kaboca12 2017 márc. 29. - 17:39:54
(154/2154)
Szívbõl gratulálok az unokádhoz!!
kaboca12 2017 márc. 29. - 17:39:08
(153/2154)
Rahmi most tényleg nem emlékszik, hogy ki volt és milyen autóval vagy nem akart újabb veszekedést és inkább letagadta? Annyira gondolom nem együgyû, hogy ne emlékezzen egy 2 perccel az orra elõtt lévõ autó színére. Azért õ is eléggé fortélyos. Amikor kiszúrta a gyûrût Fatmagül ujján egybõl próbált lépni azon a bizony táblán és közéjük ültette Kerimet. :)
Na és az új autó? Fatmagül Erol úr elõtt nem mondhatott nemet, így kénytelen volt Kerimmel hazamenni. :) Egyre jobb és jobb lesz!
kaboca12 2017 márc. 29. - 17:24:14
(152/2154)
Ne hozzatok kínos helyzetbe, egyáltalán nem vagyok senkitõl sem értelmesebb!! Én magam döntöm el, hogy kivel/kikkel hol, kirõl és mikor beszélgetek. Egyébként egyenlõre én még õt értelmesnek találom. Én adok neki egy esélyt, megnézem az általam kért ajánlóit, talán megpróbálok beszélgetni, ha megy és amíg normális hangnemben tudjuk folytatni, addig nekem nincs gond. Persze nem várom el, hogy ti is kedveljétek azt, akit én, ezt mindenki maga dönti el! De ne utáljatok ezért! :)
kaboca12 2017 márc. 29. - 17:19:48
(151/2154)
Senkit nem akarok védeni, de itt a "barlanglakó", mint olyan, nem lenézést jelent. Nézzétek meg, hogy az egy fórumon belüli hozzászólókat -és általában azonos véleményen lévõket- szokták így nevezni. A feldobott téma topicja a barlang és mi, hozzászólók vagyunk az úgynevezett barlanglakók. Ez több helyen így van. Gondolom, hogy õ sem degradálásként írta ránk nézve. Legalábbis nagyon remélem!! :)
10/10
kikelet54 2017 márc. 29. - 17:18:30 10/10
(150/2154)
Sziasztok!

Már tegnap elolvastalak Benneteket, de mivel nem soká elutazom Angliába /babázni, elsõ unoka/, nem akartam bekapcsolódni, csak ha visszajöttem.
Azonban annyira tetszik a hangulat, a szólásszabadság, és az, hogy valamilyen szinten mindenki rajong ezért a sorozatért. Én sem vagyok másként. Már a másik fórumon is részt vettem az elejétõl, de meguntam a meddõ vitát, és úgy gondolom, hogy ez a gyönyörû sorozat ennél többet érdemel.

Szóval, mint ahogy többen, én is láttam törökül mind a 80 bölümöt, nézem feliratosan, alig várom a részeket, mert sok olyan szöveg van benne, amire nagyon kíváncsi vagyok. Persze nézem a szinkronos részt is, mert ott tudom igazán az apró részleteket megfigyelni, meg így meg van a napi Fatmagül adagom.

Szinte mindennel egyetértek, amit leírtatok, Mukaddes egy csapnivaló boszorkány, nagyon utálom, ahogy szurkálja, piszkálja a fiatalokat, csodálom Kerim birka türelmét, hogy még nem kevert le neki egyet, de legalább is melegebb éghajlatra elküldhetné.
Kerim és Fatmagül bimbózó kapcsolata minden pénzt meg ér. Olyan édes kis jeleneteik vannak, tényleg sok a visszanézõs, amit nem lehet elégszer látni. Lesznek benne sírósak is, szöveggel meg biztos még bõgõsebb.

Most amikor a "Rózsa konyhája" táblát rakták ki, milyen boldog volt Kerim, de amikor meglátta Fatmagül arcát lefagyott az arcáról a mosoly, mondjuk én is azt hittem, hogy Fatmagül kiveri a dilit, de aztán látszott rajta, hogy tetszik neki és nagyon meghatódott.

Nagyon tetszik Engin Akyürek /Kerim/ gyönyörû beszédes szeme, a mimikája. Már írta valaki, hogy biztos emiatt van annyi közeli kép róla, aminek csak örülhetünk, mert így sok mindent kiolvashatunk a mélybarna tekintetébõl. De egyébként az egész játéka tetszik.

Végül egy kép, hogy ne felejtsük el õket péntekig, amikor jön az új feliratos rész. Ilyenkor én mindent félre teszek, mert abszolút elsõbbséget élveznek.
kaboca12 2017 márc. 29. - 17:16:36
(149/2154)
Köszi, megnézem, aztán majd nyilatkozom.
kaboca12 2017 márc. 29. - 17:15:45
(148/2154)
Mai rész: Musztafa-Resat 1-0! Zseniális volt! :D
khajni87 2017 márc. 29. - 16:22:47
(147/2154)
igyekszem :D
10/10
lizbell 2017 márc. 29. - 13:52:30 10/10
(146/2154)
ne fesd az ördögöt a falra :)))
10/10
lizbell 2017 márc. 29. - 13:52:01 10/10