kaboca12 2017 jún. 06. - 10:56:15
(754/2154)
Bocsi! Azt hittem "bakikról" beszélgettek. Mert annak sincs elõjele, hogy más színû autót vennének, még ha akkor a márka változatlan marad is....
10/10
bezsuzska 2017 jún. 05. - 22:48:31 10/10
(753/2154)
Az már a második évad. Úgy látszik szponzort váltott a sorozat. Merthogy Kadirnak is Mazdája van.
10/10
bezsuzska 2017 jún. 05. - 22:45:28 10/10
(752/2154)
Biztos vagyok benne, hogy Fatmagül el fog gondolkodni ennek a gerinctelen Münirnek az ajánlatán, hogy mentse a bátyját. Kadirnak kell józannak maradnia, hogy kell legyen valami nyom, hiszen eddig akárhányszor megkeresték Fatmagült, hogy álljon el a pertõl, mindig volt valami a Yasaranék történetében ami nem kerek. Kerim meg ugye mindent megtenne - talán még a pertõl is elállna - hogy Fatmagül ne szenvedjen. És õt higgadtnak sem nevezhetjük. Bár a mai részben meglepõen jól kontrollálta az indulatait. Tetszett: - A bennem lévõ ördög.......
Arra is kíváncsi vagyok, hogy Mukaddesrõl mikor és hogy derül ki, hogy újra hívogatja a Yasaranokat. Mert az õ kavarásaira is fény szokott derülni. Ez a nõ most is, mint mindig, egy önzõ dög. Nem mondom, hogy nem érdekli Rahmi sorsa, de neki nem az a legfontosabb, hogy a férje szenved, hanem hogy egyedül marad két gyerekkel. Ja, és újra okolhatja Fatmagült. Mert amíg õ mély bánatban van, Fatmagülék a szerelemmel foglalkoznak. Jaj de mondtam volna neki, hogy õ hányszor foglalkozott a szerelemmel -akár a férjével, akár a szeretõjével - amíg Fatmagül volt mély bánatban. Hol érdekelte?
Nil doktornõ szerintem gyanakszik, látva Erdogan leleteit, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogyan azt a Yasaranok állítják.
Csodálom, hogy Perihan még bírja lelkileg, bár úgy tûnik elég nehezen viseli, ahogy nõ a veszteséglista. (Vural, Semsi, Lehman, Turaner) Gyakorlatilag kiírtottak egy családot. Ér ennyit, hogy a fia megússzon egy nemi erõszakot? Mert ezek "csak" a halottak. És a többi felforgatott vagy tönkretett élet?
10/10
kikelet54 2017 jún. 05. - 19:12:25 10/10
(751/2154)
Kerim eddig is óvta, védte mindentõl és mindenkitõl Fatmagült, de ebben a részben különösen sok volt a támadás ellene.
Az a dög Mukaddes hamar elfelejtette, hogy Fatmagül befogadta Kadír úr házába, meg hogy már kétszer elhagyta Rahmit, stb., stb. Most Rahmit imádja a legjobban, mintha hú, de nagy lenne a szerelem köztük, és most minden irigységét, haragját, búját baját rázúdítja, mintha szegény tehetne valamirõl.
Annyira túlzásba esett, hogy mindenkit kiborított a viselkedésével, senki sem türtõztette magát, nem maradtak csendben. Legjobban az tetszett, amikor Kerim mondja neki, hogy "Nézd asszony...", és megfenyegeti, ha Fatmagülék nem állítják le, még lehet le is kever neki egyet. Megérdemelte volna. Már sokkal többször le kellett volna állítania, elzavarni jó messzire. /De tudom, a családi béke érdekében hallgatott./

A Yasaranok viselkedésére meg egyszerûen nincs szó, tényleg mindent úgy intéznek, hogy õk kerüljenek ki gyõztesen, pofátlanul megvezetnek mindenkit, de jön még kutyára dér. Õk már nem alkotnak egy csapatot, Erdogán is, Mustafa is külön utakon jár, járna.
kaboca12 2017 jún. 05. - 19:00:16
(750/2154)
Késõbb az autó színe is sötétebb pár árnyalattal. Mikor Kerimet kiengedik a börtönbõl.
10/10
lizbell 2017 jún. 05. - 18:28:51 10/10
(749/2154)
Resat papa nagy játékos, szemrebbenés nélkül megölette volna Erdogant, és valóban ahogy mások elõtt ügyesen hinti az infót az elejtett megjegyzéseivel, szinte elhiszi az ember, hogy úgy volt!
Muki asszony ma a szokásosnál is aljasabb volt, de Kerim is hülye, mért kell hangoztatnia hogy õ a hibás, naná hogy lecsap rá és kihasználja!
Rahmi ma egy kicsit sok volt nekem.
malvinkicska 2017 jún. 05. - 18:13:53
(748/2154)
Nagyon szépen össze foglaltad, engem annyira irritál ez a sok szemétség benne, egyszerûen sokszor elmegy a kedvem tõle, miért húzzák ennyire nem tudom.
Münirés Muk a fõ kolompos, de talán Muk egy vipera.
10/10
bezsuzska 2017 jún. 05. - 17:46:36 10/10
(747/2154)
Az a helyzet, hogy már annyit hazudoztak össze-vissza Yasaranék, hogy saját maguk is elhiszik, hogy úgy történtek a dolgok, ahogyan azt õk állítják.
khajni87 2017 jún. 05. - 16:01:35
(746/2154)
Hát ez jó......Erdogán Fatmagülnek.....Ne félj, nem csinálok veled semmit........kedves hogy bejelenti.......mert amikor megerõszakolta akkor bejelentette hogy csinálni fog ?
Amúgy meg mi az hogy ne hazudjon, adja fel az ügyet, meg hogy vonja vissza......Mit gondol Erdogán mi ez, valami vicc ???

Resat meg.....nem sok szót vagy szinonimát ismerek a gerinctelen féregre.......Kik bûnösek és agresszívek, mint mindig ?????? Erdogán követte Fatmagült, nem olyan rég még a házukba is betört.......Fatmagülék vesztették el a kontrollt és õket kéne megállítani???? Ha Erdogán nem megy oda bajt keverni akkor ez most megint nem lenne......Meg amikor a kórház felé mentek akkor mondta Resat hogy Selim is áldozat......mi a francban áldozat õ??????

Olyan álszentek ezek a Yasaranok de ténleg....Hilmiye is.......Mit tettek Erdogánnal?????? Meg Allah törje le a kezét annak aki megütötte????? Arra egyik se gondol hogy a mocskos kis fiacskáik farkát törte volna le Allah mielõtt valaki életét tönkre tették ( tudom , sorozat, de akkor is )

No Resat hozza a formáját.....már azon agyal hogyan fordítsák meg a helyzetet hogy Erdogán megint egy mocskos görényként viselkedett Fatmagüllel..........Meg is lepõdtem volna ha egyszer magukon kívül másra is gondol........Saját kedvünkre kell használni ezt a helyzetet........El kell hitetnünk mindenkivel hogy áldozatok vagyunk.......

Na Mukaddest viszont most csaptam volna arcon.......Fatmagül most már megint mirõl tehet???? Talán õ kérte Rahmit védje meg és vágja Erdogánt fejbe lapáttal?????Meg a másik.......mitõl lettek õk bûnözõ család ?????

Csapdába ejtették Erdogánt , elszigetelt helyen, megpróbálták megölni????? Resat egy mocskos, önámitó szemét......Annyira sokat hazudott / hazudik hogy nem bír már leállni.......

Juuuuj na de nem bírom Mukaddest, nem is oylan rég még szerencsétlen hülyének, lúzernek titulálta Rahmit amikor másodszor elhagyta Salihért most meg már csak Rahmi olyan tökös hogy megvédje Fatmagült Erdogántól mert Kerim csak állna és nézne.......

