1/10
koq1998 2025 nov. 12. - 07:25:19 1/10
(51/71)
Nem rossz! Eléggé lehúzták, pedig egy esélyt megér. Nagyon szépek a képek, látszik, hogy milyen sok pénzt beletoltak. Igényesen összerakott alkotás profik által.
10/10
Baba25 2025 nov. 10. - 19:29:34 10/10
(50/71)
Annyival kiegészíteném még, hogy nem vagyok Ákos rajongó, nem azért néztem meg háromszor a filmet. A film feleleveníti a tinédzser koromat, kicsit visszarepít az időbe és mint dokumentum film nagyon újszerű, nem “átlagos” dokufilm!
10/10
Baba25 2025 nov. 10. - 19:01:55 10/10 Előzmény pityukaroly
(49/71)
Minden közönség találkozóról a Facebookon képeket tettek fel. Csíkszeredai találkozóról érdekes, hogy nem volt felrakva semmi. Ha megírjátok, hogy az alkotók közül kik voltak ott, akkor talán elhiszem, hogy volt ott vetítés. Háromszor láttam és nekem NAGYON tetszett.
1/10
Legpetibb 2025 nov. 10. - 17:29:10 1/10 Előzmény Lárifári
(48/71)
Nekem a nagybátyám látta azon a zártkörűn.. majd rákérdezek őnála. Ènnekem NAGYON!!tetszett a film arénában láttuk .
10/10
Lárifári 2025 nov. 10. - 10:41:24 10/10 Előzmény pityukaroly
(47/71)
Lehet tudni, hogy pontosan mikor volt ez a vetítés és az alkotók részérőp kik voltak jelen?
4/10
pityukaroly 2025 nov. 10. - 07:01:47 4/10 Előzmény Baba25
(46/71)
Én is itt láttam. Volt egy zártkörű vetítés a csíkszeredai Sapientián, utolsó pillanatban lett áthelyezve, a Csiki mozi lett volna eredetileg. Utána ünnepi vacsorán voltunk, nagyszerű élmény volt amúgy, hangulatos volt meg minden. Hivatalosan szerintem Magyarországon kívül nem is lesz bemutatva, mivel ott se lett nagy siker. Én azért a 4 csillagot megadtam neki, mert nagyon szeretem Ákost!
10/10
szentikriszta76 2025 nov. 09. - 18:54:42 10/10
(45/71)
A film minden pillanatát imádtam, kétszer is megnéztem! Mindenkinek ajánlom! Annak is, aki ismerik Ákos munkásságát, de talán azoknak még jobban, akik nem. Őszinte film, érzelmileg mindkét határon, a nevetés és a pityorgás is garantált.
10/10
Baba25 2025 nov. 09. - 18:25:39 10/10 Előzmény vargafe
(44/71)
Az biztos, hogy Csíkszeredán NEM mutatták be ezt a filmet és nem is találkozhattál az alkotókkal, mert eddig még csak magyar mozikban láthatja a közönség. Egy pontot adsz arra, amit nem is láttál.
1/10
vargafe 2025 nov. 09. - 16:22:09 1/10
(43/71)
Volt 'szerencsénk' megnézni Csíkszeredán egy zárt körű eseményen, ahol a film alkotói közül is eljöttek páran.
10/10
Anikó751223 2025 nov. 09. - 07:37:23 10/10
(42/71)
Gyönyörűen elkészített, a léleknek sokat adó film. Szeretem Ákos munkáit, de ez a film szerintem túlmutat rajta, elgondolkodtató, múltidéző, érzelmes. Nem elég egyszer megnézni és mindenkinek (elfogulatlanul!) látni kellene, mert rengeteg érték van benne! Gratulálok a készítőknek!
10/10
Filmesguru 2025 nov. 08. - 20:36:03 10/10
(41/71)
Az „Ember maradj – Az Ákos-sztori. Eddig.” egy lenyűgözően mély és részletekbe menő portréfilm, amely nem csupán Ákos eddig elért zenei pályafutását mutatja be, hanem az ember, a művész személyes küzdelmeit és gyarlóságait is feltárja. A rendező érzékeny és filozofikus megközelítése révén a néző átérezheti azokat az érzelmi mélységeket, amelyek Ákost alkotó emberként jellemzik, egyaránt megmutatva hűségét önmagához és a művészethez. Ez a film emlékeztet arra, hogy a művészet nem csupán siker és ragyogás, hanem folyamatos fejlődés, emberi élet, érzelmek és kitartás is.
10/10
Purpleprincess70 2025 nov. 08. - 16:18:27 10/10
(40/71)
Elfogulatlanul, 10 csilag!
De csak azért, mert nincs 11🤞❤️😍
Eddig ÖTSZÖR láttam!
Csak az kommenteljen, aki megnézte a filmet!
Aki még nem látta, feltétlenül nézze meg! Hátha kiszélesedik a látóköre és megérti, hogy miről is szól ez a dokumentumfilm!🙏
10/10
Zi101 2025 nov. 08. - 12:34:17 10/10
(39/71)
Aki nem látta miért véleményez?!

