Téma: Éretlenségi

1/10
Nico71 júl. 13. 15:39:44 1/10
(8/8)
Nehéz erről a filmről véleményt mondni, több okból is!
Férfiként másképp látom a világot, mint a nők. Soha nem voltam lúzer, sem stréber, de renitens diák és alkoholizáló vagy kábszeres tahó sem, így nem tudom, ők miként élik / élték meg a tini kort. Annyira nyomtam a tanulást, amennyire kellett, annyit szórakozzam, amennyi nem ütött ki, annyira voltam vagány, amitől nem látszottam bunkónak.
Szerintem, ez a film nemigazán a magyaroknak szól! Nagyon amerikai! Attól, hogy egyes kritikusok próbálnak belemagyarázni mindenféle minőséget, művésziességet, tartalmasságot, attól még ez a film egy tipikus Hollywood-i tini limonádé.
Hollywood manapság átesett a ló túlsó oldalára. Eléggé túltolják az egyenjogúsági kérdéseket! Már-már szánalmasan görcsölnek ezekkel.

Amy leszbikus énjének ábrázolása még aranyos is lenne, sőt, igen sok realisztikus elemet tartalmaz a tini problémákról. De avval, hogy ezt a vonalat eléggé részletesen ábrázolják, míg a másik főszereplő, a hetero Molly életét szinte egyáltalán nem mutatják meg, igen zavaróan egyoldalúra sikerült a film. Molly-nak sem a családját nem látjuk, azt sem tudjuk, hogy él. Ismerkedési pillanatit, kamaszkori őrlődéseit szó szerint átugorja a rendező Olivia Wilde. A mérleg egyértelműen a leszbikus szereplő felé billen, de szinte teljesen. (tehát, túl tolták a leszbikusságot)
Brown igazgató szerepe egy vicc! Miért kellett szétcsúszott tahóként ábrázolni?
Ms. Fine tanárnő, aki nem tudja hová tenni magát a diákok és a felnőttek között, egy tini pornófantáziába illő szereplő. Hány tizenéves srác álmodozik, hogy (idézem a filmből:) levarrná egy-egy tanárnőjét. Ha képileg nem is láthatjuk, de mégis megtörténik. Egy filmkritikus írta, ez a film végre különb, mint az Amerikai pite által létrehozott dugni akaró kamaszsrácokról szóló alkotások. Ezek szerint, mégsem! :-)
A milliomos hülyegyerek szerepe szintén marhaság. Mutassanak már egy olyan helyet, ahol nem mentek volna el ezren egy ilyen ingyen buliba, mint amit összehozott a srác. A kábítószeres elmebeteg tyúk alakítása már említésre sem méltó. Filmkritikusok szerint realisztikusan és viccesen mutatja be a film a tinédzserek életét, problémáit. Ez realisztikus? Röhög a vakbelem!
Az is eléggé irreális, hogy egy mai tini ne a pornóból világosodjon fel, hogy soha ne lásson még pornót és az első ilyen élményét az iskolaigazgató jelenlétében teszi meg.
Amikor átváltott a film Toy Story-ba, én majdnem kimentem a moziteremből. Ha párom nem fog vissza meg is teszem. Amíg nem szóltak nekik, hogy kábítószeres volt az eper, addig semmi bajuk nem volt a főszereplőknek. Ahogy megtudták varázsütésre beütött az anyag, és mindketten ugyanazt hallucinálták! Csak nem egy kollektív tudatuk van? :-) A Barbie baba helyett egyik láthatta volna magát pl. Woody-nak vagy Buzz Lightyear-nek. :-)
A lányok nagymamaszerkóit honnan a fenéből találták ki, azt sem tudom, de valami írtó nagy marhaság! Talán a hetvenes években viseltek ilyen szerkókat, mai lányon nem lehet ilyet látni.
Egyetlenegy jó húzás volt a fimben, mikor Molly szembesül avval a ténnyel, az általa lenézett, bulizós iskolatársak is mennek továbbtanulni. :-) Mégis, mit gondolt, kik töltik meg a felső iskolákat, ha nem a végzős érettségizők? :-)Összességében, meg lehet nézni. Ahogy az iskolákban mondják, végig lehet ülni, csak fenék kell hozzá! Szórakozni annyit fog a néző, mint az iskolában. Hosszú bambulás, agytágítás, majd némi pár perces lazuló fellélegzések, mint a tanórák közötti szünetekben, de utána vissza a fejtágításra. 105 percbe zanzásított tanítási nap érzését kapjuk!

borsó júl. 11. 14:01:32
(7/8)
Jó az alapötlet (a tanulós csajok görbe estéje), de már az előzetesben is látszik, hogy túltolják benne a meleg szálat, ráadásul nem humorosan, hanem közönségesen, ami miatt gyakorlatilag a Pride közönségére korlátozódik a célcsoport.
Robi Szabo jún. 27. 21:39:08
(6/8)
Szerintem direkt felpontozták, hogy egyáltalán megnézze valaki. Tényleg nehezen emészthető, és nem azért amiért egy jó film. Kb a Zs kategória határán áll.
1/10
NorbiB jún. 15. 20:45:11 1/10
(5/8)
Nem értem ezt a magas pontszámot.
Semmi jót nem lehet mondani róla.
Vígjáték létére sírni lehet rajta.
Senkinek sem ajánlom.
10/1
Krisz000007 jún. 04. 08:43:49
(4/8)
A hozzászólás moderálva lett.
4/10
blood.1 jún. 03. 01:22:44 4/10
(3/8)
Nagyon nem jó. Hihetetlen, hogy a kritikák ezt egy jó filmnek minősítik.
Egyedül a zenék tetszettek a filmben.
1/10
Zölddió jún. 02. 08:47:22 1/10
(2/8)
Kritikán aluli, értelmetlen baromság...????
1/10
Petuski máj. 31. 14:21:40 1/10
(1/8)
Ez egy fos