Leman szegény :( Nem bírta már tovább.......szép kis vég ez, így beleõrült a fia -férje elvesztésébe......:(
Resat ebben a részben mindenkit jól átver még az orvost is........tanulják meg a támadók a leckét , mert hogy õk mennyit szenvedtek???? Na õ aztán semennyit , fõleg hogy õ tervelte ki ezt a támadást csak kicsit visszafelé sült el.....Gondolniuk kell a cselekedeteikre......????? Nekik is kéne........

Mukaddesnek ideje lenne hogy megtanulja a hallgatás/ bölcsesség párhuzamot, most a fia miatta sír........nem mintha Fatmagülék a szobában Kerimmel nem Rahmiról beszéltek volna.......Most egy lehetõséget nem hagy ki hogy belemarjon Fatmagülbe,.........Mikor Kerimmel vigyázott Elifre közölte hogy abbahagyhatják a cirkuszi mûsort......mikor reggel sírt átakarta venni megkérdezte megszoptatja-e.......mikor meg indultak Rahmihoz akkor a tea ivás közben közölte hogy miatta hozzászoktak a keserûséghez.......

Na a vége meg már az alja mindennek......Münir a legpofátlanabb sunyiképû szarházi utolsó alak.......Még megmondja Fatmagülnek ha ejti a vádakat nem emelnek vádat Rahmi ellen..........hogy lehet már ilyet mondani........Ténleg már nagyon messzire mennek......
malvinkicska 2017 jún. 05. - 11:48:11
(745/2154)
Az 55-ös részben nekem már túl sok volt a Yasaron banda és az a szemetes láda Muk, miért kell annak mindenütt ott lenni, azt látom a törökök drámázni nagyon tudnak.
Fatmagül fájdalmát fokozzák, én ennek most nem sok értelmét láttam, csak azért ,mindenki legyen bíróságon, és börtönbe.
kisbalaton 2017 jún. 05. - 11:31:52
(744/2154)
Ebben az 55.részben a Yasaranok gazembersége,és Mukaddes piszkoskodása már szinte elviselhetetlen.Nem tudom,az alkotók meddig tudják még fokozni a feszültséget,de hogy jól megcsinálták a történetet,az biztos!
sorozatkedvelõ 2017 jún. 05. - 10:37:59
(743/2154)
Megnéztem a 55.részt. Yasaranék egyre gátlástalanabbak,Mukaddest nagyon "pofán" kellett volna vágni,amit mûvelt,Fatmagüllel,Kerim kidobhatná már az életükbõl,ezt a perszónát.Ami legjobban zavar,hogy Mukaddessel úgy bánnak ,mint a hímes tojással,hogy meg ne sértsék,õ meg gátlástalanul megy keresztül mindenkin. Münir ajánlata feltette az i-re a pontot.....
10/10
lizbell 2017 jún. 04. - 21:29:31 10/10
(742/2154)
na tisztára behülyítettél :)) a 28. bölümben még tisztán látszik a Ford felirat, a 39-ben meg már mutáns! 58.10-nél üres az embléma a kocsi elején.
10/10
lizbell 2017 jún. 04. - 21:07:17 10/10
(741/2154)
atyaég, allah allah :O
mindjárt megkukkolom!
amúgy én is az vagyok :)))
másikba még beraktam ezt a linket is, imádom õket!!!
https://www.youtube.com/watch?v=mMvZd0OxhM8
10/10
bezsuzska 2017 jún. 04. - 20:44:23 10/10
(740/2154)
Most azt vadászom, mikor lett az autójuk Mazda. Merthogy az elsõ évadban a 23.bölümben -akkor vették az autót- a könyvesbolt elõtt (1:24:52 ) és 28. bölümjében (én itt szúrtam ki, és visszanéztem) bizony az az autó még Ford (1:29:55-nél, mikor Kerim bemegy a rendõrségre feladni magát). És mondja valaki, hogy nem vagyok elmebeteg.
10/10
bezsuzska 2017 jún. 04. - 20:21:45 10/10
(739/2154)
Köszi!
10/10
lizbell 2017 jún. 04. - 20:04:24 10/10
(738/2154)
10/10
lizbell 2017 jún. 04. - 12:46:31 10/10
(737/2154)
Hát igen... ez az a sorozat, ami a legszélsõségesebb indulatokat és érzelmeket váltotta ki belõlem! Fahrye förtelmes kínszenvedés volt számomra, de annyira szeretem Engint, hogy muszáj volt néznem!
A mûfaj és a sztori is bejön nekem, ha jól lett volna dramaturgiailag megcsinálva és nem csapták volna össze a végét!
10/10
bezsuzska 2017 jún. 04. - 11:55:31 10/10
(736/2154)
Végeztem az ÖK-val. Igazából nem volt vele bajom, bár nem az én mûfajom. Fahriye mint színésznõ most sem gyõzött meg. Nem is tudom, hogy fogalmazzak. A szeme nem mond semmit. Hideg, üres, kifejezéstelen? Még a legszerelmesebb jelenetben sem hiszem el. Engin viszont hozza a formáját. Jól láttam, hogy õszül? Kicsit ugyan fiatal hozzá, de jól áll neki. Egyre sármosabb ez a pasi.
10/10
baba24 2017 jún. 03. - 23:26:56 10/10
(735/2154)
Írtam neked privátot :)
10/10
lizbell 2017 jún. 03. - 22:50:32 10/10
(734/2154)
Ajjaj, hogy fogom ezt megoldani? :)))
megpróbálom rávenni, hogy nézze feliratosan!
10/10
bezsuzska 2017 jún. 03. - 20:09:02 10/10 Előzmény lizbell
(733/2154)
Sorozatkatalóguson is fent van, azt hiszem a 91. magyar részig. De felugró ablakok ott is vannak, olyanok, mint az általad említettek.
10/10
lizbell 2017 jún. 03. - 10:39:13 10/10
(732/2154)
Lányok, valaki tudna segíteni?? a szinkronos részeket meg lehet nézni máshol is mint a Sorozatbarát? egyelõre nem találok mást, mármint olyat ahol nem jönnek fel a reklámok.
anyám a barátnõjével épp nyaral, és nagyon ki volt, hogy nem láthatja a Fatmagült, mondtam hogy online megnézi majd, ne aggódjon, segítek! de õ vidéken él, telefonon adnám neki az instrukciókat, hogy hogy indítsa el, és eszembe jutott, jó lenne elkerülni ha az arcába ugrálnának a hatalmas nemiszervek, meg a széttettlábú, óriás mellû anyukák ... stb.
szóval, van valami más lehetõség?
10/10
bezsuzska 2017 jún. 03. - 09:54:25 10/10
(731/2154)
Nem tudtam, mi a furcsa Kerimben az 54. végén az étteremben. Aztán rájöttem, hogy megborotválkozott (talán az állásinterjú miatt). Furcsa volt borosta nélkül.
10/10
kikelet54 2017 jún. 02. - 17:28:31 10/10
(730/2154)
A leheletnyi csók után elég zavarban voltak, fõleg Fatmagül, gyorsan elment fõzni, azt se tudta mit csináljon, hogyan reagálja le. Kerim persze nagyon boldog volt, Fatmagül is, mikor már egyedül volt.
Késõbb Kerim meg akarta beszélni a helyzetet, de Fatmagül biztosította, hogy minden rendben. Mondjuk, miután lefekvés után mindketten a csókra gondoltak, és mindketten boldogan, jó érzéssel, biztos, hogy Fatmagülnek is jól esett a csók.
Nagyon aranyosak voltak, szerettem ezeket a jeleneteket, ez is olyan visszanézõs lesz.

