Téma: Elõszoba

10/10
borfalu 2009 aug. 09. - 20:36:28 10/10
(7/7)
Valami rejtélyes ok miatt, csak az elsõ 3 részt adta le a tvpaprika. (Arany Kaviár, Robinson, Belcanto éttermek.) Érdeklõdtem, hogy miért van ez? - konkrétumok nélkül leráztak. A bejegyzett mûsor rendhez képest az aug. 01, 04 és a tegnapi napon is mást sugároztak helyette, bár tudomásom szerint, már több részt is leforgatott a stáb.
ittakary 2009 júl. 29. - 11:38:31 Előzmény myg
(6/7)
örültem neki hogy nem oltjátok :)
ugyanis rokonom a mûsorvezetõ ^^
sajnos nem tudtam róla hogy ilyen mûsort is készít, igy minden eddigi részrõl lemaradtam. Nem tudjátok valahol meg tudnám nézni? esetleg letölteni?
myg 2009 júl. 23. - 14:00:16
(5/7)
Szerintem is érdekes a mûsor, mondjuk az elsõ részben volt néhány kínos pillanat, de a Robinsonos tetszett. Kiváncsi vagyok melyik éttermek lesznek még.
Elolvastam a tv24-es irományt, mondjuk kritikának nem nevezném, fröcsögõs harag az egész írás. Speciel én sem tudtam mi az a cassis likõr...:)
De miért keverik az írásba a politikát? Ki a f@szt érdekel, hogy kivel focizott évekkel ezelõtt a mûsorvezetõ? Muszáj még ebbe is belekeverni a politikát?
Hajrá Csaba!
10/10
borfalu 2009 júl. 21. - 13:32:35 10/10
(4/7)
A ma délelötti rész is - Robinson Étterem - élvezhetõ volt. Láthattuk, nem a "kérdezõre" van kihegyezve a sorozat. -De miért is lenne? Továbbra is áll, amit az elõzõ bejegyzésemben írtam. Senki sem rúgott és kapott öngólt.
10/10
borfalu 2009 júl. 20. - 11:15:56 10/10 Előzmény sonka
(3/7)
A szerencsétlen tv-kritikus fõ feladata a fikázás. Ugyan ez az írás megjelent a SZÍNES rtv 31. heti számában is.
Saját véleményem az elsõ részrõl fönntartom. Hogy a kérdezõ "civil" és különösebb gasztronómiai ismeretei ilyen szinten nincsenek, a mûsor színvonalát szerintem nem befolyásolja, hisz a vendéglõs - gondolom késõbb a többi részben is - minden sajátosságot részletesen és színesen magától is bemutat. Michelin inspektort mégsem küldhettek kérdezõnek, hiszen a személyük titkos. A kérdezõ átlag ember, lehet, hogy így direkt a mûsor koncepciójának a része. Különben Michelin minõsítés ide, vagy oda; a dolog lényege ez: ételeinket mindíg szívvel - lélekkel, elsõ osztályú, friss alapanyagokból készítsük, magyar gasztro-identitásunkat nem degradálva és feledve. Ezt az alapvetést egyre több vendéglátó hely ismeri föl és követi.
sonka 2009 júl. 18. - 16:19:15 Előzmény borfalu
(2/7)
http://tv24.hu/hir/ongol_a_konyhaban

Hát nekik nem ez a véleményük. :-)
10/10
borfalu 2009 júl. 14. - 14:10:15 10/10
(1/7)
A mai rész nagyon tetszett. Arany Kaviár (exkluzív orosz) Étterem. Nyíri Sándor séf és résztulajdonos szellemesen szemléltette éttermük sajátosságait. Jó lenne, ha a csatorna megírná, hogy pontosan hány részes a sorozat és mikor melyik éttermet mutatják be.