Téma: Euro 2012

offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 21. - 07:42:18
(422/742)
Állhat akárhol, akkor is ott zavar a kapufa és a hálóyráadásul a labda századmásodpercekre van bent, ezt emberi szem nem láthatja tökéletesen.
olahmiki1959 2012 jún. 21. - 07:00:33
(421/742)
Egy apró chipet kellene a labdákba ültetni, a kapuk kereteibe pedig olyan jelzõberendezéseket, mint amilyenek az áruházaknál a pénztárak elõtt vannak, hogy ne tudd kilopni az árut, és ezek olyankor sípolnának, amikor a labdába ültetett chip áthaladna elõttük. És kész...
danton-b 2012 jún. 21. - 01:28:05
(420/742)
Mit vársz egy focistától agyilag? Márpedig Platini is az.Egyébként amikor aVb-n Lampard kb egyméterrel beljebb lévõ gólját nem adták meg a németek ellen,akkor nem volt ekkora cirkusz,csakhát a házigazdáknak szinte illik elõnyt adni ,éshát felháborító volt Platiniék szerint,hogy ahelyett hogy csaltak volna a javukra, most ez nem történt meg.
Charles Foster Kane 2012 jún. 21. - 01:03:47
(419/742)
Az volt a baj, hogy rossz helyen allt. A gol vonal mogott kellett volna allnia. Amugy nem is ertem miert nincs egy kis szeke, es akkor ott csucsulhetne, mint a tenisz vonalbirok, es akkor tuti nem mocorogna el.

Platini ervelese viszont faszsag, arra nezve, hogy "ha mar ide bevezetnenk a digitalis technologiat ERRE, akkor elindulnank abba az iranyba, hogy MINDENHEZ." Na most akkor ennek csak a negativ oldalat sikerult megvalositania. Mert az 5. 6. biroval ugyanez elmondhato, hogy akkor ezzel az erovel, minden kulon kis dologhoz allitsunk be egy kulon birot, szoval a logika ugyanaz, a kulonbseg csak annyi, hogy raadasul ez nem is mukodik....
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 20. - 23:56:05
(418/742)
Én nem bántom amiért benézte, szerintem lehetetlen küldetés megállapítani szabad szemmel,hogy gól volt -e. Eleve,ha a bíró nem követi a labdát,akkor nem tudja hova várja,hol nézze,hogy átmegy-e a gólvonalon. Ha meg követi,akkor hogy állapítsa meg egy egy hirtelen, torpedóként becsapódó labdáról,hogy abban a századmásodpercben ami vitatott, vajon bent volt-e. Eleve bromság az egész...
XDX 2012 jún. 20. - 23:43:21
(417/742)
Igazából itt Kassai-t vonják felelõsségre, mert 2 asszisztense hibázott.Igen õ felelõssége. De akkor menjünk kicsit feljebb is Joseph Blatter, miért nem szidja senki. Errõl õ tehet leginkább. Miatta nincs még videóbíró. Vele kellene most közölni, Józsikám itt ez a horgászbot, irány a nyugdíj. Focipályákat meg nagy ívben kerülni.
Amúgy meg az ukránok annyira hisztiznek, hogy vak a bíró, lehet de ha nem lenne rég leállította volna a lest. Úgyhogy ugyanez lenne az eredmény.
10/10
offtopic
Gábor 32 2012 jún. 20. - 23:36:35 10/10
(416/742)
Igen,igazad van!
A videóbíró bevezetése valóban jó ötletnek tûnik!
Félidõnként 1-1 kényes szituációt vissza lehetne nézetni(mondjuk 2-3 perc leforgása alatt) és akkor(talán) nem történnének hasonló esetek!
Hiszen,ha ez a rendszer bevált az amerikai fociban és újabban az nba-ban is akkor lehet az európai fociban is meg kellene próbálni!
Ebben az esetben viszont felmerül a kérdés,hogy kell-e alkalmazni harmadik és negyedik számú segítõt?
Nehéz ügy...
Mindenesetre Vad II tegnapi teljesítménye kritikán aluli volt!
Sajnos...
danton-b 2012 jún. 20. - 22:58:59 Előzmény dr.66
(415/742)
A másik meccs eredményét elõször a punciri orrhangú Andreácska mondta bele a mikrofonba ,nyilván senki nem mondta neki hogy van aki nem akarja tudni és kár lelõni a következõ mûsorukat,magától meg nincs annyi esze.
-csengõzoli-- 2012 jún. 20. - 22:31:53
(414/742)
Egyetértünk,hogy nagyon sajnálnám,ha emiatt Kassai karrierje derékba törne.
Baromi igazságtalan,hogy a bírókkal így bánnak.
Korábban már írtam,hogy a vonalbírónak gyakorlatilag semmi értelme, videobíró kéne az ilyen esetekre.
Egyszerûen nem lehet egy századmásodperc alatt lejátszódó eseményrõl pontosan eldönteni,hogy a labda áthaladt-e a gólvonalon,pláne annak, aki kicsit sréhen nézi,-nyilván pont a vonalon nem állhat- és még egy kapufa és egy háló is bezavar.
Egyébként a youtube-on keringõ videon látszik,hogy a gól amúgy is les lett volna, még az ukránok térfelérõl érkezõ indításkor lesen állt a beinduló játékos, azt kellett volna észrevennie az egyik partjelzõnek.
10/10
offtopic
Gábor 32 2012 jún. 20. - 22:21:11 10/10
(413/742)
Szegény Kassai...
Pedig egy kiváló játékvezetõ,aki (szinte) mindig hiba nélkül vezette le a legrázósabb meccseket is.
Erre tessék,az egyik segítõjének óriási (a mérkõzést döntõen befolyásoló) hibája miatt véget ért számukra/számunkra a foci EB!
Amúgy meg nagyon érdekelne,hogy Vad II az ominózus gól elõtti szituációban mi a búbánatos fészkes francot csinált,ami miatt nem vette észre az Ukránok teljesen szabályos gólját?!
Pedig 1 méterre állt az esettõl...
Azért remélem,hogy Kassai további bírói pályafutására ez a hiba nem lesz végzetes kihatással,mert legalább a magyar bírók képviseljenek bennünket a foci EB és VB tornákon,ha már a magyar labdarúgó válogatott (1986 óta) képtelen erre...
TheGreatDanton 2012 jún. 20. - 21:06:06 Előzmény Charles Foster Kane
(412/742)
Szerintem a portugálok jók, de CR7 az igazán fontos meccseken valamiért nem tudja azt nyújtani, mint egy tét nélküli meccsen. Bár ebbe az idénybe a Barca elleni tavaszi meccsen õ lõtte a gyõztes gólt és a hollandok ellen is kettõt lõtt, de szerintem a portugálok nem képesek legyõzni a spanyolokat.
Az olasz angol vagy a német nemzeti csapat gyõzheti le a spanyolokat sztem.
offtopic
_goldie_ 2012 jún. 20. - 20:21:46
(411/742)
Poszeidón a tengerek és a folyók
Árész a háborúk istene

