10/10
bezsuzska 2017 júl. 20. - 11:38:11 10/10
(1014/2154)
Ezt sem láttam. Ez nem az a sztori amikor a nõnek agydaganata van és új anyát keres a gyerekeinek, új feleséget a férjének?
10/10
bezsuzska 2017 júl. 20. - 09:37:14 10/10
(1013/2154)
Jó reggelt! Egyszerre csak egy képet tudsz csatolni, a tegnapi galériám ezért lett több oldalas! Tegnapi restanciáimat pótoltad (Mehmet, Ender). Aki még lemaradt Cihat Suvarioglu (Osman), én õt is kedveltem.
10/10
lizbell 2017 júl. 20. - 08:25:42 10/10
(1012/2154)
Mehmet meg lemaradt :)
10/10
lizbell 2017 júl. 20. - 08:23:26 10/10
(1011/2154)
Ragip Savas nekem is tetszett és Sarp Levendoglu is :)
10/10
lizbell 2017 júl. 20. - 07:32:41 10/10
(1010/2154)
na ez az (a témája miatt) amire még mindig nem tudom rászánni magam, de egyszer sor kerül rá!
Fahrye pocsék színésznõ... bezsuzska te se aggódj, én õt hívom förtelembarbinak, mankos meg asszem plasztikbarbinak :)) számomra nézhetetlen és kifejezetten idegesítõ, úgyhogy szívbõl remélem, nem lesz több olyan sorozatban amiben Engin játszik!
a sok okoskodást én is utálom, de fõleg azt ha valaki csak a rosszat meg a hibákat keresi, hogy legyen mibe belekötni, aztán litániákat írni. bizony olyan dolgok is történhetnek, nem csak a filmekben, az életben is amirõl halvány fogalmunk nincs, el sem tudjuk képzelni....de ha teljesen távol áll tõlem valami, azt is el tudom fogadni, ha dramaturgiailag, színészileg megállja a helyét... a bugyuta mexikóit valóban nem szeretem, de nem is nézem!
burak 2017 júl. 20. - 06:55:58
(1009/2154)
Nagyon érdekelne engem is, hogy hány macska van, de tényleg nekem is feltûnt. A bakikat is összeírhatod érdekelnének.
burak 2017 júl. 20. - 06:54:03
(1008/2154)
Szia akkor nem vagyok egyedül a véleményemmel a BBO érdekes film volt,igazi hagyományokkal, de az utolsó 5-6 részt már nem néztem meg felirattal, mert törökül is érthetõ volt, én csak annak drukkoltam, hogy Mustafa megtudja, hogy az õ fia. Nekem a doktor és a lány harmat gyenge volt. Csak mosolyogni tudtam, mikor Mustafa meglátta a doktort és elborult az agya. A Mindhaláligban a Fayra nagyon gyenge, de olvastam, hogy nem is volt nagy siker, érzõdött, hogy Engin huzza magával a sorozatot.
Jó olvasni benneteket, Azt nem szeretem, ha egyesek a karakterekbe másznak bele, meg azt mondják, hogy az én életemben ez nem így van. Hát ez csak egy film, ne akarjuk benne a valóságot keresni, és fõleg egy török filmben. Ez a Burak név az elsõ török sorozatomból van amit láttam Burak Haki játszott benne a Szív útjai, nem tudom ki látta.
Akkor nagyon megfogott, természetesen magas jóképû és persze modellként kezdte a pályafutását. De ez elég rég volt, mert õ is már elvált, kicsit megöregedett és szerintem már nem olyan sármos.
10/10
bezsuzska 2017 júl. 20. - 00:51:07 10/10
(1007/2154)
Nekem a BBO kifejezetten tetszett, bár a lelkemet nagyon megviselte. Fõleg az elsõ évad. Amikor néztem, csak az volt feliratozva (elsõ 13 bölüm), a többi törökül volt. Az, mármint a második évad nem olyan kemény. Aztán láttam, hogy a második évadra változott a rendezõ, és a forgatókönyvíró is. A második évad feliratozása a napokban lett kész, úgyhogy még annak is nekiugrok egyszer.
