ondok 2009 aug. 11. - 00:27:48
(1338/2248)
Már megint össze vissza hablatyolsz.Igenis lehet tudni ,hogy a valószínûsíthetõen elkövetkezõ fidesznyik uralom sokkal rosszabb lesz mint ajelenlegiek.hiszen kaptunk már belõle kostolót jócskán.itt van pl a pöffeteg Tarlós ,hát biza az mint 3. kerületi polgármester leszerepelt szart se csinált ,még annyit sem mint a maga posztján Demszky,csak apofája nagy .Ti meg bekajáljátok.A változás önmagában semmi garanciát nem jelent ,hogy jobb lesz,még akkor sem ha nem ilyen sunyi bagázs lenne a változás másik alternatívája.,akiket jól kiismertünk.Legfeljebb azok akik még hátulgombolósok voltak ill. a Fidesz klikk haszonélvezõi azok hisznek benne ,hogy számukra jobb lesz ,de az országnak ugyanúgy rosszabb lesz mint amikor Néró átvette a hatalmat az ókori Rómában.Napersze a seggnyalók dicsõítõ eposzokat írtak hozzá .
CsengoZoli 2009 aug. 11. - 00:15:58
(1337/2248)
Na ácsi,itt én vagyok a vak, vezérét követõ fideszes nem te!
Ne cseréljünk már megint szerepet! :P
Ne te ragaszkodj a 100szor elbukott politikusodhoz,mert akkor mi lesz velem?! :)
Kb 100szor leírtam már,hogy nem várok csodát,de még mindig ezzel jössz,ezzel jöttök.
Úgylátszik ti nem tudtok elszakadni a politikától.
Elkezdünk vitatkozni a 100milliós csalásokon,megirom,hogy ezt pártállástól függetlenül el kell ítélni és erre te,aki nem ragaszkodsz vezéredhez,nem vagy elvakult stb(ami én vagyok) mégis kiállsz a csalók mellett,mondván a másik biztos majd rosszabb lesz.
Persze ahogy írod neked tények kellenek,azok nincsenek,de most mégis beéred jóslásokkal,amiket te magad találsz ki :)(Tarlós majd ilyen meg olyan lesz)
Ám legyen.
Igen én azt mondom, azért jöjjön Tarlós,mert Demszkytõl már csak jobb jöhet.
Várom az okos jóslásokat,hogy majd meglátom :) ,de én tényleg a változás híve vagyok.
Ez a fajta felfogás,hogy majd meglátom,meg majd a másik sem lesz jobb egyrészt nem vezet sehová,másrészt nem lehet vele vitatkozni,ugyanis nem érv,hisz egyikünk sem tudja mi lesz majd ha...
Javaslom ezek után az anyagyilkost úgy itéld meg,hogy nem is olyan rossz õ,hisz van aki az apját is megölte :) Végülis...
El kéne már odáig jutni,hogy egy döntést nem az alapján ítélünk meg,hogy ki hozta,hanem ,hogy milyen.
Ez egy hosszú út,de nem reménytelen,hidd el!
offtopic
Moldávia bánata 2009 aug. 10. - 21:19:05 Előzmény CsengoZoli
(1336/2248)
Ez már-már a Monty Python szkeccseinek magasságába emelkedõ elmélkedés lenne egy laikus szemében! :)

