burak 2017 aug. 07. - 20:32:16
(1254/2154)
Igazad van, ezek után a vége az életben nem így alakulna. Meg ahogy fekszenek egymás mellett mint a múmia, még egymás kezét sem fogják meg. Így eltávolodni egymástól ez nem igaz.
10/10
lizbell 2017 aug. 07. - 20:19:01 10/10
(1253/2154)
egyébként meg ha nem tudnám hova fejlõdik a kapcsolatuk, ha nem láttam volna 40-szer, hogy igazi felszabadult intim pillanatok is lesznek köztük hálistennek, most nagyon megborultam volna.... iszonyatosan kiborító volt elõször nézni ezt a jelenetet!
10/10
lizbell 2017 aug. 07. - 20:11:14 10/10
(1252/2154)
Egy kicsit én is túlzásnak tartom Kerim kiborulását, de talán így jött ki rajta a feszültség, oly régóta vágyott már arra hogy eljussanak idáig (nem feltétlenül a szexre gondolok, az csak a velejárója) ugyanakkor rettegett is tõle. És szerintem õ jobban zavarban volt mint Fatmagül, miután beléptek a házba és reggel is! Fatmagül csalódott volt, várt valami gyengédséget valami romantikusat, erre nem történt semmi csak megkérdezte tõle Kerim, kér e vizet, aztán ültek ott nézték a semmit. Szóval nem tudom.... továbbra sem tudok állást foglalni, de a kövi részben a visszaemlékezésnél talán tisztább lesz. az ágynemûmosás nekem is szimbolikus és akkor is belefér ha nem történt meg, mintha Kerim tiszta lappal akarná kezdeni....de nagyon hiányzik az a beszélgetés felirattal, ami az ágyban zajlik.
10/10
baba24 2017 aug. 07. - 19:04:53 10/10
(1251/2154)
Lehet bennem van a hiba,de nekem ez nem annyira furcsa!
Már mint a Kerim kiborulása sem,lelkiismeret furdalása van neki amiért õ volt az aki el kapta és a többieknek meg mutatta,ha õ nem kapja el akkor nem történik semmi se õ ezt így gondolja!
És el is mondja ez nem a Fatmagül hibája hanem õ ebben ártatlan volt,itt is arra gondol hogy õ a hibás,szerintem ebben semmi klinika nem volt!
Én itt csak lelkiismeret furdalást látok,és ezt már mondjuk 2 részel ezelõtt is láttam a tengerparton mikor csókolóztak és mikor Kerim nem hívta be a szobájába a Fatmagült!
És én akkor is úgy gondolom,hogy meg történt ott este aminek meg kell,és én nem elhidegülést látok hanem azt hogy ez volt az elsõ alkalom és ez volt az elsõ rendes szexuális élménye a Fatmagülnek és a lepedõnek itt szimbolikus értéke van olyan mint ha az a lepedõ olyan lett volna mint az elsõ alkalom után!
És lehet rosszul gondolom,de én inkább azt látom,hogy zavarban vannak mind a ketten,ez egy teljesen új helyzet amit lehet át beszéltek már,de ezt átélni egészen más dolog!
Nekem a 75 rész sok mindent meg magyarázott mikor meg néztem angolul és lehet ezért is gondolom ezeket a dolgokat másképpen!
Vagy lehet azért mert nagyon romantikus vagyok az életben is,de szerintem inkább a nézõre lett bízva hogy meg történt-e vagy sem mindenki döntse el :)
burak 2017 aug. 07. - 18:07:22
(1250/2154)
Nekem úgy jött le, de az igazság az, hogy hiányzik a 75 magyar felirat, Kerim kiborulását én klinikai esetnek vélem, úgy lett beállítva, hogy egy lelkileg érzelmileg gyenge ember ott az alatt a pár perc alatt, viszont azért õ eddig nem így viselkedett. Õ nem Rahmi szintjén áll. Másnap azt az elhidegülést nem értettem, Kerim biztos, hogy nem nyúlt Fatmagülhöz, de még, ahogy a kutyát megsimogatták elhúzták az összeért kezüket is. A mosógépben a lepedõ,minek, ha Fatmagült megerõszakolták, akkor már nem volt szûz. Igaz én elég késõn kezdtem el nézni, már akkor mikor Hacerhez szökött. Biztos, hogy kellett csavarni a forgatókönyvön érdekes, de nekem ez kilóg. Ez a hidegség távoltartás, mintha elölrõl kezdenék.
10/10
baba24 2017 aug. 07. - 17:37:23 10/10
(1249/2154)
Én úgy gondolom,hogy meg történt azért is vannak zavarban fõleg a Fatmagül :)
De sok véleményt olvastam ezzel kapcsolatban,és volt aki úgy írta
hogy a nézökre bizták.Amúgy szerintem kényes is a téma és ezért is ilyen sejtelmes.
Az biztos nehéz el dönteni,hogy mi is történt.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 07. - 10:44:18 10/10
(1248/2154)
Én majd megint csak késõ este/éjjel nézem. Már tûkön ülök, de ez van.
burak 2017 aug. 07. - 10:42:06
(1247/2154)
Lányok megnéztem a 74-et, nem bírtam ki, hogy végig fordítsák, szerertnék veletek beszélni én nem igazán értem a másnap reggelt, meg az egész 75-öt, Engem a nászéjszaka nem gyõzött meg, Kiváncsi vagyok a véleményetekre délután vissza jövök.
10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 21:37:34 10/10
(1246/2154)
köszi :) a múltkor böngészés közben találtam egy olyan videót, de nem mentettem el sajnos, ami a KPA forgatási szünetében készült, Tuba hátára festi a tetoválást, de édesek voltak :) megkeresem majd valahogy.
burak 2017 aug. 06. - 17:54:43
(1245/2154)
Igen Hilal azért össze tudja gyûjteni a szép és különleges fiúkat. És jobbára a nõk nyelvén rendez és fõleg szerintem az érettebb korosztálynak.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 06. - 17:24:47 10/10
(1244/2154)
Azért a török filmgyártásra sem mindig jellemzõ a happy end, talán csak Hilal asszony kivétel.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 06. - 17:20:31 10/10
(1243/2154)
Vagy borbélynál? De van motoros, hátizsákos, telefonos, napszemüveges, szembõl, oldalról, elölrõl, hátulról. Vagy amilyet akarsz.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 06. - 17:17:06 10/10
(1242/2154)
Szóval intimebb magán képet akarsz? Mondjuk hátmasszázs közben?
10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 17:02:53 10/10
(1241/2154)
nekem leginkább az "élõben itt ül a lakásomban" fazon jön be, de addig egyefene ez is megteszi :)))
10/10
bezsuzska 2017 aug. 06. - 17:00:00 10/10
(1240/2154)
Kapsz másikat, ennek nem az igazi a felbontása.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 06. - 16:56:20 10/10
(1239/2154)
Neked meg az Ömeres fazon jön most be? Ha más kell, csak szólj.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 06. - 16:52:34 10/10
(1238/2154)
Úgy tûnik, neked kicsit hosszabb hajjal, és csak kis borostával jön be. Tessék.
10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 16:37:45 10/10
(1237/2154)
azt akartam, hogy legalább egy valami újdonság legyen, így kibírom :)
a Fatmagül utolsó részének a második felét betéve tudom szóról-szóra :))) az ítélethozatal a kedvencem, és Erdogant imádom benne, mármint a színészt!
burak 2017 aug. 06. - 16:33:13
(1236/2154)
Nem tudom, hogy bírtad ki, de én végignéztem mindegyiket, mondjuk nem szóról szóra. Tényleg aranyos mindegyik vége, igazi mese és álomvilág.

Az igazi életben, azért nem így van, hogy a rosszak mindig elnyerik, büntetésüket és a jók meg "sokáig boldogan éltek míg meg nem haltak" ez így van ?
burak 2017 aug. 06. - 16:33:13
(1235/2154)
Nem tudom, hogy bírtad ki, de én végignéztem mindegyiket, mondjuk nem szóról szóra. Tényleg aranyos mindegyik vége, igazi mese és álomvilág.

Az igazi életben, azért nem így van, hogy a rosszak mindig elnyerik, büntetésüket és a jók meg "sokáig boldogan éltek míg meg nem haltak" ez így van ?
10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 16:22:14 10/10
(1234/2154)
mért kéne leszokni?? :))
a Fatmagül 74-est már 40-szer láttam, vagyis az összes többit is ami még hátra van! én is azt csinálom, hogy az aktuális feliratos után mindig tovább megyek, egyszer csak a végén találom magam :))
most KPA 51-est nézek, már megnéztem az 52-est és 53-ast is, csak az utolsót nem! vasakarattal tartom magam, hogy a vége tényleg új legyen :)))
aztán elkezdjük a Bir bulutot...
burak 2017 aug. 06. - 16:14:22
(1233/2154)
Látom megtaláltad, majd visszajövök, most megnézem a 74.bölümöt törökül. Errõl kell lassan leszokjak, hogy mindennap megnézzem Engint.
10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 16:01:07 10/10
(1232/2154)
jaaaaa :)))) hát igen.....gyönyörûséges!
burak 2017 aug. 06. - 14:18:19
(1231/2154)
Ahogy olvasom ti nagyon kitartóak vagytok, nekem meg kell nézni minden héten a feliratot, sõt eddig mindig pluszban néztem hozzá egy törököt is, de most már kezdek leszakadni, nekem valamikor ezt a plátói kapcsolatot abba kell hagyni, én Kivanccal is így voltam, nekem csak a Tiltott Szerelem, és a Kuzey, meg az filmje jött be, amikor azt a tödõbajos költõt játsza, a Háborús és a Cesur nem. Enginnél a BBO, meg a KPA utána a Fatmagül, a Kücük, meg a mindhalálig annyira nem.

