kgyuri0 2009 júl. 20. - 11:18:19
(1068/2248)
Jaj, pedig én rád, mint a racionálias értelem meglepõ bimbójára hivatkoztam.
Természetesen nem az a lényeg, hogy hazugságnak nevezed-e GyF beszédét(nem ez a fõ lényeg)
Hanem, hogy MorvaiK beszédét hasonlatnaík hívod, de a Gyurcsányét szó szerint érted.
Holott mindkettõ leginkább metafora.
kgyuri0 2009 júl. 20. - 11:12:51 Előzmény CsengoZoli
(1067/2248)
Zoleeka!!!

Ellentétben azzal, amit állítani próbálsz, én nem hiszek vakon „Ferencbe”. De a véleményemet róla, a mûködésérõl a tényeknek megfelelõen logikai mérlegelés során alakítom ki, arról nem tehetek, hogy õt patás elmebetegnek kikiáltani, ahogy azt az ellene folytatott minõsíthetetlen és abszurd hecckampányban szokás, nos ez nem tartozik a szabadon mérlegelhetõ s mérlegelendõ megállapítások közé.
Én képes vagyok érvek hatására(de csakis úgy)véleményt változtatni, te, a középen álló, erre láthatólag képtelen vagy!
Nem beszélek a levegõbe:
1. Annak idején igen élesen kritizálttam Abtallózsefet. Ma már látom, hogy õ volt az egyedüli Gyurcsánnyal párba állítható demokrata , ÁLLAMFÉRFI .
2. Igen utáltam DávidIbolyát, amikor „nem értett a futballhoz”, vagy amikor Göncz tekintélyét fricskázandó nem adott kegyelmert egy elfelejtettem nevû bankárnak, aki egészségi okból kegyelemért folyamodott. Ma már Ibolykában tisztelem a szánalmasan kiskaliberû magyar valódi demokrata jobboldal „zászlóshajóját”.
3. Jó régen igen élesen elleneztem a Gönczbe tiszteletlen hangon belekötõ DebreczeniJ-t. Õt a jele kor legélesebben látó és gondolkodó politikai elemzõjének tartok.

Te fel tudsz hozni ilyen „eredményeket” magad mellett?
idõjós1010 2009 júl. 20. - 11:03:40 Előzmény kgyuri0
(1066/2248)
Amit Gyurcsány Ferenc mond az nem hazugság, nem is én írtam ilyet. Hogyha emlékszel még, tiborz007 sorai között találhattál ilyet. Igaz, az én egyik mondatom is hülyén jött ki arra válaszként.

A többit már nem kommentálom, mert nem érdemes. menthetetlen vagy, én pedig nem fogom még egyszer leírni ugyanazt, érthetõben más szavakkal, mert láthatóan kínosan érintene a dolog ha be kellene ismerned a nyilvánvalót amit eddig tagadtál. Így nem fogod.
kgyuri0 2009 júl. 20. - 10:57:26 Előzmény CsengoZoli
(1065/2248)
Zoleeka!!!

Látod, tkp. meglepetésemre idõjós képes volt fölfogni, legalább megsejteni, hogy nagyjából hogy néz ki egy tárgyszerû vita: megpróbált nekem válaszolni, arra, amit írok. Neked is szeretettel ajánlom figyelmedbe a módszerét.

Azért elismeréssel adózok afelett, hogy mindig új és új hangszereléssel tudod elmondani, hogy milyen „komolyan elhülsz”, amikor engem olvasol, s hogy „ekkora sületlenséget” milyen kevesen „hordanak össze”, s hogy én milyen „totál vakon követem Ferencet”, és így tovább!

Pedig, ismét csak idõjósra tudok hivatkozni, lám egy jobboldali érzésû ember is képes lehet megsejteni egy logikai „kihívás” lényegét: hogy ti. mit is jelent ELFOGULATLANUL, RACIONÁLISAN gondolkodni.
Azért próbáld realizálni, hogy a nyáj stupid, beszûkült indulatvezérelt bégetését legalább annyi verzióban én is tudni fogom hangszerelni, mint te az én „hülyeségemet”.

Aztán megint a liberalizmusdról próbálsz NEKEM pézsmitálni. Aranyos!
A liberális onnan ismerszik meg, hogy nyájemberek fölhergelt csárogását a szabadság nak valami féle megigazulásaként ünnepli, naná!!!
Azt nem tagadhatod, hogy véleményed (te, nagy középen álló!) különös módon egybecseng a többségével, ha lehet a közvéleménykutatásoknak, hinni, naná, hiszen ez lénygében az egyetlen érved.
Tudod, ez egy marslakó számára is eleve gyanús lenne. Aztán megvizsgálná az én konkrét állításaimat s kénytelen lenne a többség benned tükrözõdõ véleményét primitív és beetetett egyoldalúan indulatból gusztustalan ösztönbõl ítélõ, hõbörgésnek minõsíteni.
Zolee! „Sine ira et studio” – nézz utána!
idõjós1010 2009 júl. 20. - 10:57:08 Előzmény kgyuri0
(1064/2248)
A heti hetes topicban azért akadnak elvtársaid. (bár olyan nagyon nem olvasgattam azt a topicot)
Tudom hogy nem igazságbeszédnek értelmezed az öszödi beszédet, viszont azzal is mind tisztában vagyunk hogy egyedi módon formálod.
offtopic
idõjós1010 2009 júl. 20. - 10:52:54 Előzmény kgyuri0
(1063/2248)
Remélem legalább büszke vagy magadra.
tiborz007 2009 júl. 20. - 10:22:37
(1062/2248)
Örülök, hogy a rövid válaszaim eljutnak hozzád
kgyuri0 2009 júl. 20. - 10:08:05
(1061/2248)
Kedves TiboriZ barátocskám!

Te még mai magyar jobboldalinak is túl sötét vagy!
tiborz007 2009 júl. 20. - 09:44:13 Előzmény kgyuri0
(1060/2248)
gyf-et egy kisgyerek viselkedéséhez hasonlítani nagyon jó példa
tiborz007 2009 júl. 20. - 09:39:53 Előzmény CsengoZoli
(1059/2248)
Az egyetlen probléma a hozzászólásoddal annyi, hogy azt egyetlen ember nem fogja végigolvasni, az akinek ezt szántad. Én végigolvastam, igazad van, de õ a második bekezdésnél nem fog tovább jutni, ezt már észrevettem nála. Egy bizonyos mennyiségû adat van a fejében, de több nem tud bejutni