Bezzeg ezt a szemét Mukaddest eltörölném a földfelszínrõl. Ilyen pofátlan egy nõszemélyt, képes volt Nine mama telefonjáról felhívni õket, és hülyeségeket beszélni. De amikor beindult a szülés, azt sem tudta, hogy könyörögjön, hogy segítsen rajta. Ez az alázat nem tartott sokáig, már a kórházban visszanyerte önmagát.

Erdogánt egyáltalán nem sajnálom, megérdemelte amit kapott, de Rahmi hogy került oda olyan gyorsan azt nem tudom.

Mustafa jó nagy sz@rban van, Reºat Yaºaran olyan körülményesen írta le, hogy mit akar, hogy már én is elvesztettem a fonalat, de Mustafa se igazán értette. Végül mégis beszélt Meltemékkel.
malvinkicska 2017 jún. 02. - 14:33:22
(729/2154)
A mai részben piszkolódtak a Yasaranok megint, szemetek nagyon mindenki hibás csak õk fehérek tiszták.
Fatma és Kerim aranyosak együtt kár, hogy megint együtt lesznek ezzel a vipera Mukkal, abból is rengeteg volt ma.
Aztán a végén az az õrült Erdogán loholt Fatma után mikor egy kicsit jobb a kedve rögtön elveszik, pedig ugye még mindig rém álmok gyötrik.
kisbalaton 2017 jún. 02. - 13:43:09
(728/2154)
55.rész.....A Yasaran-bûnszövetkezet még jobban bevadult.Elõször azt hittem,hogy Resat Yasaran azért "tesz vallomást" Musztafának,mert a szíve mélyén mégiscsak pislákol némi megbánás és jóindulat.Aztán kiderült,hogy csak az Erdogan iránti düh vezérli,és azért bujtogatja Musztafát,mert vele akarja elvégeztetni (ki tudja hányadszor már) a piszkos munkát,mármint eltakaríttatni Erdogant.Aki mellesleg tényleg a kígyó feje,amit Musztafának kéne levágni.És hát ott van az utólsó jelenet,mert Fatmagülnek pont az aluljárón kell átmennie,és Erdogan pont az aluljáróban éri utol,és most izgulhatok ,-bár tudom a dolog kimenetelét,-de mégis!
malvinkicska 2017 jún. 01. - 13:46:13
(727/2154)
Nem nagy dolog mindig azt veszik meg ami már fordítva van, teljesen nem értem ezt már sokan nem fogják nézni, mivel a FB-on akkora már a vége fele lesz, és nagyon õszinte leszek csak Engin miatt nézem, mert annyi sírós pszichés zavaros csaj van elég õket tolerálni. A karakterek nagy része negatív.
10/10
lizbell 2017 máj. 31. - 17:01:28 10/10
(726/2154)
Friss hírek lányok!!!!! :)
Ma megtudtam, hogy elkezdõddött a Kara para szinkronizálása! Engin hangja Illés lett, a megrendelõ ragaszkodott hozzá, Tuba pedig Szilágyi Csenge!
Júliustól lesz az Izaurán.
10/10
lizbell 2017 máj. 30. - 23:05:58 10/10
(725/2154)
persze hogy rosszabb, bár õ minden alól felmenti magát!
khajni87 2017 máj. 30. - 22:58:09
(724/2154)
Szerintem bizonyos értelemben amit Muki csinált rosszabb ( ahogy te hívod ) mert õ Fatmagült adta el becsületestõl mindenestõl és rendre szarrá alázza azóta is..........rosszabb õ mindenkinél és ebben a részben az a fejrázás amit Meryem beszólása után csinál.......vágtam volna arra az önelégült fejére olyat hogy elmenjen a kedve tõle pedig nem szeretem az ilyesmit de ami sok az sok........
10/10
lizbell 2017 máj. 30. - 22:30:08 10/10
(723/2154)
Azt hiszem, nem azon volt a hangsúly hogy Hacer kurva volt és Muki asszony különbnek tartja magát, hanem hogy valamivel visszavágjon Mustafának, miután kínos és terhelõ dolgokat mondott rá...kvázi hiteltelennek állítsa be, miután neki is van mit szégyellnie!
khajni87 2017 máj. 30. - 22:12:40
(722/2154)
Tudjátok mi jutott eszembe......Ha már Mukaddes ilyeneket mondott Sinemnek Hacerrõl hogy k.rva meg hasonlók és most lehet azt irjátok majd ( és elfogadom) csúnya ilyet írni/ mondani/ gondolni.......meg én szakmabeliként úgy hogy erõszak áldozataival is foglalkozom DE....ha Hacer k.rva,......akkor Mukaddes mi ?????? Ha nem is ezt csinálta , ha nem is kínálta fel magát több 10-.100 férfinek de mégis , házasságon kivül lett Salihé és ebbõl a kapcsolatból gyereke , és a késõbbiekben ugye kétszer is elhagyta Rahmit Salihért.......Hacer meg nem hiszem hogy odaállt Samiék elé hogy én akkor most k.rva akarok lenni tetszik nektek vagy sem , ezt akarom.......szerintem épelméjû nõ nem akarja ezt önszántából.......Elnézést ha megbántok ezzel bárkit és persze tudom Mukaddes nem az , de mégis.....mitõl jobb õ Hacernél??????? Fõleg ha azt nézzük hogy a nõknek még manapság sincs Törökországban sok tekintélyük megbecsültségük és ha Rahmira nem tukmálja magát és az nem veszi el, Mukaddes igencsak nagy szarban lett volna......
10/10
lizbell 2017 máj. 30. - 21:05:07 10/10
(721/2154)
64. bölüm 1.08 perc körül illetve után, 1.14-kor meg már a vízparton áll mindenki. szívszaggató!
khajni87 2017 máj. 30. - 20:23:43
(720/2154)
Ez mikor lesz , melyik rész hanyadik perc ?
10/10
lizbell 2017 máj. 30. - 15:38:13 10/10
(719/2154)
telitalálat, nem fogom elfelejteni ha majd ott állok :)))))
10/10
lizbell 2017 máj. 30. - 15:29:04 10/10
(718/2154)
Igen emlékszem! de mi mit mondunk amikor várjuk a szerelmünket a börtönkapuban és kijön?? :)))
10/10
kikelet54 2017 máj. 30. - 15:18:38 10/10
(717/2154)
"jobbulást" ----- Egyszer mintha azt írták volna utána magyarázatként, hogy "legyen a múlté, felejtsük el" , ha jól emlékszem.
10/10
lizbell 2017 máj. 30. - 15:15:11 10/10
(716/2154)
vagyis õk valóban azt a kifejezést használják a betegségnél, mint a börtönbõl kijövésnél! hm, fura...illetve nekik nyilván nem, viszont a szinkronban ezt remélem másképp fogják mondani, mert valamilyen szinten mégiscsak magyarosítani kell, amikor ennyire különbözõ a szóhasználatunk illetve a szituáció!
10/10
lizbell 2017 máj. 30. - 15:01:20 10/10
(715/2154)
A szöveggel nekem is gondjaim vannak, fõleg mert angol nyersfordításból csinálja egy teljesen kezdõ fiú! Ha törökrõl fordítaná talán jobb lenne!
Vannak olyan török szófordulatok kifejezések, amiknek nincs egyébként magyar megfelelõje! a feliratosat amikor nézem abban is vannak súlyos hibák, de nyilván felülemelkedem rajtuk, hálás vagyok, hogy egyáltalán nézhetem!
ami nagyon érdekel pl. hogy csomószor az van oda írva, hogy "jobbulást" amikor Kerim is kijön a börtönbõl, holott mi ezt akkor használjuk, ha valaki beteg! próbáltam a szótárban keresgélni de nem sikerült, mert nem érteni tisztán a törököt sem!
10/10
lizbell 2017 máj. 30. - 14:53:55 10/10
(714/2154)
hát, engem is el tud kapni a gépszíj rendesen :)) ha beteg ha nem, jó hogy ilyenek vagyunk. és jó, hogy vagyunk és osztozunk itt az örömteli vagy éppen fájdalmas dolgokban!
a baráti körömben teljesen egyedül vagyok a török rajongásommal, bár a legjobb barátommal fogok Isztambulba menni, de õ más miatt kötõdik a városhoz, és az õ ötlete volt, hogy ugorjunk ki, miután már az õrületbe kergettem a Fatmagüllel :)
10/10
bezsuzska 2017 máj. 30. - 14:47:26 10/10
(713/2154)
Csatlakozom. Azért kezdtem elõlrõl, mert már vagy féltucatszor eljutottam a 80.-ig. Egyébként nagyon érdekes így nézni, hogy a feliratos már az 53.-nál jár. Egy csomó minden értelmet nyert a korábbi részekben. Nekem ez az elsõ sorozatom, amit elkezdtem nézni, de szégyen ide, szégyen oda, függõ lettem. Arról nem beszélve, hogy azóta már a KPA kivételével megnéztem Engin összes elérhetõ filmjét és sorozatát. ( KPA-t azért nem, mert majd akkor ülök neki, ha kész a teljes felirat.)
10/10
lizbell 2017 máj. 30. - 14:46:53 10/10
(712/2154)
Én nem utálom igazán, sõt elfogadom azt az elméletet, hogy nem feltétlenül olyan hangot választanak ami hasonlít az eredetihez, hanem olyat akié illik hozzá és legfõképp színészileg tudja hozni azt a figurát amit kell. Aki ezt nem hajlandó elfogadni, annak valóban kínszenvedés nézni és nem is tudja élvezni, mert az esélyét sem adja meg!
Tegnap már megnéztem én is online az aktuális részt, végre már ott tartunk, hogy az új házban vannak és egyre nyilvánvalóbb, hogy F. kezd szerelmes lenni! amíg túl nagy volt a kontraszt (szinkronosban még durva volt és utálkozó, feliratosban meg már szerelem) addig nem tudtam nézni, mert nagyon benne voltam érzelmileg, és nem akartam újra látni a fájdalmas részeket! Illéssel meg elfogult vagyok, már írtam, nem tehetek róla, szeretem Kerimként is! :) Elek Feri is nagy kedvencem, Zsurzs Kati zseniális, Seszták nekem nem illik Selimhez, Joó Gabi viszont nagyon jó Erdogán! Andresz Katit is nagyon szeretem, bár sokkal erõteljesebb mint a színésznõ saját maga! aztán még sorolhatnánk...
10/10
bezsuzska 2017 máj. 30. - 14:38:03 10/10
(711/2154)
Most nézem a 21. bölümöt. (ahogy már írtam újrakezdtem az elejétõl). Na a lényeg, hogy az 53.-ban említett levelet már összetépte Fatmagül, de ebben (15:25-nél) az ágyban olvassa az ügyvédi meghatalmazást a váláshoz, és visszagondol arra, mikor Kerim elmondja, hogy nem fog elválni és nem hagyja el. Na utána az a félmosoly Fatmagül arcán....
10/10
lizbell 2017 máj. 30. - 14:32:59 10/10
(710/2154)
ne is mondd, imádom :)) minden részben van valami amitõl elolvadok! vagy épp kiszakad a mellkasom! most végignéztem újra F. elrablását, amikor a kocsit várják hogy kihalásszák a vízbõl.....hát ott Kerim arca meg testbeszéde, fõleg elõtte, amikor a rendõrség elõtt közlik vele a hírt... jajj, de imádom!!
10/10
kikelet54 2017 máj. 30. - 14:32:25 10/10
(709/2154)
Így ragadtam én is a török részeknél, hogy a feliratosnak nagyon izgi volt a vége, gyors a török, annak is izgi a vége, stb. stb. Aztán észre sem vettem, és már a 80-nál jártam.
Pedig ezelõtt még feliratosat se nagyon néztem.