Ha lesz új filmje, biztos hogy értesülünk róla, érdekel majd.

Néha látom a tvben már nem is tudom melyik adon reklámozzák a Megtört szíveket azt egyszerûen lemorzsolódva abbahagytam.
burak 2017 aug. 06. - 14:08:49
(1230/2154)
A fénykép az Engin Aykürek Hungary Facebokk oldalon van, "Dina" tette fel augusztus 4. 2.02 egy férfi rajongóval van, csak nézni lehet és nem abbahagyni.............

A nászéjszaka és az a lepedõ mosás nekem is furcsa, de már sokszor rájöttem, jé felülirva teljesen más, mint ahogy én törökül értelmeztem. Nekem már az is furcsa, hogy az esküvõ után talán napokat, vagy heteket egymás mellett fekszenek csak.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 06. - 11:07:04 10/10
(1229/2154)
Burak! Tegnap a fõoldalon nem tudtam írni, lizbellel privátba leveleztünk. Bemásoltam ide, hátha van hozzáfûznivalód!

Feladó: bezsuzska
Címzett: lizbell
Elküldve: aug. 05. 20:03
Téma: Privát üzenet

Bocs, hogy privátba, de megint nem enged a port hozzászólni. Be vagyok jelentkezve, és mikor írni akarok azt kéri jelentkezzek be. Gondoltam, megpróbálom így. Na. Igen emlékszem, hogy valamikor március végén, beszélgettünk a nászéjszakáról. Már nem emlékszem, hogy akkor hogy éreztem, megtörtént-e az elsõ éjszaka, mert ezen agyaltunk jó sokat. Most azt gondolom, hogy legalábbis megpróbálkoznak vele.

BBO. Mikor elkezdtem, az elsõ évad, 13 bölüm volt feliratozva. A második évadot törökül néztem meg. Azóta elkészültek mind a 29 bölüm feliratával, de menet közben nem néztem (heti egy), úgy voltam vele, hogy újra nekiállok, ha az egész kész lesz. Úgy mint a KPA-val. Tehát én mindenképpen megnézem újra, KPA elõtt vagy után, szinte mindegy. Ezért írtam, hogy Fatmagül után ha rászánod magad, nekiugorhatunk. Én nem maradok Engin nélkül, mert vár rám 54 bölüm Ömer, de Musztafának is szerettem. Szerintem az egyik legjobb alakítása. Fõleg mert egyszerre gyûlöltem(Engint!!!!), szerettem és sajnáltam.

Érkezett fiók : Üzenet - Válasz

Feladó: lizbell
Címzett: bezsuzska
Elküldve: aug. 05. 20:20
Téma: Re: Privát üzenet

Oké, akkor Fatmagül után nekieshetünk :) és ez lesz nekem az utolsó Engines élmény sajnos, kivéve ha a Bi kücüköt valahogy megszereznénk.
a nászéjszaka nekem olyan fura volt, ellentmondásos érzelmeket váltott ki belõlem, szerettem volna azt hinni, hogy nem volt semmi és majd ott történik meg ahova elutaznak, de a másnapi ágynemûmosás ezt valahogy fellülírja! remélem hétfõn okosabbak leszünk. nekem akkor is az lesz az igazi nászéjszaka, mikor megérkeznek a vendégházba, jön a telefon, hogy elkapták Selimet, megcsókolják egymást és utána Fatmagül kezdeményez, határozottan nem hagyja hogy egy csóknál megálljanak, imádom azt a részt :))

Elküldött : Üzenet -

Elküldve: aug. 05. 20:52

Majd holnap újraindítom a gépet, és akkor tudunk normálisan is levelezni. Az informatikus srác Angliában van, majd csak szeptemberben jön haza, remélem addig kihúzza a gépem.
A THHFC oldalán olvastad azt a sok kretént akik leadták a \"megrendeléseiket\" több sorozatra, mert véget ér a Fatmagül meg a KPA is. A lányok ki is akadtak, hogy majd õk kiválasztják, hogy mit akarnak fordítani, ha egyáltalán akarnak.
Rendben ugorjunk neki a BBO-nak. Azt meg döntsd el, hogy Fatmagül után, vagy várjuk meg a KPA végét is.

Nem emlékszem, hogy márciusban mi volt az álláspontom a nászéjszakáról, de azt hiszem, azon a véleményen voltam, hogy nem történt meg, vagy legalábbis félbe maradt ( bár a mosást nem értettem). Mégpedig azért, mert úgy gondoltam, hogy Kerim félt Fatmagülhöz nyúlni, úgy a saját mint Fatmagül emlékei miatt. Most viszont, hogy értettem Fatmagül hozzáállását, úgy Bodrumban, mint a dokinál (bár Kerim nekem még mindig kérdõjeles) azt gondolom, hogy megpróbálkoznak vele. Az igazi az szerintem is a nászútjukon lesz. És abban is egyetértek, hogy ott Fatmagülön múlik, mert elõször kezdeményez. Ha már így kibeszéljük a magánéletüket, neked nem tûnt fel, hogy milyen sután csókolóznak? De mindig. Elõször azt gondoltam, hogy két ilyen jó színész, hogyhogy nem tud normálisan csókolózni, aztán arra jutottam, hogy ez is a szerep része volt, mert más filmekben tudnak õk jobban is.
Amit még szeretek, az a 79-ben van, amikor Fatmagül ébreszti Kerimet, az meg jól megcsikálja. Na ott már szerintem teljes az összhang.

Elküldve: aug. 05. 21:20

Olvastam igen, minden nap körülnézek ott, és ámulok mennyi hülye van ott (is) :)))))
ugorjunk a Fatmagül után, a Kara para még 5 hét
most még sután csókolóznak, (bezzeg a Kara parában hogy csókol Engin, majd elájulsz) bár késõbb meg már nem is nagyon lesz ilyesmi, az igazi intimitást valahogy mindig másképp jelzik....én is imádom azt a csiklandózós ébresztést, és mikor Kerim ráugrik, teljesen felszabadultan kacag Fatmagül. rögtön az ugrott be nekem hogy már véletlenül sem jut eszébe az erõszak, már nem villan be semmi egyikõjüknek sem, és ez olyan csoda.....imádom ahogy az egész meg van komponálva, igaz összeszedtél egy csomó
bakit :) de ennek ellenére szerintem tökéletesen van felépítve ahogy fokozatosan eljutnak a kezdeti állapotból a feszengõs, szemérmes- kamaszos szerelmesen keresztül az igazi õszinte szerelmes kapcsolatig!

Elküldött : Üzenet -

Elküldve: aug. 05. 22:00

Igazából ezért megyek vissza mindig az elejére. Most már az elsõ egy-két részt nem is nagyon nézem, onnantól érdekel, mikor Fatmagül beleegyezik, hogy hozzámegy Kerimhez. A kapcsolatuk alakulása érdekel. Mikor Fatmagül le akarja szúrni az isztambuli szállodában, vagy mikor Fatmagül elájul, és Kerim hozzáér vizes kézzel, hogy magához térjen. Aztán a beköltözés után azok a leselkedések. Az egyik kedvenc jelenetem, mikor Fatmagül bezárkózik a fürdõbe és Kerim rátöri az ajtót. Mellesleg szerintem ez Beren egyik legjobb jelenete a sorozatban. Aztán a szökés után, mikor átviszi a hídon, az a könnycsepp......Na mindegy, van még egy csomó. Szóval érdekes látni, honnan jutottak el idáig. És nem véletlenül szerettem meg a sorozatot. Tényleg remekül felépített történet. Néhány kivételtõl eltekintve következetesen mutat be mindent. Azért tudom, mert a dátumokat amiket hangsúlyoztak, felírtam. Jó, pár baki a dátumoknál is becsúszott, de igazából nincs jelentõsége. A bakikra pedig tényleg nem vadásztam. Csak észrevettem, hogy nem stimmel. De ez minden filmnél megvan. Mindent többször vesznek fel, rövid jelenetekben, és összevágják. Neked magyarázom?

