andrealovasz 2017 márc. 31. - 12:30:41
(284/2154)
Jaj igen nagyon jó volt, most fejeztem be. Hát volt minden, sírtam párszor, volt pár megható jelenet.

Mustafa és Kerim telefon beszélgetése nem semmi volt, két kis kakas egymásnak esett, haláli volt. "Ne akard hogy oda menjek" ;) Ezek a török pasik nagyon tudnak kakaskodni, de úgy látom azért sok ez Fatmagülnek is, meg szerintem is kicsit túlzás, ahogy Kerim viselkedik, legalábbis nekünk magyar nõknek fura lehet szerintem. Dehát igy volt megírva a forgatókönyv, lássuk milyen a szerelmes török férfi ha féltékeny és fenyegetve érzi a párkapcsolatát.
Bár azt nem értem hogy történt a telefonbeszélgetés, Rahmi hívta Mustafát vagy fordítva? Rahmi honnan tudja Mustafa számát? Vagy régebbrõl tudja és most felhívta? Ki tudja.

Kerim és Fatmagül kicsit fasírtban vannak, Kerim agya elborult féltékenységében, Fatmagül meg ezt nem tolerálja. Vártam már egy ilyen jelenetet, mikor ilyesmit mond Fatmagül Kerimnek hogy Mustafa tulajdonkeppen vele volt egész életében, gyerekkoruk óta és hát attól hogy történt ami történt ezeket a dolgokat érzéseket nem lehet kitörölni egyik napról a masikra. És oke most már Fatmagül Kerim felesége de mindenki jól tudja miért és az is egy dolog hogy Kerim szerelmes Fatmagülbe és játssza a szerelmes hõst, féltékeny férjet, na de azért álljunk már meg egy pillanatra. Én mérgemben még biztos hozzátettem volna olyasmit ha nem kedvelném Kerimet hogy oké hogy mi most már házasok vagyunk de a felesleges harmadik te vagy. Hiszen Mustafa volt Fatmagül võlegénye, Kerim csak a sajnálatos erõszak miatt került a képbe és lett hirtelen a férje. És attol hogy õ most már szerelmes Fatmagülbe a dolgok nem fognak hirtelen megváltozni. Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy Fatmagul erez meg vmit Mustafa irant, de ha igy lenne szive joga, a tortenetbe az is beleferne. Itt ütközik ki mennyire más kultúra ez, a férfiak mennyire birtokolni akarják a nõket. Persze nálunk is féltékenyek a férfiak csak szerintem nem ennyire. Meg jó persze ez egy film, gondolom ott se kiabáljak úton útfélen hogy megöllek, meg hasonló kakaskodásokat a riválisnak.

Érdekes ahogy kavarják a szálakat, elõször a virággal, aztán az ablak betörés, vajon ki tehette, mindenki másra gyanakszik mint ahogy a valóságban történt, érdekes volt és izgalmas, de aztán persze mind két esetben kiderült ki tette.

Nagy jelenet volt mikor követelték vissza Resattol a 26 milliot, Perihan meg nevetés-sírás félébe tört ki.

Mukkades és Rahmi jelenete is nagyon jó volt, na igen így kell török módra szakítani, ruhákat kidobálni az ablakon, még csak a házba se lépjen be többet. Nagyon megérdemelte Mukkades, miket mondott Rahminak a szégyentelen, szegény Rahmi sajnáltam. Mukkades vallomása így elmaradt pedig nagyon fontos lenne.
kisbalaton 2017 márc. 31. - 11:21:17
(283/2154)
Húha,micsoda szenzációs volt ez a 35.rész! Micsoda indulatok! Elõször az a minden hájjal megkent Münir kavart be a virágcsokorral ! És az a remek jelenet,ahogyan Rahmi hajigálta ki az ablakon Mukaddes ruháit! Lányok,nézzétek meg,amint tudjátok! Én most néztem végig,de még mindig izgalomban vagyok!
10/10
lizbell 2017 márc. 31. - 08:39:53 10/10
(282/2154)
MOST!!!!! :)) még 20 percig tudom nézni!
andrealovasz 2017 márc. 31. - 08:21:39
(281/2154)
Günaydin! Még nincs fent az új feliratos rész, pedig ilyenkor már fent szokott lenni. Remélem nem történt semmi és majd szokásosan fel kerül. Már várom én is! :)
10/10
lizbell 2017 márc. 31. - 07:05:38 10/10
(280/2154)
Günaydin a Fatmagül-kuckónak! Tûkön ülök :)
9-után indulok ma, még reménykedem!
kaboca12 2017 márc. 30. - 23:00:55
(279/2154)
Köszönöm mindenkinek! Ma nincs energiám találgatni a még le nem fordított részeket. Inkább csak csendben olvasgatom a hozzászólásaitokat. :)
10/10
lizbell 2017 márc. 30. - 22:05:46 10/10
(278/2154)
belenéztem, annyira hangulatos :) és imádom hallgatni!
andrealovasz 2017 márc. 30. - 21:54:19
(277/2154)
Errõl jut eszembe, volt az a jelenet mikor Kerim apja és a fél testvére Deniz vissza utaznak Ausztráliába. Kimegy a reptérre az egész család elbúcsúzni és utána elmennek moziba. Ott megnézik a Dedemin Insanlari ( Nagyapám emberei) címû filmet. Kíváncsiságból megkerestem, itt a link ha érdekel valakit. Ez törökül van, feliratot nem találtam hozzá.

https://youtu.be/0ixDCdiT3p8
andrealovasz 2017 márc. 30. - 21:38:14
(276/2154)
Most egy kicsit OFF leszek. A török filmek kedvelõinek szeretnék ajánlani egy török vígjátékot angol felirattal. Hátha valaki szívesen megnézné ezt is. Én tegnap láttam, nekem tetszett.

https://xmovies8.ru/movie/husband-factor-2015/
10/10
lizbell 2017 márc. 30. - 21:25:28 10/10
(275/2154)
nem tudom... ha pici korban ekkora trauma éri az embert és soha nem volt segítsége feldolgozni, akkor benne maradt! :(
most majd megkapja a segítséget és apránként feloldódik, aztán a válaszokat is megkapja, meg mi is, bár már ott tartanánk! :)