10/10
bezsuzska 2017 okt. 05. - 19:51:01 10/10
(2064/2154)
Itt pedig pár napja munka közben.
10/10
bezsuzska 2017 okt. 05. - 19:48:18 10/10
(2063/2154)
Itt a gyerekkori önmagával.
10/10
bezsuzska 2017 okt. 05. - 19:46:50 10/10
(2062/2154)
A másik Engin új arca. Hogy hova tûnt a bajusz, és a késõbbi borosta, fogalmam sincs. Jól beetettek bennünket, vagy az majd a sorozatbeli karakteré lesz. Ez mai kép forgatás közben.
10/10
bezsuzska 2017 okt. 05. - 19:41:40 10/10
(2061/2154)
Sziasztok! Már majdnem teljesen "meggyógyult" a gépem. Na az van, hogy egy ideje állandóan lefagyott a gép, megpróbáltuk újratelepíteni, konkrétan 5 napig bírta. Úgyhogy merevlemez újra cserélve, és újra telepítve. Néhány program nem úgy mûködik, ahogy azt megszoktam, azt majd a jövõ héten rendbe tesszük. Mindezt baráti alapon, úgyhogy nincs érkezésem siettetni a srácot. Bocsi, de ez volt a hiányzásom oka. Végigolvastalak benneteket, úgyhogy képben vagyok. Nem, a KPA-t még nem kezdtem el, nem akartam, hogy félbe kelljen hagynom. Ha minden rendezõdik nekiugrok. Figyelem az új film forgatását, nem tudom ti mennyire vagytok képben. Az EAHFC zárt csoport oldalon elkezdik fordítani a Karayilan-t, Engin BBO elõtti sorozatát, de nem tudom, hol lesz közzétéve. Nyilvános lesz-e egyáltalán (mert egy csoporttag fordítja). Olvastam, hogy BBO-val megakadtatok, sajnálom, talán majd egyszer megnézitek. A Fatmagül utolsó két bölümét, már a feliratosnál sem értették sokan, úgyhogy a szinkronosnál nem is csodálkozom. Töredelmesen bevallom, megnéztem szinkronosan az utolsó 4 részt, egyrészt mert nem volt gépem, és muszáj volt a napi Engin adaghoz hozzájutnom, másrészt mert kíváncsi voltam, mit hagynak ki belõle, ugyanis a 4x40 percbe nem igazán fért volna el a 2 bölüm. Meglepõdtem, mert reklámot csökkentettek. Na , és akkor két kép az új filmrõl. A fiú Engin szerepe (még mindig nem tudom a nevét) gyerekkorában.
10/10
HZsuzsanna70 2017 okt. 03. - 22:50:19 10/10
(2060/2154)
Egyszer Lizbellel ezt kitárgyaltuk :) arra jutottunk, hogy a nagy találkozás után Ftamagül nem ment volna hozzá Musztafához, hanem egymásba szerettek volna Kerimmel :)

Lizbell története:
"nem háborgatta volna, viszont folyton egymásba botlottak volna véletlenül, Fatmagült lenyûgözte volna a kedvessége, figyelmessége... Musztafa féltékenységi jeleneteket rendezett volna, egyre jobban kifordult volna magából, egyre agresszívabb lett volna... egy csúnya veszekedés után F. épp a parton sírdogált volna, mikor Kerim meglátja........."

Ja, és Kerim nem az aki nem háborgatta volna, mert ugye nem olyan jellem õ, aki menyasszonyokat vagy férjes asszonyokat zaklatna :)

Ha meg Musztafa a megerõszakolás után vette volna el Fatmagült, akkor kb olyannak képzelném el a viselkedését mint a BBO-ban Harun tanárúrét :)
khajni87 2017 okt. 03. - 22:04:14
(2059/2154)
Igen, a kommenteket olvasva az jutott eszembe hogy vajon erõszak nélkül hova fejlõdtek volna a cselekmények.......
10/10
baba24 2017 okt. 03. - 21:01:04 10/10
(2058/2154)
Szerintem az is érdekes lett volna!
És igen Münir jól keverte az elejétõl a dolgokat az egyszer biztos!
Mustfa az elejétõl kezdve csak uralkodót Fatmagülön,és igazából szerintem nem egy hûséges típus!
Viszont Fatmagülnek rémálom lett volna vele az élet az egyszer biztos,igazából csak az változott volna Fatmagül életében hogy már nem Mukaddesz dirigál neki és ugráltatja hanem más!
Szerintem soha se szerette Fatmagült a Mustafa csak uralkodót rajta!
Illetve Fatmagülnek is csak menekülõ út lett volna otthonról,mert szerintem Mustafa nem a nagy szerelme volt neki!
Erõszak nélkül is meg lehetett volna jól csinálni a sorozatot!
De azt gondolom így se értik sokan a történet mondani valóját,illetve sokan nem tudnak el vonatkoztatni dolgoktól rögeszmésen ragaszkodnak egy olyan dologhoz a sorozatban ami meg sem történt!(vagy is ebben a feldolgozásban nem történt meg mert az eredetiben ott volt erõszak)
Bocsi lehet kicsit eltértem :)
khajni87 2017 okt. 03. - 19:29:33
(2057/2154)
Tudjátok nekem mi jutott eszembe így hogy visszatérünk Fatmáékhoz.....

Hogy vajon az amit láttunk visszaemlékezés az vajon az erõszak nélkül mivé alakította volna a dolgokat......Mert azt ebbõl lehet látni hogy Münir már akkor kettõset játszott Resattal és Rifattal.......Rifatnak Resat ellen beszélt a sétánál és Resatnak meg utána Rifat ellen.......vajon ez nem egy taktika része volt.......

Mustafa már az eljegyzés estéjén is nõkkel flörtölt, mentolos cukorkával fedte el az alkoholizmusát, durván bánt Fatmagüllel és megfordult a fejében hogy több pénzért ott hagyja még ah csak idõlegesen is......Ez azért eléggé elõrevetítette az eseményeket , azért ebbõl és a Münires eseményekbõl simán az erõszak nélkül még magában is lett volna bõven veszteség, bonyodalom, feszültség, féltékenység......
khajni87 2017 okt. 03. - 19:24:20
(2056/2154)
Ma már ráérsz majd Faziletezni késõbb ????
10/10
HZsuzsanna70 2017 okt. 03. - 17:52:03 10/10
(2055/2154)
Képzeld hogy mennyire meg fogja zavarni ezeket a kommentelõket ez az alternatív befejezés :)