furgemokus 2011 máj. 10. - 18:56:27
(48/768)
Hogy tudok szavazni Wolf Katira? Van valamilyen telefonszám vagy sms-t kell küldeni??? külföldön vagyok, igy szerencsére van lehetõségem.Kérlek segitsetek, hogy segithessek:))
8/10
Alasseo 2011 máj. 10. - 18:22:56 8/10
(47/768)
Mármint Bilan 2008-as gyõzelmérõl beszélek, félreértés ne essék. :D
8/10
Alasseo 2011 máj. 10. - 18:19:53 8/10
(46/768)
Apropó rendezés: a verseny technikai és anyagi vonzatainak nagy részét az EBU állja, persze nem mondom, hogy nem kell hozzá saját rész. Mondjuk az MTV és a profizmus elég távolesõ fogalmak, de ha olyan nyomi országok, mint Szerbia, vagy Ukrajna is megbirkóztak a feladattal, akkor itt sem lenne gond.
Bármennyire is jó Kati, én nem gondolom, hogy megnyerhetnénk a versenyt. Egyes országokat elég pofátlanul nyomatnak elõre, ami bizalmatlanná tesz. (Pl. Franciaország - tehetséges a srác, de a közízlést figyelembe véve, lehetetlen, hogy nyerjen.) Plusz Dima Bilan gyõzelme is kétkedõvé tett a szavazás tisztaságát illetõen, bár nála esetleg a kislányok rajongásával lehet menteni a dolgot. Amúgy számomra irreális, milyen gagyiságokat nyomatnak egyes fogadóirodák (írek, Svédország, Nagy Britannia...).
Szerintem idén a mezõny is elég gyenge, báj tavaly sem volt valami kiemelkedõ a verseny...
mulao 2011 máj. 10. - 17:46:07
(45/768)
Szerintem meg pont, hogy Kati dala feltûnõ a többi közül. Én már hetek óta tûkön ülök és nagyon követem az eseményeket és a youtubon rengeteg angol hozzászólást olvastam, miszerint odáig vannak a dalért és Kati közvetlenségéért meg hangjáért. Azt hiszem már amióta bejelentettük, hogy résztvevõk leszünk kitûnk. Kati interjúi is nagyon jók szerintem, és sokaknak szimpi az is, hogy egy családanya.
mulao 2011 máj. 10. - 17:42:27
(44/768)
15.-nek lép színpadra.
pogibohoc 2011 máj. 10. - 17:40:32 Előzmény CsizmásPandúr
(43/768)
Tudja valaki hányadik lesz a Kati?

Kösz
CsizmásPandúr 2011 máj. 10. - 17:22:15
(42/768)
Léna számában volt valami nagyon jó, és plusz (!) az egész személyessége nagyon aranyos, esendõ ahogy kiállt, olyan tipikus "szerethetõ, nem sztár alkat". Az sokat jelentetett nála.
A száma is kilógott a többiek közül, nem is tudom hogy nevezik ezt a stílust, de nem veszett el a többi pop zenében. Wolf Katiéban nincs meg ez az extra, olyan "nagyon populáris".
Akosh 2011 máj. 10. - 16:08:27
(41/768)
Nem tudom ki hogy van vele, de én nagyon szurkolok Wolf Katinak. Magyar versenyzõk közül eddig a legjobb aki indult, a hangja csodálatos és szerintem a dal is nagyon jó.
Az pedig ízlés kérdése kinek mi tetszik, számomra a magyar, a lengyel, a török, a svéd (Boney M. bevezetõvel) és a belorusz dal a nyerõ. De number one az egyértelmûen Wolf Kati.

Az viszont tényleg elgondolkodtató, amit már leírtatok, mit kezdene hazánk egy verseny lebonyolítással?
miénkittatér 2011 máj. 10. - 15:40:57
(40/768)
Pont a profizmus az amire legjobban építhetnénk, mert abból állunk a legjobban.Nem véletlen, hogy a külföldi filmgyártás nagy nevei is ide járnak, mert olcsóság végett már rég mehetnének máshová is,de tudják, hogy a viszonylag olcsó munkaerõ mellett magas szintû szakembergárdához is jutnak.
Csak példaként a tavalyi Úszó Európa-bajnokság, ahol ugyan még mai napig tart az elszámoltatási vitája, de letagadhatatlanul profin szervezett eseményrõl beszélünk, amit az évben megválasztottak a 7. legjobb sportrendezvénynek a Világon. Vagy akár példa lehet a Forma1, pláne mikor még az MTV közvetítette. Vagy szintén az MTV-s idõkbõl a Játék Határok Nélkül sorozat magyarországi rendezése, ami hasonló volumenû feladat volt, mint az Eurovíziós Dalverseny