rá gondoltál?
http://hu.wikipedia.7val.com/wiki/Otto_Rehhagel
offtopic
_goldie_ 2012 jún. 20. - 20:11:51
(410/742)
valahogy éreztem én
h hosszú ó-val kellett volna írnom :)

csak ússz és evezz :D
http://www.youtube.com/watch?v=hz807lQ2EoU
AvatáR Gil Maerth 2012 jún. 20. - 18:34:41
(409/742)
az Árész lesz nem? :)
kábé amúgy a Rehhageli csapat lightos verziója.
Amúgy a spanyolokat az olaszok és horvátok is meg tudták fogni - legfeljebb sajnos legyõzni nem.
AvatáR Gil Maerth 2012 jún. 20. - 18:32:19
(408/742)
Kassait már haza is send-ték :S
Errõl a BB egy mondata jut eszembe: "hagyd el a házat most" :S

miért nem kell videóbíró?
Korongba van, bokszba van, tán még tennisbe is
ennyire fakalapos, vaspapucsos vezetést nem láttam.
Már a 2010-es VB-s eset után lehetett volna rögtön !

:(
XDX 2012 jún. 20. - 18:14:44
(407/742)
Amúgy az eddigi teljesítmény elnézve, legvalószínûbb a Német-Spanyol döntõ, de ezt még az olaszok megakadályozhatják. Elég változó a formájuk, az is benne van, hogy köv meccsen kiesnek, de az is, hogy döntõig mennek. Ha úgy játszanak, mint a spanyolok ellen akkor a németek ellen is lehet egy X könnyen. 11-kel meg tovább.
Spanyoloknak meg a portugálok ellen lesz még egy nehéz meccsük, amin ki is eshetnek, ha nem találnak egy normális csatárt, ez Del Bosque-n múlik változtat-e. Mert ez így kevés lesz, hiába játszanak fölényben, ha nem tudnak gólt rúgni kiesnek.
XDX 2012 jún. 20. - 17:58:37
(406/742)
És az a baj, hogy most már nem is fognak adni neki, döntõket, mert a média nem felejt, ezen lovagolnának elõtte napokig.
XDX 2012 jún. 20. - 17:56:20
(405/742)
Ez tetszik:)Meg a csaj is :D
Ezt jól elszúrta a Vad, de olvastam olyat is, hogy elõtte les is volt, így partjelzõ is hibázott, hogy továbbengedte.
Igen ember és hibázott, de itt nem lehet, a karrierje szép nagy ívet ír le lefelé. Esélyes lett volna a döntõt is vezetni, de így már csomagol, hazaküldték elsõk között.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 20. - 15:35:51
(404/742)
Sztem az olaszokban és portugálokban van benne, hogy egy meccsen bárkit elkaphatnak, legyen az spanyol vagy német.
Hacsak a negyeddöntõben is simán ki nem zúgnak...
offtopic
Charles Foster Kane 2012 jún. 20. - 15:22:41
(403/742)
Arra nem latsz eselyt, hogy a portugalok kiverik a spanyolokat, meg mielott egyaltalan a dontobe jutnanak?

Nani, Ronaldo, Mutinho, Pepe mind nagy formaban van. Csak kene egy kapus.