4/10
Findzs ápr. 11. 16:23:18 4/10
(18/18)
Borzasztó infantilis, kiszámítható a színészek és a karakterek is irritálóak.
4/10
6/10
Atis88 ápr. 06. 19:05:33 6/10
(17/18)
Egyszer nézhető, de nem hagy az emberben maradandó élményt.
10/10
Hottentottalapaj ápr. 01. 03:07:05 10/10
(16/18)
Zseniális film minden téren. (Agyhalott tökfejek kíméljenek!) A technológáit nem kell ragozzam remélem. Színészet nonpluszultra. Stanley Tucci, Chris Pratt, Millie és Esposito mind top szintet hoznak, olyannyira, hogy Millie-nek megadnám erre csont nélkül az Oscar-t. Tragikomédia, zömmel vidám, de néha meg szívfacsaró. Ez az írót dícséri. De legfőképp a nem gyengén mély mondanivaló dömping, amiket üzen, pl a zsarnokságról (amik megint egyre szaporodnak a világban), békéről, szeretetről, családról, áldozatról stb (Mondom, agyhalott tökfejek kíméljenek!)... továbbá sok szórakoztató kiszólás és kikacsintás (pl a Stranger Things-re)
6/10
SUDO márc. 25. 15:14:21 6/10
(15/18)
Egyszer meg lehet nézni...
4/10
Pimpedly márc. 23. 06:10:23 4/10 Előzmény Ahoj poplacsek
(14/18)
Alatta sem.
1/10
Ahoj poplacsek márc. 20. 20:25:47 1/10
(13/18)
Megtekintése 12 éves kor felett nem ajánlott.
2/10
Kuvasz1 márc. 20. 19:07:05 2/10
(12/18)
Nagyon gyenge.....
9/10
Zsolt Bakó márc. 18. 22:44:36 9/10
(11/18)
Jó kis film. Nem veszi komolyan magát. Esti kikapcsolódásnak tökéletes. Látvány kiváló.
8/10
TheOldMan márc. 18. 16:15:05 8/10
(10/18)
Az tény, hogy nehéz megvédeni az Elektronikus államot. Miért is kell megvédeni ? Szinte gyűlölet kampány zajlik ellene, beszédtéma szidalmazni. A negatív reklám is reklám. Viszont így sokan e miatt is nézik, ez talán a cél. Nos a film sem nem jó , sem nem annyira rossz, hogy ennyit kellene foglalkozni vele. Főleg azért, mert azonnal felejthető.
Le kell menni gyerekbe, de nagyon. Nekem általában sikerül, de apró kis blődliségeken kieshetek a gyerekszerepből és vége a varázsnak. Elfogadtam : egy együgyű mese, a robotoknak is van szívük, így jól szórakoztam. 8/10.
Valóban az egész annyira naív és meseszerű, akár egy musical, amit sokan nem csípnek, mert dalra fakadnak. Itt nem énekelnek, viszont minden percben mesét szájtátva hallgató kisembernek kell lennünk, mert különben eltűnik a varázs.
A legérdekesebb számomra az volt, hogy mennyire utáltam Millie B. Brown-t, akiért még rajongtam a Stranger Things alatt. Nagyon úgy néz ki, hogy a gyönyörű szemei vannak, semmi több. Úgy néz a kamerába, mintha szelfizne, borzasztó modoros. Chris Pratt nemkülönben. Talán rendezői elvárás volt ? Gyerekeknek játszunk, tehát legyünk idióták !?! Akkor a rendezőknek jár a fekete pont.
Nos, ha csak elé ülsz, hogy eltölts 2 órát és nem foglalkozol az elvárásokkal : igazából egy jót szórakozhatsz.
5/10
pihes márc. 18. 14:37:35 5/10
(9/18)
Ha eléred ezt a színvonalat, ettől rosszabb ne legyen! Közepes szint ÖT/TÍZ
7/10
AlexWolf márc. 17. 23:57:47 7/10
(8/18)
Nem olyan rossz film ez.
4/10
Gulácsi Péter márc. 17. 23:18:21 4/10
(7/18)
Az első kb 40 perc még aránylag jó volt, utána olyan gagyi, unalmas, gyerekes bénaságba megy át a sztori, hogy alig bírtam végignézni.
A szereplők is idegesítettek, tele volt logikai bukfencekkel a film, aztán ellőtték a robotok is érző lények bullshitet és ott el is vesztett a film...
Gyerekeknek nem ajánlott, felnőtteknek meg röhejes.
Esetleg a látvány miatt egynek elmegy.
4/10
tesz-vesz márc. 17. 16:20:01 4/10
(6/18)
Nagyon kiskorú gyerekeknek készült. Komolytalan.
nem is emlékszem, hogy ilyen monumentális gépek hol voltak benne, mint itt a képen:
https://www.youtube.com/watch?v=BmRKYqf-GP0

a zene néhol jó.
Felhőjáték márc. 17. 15:06:23
(5/18)
*legyőzzük
Felhőjáték márc. 17. 15:00:09
(4/18)
A hozzászólás csak spoilert tartalmaz. Slam Poetry Az elektronikus állam filmről.

...Az állam én vagyok,
Mondta a Nap király a Lajos,
Az idő pedig haladt,
Felfedeztünk robotokat,
Először turmix gépet,
Meg minden más elmésséget.
Míg nem aztán jött az értelem,
Az önáló tudat a gépben,
"Aki" Majdnem ember lett.
Hinni most sem késő,
S, lehetett volna jó vége a dolognak,
De hát az emberek csak morogtak,
Na még mit nem, joguk nekik nincsen.
Mivel nekünk kell a háború,
Figyeljetek rám ember gyerekek,
Most legyőzük a gépeket.
Minő paradox élő halottat,
Életben tartani legott, a gép fog.
Mert hihetsz a gépben a benne rejlő,
Értelmes "lényben",
Aztán innen legyen a mese édes és bús,
Mindig lesznek mohó, kapzsi emberek,
Persze az áthallás örök, lesznek majd despoták,
Kiknek a világ csak mánia,
Egy bizonyos típusú onánia.
S, hogy a mese panel se károsodjon,
A vége csupa boldog: igen,
Rád meg szép álom leljen...
Eon márc. 16. 14:21:31 Előzmény Fertility
(3/18)
abszolút egyetértek Prattel kapcsolatban.
4/10
Fertility márc. 16. 11:53:37 4/10
(2/18)
Szokásos amerikai limonádé, elcsépelt történettel.Helyenként kifejezetten kínos. A Crish Pratt által hozott karakter ugyanolyan ócska és erőltetett,mint az összes Marvel filmjében,legközelebb előre megnézem a szereplőket,sajnos most nem tettem.Csapnivaló "színész",soha semmit nem bír hozzá tenni a filmekhez a szekunder szégyenen és műlazaságon kívül. A többi karakter is unalmas,bár gondolom nem a színészi teljesítmény volt a lényeg.A film vontatott,kár volt ennyi időt pazarolni rá a rendezőnek is és nekem is. Kétszer aludtam el rajta. A négy pont is sok érte,de a látványvilág talán megér annyit. A folytatást tuti nem nézem meg.
10/10
steelprophet márc. 15. 23:37:07 10/10
(1/18)
Ez egy jó film. Kissé nehezen indul, aztán felpörög. Millie Bobby Brown meg gyönyörű.