Amit majd szeretnék, ha vége lesz a szinkronosnak /tudom sokan utálják a szinkront/, nonstop végignézem az egészet. Ha nem kell olvasni több mindenre tudok figyelni képileg, és még értem is.
10/10
lizbell 2017 máj. 30. - 14:13:24 10/10
(708/2154)
Igen, tényleg...sok apró pici finom mozzanat, megnyilvánulás, szerintem Hilal asszony ezt nagyon tudja, már a Kuzey-Güneynél is megállapítottam, persze jó színészek és jó forgatókönyv is kell hozzá!
Kikelet! lesz, lesz, alig várom azt a részt, hogy értsem mirõl beszélnek...sírnak-rínak majd :))
most belecsaptam a lecsóba éjszaka, alig bírtam felkelni! ha kijön egy feliratos rész, rendszerint tovább nézem, így a végén lesz olyan epizód amit már vagy 40-szer látok. :)
és olyan érdekes, de nem tudom megunni, mindig felfedezek valami újat, annak függvényében ahogy jobban képbe kerülök a magyar szöveg által!
10/10
kikelet54 2017 máj. 30. - 13:35:55 10/10
(707/2154)
Nagyon köszönöm!!!

Ez valamilyen oldal, joutube-on én nem találtam.
10/10
kikelet54 2017 máj. 30. - 13:26:50 10/10
(706/2154)
Köszönöm!

Szerintem azért tudtak ilyen közel kerülni egymáshoz /testileg, de fõleg lelkileg/, mert Mukaddes mentes környezetben voltak. Ha az az átok nõ jelen van, még egymásra nézni sem tudnak, hogy ne szóljon közbe a bugyuta megjegyzéseivel. Csodálom, hogy ennyit tûrnek neki, inkább meghúzná magát, amiért befogadták. Sajnos csinál még ettõl rosszabbakat is.

Ja, még azt is akartam írni, örülök, hogy végre enyhült Kerim az apja iránt, aki mindent megtesz érte, persze õ ezt is fenntartással fogadja. Igaz, hogy már törökül végignéztem, de már nem emlékszem, hogy lesz-e köztük igazi apa-fia kapcsolat. No, majd kiderül.

