offtopic
meszag 2009 júl. 20. - 12:54:23
(1078/2248)
Néha önkínzásként belenézek az echo, vagy hirtv-k mûsorába. :))
offtopic
pozsizsuzsi 2009 júl. 20. - 12:53:15
(1077/2248)
Miféle fura aberrált szokás ez? Úgy tudtam, lazítani akartál...
offtopic
meszag 2009 júl. 20. - 12:52:03
(1076/2248)
:DDD, ne is mondd, tegnp echotv-t néztem. :(
CsengoZoli 2009 júl. 20. - 12:51:16
(1075/2248)
Nem sokat bírtál kipréselni magadból válasz gyanánt.
Egyáltalán ez a hozzászólásod válasz volt valamire,amit felhoztam?
Najó hagyjuk ,már unom is.
offtopic
Moldávia bánata 2009 júl. 20. - 12:40:26 Előzmény meszag
(1074/2248)
Ehhez még hozzá jön az, hogy a komornyikmédiában MÁR MOST egyfolytában arról diskurálnak, hogy ez a Feri annyira eqrt kindent, hogy hát itt 4 év alatt nem lehet ám azt rendbetenni! Úgyhogy majd a népnek tûrnie kell, mert a lényeg, hogy a haza nem lehet ellenzékben, mint azt tudjuk.
offtopic
Moldávia bánata 2009 júl. 20. - 12:38:25
(1073/2248)
Ne, ne, ne, ne õrjítsen már meg, jó májszter uram!
Minek nincs köze mihez? Ott van az utolsó bekezdésben, a jó ég áldjon meg! Tényleg nem érted az összefüggést aközött, hogy 2006-ban Oviék valami 14. havi nyugdíjról pampogtak, miközben rosszabbul megy, mint annak elõtte 4 éve?? Hogyan legyen jobb, amikor rosszabb?? Mert ha olyan rosszul megy az országnak, akkor mibõl adnak 14. havit?
kgyuri0 2009 júl. 20. - 11:34:52
(1072/2248)
idõjós!

Ha te ilyen gyors vagy akkor még távozás elõtt:

„Egy komplett beszédet viszont illene”

ti. szó szerint érteni. Ezt mondod te, nyilván!

Hiszen pont eben nem értünk egyet.
Szerintem csakis azért(„illene”), mert a Fidesznek ez elõnyös ahhoz, hogy országraszóló irracionális és abszurd propagandakampányt indítson végtelenül károsan az országra nézve
offtopic
Heathcliff 2009 júl. 20. - 11:31:01 Előzmény kgyuri0
(1071/2248)
Bocsáss meg, de újra csak az ismeret hiánya szól belõled. G.B.Shaw valamennyire tisztában volt a nyelvészet alapjaival, azért tisztelte különösen a magyar nyelvet. Egyébként a magyar történelemrõl is volt véleménye. Trianon után azt írta: õ nagyon sajnálja a magyarokat, de mit lehet tenni egy olyan népért, amelyik kivégzi a legokosabb grófját (Tisza I.-t) és min. elnökké teszi a legbutábbat (Károlyit)? (A Pygmalionban sem véletlenül Kárpáthy Zoltánnak hívták a fiatal nyelvzsenit).

De igen, õrült nagy különbség van az angol és a magyar nyelv között logika és szerkezet tekintetében. Olvass utána.

Egy kérdés: ha te szdsz-szavazó vagy, hogyhogy nem az szdsz ügyei érdekelnek, miért nem arról szoktál morfondírozni? Noha igencsak felforrósodott náluk a levegõ. Vagy Fodort se csípted? És valaha Tölgyessyt? Retkes a Tölgyessy-Fodor vonalat képviseli, és ugyanúgy el akarják szigetelni párton belül, mint amazokat is. Fodor szerint szervezett kiléptetés folyik, és neki azért lett elege, mert Kóka jogtalanul ment szembe a párt közgyûlésének akaratával. Teljesen mást képviselt a parlamentben, mint a párt. Petõ pedig utálja mind Fodort, mind Retkest (és persze Tölgyessyt is). Én meg utálom Petõt. Talán tõle származhat minden szenny, ami miatt az szdsz a liberális eszme sírja lett. Annyira, hogy a végén már senkinek se volt fogalma a szó jelentésérõl, az egészbõl a homokosok és drogosok szabadsága maradt, liberalizmuson pedig diktatúrát értettek. („Õs patkány terjeszt kórt miköztünk, a meg nem gondolt gondolat”) Persze most már mindegy. De hogy a maradékot is szétrombolja, az kissé dühítõ. No persze megvédheted, mint bennfentes.
offtopic
idõjós1010 2009 júl. 20. - 11:24:56
(1070/2248)
1.) Nem nevezem Gyurcsány Öszödi beszédét hazugságnak. Igenis õszintén beszélt õ, magáról, és a pártról.
2.) Morvai beszédébõl te egyetlen egy szót emeltél ki, ezt neveztem én hasonlatnak. És nem egy komplett beszédet. Nem is ismerem azt a beszédet. Az a bizonyos hasonlat pedig nyilván az volt, hisz nincs köztünk Palesztín :-) Szóval nyilvánvaló hogy egy ilyen szót nem lehet szó szerint érteni. Egy komplett beszédet viszont illene.
kgyuri0 2009 júl. 20. - 11:23:24
(1069/2248)
Hát, örültem, kedves uraim, sajnos fûnyírás ügyben ideiglenesen távoznom kell, szabadság idõ van!

Adódhatnak bajok, amíg én távol vagyok!!