Elküldve: ma 08:35

ezekbõl én is vissza szoktam nézni pillanatokat, és mindig felfedezek valami újat, akár csak egy szemvillanást.... de nem tudom egyben nézni elõlrõl, nem tudom miért!
talán majd egyszer
10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 10:43:51 10/10
(1228/2154)
még én sem értem :)
10/10
bezsuzska 2017 aug. 06. - 10:29:22 10/10
(1227/2154)
Reggel újraindítottam a rendszert, mostanra sikerült. Most beenged, ami mondjuk nem jelent semmit, mert tegnap délután 6-kor még írtam, este meg már nem engedte. A gépemmel van a gond, nagyon le van lassulva, nehezen tölt be, stb. De nem akarom, hogy más nyúljon hozzá, megvárom, míg a srác hazajön Angliából.
Mirõl maradtam le? burak milyen fotót emleget? Nekem miért nincs meg?
10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 10:07:29 10/10
(1226/2154)
Ez mi ez?? :))
burak 2017 aug. 06. - 09:56:26
(1225/2154)
Happy biztos láttátok, augusztus 4-ei felvétel, ha igaz Engin megint olyan jól néz ki, nõ a haja sötét szemüveg és nincs bajusza, szakálla. Úristen de jó pasi !!!!!!
burak 2017 aug. 06. - 09:52:39
(1224/2154)
Nagyon kiváncsi vagyok én is a nászéjszakára, sõt az utolsó részekre, mert törökül nézve nekem teljesen más hatás jön le. Például ugye én úgy értelmezem, mikor elmennek a faházba és meghallják a hírt, hogy az utolsó Yasarant is elfogják, akkor lesznek egymásé. Hát nem tudom ez az esküvõ utáni kínlódás, azért szerintem a való életben ez nem így mûködik, de hát a vélemények ezek különbözõek, nekem Mustafa is csak egy mocsoknak jön le és még mindig úgy érzem, hogy csak magát védi és önzõ. a Yasaranok meg csak kitöltik a bölümöket, tiszta röhej a kínlódásuk.
10/10
lizbell 2017 aug. 06. - 08:09:23 10/10
(1223/2154)
Remélem, sikerül megoldani a problémát, lehet, hogy csak ki- és be kell lépni újra!
az jutott eszembe, hogy talán akkor bolondul meg, mikor többször is meg van nyitva a port, nálam is volt egyszer így fennakadás!
10/10
lizbell 2017 aug. 05. - 19:18:29 10/10
(1222/2154)
Igen igen, én is azt várom a legjobban! Mikor elõször láttam a nászéjszakát meghûlt bennem a vér! És persze borzasztó utána az a kínos feszengés.... tulajdonképpen ezt tárgyaltuk jó sokáig emlékszel, mikor átköltöztünk ide :) és máris elröppent az idõ, hétfõn végre megnézzük felirattal! Muki asszony is megkattan az irigységtõl, tényleg belebetegszik lassan, a féltékenységbe, az egész felvilágosítás ügy provokáció volt a részérõl, hogy Fatmagül rosszul érezze magát, nem számított rá, hogy ahhoz képest F lazán közli, hogy átbeszélték a pszichiáterrel.
Musztafa sajnos tényleg megkattant, néha még együtt is érzek vele, szentül hiszi hogy még boldog lehet Fatmagüllel, és ehhez az kell hogy ne hálják el az esküvõt! Baromi jó színész, szeretem... és a szemeit is, néha jéghideg szinte üveges a tekintete, de amikor kellett, megcsillant ott huncutság, érzelem.
Még mindig nem tudom mi legyen! Mármint a Bir buluttal.... de hajlok rá nagyon, hisz Engin nélkül maradok lassan :) Fatmának mindjárt vége, Kpa még 5 hét.... szóval rá kell szánnom magam. most nem emlékszem, nem akarok visszakeresni, de hol tartasz benne, vagy végig is nézted?
10/10
bezsuzska 2017 aug. 05. - 17:55:52 10/10
(1221/2154)
Musztafa egyszerûen bekattant. Minden történést úgy magyaráz, hogy az azt erõsítse, amit õ a fejébe vett, hogy Fatmagül még mindig szereti. Azt nem tudom, hogy egy embert mi vezet idáig, de sajnos a valóságban is élnek köztünk ilyen emberek, elég csak néha belenézni a híradókba. Firatot én nagyon jó színésznek tartom, nagyon jól játszotta el, ahogy a szerény falusi halászfiúból egy gátlástalan pénzéhes szörnyeteg lett.

Akikrõl kevesebbet beszélünk az a Yasaran família. Mostanra már kiderült, hogy Resatnak aztán semmiféle lelki traumát nem okozott a múltban sem, és ebben az ügyben sem más embereken átgázolni, életeket tönkretenni, sõt akár elvenni. Az hogy gyakorlatilag kiírtották a Namli családot, akik valójában a barátaik voltak, semmiféle sajnálatot, vagy részvétet nem váltott ki belõle. És ebben az összes családtagja partner volt. Talán Perihanban éreztem némi részvétet, úgy Fatmagül, mint a Namli család felé. Õ mondjuk tett is lépéseket, hogy megállítsa a férjét és a testvérét. De túl sokáig húnyt szemet a dolgok felett. Hilmiyét viszont megvetem. Számára csak a kicsi fiacskája létezik, aki bármit csinál, nem érdemel büntetést. Mert "joga" van boldognak lenni. Egy pillanatra sem érzett sajnálatot Fatmagül felé, sõt még a lányt okolta, hogy a fiacskája bûnbe esett. Nõ létére... Undorító. És képes lett volna Nil életét is tönkretenni, mert a fiacskája úgy döntött, hogy szerelmes.

Az éjjel elég késõn tudtam nézni a sorozatot, nem is figyeltem úgy ahogy szoktam, de azért az orvosnál tetszett Kerim. Majd mindjárt újra nézem. Az azért feltûnt, hogy megijedt amikor Fatmagül felhozta a korábbi vallomását, hogy a teste nem fog felejteni. Ja és az is aranyos volt, amikor ki akart menni, mikor a nászéjszaka került szóba, Fatmagül pedig megállította, hogy ne menjen, mert a nászéjszakán is ketten lesznek. Úgy tûnik, 71-72.-ben tényleg attól félt Kerim, hogy ellenérzést vált ki Fatmagülbõl. És látszott rajta a megkönnyebbülés, amikor Fatmagül beismerte, hogy jól esik neki a közeledése. De azért van Kerimben még valami, ami miatt a nászéjszakán kiborul, na de mindjárt hétfõ, és megtudjuk.
burak 2017 aug. 05. - 16:49:27
(1220/2154)
Szerintem Mustafát se hagyjuk ki, egy ilyen mocskos szemétláda hazug embert, én még a színészt is megutáltam, semmi kisurgárzása, nem hogy a karakterét. Erre szokták mondani, hogy szavakat nem lehet találni az aljasságára, és ahogy eldobta Hacert és a gyerekét, és volt pofája azt is hazudni, hogy azért kell telefonálnia, mert szül a felesége.

Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj !
khajni87 2017 aug. 05. - 11:13:46
(1219/2154)
Tudjuk Mukk nem normális, jó anyának meg végképp nem nevezhetõ........nem vagyok sznob és nem is az hogy penészes kertes házba nem szültem......ez az egyik oka volt, a másik hogy albérlet, stabilabb, állandó helyre akartam.......Mukkadest semmi nem zavarja amíg õ kényelemben él......az sem zavarta hogy egész terhesség alatt intrikált meg a tévé elõtt meresztette a s.ggét ahelyett hogy legalább azt megcsinálta volna ami nem nehéz otthon ( mosogatás stb ) és az meg hogy még a kisbabának sem õ szerezte be a dolgokat meg nem is õ mosta-vasalta ki a ruhákat, õ megszülte a többit meg úgyis a s.gge alá teszi más......mintha anyámat látnám, Rahmiban meg apámat......
10/10
bezsuzska 2017 aug. 05. - 10:12:56 10/10
(1218/2154)
Musztafa. Gyakorlatilag lehazugozta az állítólagos szerelmét! Mert azt tette, amikor tagadta a telefonhívást.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 05. - 10:10:29 10/10
(1217/2154)
A "kis" házzal kapcsolatban jutott eszembe, egy újabb megerõsítés Mukaddes önzõségére. Azt most hagyjuk, hogy nevezte már istállónak is. De milyen anya az olyan, aki a saját kényelmét helyezi elõtérbe a gyerekével szemben. Szemrebbenés nélkül beköltözött a nagyházba, a férjét és a gyerekét a kisházban hagyta. Ami állítólag nedves és dohos! Hányszor elmondta! Ha tényleg az, akkor nem a gyerekemet viszem onnan elõször? Csak kérdezem.
khajni87 2017 aug. 05. - 09:07:02
(1216/2154)
Igen, ezt a részt nem is értettem......Meryem mirõl akarta felvilágositani???? Jó, egy naív fiatal lányt ténleg fel " kell " világosítani a nászéjszakáról , mondjuk szerintem már Törökország is van annyira fejlett, hogy a lányok akik már szexeltek biztosan elmondják a többi lánynak, jó ez elvben egy kisebb faluban mint Fatmagüléké nem biztos hogy mûködik na de azért Mukk vérmességét látva Fatmagül is biztos hallott otthon ezt-azt , hisz a szomszéd szobában aludt, vagy épp nem ha Mukk jobban rákapcsolt a szerelemre........

Azt a " szerencsétlen " életet meg Mukk köszönje meg magának hiszen házasságon kivül teherbe esett, a pasi eldobta, hát rászedte Rahmit, aki akkor épp magányos volt, félt és elvette.......inkább örülnie kéne hogy talált egy ilyen embert aki ilyen birkatürelmû,egy Salih típus tuti már adott volna neki ennyi szemétségért, ráadásul vegyük azt is hogy Rahmit kétszer is otthagyta Salihért és másodszorra hogy beszélt Rahmival miatta.......