Ami még tetszik, Kadir bég és Nine mama szépen, lassan összekovácsolódnak, persze a házisárkány ezt sem nézi jó szemmel.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 30. - 13:20:17 10/10
(705/2154)
Mukaddes már az elejétõl mindenféle intimitásra célozgat Fatmagül és Kerim között. Õ nem tud másfajta kapcsolatot elképzelni férfi és nõ között mint szexuálisat. Szerintem ez a nõ egyszerûen kielégületlen.(Bocs, ha valakit zavar ez a megfogalmazás). Állandóan ez jár a fejében, és úgy gondolja, másnak is. Amúgy a való életben is volt "szerencsém?" ilyen típúsú emberekkel találkozni. Nem zavarta õket, hogy az állandó kétértelmû megjegyzéseik, célozgatásaik, milyen kényelmetlen helyzetbe hoznak másokat. Bár jellemzõen ezt én férfiaknál tapasztaltam, akik úgymond abban akorban vannak, hogy épp a kapuzárási pánik idõszakát élik.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 30. - 13:02:47 10/10
(704/2154)
Akin most éppen nem tudok kiigazodni, az Erdogan. Azok után, hogy korábban betört Fatmagülék otthonába, hogy visszalépésre kényszerítse a lányt, most, hogy a dokinõ dobta, olyan, mintha megbánta volna amit Fatmagüllel tett. Ezt Selimnek el is mondja, hogy csak a büntetéstõl tisztulhat meg. És ugye Yadigar szeme láttára is tör-zúz a házuknál. Aztán mikor Musztafát kell sarokba szorítani, ennek a megbánásnak nyoma sincs.
Resat meg, az a tetû, képes egy gyereket felhasználni, hogy hallgatásra bírja Yadigárt, akinél összeállt a kép. Én nem is értem ezt az embert, hogy gondolja, hogy majd képes lesz ennyi szálat a kezében tartani.
khajni87 2017 máj. 30. - 13:02:41 Előzmény bezsuzska
(703/2154)
Annyira belemerült a sok kamuzásba 14-15 hónap alatt hogy már nem lát tisztán.......és igaza van , mind megbûnhõdnek a bûnösök és az igazság is kiderül Resat keze meg a bili szarba jól belelóg majd........Münir hogy örül hogy Lemant " kiiktatták " a problémák közül......szemét görény alak.........
khajni87 2017 máj. 30. - 13:00:14
(702/2154)
Megint azt fogjátok írni hogy itt tartok de Mukaddes amikre célozgat az olyan undok.......hogy azért ne hivja fel Fatmagüléket csak nem attól fél megzavarna valamit .........meg hogy Meryem mond furákat néha.......és az a kéjes vigyor az undok képén-.......Mert mennyire tetszett Fatmagülnek az erdei ház ötlete és biztos várta hogy Kerimmel egyedül lehessen.......szerintem inkább tõle távol akart lenni........Aztán meg az a fuss fuss a te embered is megjött........na ott vágtam volna nyakon.......aztán Mukaddes ezzel a fejrázással mikor Meryem beszólt neki........ténleg lassan befigyel neki egy pofon........

Resatra meg nem is írok semmit, addig lealacsonyodni a szemétségben hogy a volt alkalmazottját zsarolja az unokájával.......

Mustafa is jól belecsap a dolgokba , de kivételesen igaza van és végülis a legjobbtól tanulta a zsarolást és sakkban tartást......
malvinkicska 2017 máj. 30. - 10:10:12
(701/2154)
10/10
bezsuzska 2017 máj. 30. - 09:45:58 10/10
(700/2154)
Amikor a kutya gazdáját keresik, és Fatmagül várja, hogy Kerim újra megfogja a kezét, mint elõzõ nap az erdõben? Az milyen. Amúgy, meg Kerim nagyságát mutatja, hogy milyen diszkréten lép vissza egy lépést. Ugye elõzõ nap megkérdezi Fatmagült, hogy kellemetlenül érzi-e magát vele, vagy fél-e tõle, amire nemleges választ kap. Ehhez képest a lány nagyon korán lefekszik, be is zárkózik, ami láthatóan csalódás Kerimnek. Ezt reggel értésére is adja Fatmagülnek, mikor kimegy a házból, míg az elkészül. Na az az esti csók ehhez képest nagy elõrelépés. És ami tetszik, ahogy mûködik közöttük az az õszinteség, amit a pszihológusnál tett közös látogatás óta próbálnak betartani. Szerintem, nagymértékben ennek is köszönhetõ, hogy Fatmagül végre el meri mondani az elsõ levéllel kapcsolatos érzéseit.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 30. - 09:24:01 10/10
(699/2154)
Akarok egy ilyen pasit! 50+-ost.
10/10
lizbell 2017 máj. 30. - 06:55:40 10/10 Előzmény kikelet54
(698/2154)
De jó kis kompozíció! :))
Tudjátok nekem még mi tetszett? (a csókon kívül)
Amikor érkezés után sétáltak az avarban! F. már nem dugja homokba a fejét, direkt beszélni akar arról hogy érezte magát,
szíve mélyén nem akarta hogy Kerim elmenjen anno, amiért persze saját magát gyûlölte, és imádta a levelét, bár összetépte de kívülrõl tudja minden betûjét! érezni lehetett hogy jól esik neki arról beszélni hogy mit érez, érzett Kerim iránt!
különösen jól csinálja Beren szerintem azt (már nagyon ráálltam arra hogy minden rezdülésére figyelek) hogy annak ellenére hogy végtelenül szemérmes és visszafogott, látszik hogy majd kiugrik a szíve a szerelemtõl! Enginrõl meg ne is beszéljünk, elaléltam tõle! :)))
10/10
kikelet54 2017 máj. 29. - 22:25:38 10/10 Előzmény malvinkicska
(697/2154)
A Kara Para Ask 39-es részét Te hol nézted, mert csak 37. részig van feliratozva?
10/10
kikelet54 2017 máj. 29. - 22:13:14 10/10
(696/2154)
Végre megtörtént az elsõ csókocska, kár, hogy az a fránya könyv leesett /következõ részben lesz/, de lehet, hogy Fatmagülnek így jobb, részérõl már ez is nagy lépés volt.
Kerim biztos nem gondolta, hogy estig még idáig fognak jutni, mert napközben Fatmagül akaratlanul ugyan, de megbántotta 1x2-szer. A verses kötet, és a tábortûz úgy látszik megtette hatását.
Nekem nagyon tetszett ez a jelenet, ahogy félve, óvatosan közelednek egymáshoz, Kerim azért, hogy nehogy megijessze Fatmagült, Fatmagül meg ugye mindenki tudja, hogy miért.