Persze ma mindenkinek lehet véleménye 😁🫣

Nagyon jó film!
Érzemi hullámvasút!
Ákos hétköznapi arcát is megmutatása!
10/10
joykata 2025 nov. 08. - 01:45:10 10/10
(38/71)
Harmadszorra láttam, és még mindig tud újat adni. Hihetetlen munka van a film elkészítésében, amit mi el sem tudunk képzelni, de minden percében érezhető volt. A vetítés utáni beszélgetések igazi, apró lélekmorzsák, amelyek nagyon betalálnak, ez a hosszú csendeken és a nagy nevetéseken át is tapintható volt. Csak ajánlani tudom, nem csak rajongóknak, hanem azoknak is, akik esetleg más véleményen vannak Ákos iránt.
Lizus-ka 2025 nov. 07. - 09:09:46
(37/71)
Jó volna ha nem csak ennél a filmnél akadnánk ki azon, hogy olyanok pontozzák le, akik nem is látták vagy nem nézték végig a filmet. Szinte minden filmnél van ilyen hozzászóló, de csak elvétve találkozom azzal, hogy ezt valaki szóvá tenné.
9/10
bobcsapat 2025 nov. 06. - 20:17:11 9/10
(36/71)
Szomorú és kicsit vicces is, hogy emberek úgy adnak irreális pontokat egy filmre, hogy azt nem is látták. Az 1 pontot adók közül vajon hány ember nézte meg a filmet? Szinte biztos, hogy egy sem..... Érdekes, hogy a politika ennyire elvette az emberek józan ítélőképességét már egy film kapcsán is. Én sem értek egyet Ákos politikai nézeteivel, de ettől még nem pontoznék le egy filmet, ha nem láttam volna. Nem értem miért kell egybemosni azt, hogy egy film szakmailag milyen minőségű, azzal, hogy valaki melyik politikai oldalon áll, én azt hittem ez egy filmes fórum......
A fél ország politikailag az egyik oldalon áll, az ország másik fele meg a másik oldalon. Lassan oda jutunk, hogy ha valaki politikailag nem úgy gondolkodik, ahogy mi, akkor a munkáját automatikusan lenullázzuk mindeféle konkrét tények, indokok nélkül.
A film egyébként szerintem 6-7 pontot ér legalább. Azért adok 9 pontot, mert nem tartom reálisnak és korrektnek a film készítőivel szemben a jelenlegi átlagpontot.
2/10
offtopic
Nótárius 2025 nov. 06. - 00:08:54 2/10 Előzmény Judit Papp
(35/71)
Tiszteletben tartom a figyelemre méltó véleményét.
Az viszont mindenképpen elkerülendő tévképzete, hogy önmagából kiindulva a saját viszonyulását
"Az ember már csak ilyen" [...] "fajta"
kinyilatkoztatással próbálja általánosítani. Ezt a ráerőltető hibát könnyen elkerülheti, ha csak a saját nevében fogalmaz; mert pl. sokan másokkal együtt, én is ember vagyok, de egyáltalán nem "olyan" és semmiképpen nem "fajta".
¯\_(ツ)_/¯
10/10
Judit Papp 2025 nov. 05. - 14:09:29 10/10
(34/71)
Lelkemig hatolt a film! Persze ehez az kellett, hogy a kezdetektől ismerjem, kövessem Ákos munkásságát a hajdani Csillagfény diskótol kezdve. :) Szép, sírós-nevetős film lett. Nem úgy jó film, mint egy jó film. Nem kapunk világmegváltó sztorit, csavarokat, látványt. Ez egy riportfilm, arhív és arhívnak látszó felvételekkel. Az érdekes az, hogy Ákos története nem egy drámákkal, fordulatokkal , megdöbbentő eseményekkel teletűzdelt életút. Adott volt egy exibiciónista fiatal fiú, aki majd szétrobbant a benne túláradó kreativitástól. Jött, megmutatta magát és győzött! Kb ennyi! Mégis végig lekötött a film. Értékes gondolatokkal, emberi történetekkel lettem gazdagabb. Ákos nem egy "cuki" figura, aki mindenki szívét egyből meghódítja. De alázatos, végtelenül tehetséges és sokoldalú művész, és ez elvehetetlen érdeme.
Bennem maradtak még kérdőjelek. Ha kritikát kéne megfogalmaznom talán annyi, hogy a film első fele viszonylag szépen folyik kronológiai sorrendben a gyermekkortól egész a Bonanza feloszlásáig. Után viszont kevereg-kavarog Ákos pályafutásának állomási és magánéletének történései között. Pl ott hagytuk abba, hogy szörnyen összevesztek a Gáborral és Zsolttal. Aztán egy snittben arról van szó ,hogy úgy 25-30 év múlva kb Ákos mentette meg Gábor életét. Szóval a végefelé kissé összecsapott lett!
Miközben néztem, azon elmélkedtem, vajon akkor is lekötne-e a film, ha fogalmam sem lenne, ki az az Ákos? És arra jutottam, hogy igen! Az ember már csak ilyen kíváncsi, más életében vájkálódós fajta...engem érdekel bárki élettörténete! :)
Lizus-ka 2025 nov. 02. - 07:31:11 Előzmény Tuberoe68
(33/71)
Ezek közül szerinted ki hunyt el?
10/10
Tuberoe68 2025 nov. 02. - 07:18:54 10/10 Előzmény Lizus-ka
(32/71)
Bárkiről lehet filmet készíteni. Ha a legtöbb eladott lemezzel rendelkező előadó a szempont akkor valamelyik roma csapat fekete vonat, vagy várady roma cafe lenne a nyertes... aki legrégebb óta csinálja, akkor demjén, zorán vagy presser... aki több mint 15 alkalommal töltötte meg a puskás/bs-t fullházzal , akkor Ákos....

De ezt egy producer kitalálta, beadta az NFI-hez a pályázatot, elbírálták és nyert. A készítők azt mondták, hogy sok kormányhoz dörgölöző filmkészítő nem kap támogatást, nem készül el a filmje... jobb és bal oldalról is sokakakt visszadobnak. Azt is elmondták, hogy a 320 millióba benne van az a 30%-os támogatás amit minden magyar film megkap. Pl hosszú katinka filmje is, csak ott az 520 milliót mikor írják nincs benne a 30%-os támogatás... véleményem szerint ezeken teljesen felesleges rugózni.