Az ÖK végét nagyon összecsapták. A színésznõ Fahriye nekem egy mûnõ (bocs, ha valakit ezzel sértek) és egy recepcióban lenne a helye, nem a tévében. Engin hozta amit tud, õ vitte a sorozatot. Tetszett még az Oszmánt játszó fiú, és Mehmet alakítója. (Holnap utánanézek a neveknek. Szégyen...). Igazából nekem itt a mûfajjal volt problémám. Nekem nem igazán jönnek be ezek a maffiózós sztorik. Ezért tartok egy kicsit Engin új sorozatától (Fekete-fehér; ez a címe ugye?), ha jók az infóim az is valami maffiás sztori. Na és akkor a mai utolsó kép:
10/10
bezsuzska 2017 júl. 19. - 23:42:39 10/10
(1006/2154)
Hát úgy számoltam, nagyjából egyszerre ér véget mind a két sorozat feliratozása, úgyhogy ha lemegy a Fatmagül, veszek egy mély levegõt, és neki ugrok. Azt gondoltam, kb. két hét alatt meglesz, de lehet, hogy kicsit tovább fog tartani. Majd meglátom, hány jelenetet fogok újra nézni. A Fatmagült az utóbbi idõben ugyanis úgy nézem, hogyha megvan az új rész, akkor megnézem az elõzõt, és az aktuálist is. Kb. este hatkor nekiállok, és jó esetben egyre a végére érek. 67-68-nál fél háromkor feküdtem le. Szóval nem pörgetek át semmit, sõt. Valószínûleg ezért szúrnak szemet a bakik, vagy pont azért nézem vissza, mert valami nem stimmelt, és nem hagy nyugodni.Egész gyûjteményem van. Vagy azért, mert nem láttam pontosan, éppen hány macska keresztezte az útjukat. Viccen kívül képes vagyok ilyenért visszatekerni. De egyszer meg fogom számolni, hogy hány macska szerepelt a sorozatban. És majd osztok bakikat is.
10/10
bezsuzska 2017 júl. 19. - 23:20:36 10/10
(1005/2154)
Ahogy korábban már írtam, én soha nem néztem sorozatokat. Az egy Szulejmán, amit elkezdtem, de azt is inkább azért, mert azt gondoltam, inkább történelmi lesz. Mondjuk amióta megy, azóta egy részt sem hagytam ki! És tudom, hogy fent van a neten, de ezt akkor is a tévében fogom végignézni. És jó pár évvel ezelõtt (lesz az már talán tíz is), volt egy koreai sorozat, a Silla, aminek úgy az utolsó kétharmadát megnéztem, de soha nem mentem vissza az elejéig. És bár nem néztem a sorozatokat, ismerõsök által nagyjából tudtam, éppen mi megy. Hallottam az Ezelrõl, de egy kockát sem láttam belõle. Fatmagülbe is nagy lemaradással (márc. 10. körül) kapcsolódtam be. Láttam egy részt a tévében, és látni akartam az elejétõl. Ezért is tudom, hogy akkor kezdtem, mert a március 15.-i hétvégén daráltam le az elejét kb. 20-25 rész volt feliratozva. Aztán tovább törökül. Stb. stb. Szóval beszippantott. Hát azóta foglalkozom a török sorozatokkal. Nézem, utána olvasok. Megtanultam a török betûket, olvasok törökül. Még netes nyelvleckéket is találtam. Nem kizárt, hogy belenézek. Szóval eljutottam oda, hogy tudom, mirõl beszéltek, melyik sorozatot nézitek. Engin remélem jó lesz az új projektben, mert már csak három dolgot nem láttam tõle, és ha annak a végére érek, akkor sem akarok "nélküle élni". Fantasztikus színésznek tartom, világszínvonalon mûveli a mesterségét, és abból a kevés interjúból amit olvastam tõle, nagyon intelligens és jólelkû embernek tûnik. A magánéletében remélem nem igaz, amit az elõzõ mondat elején írtam, hogy jó színész. Mert én hiszek benne. Követem a magazinját, az írásait, és remélem, hogy megtapasztalhatja még a sikert. Aztán itt van Beren Saat, Esra Dermancioglu, Bugra Gülsoy, Kaan Tasaner, Firat Celik, hogy csak a Fatmagül beli szereplõket említsem. És a többiek, más sorozatokból. Szóval a mi Enginünk felültetett erre a török körhintára. És ha rajta múlik, márpedig rajta is múlik, akkor errõl nem mostanában szállok le. Mert hûséges típus vagyok.