Mukaddesrõl már sok rosszat írtatok, csak egyet érteni tudok, egy dög az a nõ. Még csak véletlenül sem akarja, hogy másnak jobb legyen, mint neki. Fõleg nem Fatmagülnek. Nagyon-nagyon irigy rá.
Az újság cikkel kihúzta a gyufát Kadir úrnál és Nine mamánál. Még Rahmi is rosszallotta, ez sem hatot rá, még neki állt feljebb.
malvinkicska 2017 máj. 29. - 16:18:09
(695/2154)
Nagyon köszönöm biztató kedves szavaid az elõzõekben már sokat írtam most már valóban át nézek rajta, mert ekkora egy lóféreg nem lehet valaki, mint ez a Mukkades, igaz szerepet alakít ez van neki írva, tudom kell bele a gonosz de ez már a V SZ-be Emiren is túl tesz, pedig az sem piskóta.
10/10
lizbell 2017 máj. 29. - 14:14:20 10/10
(694/2154)
Drága Malvin, próbáld magad szoktatni a gondolathoz, hogy ez még semmi...komolyan mondom, még csak most jön a fekete leves! ép ésszel nem lehet kibírni amit Muki asszony mûvel, már százszor elképzeltem, ahogy megfogom a haját és beleverem a betonba. :)) számomra is hihetetlen mennyire toleránsak vele, valahogy ez a neveltetésükbõl fakad meg hát kislány volt még F. mikor egyszer csak õ lett a "pótanyja" meg Murat miatt sem oszthatják ki rendesen.....de lassan betelik a pohár! a következõ részekben már borul a bili, kõ kövön nem marad, nem számít Murat, egyre gyakrabban és durvábban fognak vele üvöltözni, míg a végén hálistennek el is nyeri méltó "jutalmát".
Tudom hogy rosszul viseled a jelenlétét, én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy a színésznõ milyen jól csinálja!
malvinkicska 2017 máj. 29. - 12:06:56
(693/2154)
Az biztos, hohy a törökök ebben a sok drámába verhetetlenek, én most néztem K P A 39-es részét van benne annyi sírós nõ Nilufer az szinte csak taknyos benne, aztán olyanok nekem, mint aki nem normális. A stáb nagy része negatív figura, alig van akivel lehetne azonosulni, azt is figyelem ez a sok gyilkos keresés ezek körül forog a sok sorozat, ez sem szórakoztató, meg annyira elhúzzák, lovagolnak, egy- egy részen nagyon sokáig, nem lényegre törõek.
Az biztos a Fatma nagyon szper csak itt van ez az átkozott Muk aki nagyon sokat ront nekem rajta, de ezt is mindenki maga dönti el, hogy látja.
A V SZ-nek egy a baja ott is belebonyolódtak Ozan gyilkosának a keresésébe, szinte majd az egész második évad e körül forog, aztán túl Emir ízû már régen az is, pedig a másik oldalát tekintem az legalább színt visz bele , nagyon nagy színész tetszik ahogy alakít.
kisbalaton 2017 máj. 29. - 10:41:01
(692/2154)
Az 53.rész után már tényleg elviselhetetlen ez a Mukaddes-figura ! Létezik ilyesmi?Mármint,hogy ennyit elviselni - családon belül - valakitõl,aki ennyire érzéketlen és gonosz?
Mindenesetre a Fatmagül-sorozat jó magasra tette a lécet,és nemcsak a törököknél.Aki felül akarja múlni,annak jól fel kell kötnie a gatyát!Szóval nálam favorit.
Itt többen leírtátok,hogy melyik sorozatot kedvelitek,és melyiket nem.Hát az ízlések és pofonok jócskán különböznek,bár úgy látom,a Fatmagül mindenkinél elsõ helyen áll.Én pl nem tudtam végignézni a Kara Para Ask-ot,mert hiába tetszik másoknak,engem a 13.rész után már nem érdekelt,nem is néztem végig.Abbahagytam a Végtelen szerelmet is.Tetszik viszont,de nagyon a Bir Bulut Olsam,alig várom a következõ rész szinkronját,mert törökül már végignéztem egyszer.És ami sokaknak szintén nem tetszett,nekem viszont nagyon:a Kurt Seyt ve Sura.Imádtam,és minden történelmi hátteret elolvastam,amit találtam rá.
malvinkicska 2017 máj. 29. - 06:54:58
(691/2154)
Megnéztem az 53-ast, mint mindig most is hozta a formáját Muk, talán nem is õ lenne , ha nem hozná ördögi énjét.
Nagyon aranyosak voltak ketten a házba, ésa kutyás dolog is, mikor szabadkozott Fatma Enginek,, csak a kutya miatt zárta az ajtót.
A Yasaranok csak úgy fröcskölnek minden követ meg mozgatnak, csak azt akarják nekik legyen igazuk, ritka állat fajok, még azok is, az emberi gyarlóság határtalan.
A pénz körül forog minden, azt hiszik attól lesznek emberek.
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 22:24:03 10/10
(690/2154)
hát nem, csak kép, de így is jó!
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 22:22:33 10/10
(689/2154)
Hát a BBO-tól rettegek, nem tudom, rá tudom e venni magam valaha!
Fura amit írsz a KG-ról, nálam a Fatmagülig az volt a favorit, és arra még olyan ismerõsöm is azt mondta hogy nagyon jó (online nézte éjjel-nappal) aki egyébként nem ilyen török õrült mint én!
találtam egy gif-et éjszakára, hogy jobban aludjak, remélem mûködik itt is :))
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 21:19:26 10/10
(688/2154)
Ez remek hír, mert így csak az enyém marad :)))
nálam az ÖK nem befolyásolt semmit hálistennek, "förtelembarbi" miatt ugyan kínszenvedés volt, de jó volt látni más szerepben is, és hát õ akkor is baromi jó, amikor szarul van megírva a szerep!
érdekes dolog ez a rajongás! a KG-t imádtam, a sztorit, a hangulatát, mindent, Kuzeyt legfõképp, de magáért Kivancért nem voltam annyira oda. bár szeretem, õt is jó színésznek tartom, de nem éreztem azt amit most Kerim-Enginnél! ha vele találkozhatnék az lenne csak az igazi nagy öröm! majd belejövök ebbe az isztambuli világba és egy közönségtalálkozóra elmegyek, ha sikerül!
egy nagyon nagy vágyam van még ezen kívül, nem török téma! imádom a Párizsi notre-dame musicalt, és bár most is megy még de nem az eredeti szereposztással sajnos! ha azt láthatnám eredetiben, bármit megadnék! ha csinálnának egy jubileumi elõadást a régiekkel, azonnal kimennék bármibe is kerül! Bruno Pelletier a non plus ultra!! Sok színész-énekest szeretek, de õ mindent visz! :))
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 19:48:16 10/10
(687/2154)
Tudom mekkora Kenan fan vagy :) én még mindig nem láttam a Karadayt, de sor fog kerülni rá egyszer csak! engem is most csak a Fatmagül érdekel! bár a Kuzeyt is imádtam anno, de érdekes módon annyira még az sem ragadott magával mint ez! de ha ott leszek, akkor csak megnézem a pékség meg fodrászat utcáját!
már török nyelvleckéket is veszek a Youtube-on :))
nézem az 53-as részt, csak idõnként szünetet tartok hogy tovább tartson :))) tényleg nem vagyok komplett, néha azt gondolom.
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 18:25:55 10/10
(686/2154)
majd tanulmányozom ezt az oldalt is, de olyan utat néztünk ami szervezett, és magyar nyelvû idegenvezetés is van!
kicsit anyátlan lennék különben :)) ha nagy baráti társasággal mennénk nem bánnám, de így ketten jobb a szervezett.
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 18:20:51 10/10
(685/2154)
Köszi :)
tényleg van ilyen fakultatív program? ha sikerül kimenni, a Rózsa konyhát szeretném mindenképp megnézni! 4 napos városlátogatás nem túl hosszú, ki tudja mi fér bele!
10/10
lizbell 2017 máj. 28. - 16:43:38 10/10
(684/2154)
Csajok, ezt olvastátok már??
http://istanbuliutazasok.hu/2017/02/14/torok_reggeli_budapesten

Én becsatlakoznék egy ilyen reggelire szívesen, kicsit húzós, de egyszer élünk :))) ha valakinek lenne kedve velem tartani, örülnék!
és nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, szeptemberben végre kijutok Isztambulba!
akkor elkelne pár jó tanács a rutinosoktól!
10/10
bezsuzska 2017 máj. 28. - 10:25:15 10/10
(683/2154)
Nem tudom mi a bajod ezzel a"bûnösök megbûnhõdnek, az igazság kiderül"? (irónia) Látod, Resat úr elõre megmondta. És igaza lesz. Mondjuk az más kérdés, hogy nem úgy ahogy õ értette.
Mukaddest már sokan elemeztük, köztük én is. A véleményem, hogy egy alattomos, önzõ vipera. Újra kezdtem nézni a sorozatot, és így a további események ismeretében, nagyon sok minden új értelmet kap. Persze, ez annak is betudható, hogy most már a részletekre és a párbeszédekre is jobban odafigyelek. És úgy látom, hogy a legnagyobb ellensége Fatmagülnek és Kerimnek Mukaddes. Írom ezt azért, mert a külsõ ellenségek ( Yasaranék, Musztafa) támadásaira számítanak valahol. De Mukaddes ugye családtag, és a legváratlanabb helyzetekben -sokszor szándékosan- tesz nekik keresztbe. Fatmagült a kezdetek óta gyûlölte, és cselédnek használta. Irígy és féltékeny rá, mert szép, és két pasi is odavan érte. Ráadásul most, hogy kiderült, Kerim apja nem egy csóró, és mindent odaadna fiának, még szerencsés is. Pedig a saját életét õ maga alakította így. A saját hibáját -hogy terhes maradt Shalitól- Fatmagüllel akarja megfizettetni. Az pedig, hogy a lány kicsúszott az irányítása alól, még jobban bosszantja.
khajni87 2017 máj. 27. - 07:25:11
(682/2154)
Döbbenetes volt, jó sok érzelemmel.....Kerim végül csak feladja a harcot , remélem legközelebb már jobb lesz ez együtt :)
A Yasaranok milyen mocsadék nyilatkozatokat adnak meg milyen álszentek.....hogy a bûnösök megbûnhõdnek és az igazság kiderül........Van vastag bõr a pofájukon az biztos.....Meg hogy szegény Lemant Münir lekurvázta.......az a szegény nõ részben miattuk lett ilyen , fõleg Münir miatt.......

