Téma: Euro 2012

offtopic
Charles Foster Kane 2012 jún. 17. - 12:38:01
(322/742)
Rosszul emlekeztek. Olyan meccseken szokas felhivni a figyelmet a bemondasra, ahol a ket meccs nincs egymasra kozvetlen hatassal. Az EB-n,utolso csoportkorben mindig is bemondtak a masik meccs allasat, folyamatosan, figyelmeztetes nelkul. Meg egyszer: a meccsnek, amit nezel, csak akkor van ertelme, ha tudod, hogy mi a masik meccs allasa. Mivel a csapatok mas mas allassal nyernek.

Ez olyan, mint hogy valaki a hatterben, szo nelkul allitgatja, hogy milyen szabaly szerint nyerhet valaki meccset, de nem szolnak rola, te meg majd a vegen kitalalod, hogy most az, hogy 2-1re nyertek, igazabol mit is jelent. Tudnod KELL, kulonben semmi ertelme nezni a meccset.

Belinkeltem ezt a tablazatot:

http://yfrog.com/z/obm9rjzj

Ebbol latszik mennyire nem mindegy, mit er el a masik csapat. Nyilvan az egesz meccs lenyege, hogy azt akarod tudni, hogy az akkori eredmennyel a csapat tovabbjuto-e vagy nem. EZ az izgalom. Mert pl. ha a Portugal meccs vegig dontetlen, parhuzamban a Dannal, az nekik JO, tehat az NYERES. Viszont ot perccel a vege elott a Danok GOLT LONEK. NA AZ IZGALOM, mert akkor tudod, hogy az ot percen belul a Portugaloknak golt kell loni, kulonben kiestek. Na az drama, az izgalom. Ha NEM TUDOD, ez neked total kiesik, es majd ha vegignezted a masik meccset (minden izgalom nelkul, hiszen tudod ki jutott tovabb, ergo az eredmeny tok mindegy), majd akkor all ossze, hogy ja, amugy izgulni kellett volna az utolso ot percben.

Akarmilyen csatornat neztek, legyen az Magyar1 vagy BBC, utolso csoportkorben, figyelmeztetes nelkul folyamatosan be fogjak mondani a masik csoport eredmenyet, foleg, ha az hatassal van a meccs tovabbjutojara, amit nezel. Szerencsere a csoportok nagyon kuszak, ugyhogy a ket meccs minden esetben egyszerre fog szamitani.
elektra 2012 jún. 17. - 12:06:04
(321/742)
Sajnos semmiképp nem szeretnék egy idõben, párhuzamosan nézni 2 meccset! Külön-külön szeretném látni, az eredmények ismerete nélkül. Mindenféle továbbjutó taktikázás-számolgatás nélkül! És az ajánlat, a nem várt szabadidõs tevékenységre sem jött be, hogy akkor foglalkozzak az asszonnyal, ugyanis Hölgy vagyok!:)Ma pedig szeretném a 2 meccset megnézni úgy, hogy nem tudom a végeredményt!Én is írtam e-mailt az M1-nek. Ha elég sokan tettük, hátha figyelembe veszik.....
_goldie_ 2012 jún. 17. - 11:58:46
(320/742)
_goldie_ 2012 jún. 17. - 11:41:13
(319/742)
adamnagysweetmovie 2012 jún. 17. - 10:55:15
(318/742)
Bár a zárómeccsek alapján megérdemelték, de a 3 csoportmeccset tekintve nem tûnnek túl acélosnak.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 17. - 10:46:09
(317/742)
Olyan, mintha a két leghalványabb csapat ment volna tovább a csoportból a csehek és a hellének személyében...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 17. - 10:44:53
(316/742)
Van egy történetem Knézyrõl.
A Tour de France egy hosszú szakasza alatt vett egy nagy levegõt, és valami belsõ fogadalmat teljesítve a barátnõjének intézett egy beolvasós monológot, így élõben....

Aztán mintha lett volna valami rendõrségi ügye is, hogy megverte a csaját.

Szóval elszállt egy csóka, na.
Hannibal Lecter 2012 jún. 17. - 09:51:46
(315/742)
Köszi az infót, hogy a BBC ismert csatorna, jó lesz észben tartani és még vagy ezer mód lett volna arra, hogy nézzem, de egyszerre csak 1 meccset tudok nézni. Ha ez az egész értelmetlen, akkor régen sem lett volna az a szokás, hogy "halkítsák le, kapcsolják el amíg elmondjuk a másik állását" stb. Vannak olyan emberek akik mindentõl függetlenül tisztelik azokat, akikbõl élnek és vannak akik leszarják. Õk, a csatorna, nem dönthetik el helyettem, a nézõ helyett, hogy nekem mi fontos a párhuzamos meccsben. Talán rohadtul nem érdekel minek örülnek a görögök és ki nyeri az EB-t, de a játék érdekel és ha elmondja ki vezet, azzal egy bizonyos fokig megöli a fílinget, pont azt, amitõl ez a sport nézhetõ.
3/10
Meklód fia 2012 jún. 17. - 09:49:02 3/10
(314/742)
petrovics mérei andrea hogy vezethet mûsort? Köze sincs a focihoz. Nagyon bizsereg a nunija Torrestõl, még nyáladzik is ha róla kell beszélnie. Általában pedig róla beszél, mert másról nem tud.
-csengõzoli-- 2012 jún. 17. - 08:54:52
(313/742)
Nem az a gond,hogy elmondta,az izgalmak miatt ez fontos lehet.
Az a baj,hogy minden átmenet nélkül mondta el.
Régebben figyelmeztettek,hogy "aki még meg szeretné nézni a másik meccset is,az most ne figyeljen" és akkor mondta az eredményt.
Ez a BL-ben bevett szokás volt mindig is.
Rengetegen voltak,akik szerették volna megnézni utána a másik meccset is és végigizgulni azt is.
PL én is,de így inkább DVD-ztem...
AvatáR Gil Maerth 2012 jún. 17. - 08:41:54
(312/742)
a régebbi idõkben voltak sejtetések, hogy:
"Aki tudni akarja kapcsoljon oda" vagy: "most még nem mondhatjuk el, de.."

