10/10
Elsie Beckman 2011 febr. 18. - 12:32:03 10/10 Előzmény Thernielle
(7/27)
Talán nincs is ezzel gond. Én megõrülök az elõzõ filmjéért is, engem megfog ez az atmoszféra. Merõben új, korszerû, hatásos, és hatásvadásznak sem mondanám. Apró technikai bravúrokkal van telezsúfolva. A kamerakezelés például, ami gondolom ien spider technika(m.o.-n eddig talán egy sportközvetítésen alkalmaztak ilyet) de a kedvencem a végén (nem nevezném spoilernek) amikor a területet amin a film játszik, felülrõl mutatják, a kép közepén van élesség, mindenhol máshol lehúzva, és a színeket is megbuherálták. Ezzel olyan hatást értek el a látványba, mintha makett lenne a városrész. Persze Oscar elõtte valamennyi idõvel közölte, hogy ez lenne számára az egyik legizgalmasabb látvány, meg ami utána következik, de azt már nem írom le, mert spoiler. Ilyen, ehhez hasonló apró bravúrok pontos megszerkesztése ez a film. Pontosan ott, és úgy hat, ahol kell, de ehhez ezt a stílust szeretni kell, nos én imádom.
Nyaflancs 2011 febr. 02. - 11:36:31
(6/27)
Nekem elsõ nekifutásra nem sikerült végig ülnöm. Zavart, hogy percekig csak winamp plug-in ment... Elsõ hatásra eléggé gagyinak tûnik, de adok neki még egy esélyt!
1/10
Thernielle 2011 jan. 30. - 23:20:18 1/10 Előzmény Elsie Beckman
(5/27)
... Én mégis nagyon szeretném, ha írnál róla, mert nagyon nagy - és nagyon jó - étvágyú filmnézõ vagyok, alapjáraton mûvészfilmekre hangolva, de... sajnos nem találok szavakat. Ti milyen filmet néztetek? Atya világ, remélem soha, de SOHA többet nem kerülök még csak a közelébe sem ennek a borzalomnak még egyszer, Jézus Mária, két óra negyven percen keresztül ültünk elõtte a feleségemmel, tátott szájjal, értetlenül bámulva! FIZIKAI FÁJDALMAT OKOZOTT EZ A SZAR! Miért attól mûvész valaki, hogy 160 percbõl 130 - és egyáltalán nem fogok túlozni - sötét-színes-hülyebarom-megintsötét-megintbaromszínes-meginthülye foltok, fejjel lefelé forgatott kamera, torzított képek és agyoneffektezett, nem-összefüggéstelen, de bár inkább az lenne parajelenségek halmaza?
Újra csak Jézusmária. Ne haragudjatok.
10/10
Elsie Beckman 2011 jan. 04. - 14:36:56 10/10
(4/27)
Sikerült megnéznem, én ehhez foghatót még nem láttam. Nem is akarok írni róla semmit, (bár lenne mit, de fölösleges) látni kell.
10/10
wolce 2011 jan. 02. - 01:06:47 10/10
(3/27)
elképesztõ ez a film. azt hiszem ez tényleg olyan amit még soha sem láttunk...
adambernath 2010 okt. 29. - 14:54:28 Előzmény Elsie Beckman
(2/27)
jókérdés :/ és torrenten látni fogjuk e valaha? elvileg amcsiban már megy mozikban kb két hónapja.
10/10
Elsie Beckman 2010 okt. 13. - 16:43:09 10/10
(1/27)
Ezt látni fogjuk valaha kis hazánkban?