Meltem nem biztos hogy ezután is feladja, lehet mégis ott lesz az utolsó tárgyaláson, jó lenne.......Ami mocskot összeírnak Fatmagülröl a Yasaranok által rájuk állított újságirók......Miért ne lehetne boldog Fatmagül is, kb 14 hónappal késõbb????? Vagy most azt várják hogy csadorban jár és örökre bezárkózik??????

Mukaddes meg csak Mukaddes..........szemét görény, még bevallotta hogy pénzt kaptak, esküszöm ha egyszer ez a nõ nem nyitná ki a száját........én már úgy elzavartam volna a búsba........meg amúgy is olyan szépen jön megy, lépcsõzik mi a francér nem ment még vissza a " dohos" kisebb házba.......már rég nincs kutyabaja se, egyáltalán nem is volt........
malvinkicska 2017 máj. 26. - 16:25:50
(681/2154)
Nem akarok Mukkadesen lovagolni de szerintem túl sarkosra van írva ez a szerep, és ez a nõ kövezettek meg érte de tesz is rá, mikor rángatózik meg egyéb egyszerûen elviselhetetlen. Az együtt élésnek szabályai van nem szabad a család tagokra rátelepedni, én is mennyel élek, de nem tennék ilyet, mindenki a vendégét meg egyebeket , úgy csinál ahogy jónak látja, sõt, sokszor hívnak menjek ki , mert itt egy jó ismerõsünk, de az eredetileg nem hozzám jött, azért fura nekem nagyon, ahogy itt vannak dolgok még akkor is ha sorozat.
kisbalaton 2017 máj. 26. - 15:51:09
(680/2154)
Mukaddesrõl tudjuk,hogy egy kígyó,de most nagyon elvetette a sulykot! Érthetetlen számomra,hogy ennyit miért tûrnek el tõle a többiek.Erre mondaná a másik fórumon napraforgó,hogy nem életszerû.És tényleg nem az.Szerintem egy "magyar Kadir bey"már kiutasította volna a házából ! Aztán a Yasaranokra sincsenek nagyon szavaim.Rémségek.
malvinkicska 2017 máj. 26. - 14:27:05
(679/2154)
Megnéztem az 52-es részt elég sok fura dolog történt benne, mert a Yasaranok csak nem hagynak békét Fatmának nagyon szemét egy társaság.
Vurál anyja bekattant, hogy fog ez tanúskodni nem tudom, aztán Erdogán is nagyon sok mindent összetört, az is dilis.
ami kevés pozitív volt benne Kerim és az apja közeledtek egymáshoz.
aztán a Mustafa anyja a megtestesült ördög, nagyon ronda nõ személy még az is az õ fiának senki nem jó, mindenkit csak elítél és bánt minden ok nélkül.

Mukkadestõl még az utcára sem tudnak kimenni az is egy borzalom egy száll élet terük nincs tõle, minden lében kanál.
Elmentek Fatma és Kerim most az apja házába hátha lesz egy kis nyugtuk, egymással tudnak foglalkozni remélem.
Elég bonyolult még mindig ez a történet, de egyszer csak kibontakozik.
kaboca12 2017 máj. 26. - 13:39:01
(678/2154)
Rátérve a hibákra, bakikra, figyelmetlenségekre aki nézi a KPA-t biztos tudja mire gondolok. Van az a rész, mikor Ipek férje, Serhat elrabolja Elifet. Megbilincselik kezét-lábát, leragasztják a száját. Elif meglát a falban egy szöget, amit természetesen kiakar húzni, viszont épphogy eléri. Mutatják, hogy a bilincstõl tiszta vér a csuklója. Mikor sikerül elérnie a szöget pont bejön Serhat és megtalálja nála, megsebzi vele a nyakát. Pár óra múlva Elif kiszabadul és ezeknek a sérüléseknek nyoma sincs. Nekem meg ez tûnt fel. A vér mennyiségéhez mérten hihetetlen, hogy az nemhogy másnap, de pár óra elteltével ne látszódjon. Szóval nagyon sok ilyen baki van a törököknél. Biztos máshol is, de náluk különösen. A Szultánában is voltak apróságok, mikor ugyanannál a jelenetnél Köszemnek nem ugyanazon az ujján volt a gyûrûje. Szerintem a rendezõk nem is gondolnák, hogy ennyi szemfüles nézõ van és ilyen apróságokra kiterjed a figyelmük. :)
kaboca12 2017 máj. 26. - 13:32:35
(677/2154)
Most nézem az 52. részt. Általában a végén szoktam nyilatkozni ha valami szúrja a szemem, de kivagyok akadva Musztafa anyján. Én biztos nem alázkodtam volna meg neki, kézcsókról pedig szó sem lehetett volna részemrõl. Úgy ítélték el elõször Fatmagült most meg Asut, hogy meg sem hallgatták, Asunak lehetõséget sem adtak arra, hogy megismerjék. A legundorítóbb szülõi megnyilvánulás a sorozatban!
malvinkicska 2017 máj. 26. - 07:11:01
(676/2154)
Kedves fórumtársak gyomor forgató dolgokat írnak a FB-on csak a nyálas hozzá szólás ér valamit, teljesen kiakadtam mikor oktatni akartak, ezzell a burak és barbis csajával amit követnek már nagyon szánalmas és unalmas, ez a nõ együtt élt 3 évet Özcan Denizzel akkor még nézett is ki valahogy de most fel van töltve, mint mikor a gyerekek a békát játékból felfújják, és ez egy szépség, azt a nagy kémiát sem látom köztük. Olvastam miatta bukta volt a Mindhalálig sorozat de Kivo véleménye is az nem akar vele dolgozni. Azt nem értem a negatív véleményt miért nem lehet leírni, mindenki másképp lát dolgokat.
Engin Akyürek nekem sokkal jobb színész mivel 4 sorozatát nézek mindbe más és hiteles, és férfinek sem ronda, akkor miért kell még a csapból is Buraknak folyni.