lehet ezt hiányolják.
AvatáR Gil Maerth 2012 jún. 17. - 08:39:24
(311/742)
kösz !
richmondbell 2012 jún. 17. - 06:15:40
(310/742)
Üdvözletem, uraim!
1- A Sport1 élõben adta a Lengyel-Cseh meccset, így lehetett párhuzamosan nézni mindkettõt.
2- Akit így már nem érdekelt a második meccs, annak több ideje jutott az asszonyra. :)
Charles Foster Kane 2012 jún. 17. - 05:09:30
(309/742)
En a BBC-n neztem, nem tudom, lehet hallottal mar rola, viszonylag ismert csatorna.

Annyit mondok, itt is folyamatosan bemondtak a vegeredmenyt. Bar az is lehet, hogy itt is a Knezy-nek a haverjai dolgoznak. Bar nem hiszem, talan csak szimpla logika lehet az ugyben.

Pl. gondold el, hogy nezed a meccset, vege van, nyernek a Gorogok, es elkezdenek unnepelni. Hat rogton tudnad, hogy mi a masik meccs eredmenye, mivel nyilvan ezen mulik az o tovabbjutasuk. Akkor minek visszatartani az eredmenyt? Akkor mar inkabb folyamatosan tajekozodni akarsz, hiszen igy van ertelme a meccsnek.

Az egy idoben jatszodo meccseket igy oldjak meg, ennel jobban nem lehet, ez akkor izgalmas, ha TUDOD, hogy mi megy a masik meccsen, mert pl. itt a Gorog gol utan mar lehetett tudni, hogy a lengyeleknek hajtaniuk kell, es akkor mar egeszen mas meccset nezel.

Amugy jokat mulatok azokon a kommenteken, akik irtak tegnap, hogy a "tet nelkuli meccs". Hat tessek.
fredi60 2012 jún. 16. - 23:28:29
(308/742)
Az ukránok csak akkor jutnának tovább, ha megvernék az angolokat. Ez pedig totál reménytelen, a franciák is simán lelépték õket.
elektra 2012 jún. 16. - 23:20:45
(307/742)
Csatlakozom a mélységes felháborodáshoz! Én is egyike vagyok a sok ezer focirajongónak, akinek tönkre tették az este második felét, miután sokszorosan közölték elõre a meccs végeredményét. De nem csak a riporterek agyatlanok, hanem szünetekben felszólaló hölgyike is
7/10
-greghouse- 2012 jún. 16. - 23:06:36 7/10
(306/742)
Ez van. Gundel lett volna normális talán, de õt meg a döntõre tartogatják. Egyébként régebben hasonló esetben az volt a szokás, hogy elõre figyelmeztették a nézõket, hogy aki nem akarja tudni a másik meccs állását vagy eredményét, forduljon el, kiírják a képernyõre öt másodpercre. Ennyi kellett volna csak.
Hannibal Lecter 2012 jún. 16. - 23:04:01
(305/742)
Jó pár éve élek de még mindig megdöbbenek azon, mekkora ostoba hülyék élnek a földön. Hogy ennyi esze ne legyen egy közvetítõnek, hogy egy csomó ember nem látja, mert nem közvetítik, vagy dolgozik és holnap tudja megnézni és nincs annyi IQ-ja ennek a seggnek, hogy valami blokkolja a fejében a mûveletet és vagy tízszer elmondja ki vezet a másik meccsen. Gratulálok a tv-nek, na ezért nem a haverokat kellene alkalmazni. Egy jó országban az ilyet még ma este utcára dobják, a rossz országban úgy tesznek, mintha ez nem lenne gond.
-csengõzoli-- 2012 jún. 16. - 22:56:57
(304/742)
ÉS most izgatottan nézzük azt a meccset,aminek eddig ötször mondták csak el a végeredményét... :D
Apacsek_ 2012 jún. 16. - 22:56:09
(303/742)
Bocsánat az elõzõ arrogáns megjegyzésemért és az illetékestõl is, de iszonyú pipa voltam, hogy így már semmi értelme a meccsnézésnek. Szerintem sok ezer embertõl elvette ennek a meccsnek az élvezetét ami gyakorlatilag megbocsájthatatlan. De nem is írom tovább mert megint kezdem elragadtatni magam...szerintem sok sok ezer meccskedvelõ nevében írtam...