Visszafogadták, ott élhet a nagy házban ( én már attól a " kis " háztól is odavissza lennék az örömtöl ) és akkor keresztbe tesz mindenkinek, kavar, turkál a holmijukban , beszól mindenkinek, csak cseszegetni tudja õket és akkor elvárja hogy kedvesek legyenek vele........Kadír helyében már menesztettem volna legalább a kisházba, a nagyház zárait pedig lecseréltem volna és csak Meryem , Fatma és Kerim kapott volna kulcsot, mert ha Rahmi is akkor MUkk tuti elvette volna.......:( Fúúúú hát egyre durvább amiket megtesz, nem bírja elviselni hogy Fatmagül boldog, szerette volna ha megtört és magányos, boldogtalan lesz......még jó hogy ott van Fatmagülnek Kadír, Meryem , Kerim, Ömer, Fahrettin és a családja akik szeretik Fatmagült és tisztelik amit elért a rettenetes kezdet ellenére.......Mukkades meg nem csak 1 hajtépést érdemelne, én már rég jól kiosztottam volna mindenki helyében párszor és nem ilyen finoman........
10/10
bezsuzska 2017 aug. 05. - 01:18:47 10/10
(1215/2154)
A lényeg meg lemaradt! Fel akarja világosítani Fatmagült, hogy mi fog vele történni a nászéjszakán. Mukaddes tényleg nem vette, hogy Fatmagült hárman megerõszakolták? Csak azon csodálkozom, hogy Meryem partner ebben. Már a felvilágosításban. Szerintük mit nem tud a lány?
10/10
bezsuzska 2017 aug. 05. - 01:03:38 10/10
(1214/2154)
Hát Mukaddesnek eddig is volt pár húzása, de amiket itt elõadott, az mindent felülmúlt. Eddig azt gondoltam, a szerencsétlen? élete miatt ilyen. ( szerencsétlen élet: adott társadalmi körülmények között házasság elõtt odaadta magát (nem erõszakolták). Rátukmálta magát egy (fejben sérült) pasira, akirõl tudta, hogy a testvére mindennél fontosabb. A húgból cselédet csinált, játszotta a nagyasszonyt, akinek hálával tartoznak. Elsõ adandó alkalommal "eladta" a lányt. Folyton keresztbe tesz a családban élõknek, és õ várja el a kézcsókot és tiszteletet? Egy irigy, féltékeny, önzõ dög. Mit ad elõ, mikor Kadir felhozza a leveleket? Szerintem, mikor ebbe belevágott, azt hitte, hogy õ lesz a "megmentõ", mert majd Kerim is neki lesz hálás. Hát pofára esett nagysád! Mindent akar, mindent irigyel, ami Fatmagülnek jutott. Amiért Fatmagül nagy árat fizetett, és nagyon meg is dolgozott. Ez a nõ GONOSZ!
khajni87 2017 aug. 04. - 21:53:14
(1213/2154)
Nem tudom láttátok e a mai részt, de engem Mukk egyre inkább idegesít.......ez az irigység és féltékenység már a házas részben is kijött amikor Fatmagülék házát fikázta.....

A 73.részben így hogy értem is egyre durvább méreteket ölt........Mikor az ajikat bontogatják és rászól Rahmira hogy miért viselkedik ilyen tiszteletlenül......na hiszen....a tiszteletlenség királynõje.....Ez a duma ....olyan szerencsések Fatmagülék ,mindent kiskanállal kaptak....erre Jenny ,nem értettem ......Fahrettin jól megadta MUkknak....Ez amúgy is értelmetlen......:D na itt felröhögtem....az a savanyú pofa Mukknak.......( amúgy õ mi az amit nem kapott kiskanállal????? )

Mikor meg ketten a konyhában beszélget Fatma Denizzel Mukk már megint belekotnyelez........aztán még õ sértõdik meg hogy a két tinikorú poénra veszi már a sok baromságát......Meg amikor Deniz mondja hogy Fatmaéknak sosem volt lehetõségük kettesben lenni.....nekik se volt soha mert sajnos szegény MUkknak mindig együtt kellett élni másokkal.........Azt a durcás pofát amikor leül....adnék én neki olyan durcás pofont.......Az meg hogy Fatmagül beszélt MUkkról szégyen nélkül inkább hagyjuk.....Az mi volt amikor Mukaddes õnagysága kibeszélte a Fatmagüllel történt erõszakot amikor alig ismerték Denizt ?????,Az nem baj mert õ csinálta, de ez baj lenne ???? Mert amúgy szegény Fatmagülék õt szóba se hozták.......Neki ott ragadt a szomorúsága mert Fatma mindenkivel jobban kijön mint vele......max a féltékenysége-irigysége meg némi agybaj kombinációja ragadt bent.......Az meg hogy ki rángat dróton és kiket na inkább hagynia kéne.....õ az aki úgy manipulál mindenkit ahogy az õ helyzetéhez passzos éppen........Hogy a telefonbeszélgetést kihallgatja Fatma és Kerim között már meg sem lep........

A levélvádak letagadása sem túlzottan.......

A másik amin nagyon röhögtem amikor megkérik Fatmagül kezét és Mukk nyújtogatja hogy õ is kézcsókot-homlokérintést kaphasson......és senki nem vette a lapot, Kerim pl a kezét rázta meg........na ezen is jót röhögtem.......

A henna éjen ahogy viselkedik....az aztán megér egy misét.....ahogy azt az üdítõt felhajtja mintha valami bátorságot adó csodaszer lenne és aztán ahogy dobálja magát tánc közben és rohadt irigy kutya módon még ott sem bírja elviselni hogy végre Fatmagül boldog, vidám felszabadult 20 évesként viselkedik és nem boldogtalan megtört lányként.......hát az a tánc amit lenyomott engem inkább taszított.......

Amikor Kerimék a " kis " házban beszélgetnek az apjával néztem és nem értem az miért nem felelt meg õnagyságának.......tök szép hely, van bõven ott hol elférni 4 embernek, Rahmiéknak ott a nagy ágy, Muratnak a kisebb oldalt és Elif úgyis kiságyban lenne.......nem is értem.....