Elnézést kérek ha egy kicsit indulatos voltam, de ezt ki kívánkozott.
khajni87 2017 máj. 26. - 00:26:43
(675/2154)
Mirõl maradtam le már megint ?????
10/10
lizbell 2017 máj. 25. - 20:38:59 10/10
(674/2154)
Már majdnem beszálltam, nagyon nagy önuralom kellett, hogy ne! :)) de egy betût se érdemes ezekre áldozni! birkák tényleg!
10/10
lizbell 2017 máj. 25. - 20:19:49 10/10
(673/2154)
meg volt!!! jézusom... esküszöm nem akarom elhinni!
10/10
lizbell 2017 máj. 25. - 20:07:47 10/10
(672/2154)
Könyörgöm verjetek agyon, ha mégegyszer annyira unatkozom, hogy fészbuk kommenteket olvasgatok a Török híresség oldalán!! :)))
nem hiszem el milyen emberek vannak! kár, hogy itt nincsenek smiley-k, mert kellene egy jó nagy "fejemet a falba verem" :)
10/10
bezsuzska 2017 máj. 24. - 17:57:17 10/10
(671/2154)
Én még nem voltam Isztambulban, de meglepett, hogy milyen sokat esik az esõ. Persze ez betudható a forgatási idõpontoknak (szeptember közepétõl- június közepéig). De azt bírom, hogy szinte sose áznak meg a szereplõk. A neten láttam valahol, hogy ilyenkor kb. 1,5-2 méter átmérõjû ernyõt tartanak a fejük fölé.
10/10
lizbell 2017 máj. 24. - 17:44:54 10/10
(670/2154)
Nem bosszantó, nyugodtan megbeszélhetjük!
Közben olvasom amit Mankos ír az idõjárásról.... valami havazás nekem is feltûnt amikor eredetiben néztem, majd ha odajutunk felirattal megfigyelem! De az is lehet hogy ilyen szélsõséges volt akkor és ott az idõjárás. :)
10/10
bezsuzska 2017 máj. 24. - 17:39:42 10/10
(669/2154)
Most nézem újra az elejétõl, de eddig nekem is úgy tûnik, hogy a Fatmagülben igyekeztek logikusan szõni a cselekményt. Most már nem csak a történetre figyelek, úgyhogy ha észreveszek valamit, akkor azt lehet, hogy szóvá teszem. Elõre is bocs, ha ez valakit bosszant.
10/10
lizbell 2017 máj. 24. - 17:22:20 10/10
(668/2154)
Sajnos én is mindig észreveszem a hibákat, fõleg ha dramaturgiailag valami nagyon hibádzik vagy indokolatlan....de abban azért remélem egyetértünk, hogy a Fatmagülban szerencsére nincs sok minden, amibe bele lehetne kötni! :)
10/10
bezsuzska 2017 máj. 24. - 17:17:19 10/10
(667/2154)
Na jó, nem rugózok ezen tovább. De azért tetszik, hogy nem csak én nézem ilyen aprólékosan a sorozatot. Azt hittem, csak én vagyok ilyen "megszállott".
10/10
bezsuzska 2017 máj. 24. - 16:50:12 10/10
(666/2154)
Köszi a magyarázatot, és ez így logikus is. Csakhogy az esküvõ dátumát nem a negyedik bölümbõl tudjuk, hanem a negyven valahányadikból (most nem tudom pontosan 46-47-48, valamelyik). És ha olvasod a 698-as hozzászólást ott láthatod, hogy Kerim más idõpontot mondott korábban. Ezért ragadtam le ennél. Mert azért azt figyeltem, hogy a készítõk többnyire ügyelnek arra, hogy stimmeljenek az idõpontok.
10/10
lizbell 2017 máj. 24. - 15:47:43 10/10
(665/2154)
Szerintem nem! Emlékszel arra amikor Deniz bement a szobájába? Fatmagül be is csukta az ajtót, és arról beszélt, hogy nem ismerték egymást addig! kimondta hogy bárcsak korábban találkoztak volna, akkor minden másképp lett volna! Ott benne volt a szemében, hogy beleszeretett volna elõbb! :)
10/10
bezsuzska 2017 máj. 24. - 13:46:22 10/10
(664/2154)
Bocsi 29! bölüm és nem 39! Újragondolva a jelenetet, ha az lenne az igazság, és a parton találkoznak, majd Fatmagült visszafelé támadják meg Erdoganék, akkor Kerim teljesen ártatlan lehetne az erõszakban, mert mondjuk mire ábrándozva odaér, már nem tehet semmit. Ennek a változatnak viszont ellentmond a karján lévõ harapásnyom. Hát a készítõk megdolgoztatják a fantáziámat rendesen. De ettõl jó a sorozat!
10/10
bezsuzska 2017 máj. 24. - 12:53:05 10/10
(663/2154)
Az van, hogy veled értek egyet. Ez a mi lett volna ha... Ha Kerim nem mutatja meg Fatmagült a többieknek, hanem csak simán követi, vajon Fatmagül kitartott volna Musztafa mellett? Szerintem igen, és Kerimnek esélye se lett volna. De már csak 39 bölüm, és megtudjuk.
andrealovasz 2017 máj. 24. - 12:29:57
(662/2154)
A 80-ik részt én is várom, mert azt érdekesen csinalták meg, vmi mondandója célja biztos van. Magyar felirattal meg szinkronnal lesz majd teljes a kép.
kisbalaton 2017 máj. 24. - 10:31:50
(661/2154)
A 80.részt én is nagyon várom! Fõleg azt a részt,amikor az erõszakolás elõtt Fatmagül és Kerim beszélnek egymással a tengerparton.Amibõl én azt a következtetést vontam le,hogy Kerim ott sem volt az erõszakolásnál,mert csak akkor ért oda,amikor a másik 3 fiú már a tengerben fürdött,Fatmagül pedig ott feküdt a földön megerõszakolva.
10/10
lizbell 2017 máj. 24. - 10:30:58 10/10
(660/2154)
Igen, észrevettem tekerés közben, meg a tanúvallomások futnak alatta, azért is lesz újdonság felirattal ....ja és a végén is felfedeztem egy érdekességet, arra nagyon kiváncsi vagyok! :))
10/10
bezsuzska 2017 máj. 24. - 09:28:59 10/10
(659/2154)
A 80. bölüm azért érdekes (majd felirattal lesz igazán érthetõ), mert azt gondolnád, hogy az elsõ részt ismétlik. Pedig a 80. bölüm történései nagyrészt kimaradtak az 1.bölümbõl. Ezért várom a magyar szöveget, mert biztos megmagyaráz bizonyos dolgokat.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 24. - 09:23:25 10/10
(658/2154)
Mielõtt bárki kukacoskodással vádolna, nem ez a célom. Csak úgy vettem észre, hogy a történet szempontjából bizonyos dátumoknak, idõpontoknak jelentõségük van. Ezeket a készítõk kiemelték. Ezért hat zavarólag nekem, ha ezek nem stimmelnek. Ez az október 7. is csak azért zavar, mert még nem jöttem rá, hogy mi a jelentõsége. Ilyen erõvel lehetne akár szeptember 22. is. Az jobban stimmelne.
andrealovasz 2017 máj. 24. - 08:03:42
(657/2154)
Igen ahogy mutatták pár nap alatt lezajlott minden. Nem vártak hetekig az esküvõvel, hiszen az volt a cél, hogy minnél elõbb fogják be Fatmagül családjának és a falubelieknek a száját és mint "gyógyírként" gyorsan hozzá adták Kerimhez, hogy aztán gyorsan tûnjenek el a faluból. Szerintem kb az erõszak után három vagy 4 nappal már össze is házasodtak de az is lehet, hogy hamarabb. A sorozatban ahogy mutatták úgy tûnt nem telt el sok idõ, gyorsan követték egymást az események, mire feleszméltek már házasok voltak és Isztambulban éltek.
10/10
lizbell 2017 máj. 24. - 07:25:15 10/10
(656/2154)
Valahol az éterben nagyon félrecsúsztak ezek a dolgok :) de kivételesen túlteszem magam rajta. Nem bírnám most visszanézni!
a 80. bölümöt is végig tekertem valahányszor megnéztem eredetiben, majd felirattal ráveszem magam!
10/10
bezsuzska 2017 máj. 23. - 23:54:14 10/10
(655/2154)
Én is úgy számoltam, hogy kb. egy hét, max tíz nap telhetett el. 17.-én reggel megtalálják, kórház, helyszínelés, este Mukaddes elviszi a gyûrût, kórházból ki. 18-án Fatmagül megszökik otthonról, ház felgyújtása, öngyilkossági kísérlet a helyszínen, Rahmi hazaviszi. 19.-én rendõrség, feljelentés visszavonása. 20.-án esküvõ. Lehet, hogy így túl gyors, de semmiképp nem október. Ez a második dátumhiba, mert korábban már beszéltük, hogy Kerim szülinapja az útlevele szerint 02.13. ami késõbb 04.14-re változik. És még mondják a készítõk, hogy nem figyelünk a részletekre.