Megint ilyen gumi érvekkel jössz, hogy honnan tudnám, honnan tudnám. Te honnan tudod, hogy Tarlós jobb? Mert Demszky már annyira szar, hogy attól csak jobb jöhet? Rendben, akkor én Terry Black-et is választhatom, mert anno olvastam a programját, ami eléggé jó kis program, olyan pontokkal pl. hogy csökkentjük a munkanélküliséget, növeljük a béreket stb. Demszkyék disznóságait felváltják Tarlós fele olyan disznóságai!
Én meg ehhez a szemlélethez gratulálok, igazi fontolva halasó mentalitás! Nem ám önbecsapás, áh, dehogy! :)
Vagy fájna kimondani, hogy te mondjuk Tarlóstól igenis megváltást vársz, és sokkal jobb lehetõségeket? Bízni én is tudok, s jobban szeretem a bizonyítékot, mint az ígéretet. De még egyszer mondom: ha ne adj' Isten mégis csak kiderül, hogy nincs is ruha a császáron, s olyanokkal jönnek majd, hogy ez meg az azért nem lehetséges, mert itt 20 évig csak mindent elqrtak, akkor engedtessék meg nekem, hogy némi kétséggel fogadjam majd ezeket a lózungokat.
De hát persze ilyen nem lesz, ez nem az az ország, ugyan már, dehogy!
2010-tõl itt jóléti rendszerváltás és alapvetõ szemléletváltás lesz, ha beledöglünk is! :)
CsengoZoli 2009 aug. 10. - 19:30:36
(1335/2248)
Nagyon nagy lázadó vagy,hogy egy fórumon ki is mondod a véleményed,ejha..
Ezaztán... :)
Tudnám honnan veszed,hogy Tarlós rosszabb lenne...
Lehet,hogy így van,de amíg nem volt polgármester talán adjunk neki annyi esélyt,hogy csak fele annyira lenne szar,mint Demszky!
Az még talán reális célkitûzés :)
Mi fog változni az országban,ha mindenhez úgy állunk hozzá,hogy na de a másik sem lesz jobb?
Elkúrás után te ép az elkúrót legitimizálod azzal,hogy következmények nélkül hagyod...
Gratula,igazi lázadó vagy :)
offtopic
Moldávia bánata 2009 aug. 10. - 19:27:06
(1334/2248)
Akkor Tarlósra én meg azt mondom, hogy kapitális hülye, aki nem látja, hogy 20 éve mi megy az országban, vagy akár bármilyen politikában. Vagy ez már hungaricum, hogy 4 évente mindig bízunk, de persze minden marad a régiben? Mert az odáig rendben van, hogy Demszky már gombócbol is sok, de ha Tarlós ne adj' Isten hazudik, akkor arra az a mentség, hogy de bezzeg a Demszky is szar volt, sõt, szarabb? Ez sem más, mint egy helyben való toporgás, a behülyített "nemzedék" ópiuma. Hogy na majd most jobb lesz!
Szerintem szintén naiv, aki azon az alapon védi az ellenzék politikusait, bármit is csináljanak, hogy a mostaniak mindent elqrtak. S ezzel legitimáljuk.
Ez a demokráciával való visszaélés. Cseberbõl vederbe - s ha ez a véleményem, ki is mondom!
CsengoZoli 2009 aug. 10. - 19:19:23
(1333/2248)
"Na persze, lehet azzal reagálni, hogy bezzeg a fidesz... "
Hol írtam ilyet?
Ép az ellenkezõjét állítom,ez nem fidesz vagy mszp kérdés!

"Te már kényszeredetten egyenlõségjelet raksz a korrupció, bûnözés, nemzegyalázás, egyéb baromságok stb. és a kormány között"

Megint nem tudom honnan veszed,ilyet sem írtam!

"Tarlós is sajnos csak dumál."
Lehet,de nem kéne kipróbálni esetleg mást,mint Demszkyt?
Az az érv mellette,hogy más se lesz jobb?
A 100milliós végkielégitések mellett meg az az érv,hogy más is ilyen lesz?
Érdekes felfogás, sokat haladunk majd elõre,ha mindenki így gondolkodik...
offtopic
Moldávia bánata 2009 aug. 10. - 19:15:45 Előzmény CsengoZoli
(1332/2248)
Hát igen, joggal merül fel a kérdés, hogy ki is kötött ilyen szerzõdéseket. Ebbõl nehezen tudja magát kimosni Demszky-City önkormányzata. Ha van valami, amit tényleg elqrtak ebben az országban, akkor az Butapest.
Csak a probléma az, hogy a vér nem válik vízzé, és a kutyából sem lesz szalonna: Tarlós is sajnos csak dumál.
Vakok között félszemû a király.
offtopic
Moldávia bánata 2009 aug. 10. - 19:13:34 Előzmény CsengoZoli
(1331/2248)
Na persze, lehet azzal reagálni, hogy bezzeg a fidesz... Én pl. szinte naponta azt látom az Echo Tv-n, hogy bezzeg a kormány így, a kormány úgy. Jövõ ilyenkor meg bezzeg az ellenzék így, meg az ellenzék úgy.
Naiv vagy, ha ezt nem látod be. Orbán majdnem naponta elmondja, hogy mekkora felelõsségre vonások lesznek majd itt jövõ áprilistól! Kíváncsian várom a nagy leleplezéseket, de nem mintha most nem lennének.
Te már kényszeredetten egyenlõségjelet raksz a korrupció, bûnözés, nemzegyalázás, egyéb baromságok stb. és a kormány között. Ez biztosan így van, de ha mondjuk 3 év múlva nem lesz így, akkor azt mondom, hogy gazad volt. Addig csak mosolyogtató minden próbálkozás. Mint ahogy az is az lesz, ha majd a vérbõ fideszesek mutogatnak majd vissza mindenért.
Egyszerû ez, mint az 1X1.
CsengoZoli 2009 aug. 09. - 10:31:01
(1330/2248)
Így van!
A legnagyobb baj,hogy alattunk lerohad a busz, a BKV meg jogszerûen, milliárdokat tesz félre végkielégítésekre.
Nevetséges... Ezt hívják lopásnak!
offtopic
meszag 2009 aug. 09. - 09:29:32 Előzmény CsengoZoli
(1329/2248)
Tudod a legnagyobb baj, hogy ezek a végkielégítések jogszerûek. Csak pofátlanok. Ugyanis kollektív szerzõdés, vagy munkaszerzõdés van mögötte.