idõjós1010 2009 júl. 31. - 15:07:47
(1248/2248)
:-D Jó, legyen neked így :-D
Ebbõl máshogy nem is jöhetnél ki jól.
idõjós1010 2009 júl. 31. - 14:56:12
(1247/2248)
Értem, szóval egyedül a te logikáddal van rendben minden, és mindenki máséval komoly gondok vannak. Ugyanis egyedül neked sikerült így értelmezned ezt a szöveget.
Bár szerintem te erõsen kevered a logikát, a saját érdekkel, valamint a párt érdekkel.
kgyuri0 2009 júl. 31. - 14:44:47 Előzmény idõjós1010
(1246/2248)
Azért lett neked címezve, mert te hivatkoztál elõszeretettel a "gondolkodásra", s te vagy Gyurcsány esküdt elldensége, ha komálod OV-t, ha nem.
Ré fogsz szavazni!
Hiába esküszöl Morvaira!
kgyuri0 2009 júl. 31. - 14:42:00 Előzmény idõjós1010
(1245/2248)
"Namost így is lehet érvelni, de azt te is beláthatod hogy ennek így semmi értelme"

Igen, idõjóskám, de van egyí dolog, amit azért illik figyelmbe venni: az ember józan esze, az emberre egyedül jellemzõ racionális, logikus gondolkodás képessége.

Már, akinek van józan esze, s logikus gondolkodása"
idõjós1010 2009 júl. 31. - 11:06:33
(1244/2248)
Korrekcióm az 1549-es hsz-hez
Igen-Igen-Igen, megbeszélTÜK már az Öszödi beszédet,
idõjós1010 2009 júl. 31. - 11:04:54
(1243/2248)
"BalogZoltán beszélgetése OrbánViktorral,"
Egyikkel sem szimpatizálok, szóval nem tudom hogy kerül ide ez az idézet. Pontosabban mért pont nekem lett címezve. ??

"Lassan kezdem megérteni, hogy az ember akkor legerõsebb, amikor térden áll."
Igaz ezt az idézetet innentõl kezdve ott sz..arom le ahol van, mert eleve nem szimpatizálok a szerzõvel, de ha már szó van róla, kifejtem én is a véleményemet.
Számomra ez a mondat azt mondja, hogy a nép már térdre van kényszerülve, térdre kényszerítette õt a kormány, viszont ilyenkor van a legnagyobb hangja, mert már nem bírja tovább a nyomást.
Bár te ismered az eredeti szövegkörnyezetét ennek a sornak, de számomra akkor is úgy tûnik hogy ez ismét erõsen sajátságosan lett értelmezve részedrõl.
idõjós1010 2009 júl. 31. - 10:55:51
(1242/2248)
Igen-Igen-Igen, megbeszélték már az Öszödi beszédet, elmondtad hogy az egész mondandójának csupán 5%-át szabad komolyan venni mert a politika már csak ilyen. Az is kiderült hogy igen egyedien értelmezed ezt a beszédet, és egyáltalán nem zavar, hogy mást jelent. Nos ilyen alapon tök mindegy hogy mit és kitõl idézel be te is nekem, mert ha az véletlenül kellemetlen lenne számomra, én is mondhatom majd nyugodtan, amit eddig te az Öszödi beszédrõl, hogy "kedves kgyuri, ez bizonyára számodra még új dolog, bizonyára nem mondta még neked senki, de ez nem egy olyan mûfaj aminet szó szerint kéne értelmezni. Mindössze 5%-t szabadnak az egésznek figyelembe venni, és én egyébként sem így értelmezem ezt az idézetet" :-)
Namost így is lehet érvelni, de azt te is beláthatod hogy ennek így semmi értelme.

"az érzéketlen visszapofázás"
Már másodjára írom, te a Fidesszel vagy, és minden bizonnyal voltál ugyanígy. Azt lehet? Az MSZP-re viszont ne mondjunk semmi csúnyát? Ne mondjuk ki az igazságot, azért mert ez a pártra nézve kellemetlen, a szimpatizánsai egy része meg úgyis sajátságosan fogja értelmezni ugyanazt?

"A magyar jobboldali ugyanez: „Elõször mi, aztán mi, aztán megint mi, aztán még százszor megint mi"

Igen mi, mi akik az egész magyar lakosságot, a közembereket képviseljük. Még szép hogy nem a politikusok érdekeit tesszük magunk elé. Természetes hogyha már a mi akaratunkból ülnek odafent a helyükön, és a mi pénzünkbõl kéne dolgozniuk, értünk tenni valamit, valamint abból tömik a zsebeiket degeszre, akkor elvárjuk hogy azt tegyék ami nekünk jó. Õk dolgoznak nekünk, és nem fordítva.

"ami ostobaság mert nem vallott be senki semmit, amit te szó szerint , helytelenül így értelmezel"

Igen én értelmezem valahogy, meg úgy kB aki olvasta már hasonképpen, neked meg van egy külön verziód. Egy olyan verziód amit még politikus szájából, vagy baloldali szimpatizáns szájából sem hallott még soha senki, mert akkor ökörség. Azzal hogy makacsul ragaszkodsz a saját verziódhoz még nem lesz igazad.

”Nem tanítottam senkit semmire, ti mg nem tanultatok lóizét se”

Ez az idézet nekem nem ismerõs, de majd utána fogok olvasni.
offtopic
meszag 2009 júl. 31. - 10:21:54
(1241/2248)
Hát akkor örülünk, mert még sincs olyan rossz sorod, ha kertesbe költözöl. :)
kgyuri0 2009 júl. 31. - 10:12:57
(1240/2248)
Szeretek veled egy húron pendülni, de ezt nem hagyhatom szó nélkül:

"...különösen a mûfaji filmeket illetõen minden jó, csak a magyar nem. Nagyon ritka ugyanis a jó magyar film"

Ez semmi képpen sem igaz.
Még akkor sem, ha esetleg tisztázzuk, mit kell érteni "mûfaji filmen"
Ma az 1-esen reggel olyan filmt(tévéjátékot) láttam, hogy ez nem maradhat elvarratlan szál.
Ha valami világszinvonalú, az a hazai filmek!
kgyuri0 2009 júl. 31. - 02:25:32
(1239/2248)
Szittya!

Mint említettem, SzittyaAttilaBendegúz egy költõ volt, ráadásul az õ pontos személyazonosságát is homály fedi, még az is lehet, õ is nõ volt. Ráadásul, mint neve is mutassa, õ is marha nagy egy magyar volt!
[Úgy, hogy ne kívánd tõlem, ne nevezzelek Bendegúznak!]

1518:

Én is kocsiból veszem a tejet, szintén 180-ért. Innentõl a mi helyzetünk eltér a tiédtõl: a mi házitjesünk egy szemétláda, hosszú sorban kígyóznak a háziasszonyok „házi” tejért, aztán olyan sz*t kapunk, ami nem alszik meg, csak megbüdösödik, mint akármelyik hipermarketi sz*r!

A dinnyével kapcsolatos személyes tapasztalatomról már tegnap beszámoltam.

Szóval nekem ne szerecsenmosdassátok a magyar vállalkozókat, nem hogy közpénzbõl segíteni õket, de meg kéne tekergetni a micsodájukat inkább.
S akkor egy szót se szóltam a gazdatüntetéseken randalírozó többtízmilliós traktorokról