A 74.-re nagyon kíváncsi vagyok meg persze az összes többire is.......
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 14:06:31 10/10
(1212/2154)
Narinról annyit, hogy amikor elkezdtem nézni, és õt írták fõszereplõnek, nem értettem miért. Hiszen a történet elején mintha ott se lett volna, vagy legalábbis mély nyomot nem hagyott. Aztán elgondolkodtam, és rájöttem, hogy pont ilyen volt a karakter. Egy nõ (aki még majdnem gyerek), elnyomva, bántalmazva, megalázva. Persze, hogy árnyékként viselkedik, próbál észrevétlen maradni. Viseli a csapásokat, mert tudja, segítségre nem számíthat. Amíg a doki meg nem jelenik. És itt most lényegtelen, hogy milyen érzelmekkel viseltetik Narin Serdar iránt. A férfi mutat neki kiutat, még akkor is, ha azt eleinte nem vállalja fel. Narin onnan kap erõre, hogy megtalálja a kiutat a poklából.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 13:52:36 10/10
(1211/2154)
Említetted, a mai Fatmagült, (reggel már letöltöttem, de nézni csak este fogom), engem meg igenis érdekel a lelkizés, most éppen, amit írtam is, hogy mitõl félnek. Ahogy már többször írtam, én nem néztem sorozatokat, mert nem tudnak lekötni, a ki kivel mikor kavar, és a ki kinek tesz keresztbe sztorik. A Fatmagülnél vlószínûleg azért ragadtam le, mert többet láttam benne (ugyanez igaz a BBO-ra), és engem kifejezetten érdekel, hogyan építik fel romjaikból az életüket, annak lelki hátterével együtt. És nem mellesleg, ez egy olyan eltalált sorozat, ahol az összes szereplõ karaktere remekül van megírva, és elgondolkodtat, hogy adott szituációban hogyan viselkednek, mit tesznek, hogyan változnak. Már azon is gondolkodtam, lehet, hogy ezért odázom a KPA-t, mert tartok tõle, hogy a híre ellenére, nem hasonló mélységekbe vivõ sztorit kapok. Bár bízom Enginben, és remélem hozza amit várok tõle. Eddig legalábbis így volt, mert minden amit láttam Enginnel, nem semmitmondó történetecske volt.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 13:35:06 10/10
(1210/2154)
Még annyit, hogy nem baj ha õszül, mi úgyse tudunk hozzáfiatalodni, majd õ öregszik hozzánk.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 13:25:04 10/10
(1209/2154)
Nekem az tûnt fel, hogy nagyon õszül. Daghanként (ÖK), már nagyon látszott, de Ömerként is volt pár õsz szála. Sõt mostanában, hogy jobban figyeltem erre, azért Kerim hajában is akad néhány fehér szál. Amúgy Musztafa Bulut (2009) Kerim (2010-2012) Ömer (2014-2015) Daghan (2017). Csak ne kezdje el festetni, könyörgöm. A szakállával úgyse tud mit csinálni.
burak 2017 aug. 04. - 11:23:45
(1208/2154)
Musta nem volt rossz, csak nem ez a Narin kellett volna mellé, mert a történet szerint láttad, hogy a feleségét is valamilyen szinten elfogadta már egy idõ után. Bennem is sok kérdés motoszkál, hogy ezek a törökök, vagyis ez a világ tényleg másképp gondolkodik. A végén ugye kéri Narint, hogy segítsen neki felnõni, és ez a lényeg. Egy nagy gyerek volt, és tudjuk, hogy az embereknek fel kell nõni, van akinek magától sikerül, van akinek segíteni kell.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 11:12:46 10/10
(1207/2154)
Musztafa Bulut Engin egyik legnagyobb szerepe! És a helyzet az, hogy én sem utáltam. Nekem ez volt a legnagyobb megdöbbenés. Ahogy a BBO oldalán is írtam, ha az újságban olvasnék egy ilyen alakról a legkeményebb büntetést kívánnám neki. És mégis... Nem tudom, hogy azon drukkoltam-e, hogy Narin szeresse, vagy azon, hogy õ tudjon mást szeretni. Mindenképpen újra akarom nézni, azért is, mert rendkívüli színészi teljesítményt nyújtott, és azért is, hogy a bennem dúló kettõs érzések a helyükre kerüljenek.
burak 2017 aug. 04. - 11:10:51
(1206/2154)
Még egy észrevétel szerinted ? Belenéztem a Felhõk felett, meg a Fatmagül igaz az évjáratokat most nem tudom, de az idei Engin arca nekem nagyon sokat változott, kimondva szerintem a korához képest gyorsan öregszik, vagy lehet hogy olyan génjei vannak, nagyon elkezdtek táskásodni a szemei. Nekem most nem úgy néz ki mintegy 36 éves srác.
burak 2017 aug. 04. - 11:05:35
(1205/2154)
Lányok megnéztem az eheti fordításokat. Most a Fatmagült, ahogy néztem most elgondolkodtam, valahogy úgy érzem nem sok benne a lelki, a törökhöz nem illik. Ez a sok lelkizés, kínlódásuk csak elhúzzák, hogy minél több bölüm legyen. Mi a véleményetek.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 10:53:20 10/10
(1204/2154)
Mindenképpen a Fatmagül után kezdek bele a KPA-ba. Úgy számolom, ott még öt hét van vissza (heti egy fordítással). Fatmagülbõl heti két fordítással 3 és fél hét. Ha rászánod magad, abban a másfél hétben nekiugorhatunk a BBO-nak. Ha tovább tart az se baj, ahogy írtam tudok várni (KPA-ra, eddig is megtettem), ha elkezdem majd gyõzz követni. Tudod, idõm mint a tenger. Erõltetni nem akarom, de belenéztem a BBO-s hozzászólásokba, mert emlékeztem rá, hogy már korábban is rákerestél. Május eleje óta gyõzködöd magad! Lassan itt az idõ! Ha jól értettem burak is nekimenne, úgyhogy lenne kivel kibeszélned. Vagy ha õ nem is, én szívesen nézem újra.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 10:40:08 10/10
(1203/2154)
Ma nagy meglepetés ért. Az egyik EA oldalon van egy lány, aki minden nap verseket oszt meg. Pár hete elküldtem neki pár kedvenc versemet, és ma reggelre meglepett vele engem és az oldal követõit. Köszönöm Szabó Eszternek! Én viszont szeretném veletek is megosztani.
10/10
lizbell 2017 aug. 04. - 07:56:16 10/10
(1202/2154)
Húha nehéz döntés! Este egyeztetünk! elsõ körben, mikor akarnál a KPA-ba belekezdeni, Fatmagül után?
burak 2017 aug. 04. - 05:05:27
(1201/2154)
Sziasztok, jóhogy szóba hoztátok a A Felhõk felett, megnéztem a végét feliratozva, az az igazság átfutva végignéztem törökül, csak annak drukkoltam, hogy Mustafa megtudja, hogy az õ fia, mert megérdemelte, én nem láttam õt olyan szörnyûnek, meg fõleg, hogy Engin volt.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 04. - 00:20:23 10/10
(1200/2154)
Nem tudom, mert én akkor rögtön írtam az oldalnak, de még csak nem is válaszoltak. Azért vagyok dühös, mert a levétel elõtt egy-két nappal írtam meg, talán buraknak, hogyan tudja megnézni, és õ még neki is kezdett. Mondjuk nemtudom végignézte-e. Tudtam, hogy majd én is kerítek még rá sort, mert ugye Enginbõl, és változataiból egyszer nem elég. És most nincs. Ezért is álltam neki letöltögetni a KPA-t, de kell majd vennem DVD-t, hogy kiírjam, mert nagyon sok helyet foglal. De ehhez majd kell a gyerekem, akivel a kéthetenkénti unokás látogatásai alatt nem feltétlenül errõl akarok beszélni.
Ami még eszembe jutott, hogyha rászánod magad, akkor szívesen nekiugrok veled a BBO-nak. Amikor én néztem, a 13. bölümig volt feliratozva, azóta a végére értek. Összesen 29 bölüm. Tehát a nagy részét én is csak törökül láttam. Az elsõ évad nagyon nehéz, írtam is a BBO port.hu oldalán, volt,hogy le kellett állnom. A második évad már nem volt annyira megterhelõ. Vagy azért, mert törökül néztem, de inkább azt gyanítom, hogy amiatt, mert változott a rendezõ, a forgatókönyvíró, és valahogy az egész 2. évad nem volt annyira kemény. Ugyanakkor, azt kell mondjam, ha szereted Engint , ezt a sorozatát tilos kihagynod. Ebben látszik, hogy 28 évesen, színészi képesítés nélkül mire volt képes. Annyi kérésem van, ha neki akarsz állni, akkor menjünk neki még azelõtt, hogy belekezdenék a KPA-ba, vagy várd meg, míg a végére érek, ne kelljen a két sorozatot párhuzamosan néznem. És én tudok várni! Bármilyen nehéz, ne hagyd ki!
10/10
lizbell 2017 aug. 03. - 23:23:16 10/10
(1199/2154)
Szerintem nem lesz vele gond, Krisztina nem fogja leszedni!
De hogy a Bi kücüköt hogy fogom megszerezni? Vajon annak a levételének is köze van a cirkuszhoz, ami miatt abbahagyták az Icerdét meg a többit?
10/10
bezsuzska 2017 aug. 03. - 23:13:27 10/10
(1198/2154)
Na az elmúlt két napban újra letöltöttem. A mait is, úgyhogy készülök. Mondjuk a 16.-at most sem engedte letölteni. Elindulni elindul, tehát megnézni majd meg tudom, de letöltésnél azt írja ki, hogy hibás URL cím. Az nem tudom mit jelent, valószínû a videóhoz kapcsolódó cím.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 03. - 23:07:29 10/10
(1197/2154)
Nem túl sok interjút adott Engin, de arra emlékszem,hogy valahol azt nyilatkozta, hogy gyerekkorában focizás közben sérült meg az ajka, és maradt meg a heg. Úgyhogy Enginé valódi, míg Kivancé "csinált". Bár kifejezetten jól állt neki Kuzeyként, és kellett a karakteréhez. Ne felejtsük el, hogy Kivanc modellként kezdte. Vele ellentétben Engin attól tökéletes, hogy nem tökéletes. És a szeme.......... De ezt már pár héttel ezelõtt írtam, és nem akarom ismételni magam.
10/10
lizbell 2017 aug. 03. - 22:49:48 10/10
(1196/2154)
Én is most fejeztem be a KPA új részét, nem tudok betelni vele :)) Fatihkámnak is volt egy két olyan arcjátéka hogy gyorsabban vert a szívem, Engin meg egyszerûen felülmúlhatatlan!

itt meg épp megköszön valami! <3
https://www.facebook.com/Artistanbul-192179427595933/
burak 2017 aug. 03. - 22:28:39
(1195/2154)
Én sajnos pasi függõ vagyok, ha nézek valamit, amit már kifejtettem, ha tetszik ha nem bárkinek is, én például azt látom, hogy Engin a Fatmagülben teltebb arcu, tehát husisabb, viszont szerintem így követelte a szerepe, mert így is tökéletes, mint például Kivanc a Tiltott Szerelemben, ugyan ilyen husis volt, de szerintem nagyon jó volt abban is.
A másik, hogy biztos látod a felsõ szájaszélén a jobb oldalon van egy heg, és Kivancnak az állán is volt egy heg. Én például ilyeneket látok meg.
Meg a KPA-ban a piknikes jelenetnél Elifnek a körmén apró henna pöttyök vannak, vajon mit jelent.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 03. - 21:43:11 10/10
(1194/2154)
Na nem besétál, roszzul emlékeztem, hanem ül a hintaágyon, és hintázik. A lényeg ugyanaz.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 03. - 21:37:16 10/10
(1193/2154)
Én is készülök a KPA-ra, de még mindig bírom. Azért töltöm ilyen marhaságokkal az idõt Fatmagülben, mert nem kezdem el addig, amíg végig nem lesz feliratozva. lizbellel már megbeszéltem, ha nekiugrok KPA-nak "meghallgat".
10/10
bezsuzska 2017 aug. 03. - 21:33:26 10/10
(1192/2154)
És ami még fontosabb, hogy ugyanazt többször veszik fel. Pont Kerim haját nem tettem többször, de ez nagyon látványos volt, mert 3 vagy 4 lépésen belül történt. De a kedvencem tényleg a sáros autó "megtisztulása". Az az igazság, hogy a 79.-ben levõt sem bírom magamban tartani, ha már ennyire belejöttem.
Kerim reggel elment dolgozni, "elfelejtette" Fatmagül szülinapját. A lány munka után vacsorával várná haza.
A kamera közelít a házra 15:45-nél, Engin pedig besétál a képbe, és jól leül a kerti hintaágyra felvétel közben. Ez milyen?
79.-ben a másik baki az majd Fatmagül kardigánja lesz, mikor a kikötõben megy fel a hajóra. Az a frány kardigán is hol van, hol nincs.
A KPA-ban említett macska valószínûleg nem kellék, már megfogadtam, ha legközelebb elõlrõl nézem a Fatmagült, megszámolom abban hány macska van.
burak 2017 aug. 03. - 21:32:57
(1191/2154)
Nemrég végeztem a KPA új feliratosával már megint agyon bõgtem magam., Már jó lesz ha vége lesz Enginnek egy kicsit, de még mindig függõ vagyok, mindennap látnom kell. Milyen jó ez a KPA mennyi szálon fut és mindegyik színész milyen hiteles. Holnap Fatmagül.
burak 2017 aug. 03. - 20:48:04
(1190/2154)
Hú te tényleg alaposan nézed, én azért felületesebben, én Engin hajából látom,hogy össze vissza veszik fel. Ez a sok baki talán attól van, hogy én annyi sleppet látok a yutubon forgatások alatt és csak pár percet vesznek fel, nagyon sokat kell várniuk a színészeknek azért a pár perces jelenetért, meg azt tudjuk, hogy egy jelenetet sokszor vesznek fel, és fõleg a törökökrõl el is hiszem, hogy senki nem figyeli ezeket az apró részleteket.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 03. - 16:41:06 10/10
(1189/2154)
Bakik folyt. köv. Próbálom sorban.

