7/10
grosz_i szept. 07. 14:34:33 7/10
(2/2)

Emilie Richards - A múlt nyomai (2011)

A zenekari zongorista, Jessica, anyja halála után megtudja, hogy őt még csecsemőkorában örökbe fogadták. Elutazik a szigetre, ahol megszületett, azért hogy megtudja mi is az igazság. Először szinte semmilyen információhoz sem tud meg a születése körülményeiről.

Hosszantartó nyomozásba kezd, ezért Jessicának állás után kell néznie. Zongoratanárként álláshoz jut Lydia zeneiskolájában, és szállást is kap a munkaadójától az uszoda melletti vendégházban.

Gyorsan megbarátkozik Jessica Lydia férjével, Bennel továbbá a pár gyermekeivel, a tízéves Oliverrel és a 15 éves Trixie-vel is. Aztán ott van még Ben öccse, Alex, a túlságosan is szimpatikus sebész, aki mágnesként vonzza magához a szigetlakó hölgyeit, és Alex nem mindig áll ellen a kísértésnek.

Jessica és Alex egymásba is szeretnek, de Alex egykori barátnője, Kristin megtorpedózza a kibontakozó szerelmüket.

Lydia rájön, hogy Jessica tulajdonképpen az ő lánya, akit annak idején elvettek tőle a szülei és a gyámhatóság - mivel Lydia még szinte gyermek volt, és örökbefogadó szülőknek adták Ausztráliába.

Jessica születésnapjára rendkívüli ajándékot kap Lydiától, majd a további események után, Alex hathatós segítségével kinyomozza, hogy a vér szerinti anyja nem más, mint Lydia.

Jessica és Alex kapcsolata csak-csak rendeződik és visszatérve a kezdetekhez mindent újrakezdenek, bízva abban, hogy most a kapcsolatukat nem árnyékolhatja be semmi.

Széles Ágnes aug. 10. 14:28:52
(1/2)
A film címe: A múlt nyomai. Az itt feltüntetett szereposztás nem ehhez a filmhez tartozik.