És ezt érzem most
10/10
lizbell 2017 júl. 19. - 23:12:00 10/10
(1004/2154)
Friss? hát ha úgy vesszük :)) mikor is volt a Kuzey, talán 3 éve. teljesen rá voltam kattanva, és akkor éreztem rá milyen jó feliratosan nézni mikor kiderült, nem veszik meg a 2 évadot!
nagy kalandor leszek, (vagyok) én is :))
az elõbb belenéztem a Kara para szinkronosba, mert már megbolondulok úgy várom a kövi részt! Bozsó nagyon elkapta a figurát hálistennek, legalábbis nekem nagyon tetszik. De Ömer és Elif jajj... meg Arda...nem kínozom magam többet vele!

Bezsuzska, te mikor akarod elkezdeni? :)
10/10
lizbell 2017 júl. 19. - 22:38:12 10/10
(1003/2154)
ó még csak most láttad a Kuzeyt? nekem az volt a leg..leg...míg nem jött a Fatmagül, bár lehet hogy egy szinten vannak most is, nehéz megítélni, hisz az aktuális valahogy mindig fölénybe kerekedik!
most én is sorban nézem amiben Engin van, aztán ha elfogy jöhet a többi, annyi minden van talonban, ezer éve tervezem a Karadayt, aztán Kis Günesi, és az újak közül az Icerde, meg a FI...és közben mindig jönnek újak és újak, hálistennek :)
10/10
bezsuzska 2017 júl. 19. - 22:27:45 10/10
(1002/2154)
Mióta Engin láz van ( kb. március eleje-közepe) egyszer léptem félre, megnéztem a Kuzey Güneyt. Kivanc is tetszett ( sõt Bugra is ), de egyikük sem lökte le a trónról Engint. (bocs, háttérben Szulejmán megy).
10/10
lizbell 2017 júl. 19. - 22:09:29 10/10
(1001/2154)
Hát valahol el kell kezdeni, én is a Fatmagülben ismertem meg, és majd sorban befalok mindent amiben fellelhetõ.
Kivancot pl. a Tiltott szerelemben, de a Kuzeyben lettem a "rajongója" ezért megnéztem a Gyöngyben is, de ott a lány hangjától kihullott a hajam :)) aztán valahogy lecsendesedett, még a Tubás sorozatába bele sem néztem! Engin lett az igazi, vagyis az elsõ számú, és aztán van még jó pár akit nagyon bírok! pl. Saygın Soysal most nagy favoritom, a Kara parával legjobb mellékszereplõ díjat nyert és ha hinni lehet a THHC információinak Tubával 2 évig egy pár voltak, ez tetszik.
10/10
bezsuzska 2017 júl. 19. - 20:26:38 10/10
(1000/2154)
Ahogy látod, én sem ( csak ) Kerim Ilgazt szeretem. Bár, ha nem botlok bele Kerimbe, akkor a többirõl sem tudnék. És igen, megbabonáz a játékával. És a KPA- t még nem is láttam! (Na meg azt az elsõ kettõt sem, bár azt ha meg is találom, biztos törökül, felirat nélkül kell majd néznem. Ami persze nem baj, mert õ nagyon sokat elmond a játékával.)
10/10
lizbell 2017 júl. 19. - 20:00:13 10/10
(999/2154)
Hû, micsoda galéria, imádom! :)))
mankos csak maradjon hûséges Kenanhoz, így van ez jól! azért tudom szereti az én drágámat is :)
10/10
bezsuzska 2017 júl. 19. - 13:07:54 10/10
(998/2154)
És nem akárkiket vert meg.

És most tiltsatok le.
10/10
bezsuzska 2017 júl. 19. - 13:06:29 10/10
(997/2154)
Elõzõ kép már a jelölési ceremónia után készült. Az Emmy-t ugyan nem kapta meg, de kb. egy héttel korábban Szöulban a "Nemzetközi Dráma Fesztivál" Legjobb férfi fõszereplõ díjat igen.
10/10
bezsuzska 2017 júl. 19. - 12:53:30 10/10
(996/2154)
Azt én is láttam. A New Yorki repülõtéren készült 2015-ben, amikor az Emmy-re jelölték a KPA-ért. Egy csomó rajongó fogadta.
10/10
bezsuzska 2017 júl. 19. - 12:42:48 10/10
(995/2154)
Ezt pedig NEM én készítettem, találtam. Az ÖK (2017) Daghanja nincs rajta.