23. bölüm 57:30 Kerim elmondja Kristennek a telefonban, hogy szeptemberben megházasodott. Ehhez képest a 46. bölümben 1:03:13 Mukaddes az éppen vasaló Fatmagülnek megemlíti, hogy október 7.-én volt az egyéves házassági évfordulójuk. Sõt Fatmagül is október 7.-ét említ Kerimnek 1:39:09-nél, mikor elõveszi az évfordulós tortát.

26-27. bölüm Rahmi és Mukaddes helyet cseréltek a hátsó ülésen menet közben? 26. bölüm Mukaddes a jobb hátsó ajtón szállt be a Mazdába. 1:28:15-kor, és 1:28:35-kor is jobb oldalon ül. 27. bölüm 3:55 Rahmi ül jobb oldalon, középen a gyerek, bal oldalt Mukaddes.

31. bölüm 52:02 Meryem azt mondja Kadirnak, hogy Kerim 10 éves volt, mikor hozzájuk került? Korábban, és késõbb is úgy tudjuk, hogy 6 éves korától neveli. Nem fordítási hiba, 10 törökül on, és az hangzik el.

31.bölüm 1:38:21 Musztafa kimegy a házból, behúzza maga után az ajtót, ami csak résnyire marad nyitva. 1:38:41 az ajtó nyitva van.

34. bölüm 11.09 Musztafa kezében a 4 fiúról készült kép. 11:22-nél összegyûri. 13:21 Musztafa kezében a kisimult fotó (félbe volt hajtva korábban), 13:24 újra összegyûri. Úgy emlékszem, elõtte már egyszer összegyûrte, mikor megtalálta Erdogan kesztyûtartójában, és utána sem volt a gyûrõdésnek nyoma, mikor Asu megtalálta a zsebében. Ezt nem kerestem vissza, mert lehet, hogy nem ugyanaz a kép volt. Mindenesetre jó a fotópapír.

43. bölüm 1:23:49 Kerim a börtönkapu felé jön, bal kezében a virág, jobb kezében a táskája és egy papír (szabadulólevél?). 1:24:43 a kapun kilépve elejti a táskát, papír nincs a kezében. Odaadta a kapuõrnek? vagy csak lemaradt.

44. bölüm Kerim haja. 1:24:22 Kerim haja középen elválasztva, 1:24:54 Kerim haja hátrafésülve, 1:25:03 Kerim haja középen elválasztva.

44. bölüm Kerim és Fatmagül beszélgetése az utcán. 1:26:01 Fatmagül háta mögött a meredek utca, 1:26:09 a meredek utca az oldaluknál, 1:26:15 az utca újra Fatmagül háta mögött.

46. bölüm 1:30:15 Kerim munkába áll a mûhelyben, Mümtaz ellenõrzi. A Mazda a mûhellyel szemben az utcán áll. 1:31:54 Este az autó az étterem elõtt áll,mikor Kerim gyalog elmegy mellette, de mikor az étterem udvarára lép és találkozik Mehmettel, az autó nincs a kerítés elõtt. Ki vitte napközben az autót az étteremhez, és fõleg ki állt el vele a kerítés elõl, míg Kerim tett két-három lépést?

48. bölüm A KEDVENCEM! 57:55 Kerim megáll orral lefelé a sáros autóval. Letusol. Mire munkába indul,1:10:18 az autó orral felfelé tisztán áll.

59. bölüm 3:52 Musztafa kitolat a Mazdával a képbõl, majd mégegyszer 3:56-nál.

64-65. bölüm 64. bölüm 1:41:40 miután Musztafát lelövi Fahrettin, a fejsze kiesik a kezébõl. 65.bölüm 3:41 Musztafa a lövés után a fejszével a kezében dõl el.

71. bölüm Ez nem jól látszik, ezért csak gondolom. 39:06 Kerim jobb kezében a telefon, 39:08 úgy látszik, hogy a bal zsebébõl veszi elõ a telefont a kulcscsomóval együtt.

71.bölüm 48:35 Fatmagül Kerim dzsekijének a mellrészét fogja mikor eldõlnek, 48:35 mikor leérnek a homokba, Fatmagül keze Kerim derekánál van.

Egyenlõre ennyi, biztos van több is, de nekem ezek tûntek fel. Jó böngészést. A késõbbieket majd leírom, ha lement az aktuális rész. 79.-ben kettõ biztos lesz.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 03. - 15:03:47 10/10
(1188/2154)
Na akkor jöjjenek a bakik! Mi itt az oldalon már beszélgettünk róla, bemásolom, de vissza is tudod keresni, a 800 körüli hozzászólások.

Autó: az elsõ évadban Ford, a másodikban Mazda. Itt írogattunk róla: 808, 810, 818, 821, 822, 829. Igazából nem tudtunk megegyezni, hogy ez baki-e, mert a történetben nyoma sincs autócserének, és indok sincs rá.

Majd ott van Kerim három különbözõ szülinapja: 12. bölüm 1:13 Musztafa nézi a liftben Kerim útlevelét 1985.04.12.
28. bölüm 33:48 az étteremben szóba kerülnek a szülinapok, itt Meryem azt mondja Kerimé 04.14. ( késõbb ez a tárgyalás idõpontja is, sõt Fatmagülnek is ekkorra van idõpontja az orvosnál.
34. bölüm 42:04 Kerim személyi adatai 1985.02.13. Kadir a rendõrségi jegyzõkönyveket nézi, a drog miatti letartóztatásról, ahol mind a négy fiú személyi adatai látszanak 41:26-tól.

18. bölüm Fatmagül kidobja a hozományládát, Kerim az autóból látja. Mukaddes marad, a többiek bemennek. 28:28 Távoli felvétel az utca felõl: Kerim a bejárati ajtó felé megy, annak mind a két szárnya nyitva, de nem áll ott Mukaddes. 28:40 közeli felvétel: Kerim a bejárat elõtt odaadja Mukaddesnek a szatyrot, aki 28:42- kor belép a házba. A bejárati ajtónak csak az egyik szárnya van nyitva.

19. bölüm Erdoganék támadása után 49:46-nál a bejárati ajtó megrepedt üvege le van ragasztva. 1:02:36 Emre ébreszti õket. Kerim elveszi a torlaszt a bejárati ajtótól, az ajtóüvegnek semmi baja, és le sincs ragasztva.

55.bölüm. Mivel ütötte le Rhami Erdogant? Egy ásóval (lapáttal). Na de 2:41-nél Erdogán szemszögébõl az aluljáró: ásó, talicska nincs. 2:48 Fatmagül szemszögébõl az aluljáró: ásó, talicska nincs. 3:02 Fatmagül elindul Erdogannal a nyomában, arra amerre eredetileg is ment volna: ásó, talicska még mindig nincs. 3:11 Itt a talicska, ebbõl az irányból jöttek, és így Rhami is simán felkaphatta az ásót.

