekötötte a figyelmem, ugyanakkor számomra már kissé unalmas, hogy minden ijesztőnek szánt jelenet sötétben játszódik, a sok jump scare olcsó hatást kelt, plusz némely jelenet kifejezetten szánalmas volt. A film vége kissé romantizálta ezt az egyesülés dolgot...azt, amivel az egész film során nyomasztani akartak minket. Ha már a film elején megtörténik, akkor szerintem mindenki csak nyert volna. A barlangbeli torz lény mellesleg közelebb áll a Zeusz előtti négykezű - négylábú idealizált lényhez, szóval miért is mondta a tanárbácsi Millie-nek, hogy ne akarja a másik opciót? Egynek egyébként elment...5/10

8/10
Ildikó Nóra 2025 okt. 02. - 09:38:25 8/10
(2/9)
Meglepő, érdekes, furcsa, nem átlagos, különleges; a főszereplőknek, mellékszereplőknek jól állt a szerep és jól is játszottak. A szereposztás, az operatőri munka, a helyszínek, filmzene, színészi alakítások is tetszettek. Más befejezésre számítottam.
Hungary.095 2025 szept. 26. - 16:49:13
(1/9)
Hát, nem egy hétköznapi horror. Inkább beteg, mint ijesztegetős. De csak kicsit beteg. :)