Június elején ezek voltak meg, a többinek akkor még utána akartam nézni.
burak 2017 aug. 02. - 23:42:21
(1187/2154)
Igen azokat a bakiaidat nagyon várom. Most néztem a KPA mikor piknikeznek Elif és Omer, ott van a macska, de azt lehet direkt tették bele annyira nyugodt. Meg a nagynéni a halottaságyon akkorát sóhajt. Most már egyre többet észreveszünk, mivel annyiszor nézzük-, Mivel várom az új KPA fordítást, megint elõre néztem, nem igazán értem, hogy miért távolódnak el egymástól, de viszont biztos a forgatókönyv így kívánja, lényeg a happy vége.
10/10
bezsuzska 2017 aug. 02. - 23:14:31 10/10
(1186/2154)
Jenny nem Hilal, és nem is emlékszem, hogy a Fatmagülben szerepel-e, hacsak nem a 74.-ben az esküvõn, vagy a 73.-ban a henna éjen. Majd figyelem. A henna éjt nagyon várom, szerintem nagyon szép, bár Mukaddes ott is bedobja magát, mintha csak õ lenne a fõszereplõ. Ez tényleg mindent irigyel Fatmagültõl. Hilal a KG-ben Kuzeyék esküvõi tanúja volt.
Nem felejtettem el, gyûjtögetem a bakikat. Az a baj, hogy csak beírni tudom, mert nincs meg a tudásom és a technikám, hogy összevágjam. Valamelyik nap rászánom magam, és begépelem õket, akit érdekel, majd visszakeresi. De a 79.-ben is lesz min. kettõ. Azt majd akkor. Esküszöm, hogy nem vadászom bakikra, de ha valami nem stimmel, addig nézem vissza, amíg rá nem jövök mi a bibi.
burak 2017 aug. 02. - 21:30:05
(1185/2154)
Nézzétek meg a 74. rész elején milyen érdekesen forgatja a tenyerét Kerim mikor megfogja Fatmagül kezét, de azt már máskor is észrevettem, hogy ez a filmért van, vagy Engin tényleg így fogja meg a szerelmei kezét.
burak 2017 aug. 02. - 21:11:48
(1184/2154)
Igazad van, mert én is láttam ott téblábolt kivül az esküvön Hacer férje a németországbeli, fel is tünt, hogy mit keres ez itt. Én ezzel a Mustafát alakító színésszel, ha fõszereplõ lenne soha nem nézném meg, engem annyira eltaszított ezzel a karakterrel, szabályosan idegesít, ha megjelenik a képernyõn.
10/10
baba24 2017 aug. 02. - 21:07:05 10/10
(1183/2154)
A jól értelmeztem akkor Mustafa felbérelt valakit,hogy ölje meg Kerimet!
És gondolom a lagzin,bár tovább nem néztem meg mert nem volt rá idõm,majd most éjjel meg nézem a teljesen részt!
burak 2017 aug. 02. - 20:49:09
(1182/2154)
Mi az újdonság kiváncsi vagyok, mert azt hiszem itt már nemigen kell spoilerezni, mert mind láttuk végig nem is egyszer.
burak 2017 aug. 02. - 20:46:46
(1181/2154)
Szia én is ezen agyaltam, hogy Kerim egyre gyámoltalanabb, de ebben az is közre játszik, hogy nem értjük a párbeszédeket, ilyen jó pasi nõ nélkül. ha nem Engin játszaná én már rég abbahagytam volna. de ha már ennyiszer megnéztem törökül úgy vagyok vele, hogy igenis kiváncsi vagyok a szövegre.
A 69.rész elején mikor énekel Rahmival láttátok milyen gyönyörõ a haja, kékesfekete.
Az ausztrál feleség nem a rendezõnõ Hilal, mert õ is szerepel a sorozataiban, de lehet, hogy ilyen nagy szerepet nem játszik?
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy az a hülye Mustafa mit csinált, miért menekül el, nekem annyira szörnyû a karaktere, úgy érzem, hogy azért ragaszkodik most is Fatmagülhöz, hogy hátha megbocsát és kihozza a börtönbõl, az övé minden csak nem szerelem
10/10
baba24 2017 aug. 02. - 20:39:04 10/10
(1180/2154)
Kerimen én is agyaltam,de szerintem inkább õ fél attól,hogy ha úgy közeledik Fatmagül felé akkor minden emléke megint a felszínre kerül és jobb szót nem találok de undorodni fog illetve félni!
Ahogy néztem a nászéjszakán a beszélgetést ott is inkább Kerim magát hibáztatja,mert ha nem tette volna meg ezt meg azt akkor nem lett volna semmi se és akkor nem történik semmi!
Kerim inkább magát hibáztatja!
De viszont most hogy azt a részt megint meg néztem nekem is fel tûnt egy újdonság így alig várom hogy kiderüljön minden!
10/10
bezsuzska 2017 aug. 02. - 20:33:53 10/10
(1179/2154)
Ez pedig Engin rajongóknak az új sorozatával kapcsolatosan. Ez pár napos videó, és egyre többször hallani Elcin Sangu nevét a partnereként.
https://www.youtube.com/watch?v=NVxDZQN0Yiw
10/10
bezsuzska 2017 aug. 02. - 20:09:08 10/10
(1178/2154)
Most már rájöttem, hogy Kadir és Meryem miért nem akadt ki a 76. bölümben, mikor Fatmagül nekiment Mukaddesnek. Kadir tudta, hogy õ van a Musztafa által írt levelek Kerim által történt megtalálás mögött, és Meryem is sejtette, még ha nem is akarta elhinni. Persze, mikor rákérdezett volna az ágy alatt tárolt levelekre Fatmagülnél, a hárpia megint közbeszólt. Esküszöm, Allah is segíti, hogy minél késõbb bukjon le.
A helyzet az, hogy a 71. bölüm óta, és a 72.-ben is Kerimen agyalok. Kezdve a tengerparton történtekkel, aztán, hogy úgy tett mintha nem látná Fatmagülön a hajlandóságot, egészen a mostani kijelentéséig, hogy fél. Mitõl? Hogy õ nem lesz képes ártatlanként tekinteni Fatmagülre, vagy hogy Fatmagül retten meg tõle, a régi emlékek hatására, bármennyire úgy érzi, hogy kész az intim kapcsolatra. Gyanítom, hogy erre kapjuk meg a választ a nászéjszakai beszélgetésben.
És megint találtam valamit, ebben úgy hiszem mindenki megtalálja a kedvencét.

https://www.youtube.com/watch?v=e56c1RhpKUo
10/10
baba24 2017 aug. 01. - 15:59:52 10/10
(1177/2154)
Sziasztok :)
Jó volt a rész nagyon!Annyira szerelmesek a fiatalok,hogy majd ki csattannak a boldogságtól!
Én se értek azzal egyet hogy nem lehet látni rajtuk,szerintem jó alakítás és hihetõ is a szerelmes pillantások és mozdulatok is!
Nekem teljesen az jön le mikor nézem hogy hiteles alakítás!
Viszont Mukaddesz most tényleg nem hazudott,de akkor se a jó szándék vezérli az biztos!
Viszont Kadir jól rátapintót a dolgokra,de Meryem viszont nem hiszi,vagy csak nem akarja ezt feltételezni,mert ez már nagyon durva lenne!
Erdogan végre ott van ahol lenni-e kell neki!
Reºatnak kezd teljesen el borulni az agya,hogy már az utcán fojtogatta a volt felességét!
Remélem mivel most nem írtak ki dátumot így lesz egy meglepi rész!
10/10
lizbell 2017 aug. 01. - 07:29:32 10/10
(1176/2154)
Sajnos nincs, csak az elsõ 2 részt találtam meg!
majd egyszer talán ezt is feliratozzák nekünk a lányok :)
10/10
bezsuzska 2017 aug. 01. - 01:25:49 10/10
(1175/2154)
Ez volt az elsõ sorozata ugye? Hogy én ezt mennyit kerestem! Végig megvan?
10/10
lizbell 2017 aug. 01. - 01:13:19 10/10
(1174/2154)
https://www.youtube.com/watch?v=wIIqNDJy8ow

egy kis csemege különösen Bezsuzskának :) jó hosszú sorozat ez is!
10/10
lizbell 2017 júl. 31. - 23:57:57 10/10
(1173/2154)
Iyi aksamlar, vagyis már inkább iyi geceler lányok! annyira szerettem volna írni, meg reagálni egy csomó mindenre de alig voltam itthon a napokban, kicsit belehúztam a programokba, kocsmázásba most hogy egyedül vagyok. :)
megnéztem lefekvés elõtt még a fatmagült, jajj már nagyon a végén járunk, bár imádom ezeket a részeket, de csak arra gondolok, mindjárt vége :(
nagyon édesek voltak, direkt kihegyeztem a figyelmemet a kémiára, amit volt aki kifogásolt! nekem nagyon rendben van, Fatmagül olyan szerelmes hogy csuda, csak végtelenül szemérmes és gátlásos, de Beren nagyon jól csinálja ezt a "lángol az arcom, kiugrik a szívem de visszafogom magam" játékot és persze Hilal asszonynak is van benne nagy része, baromi jól ért az apró részletekhez, leheletnyi rezdülésekhez! zseniális ahogy fokozatosan felépíti hogy az egymáshoz való viszonyokban hogy változnak a gesztusok, a testbeszéd illetve egyéb megnyilvánulások. imádom :)
holnap folyt.köv.
khajni87 2017 júl. 29. - 21:34:56
(1172/2154)
Nem is írtam hogy jó szándék vezérelte csak hogy kivételesen igazat mond a következõ részben hogy mit írt........létezik egyáltalán olyan dolog hogy Mukaddes meg jó szándék egy mondatban vagy egyidõben?????

Hát jól egymásnak esett a két vadmarha.......kezdenek elkattanni , érzik a vesztüket hogy ahogy próbálnak partot érni egyre mélyebbre süllyednek.....rosszabb sokkal rosszabb a helyzetük mint a Titanicnak és gyorsabban is süllyednek.....ez már vég kezdete........
10/10
bezsuzska 2017 júl. 29. - 15:12:10 10/10
(1171/2154)
Gondolkodtam arról amit Mukaddesrõl írtál. Arra jutottam, hogy semmi jó szándék nem vezette a levélírásra, hanem csak a hátsóját akarja védeni. Musztafa ugye azt írta, hogy alig várja, hogy láthassa a tárgyaláson Fatmagült, aki egy levélrõl tud, amit kidobott. Kerim és Meryem is csak 4-rõl (Fatmagülével együtt 5-rõl). Mukaddes azért írt Musztafának az esküvõrõl, hátha akkor nem ír több levelet, és nem derül ki, hogy õ olvasta el az összeset. És ezért kellett újra levelet "kapnia" Fatmagülnek (amiért persze Kerim rögtön elrohant), ha a tárgyaláson szóba hozná Musztafa, hogy Fatmagül miért nem válaszolt a leveleire, a 2 az már több. Szerintem. Mert Mukaddes azóta utálja Fatmagült, amióta hozzáment Rahmihoz, és csak egy célja van, hogy kínozza Fatmagült, és ott tegyen neki keresztbe ahol csak tud. A szülinapi partin sem fogta vissza magát, igaz ott Fahrettinnek és Kerimnek szólt be.
Ami nagyon tetszett az Münir és Resat veszekedése volt! Szétröhögtem az agyamat.

Amit viszont nem tudok hova tenni, az Kerim és Fatmagül tengerparti jelenete, és az azt követõ események. Mikor Kerimnek bevillant az erõszak éjszakája, arra gondoltam, azért visszakozott, mert nem akarta, hogy Fatmagül újra átélje azt az éjszakát. (tengerpart, hullámzás) De aztán arra jutottam, hogy inkább Kerimmel van a baj, õ nem mer a következõ szintre lépni. Mert Fatmagül adta a jeleket, Kerim szobája elõtt is, és a saját szobája elõtt is. Sõt Meryemnek el is mondta, eljutott arra a szintre, hogy Kerimmel aludt volna, ha kéri. Bár azért annyira még nem bátor, hogy kezdeményezzen. És Kerim vette is a jeleket, mégsem mert lépni, bár késõbb a szobájában már õ is megbánta. Kíváncsi vagyok mi Kerim tartózkodásának az oka, kiderül-e akár a pszichológusnál (mert ha jól emlékszem az esküvõ elõtt még oda is mennek), akár a nászéjszakán, mert ott is valami hasonló szituációra emlékszem, vagy rejtve marad az ok.
10/10
bezsuzska 2017 júl. 29. - 13:58:29 10/10
(1170/2154)
Csatolom Enginrõl és a brazil nõrõl a képet.
10/10
lizbell 2017 júl. 29. - 01:26:18 10/10
(1169/2154)
Most sikerült hazaérnem reggel óta, de nem bírom ki, picit belenézek! :)
khajni87 2017 júl. 28. - 22:41:00
(1168/2154)
Ma úgy meglepõdtem Mukaddesen hogy ha nem ülök tuti seggre ültem volna........És ténleg azt írta Mustafának hogy hagyja békén Fatmagült.......nem hittem hogy igazat mond és pedig kivételesen ténleg........Csoda.........kár hogy csak egyszer fordul ez elõ.........

Resat és Münir meg jól süllyednek , jobban mint a Titanic.......Münir hogy bekattant, nem tudtam hogy sír vagy röhög-e a végén.......
10/10
bezsuzska 2017 júl. 28. - 10:59:33 10/10
(1167/2154)
Köszönöm, hogy tekintettel vagy rám, de az nem jó, ha nem írod ki magadból! Úgyhogy rajta! Mire én odakerülök, még kb. bõ egy hónap, és ha emlékezni is fogok rá, mit írtál, nem hiszem hogy befolyásolna. Egyébként is, majd ha már nézem, lehet, hogy jó lesz visszaolvasni a hozzászólásokat, mert azokat részenként írjátok. Én biztos nem részenként fogok haladni!Úgyhogy gyûrkõzz neki, és írj!
burak 2017 júl. 28. - 07:10:00
(1166/2154)
Köszi jaj de jó, akkor még is csak lehet vagy négy gyerekük, annyira aranyos volt megint, ahogy szerelemmel beszélt Eliffel, annyit beszél Engin ebben a sorozatban, már az is káprázatos, hogy ezt a sok szöveget megtanulják
khajni87 2017 júl. 27. - 23:34:58
(1165/2154)
Ez már a 49.részben lesz ? Ömertõl?????
10/10
lizbell 2017 júl. 27. - 23:16:31 10/10
(1164/2154)
Na, mivel soká értem haza, ebben a percben fejeztem be a 48-as részt, imádtam! Fatih-ért egyre jobban odavagyok :) Ömerbe meg belehalok :)) nem akarok semmit írni, bár szétfeszít, de azt szeretném ha bezsuzskának minden új lenne!
volt egy pár jelenet ahol szétszakadt a mellkasom, egyszer meg a könnyem is kijött.... egyszerûen imádom ezt a sorit! Engin elképesztõ, Tubát csak úgy kedvelem,
Saygın Soysalt meg szintén imádom!
most visszaolvasok, de nem tudom reagálok e még ma vagy csak holnap!
burak 2017 júl. 27. - 22:46:06
(1163/2154)
Mit szóltok a 48. részhez, volt benne izgalom, cselekmény bõven, hiába nézzük meg törökül tízszer is, csak így érthetõ, alig várom a következõt, Eliffel mi történt miután megmûtötték, mit mondott az orvos, hiába csak majd magyarul értjük. Esetleg súghat aki tudja.
burak 2017 júl. 27. - 17:41:23
(1162/2154)
A Fatmagül ugyan ez gyengébb kiadásban, mert azért õk ám TÖRÖKÖK vallással, valamennyit kultúrálódnak a színészeink is, de õk mindig is törökök maradnak,

Ha belegondolsz Mustafa ott helyben "ítélkezett volna" nem akarok durva szavakat használni, mert Fatmagül már a menyasszonya volt, vagyis a tulajdona az õ valllásuk szerint.

Biztos láttátok a Felhõk felett Enginnel, abban volt sok minden és szerintem az szépítve is volt.
khajni87 2017 júl. 27. - 17:34:48
(1161/2154)
Nekem ebben az a nem egyértelmû dolog hogy ha ennek a szegény tönkretett lánynak a fiútestvére erõszakolt miért nem õt bántják vagy büntetik meg???? A lánytestvére mirõl tehet ?????Milyen bíróság, falusi tanács lehet ilyen elvetemült agyú utolsó vadmarha aki így gondolkodik???? A fiú ebbõl max annyit tanul hogy ha megtudja kik tették ezt a húgával majd neadj még gyilkos lesz belõle, vagyis ígyis úgyis büntetés vár rá !!!!

Ténleg ezek a Keleti országok az elavult szokásaikkal........sajnálom azt a szegény lányt most majd jól elterjed a híre mi történt, senkinek nem fog kelleni, és azt meg bele se veszem hogy ezek nyilván nem húztak óvszert mielõtt tönkrevágták az életét hogy csúnyábbat ne írjak pedig tudnék és mi van ha HIV, Hepatitis bármilyen nemi betegsége lesz, neadj terhes lesz ez a szerencsétlen lány aki a legnagyobb áldozata ennek........ba...a meg már bocsánat.......
burak 2017 júl. 27. - 17:34:05
(1160/2154)
Egyébként nyugodtan leírhatod a véleményed és a többségnél be is igazolódott, már hallottam a Cesur Kivanccal nem igazán jó, és sem tudom nézni, Engin és Farya a Mindhalálig végignéztem de nagyon gyenge, a Szerelemben háborúban azt sem tudtam nézni, nagyon gyenge volt. És ezek mind beigazolódtak.
burak 2017 júl. 27. - 17:31:19
(1159/2154)
Láttad a Tiltott Szerelmet Kivanc-Beren köztük viszont volt kémia. Kivanc abban is kicsit husis volt, mint Engin a Fatmagülben, de mindegyiknek nagyon jól állt. Én most nézem a 48. de törökül még, viszont azért is nagyon jó a sorozat, mert annyi szálon fut és mindenki jót alakít, most Melike is kavar, a gonosz nagynéni körül is szorul a hurok, az Ipeket játszó színésznõ itt kimondottan jó, a Kuzeyben Kivanc mellett egy nulla volt.
kaboca12 2017 júl. 27. - 17:06:08
(1158/2154)
Félve merem leírni, mert ezért a véleményemért már sok hideget kaptam, de örülök, hogy nem csak én nem érzem a kémiát Beren és Engin vagy Fatmagül és Kerim közt, kinek, hogy tetszik. Én sajnos nem látom azokat a hû de nagyon szerelmes pillantásokat, amiket Fatmagül villant Kerimre. És ezt én már jóval régebben írtam, akkor még nem lett lehozva semmilyen cikk a feszültségrõl köztük. Nekem az egész film végéig inkább egy beletörõdésféle tekintete van. Nyilvánvalóan õ is tudja, hogy jóképû a férje, aki bebizonyítja a sorozat végéig, hogy bárkitõl és bármitõl megvédi, kaphatott volna egy vén csotrogányt, egy alkoholistát, egy olyat, aki folyton veri vagy aki késõbb ugyanúgy megerõszakolja. Látja benne a jót, jól kijönnek egymással, de nekem nem jött át a sorozatból az õ szerelme. Nálam végig egyoldalú maradt sajnos. Na de ez csak az én véleményem. :)

Nem tudom, inkább Aslin látom néha-néha, hogy tetszik neki Levent. De biztos ennek a hülye idõjárásnak köszönhetem, hogy minden mögé beképzelek valamit, ami nincs is ott. :) Azért köszi a választ!
burak 2017 júl. 27. - 16:14:02
(1157/2154)
Nekem is jobban tetszik a KPA, szinkronnal borzalmas, de még mikor nem volt téma én már akkor éreztem, Engin és Beren közt egy pici feszültséget, szerintem is Tuba és Engin nagyon jó páros, nyilván a színészek sem egyformák, jobban megtalálják a hangot egymásközt, aki szimpatikusabb a másiknak, vagy egymásba is szeretnek igaziból.

Aslit kérdezed, Elif nõvérét és Leventet Bahar pasiját nemlesz köztük semmi, honnan gondolod, melyik jelenetbõl.
kaboca12 2017 júl. 27. - 15:04:09
(1156/2154)
Na igen, a gondolatmenetnél kezdõdik a baj! Viszont én fizikailag is bántalmaznék egy erõszaktevõt. Mármint én nem, mert nem bírnám, de megvannak erre a megfelelõ személyek. Kínoztatnám. Most lehet, hogy morbid vagyok, de vannak bizonyos esetek, mikor nem tudnék parancsolni a tetteimnek. Bár az igazat megvallva lehet, hogy ilyen esetekben bevált módszer lenne az a fajta börtön, mikor kaptak egy kis darab kenyeret egy kis vízzel és látástól vakulásig dolgozniuk kellett. Nem így, mint most, hogy nagyobb luxusban élnek a börtönben, mint egy átlag ember.
kaboca12 2017 júl. 27. - 15:00:32
(1155/2154)
Hát igen, érdekes. De nyilván nekik ez éppen olyan, mint nekünk bármilyen másik állás. Gondolom. Bár a fene tudja, mert szerintem nekik az egész életvitelük más, még talán az idõbeosztásuk is.