Egy esetleges lebõgésnek a legnagyobb oka , természetesen a szokásos lenne, hogy a rendelkezésre álló idõ 90%-át a politikai csatározások tennék ki.
A rendezés költsége egyébként nem vészes , persze nem kevés ,de ekkora összegek többszörösét szoktuk költeni a haveri cégek pumpálására kiírt pályázatokkal.
Kb. 5 milliárd forintból lebonyolítható lenne és ennek legalább a fele elõre befolyna a közvetítési , nevezési és szponzori díjakból. A maradék 2,5 milliárd pl 1km autópálya költsége hazánkban és ezzel nem a dalfesztivál drágaságára utalok:)

Úgyhogy én részemrõl inkább az elsõ helyért szorítok ,remélem sokan mások is.És ha majd megrendezzük a jövõ évit, akkor ne felejtsünk a politikusok tökére lépni kellõ képen, ha a szokásos balfaszkodásokba belekezdenek.
Labu 2011 máj. 10. - 15:28:49
(39/768)
Gyönyörûeket írtál magyarul! Gratulálok!
Üdv a magyar tanárodnak.
Labu
sutomonika 2011 máj. 10. - 14:40:10
(38/768)
Személy szerint nagyon ÖRÜLNÉK NEKI HA MEGNYERNÉ!!!!Álljunk már ki a sajátunkért még ha nem is mindenkinek tetszik amit énekel,végül is MINKET képvisel!!!!Ha nem õ ment volna annak is drukkolnék:):)
10/10
ilu654 2011 máj. 10. - 13:49:29 10/10
(37/768)
Van Katinak esélye,vannak tõle jobbak,hisz tavaly Lénától is voltak,remélem szép helyezést ér el,egyébként egyetértek veled minden másban.Nekünk ez nagy falat lenne.Ez Magyarország.
mulao 2011 máj. 10. - 13:30:38
(36/768)
Mondjuk erre már én is gondoltam, hogy nálunk nincs annyi pénz és olyan profizmus, amivel eddig rendezték az Euróvízíót. Ilyen szempontból nem szerencsés dolog nyerni, de akkor is szép lenne, ha végre valami rendes helyezést érnénk el. 1994-ben Friderika lett 4. ez szép helyezés önmagában is, de sajna nekünk a legjobbat is jelenti egyben. De nincs jobb dal Katiénál! A Blue mitõl lenne jobb? Olyan hamisan énekeltek a próbán, nekem alapból nem jön be ez a fiúcsapat dolog. Az azeriak nyála se tetszik. A francia pali hangját csípem, végülis operaénekes, sõt még egész jóképû is, de nehogy már nyerjenek. A bumbumcsakacsak is nagyon komoly dal... Szerintem nincs igazán slágernek való dal a Szerelem miért múlszon kívûl. Kati dalának mondanivalója is van, nem csak jól hangzik a zenéjétõl. Kati hangjáról nem is beszélve, kint is Celine Dionhoz hsonlítják, mint a magyar Celine Dion.
CsizmásPandúr 2011 máj. 10. - 12:18:10
(35/768)
Ha belegondolok abba, hogy a gyõztes ország rendezi a következõ dalfesztivált, akkor inkább 2. legyen Kati. Eltudjátok képzelni, hogy Magyarországot egy ilyen nagy-volumenû eseményt leszervezni? Az az töketlenség, ami egész körül lenne. Akkora lebõgés lenne hazánknak, hogy na, de minimum költségvetési csõd. Mire mindenki felvenné a 100milliós jutalékokat a munkájáért. Ez az ország erre nem képes.

Mellesleg szerintem sincs esélye Katinak, vannak nála sokkal jobbak.
10/10
gopocher 2011 máj. 09. - 18:32:17 10/10
(34/768)
Hajrá Blue!!!!!!!!!
8/10
Alasseo 2011 máj. 09. - 17:08:25 8/10
(33/768)
Katinak van esélye, külföldön is nagyon szeretik, a listákon folyamatosan a TOP 5-ben van, talán még nem is volt ennyire kedvelt magyar induló a verseny történetében. A Blue pedig nagyon felejtõs, az elsõ próbájukon valami borzasztóak voltak élõben, maga a produkció is középszerû, ráadásul az õ korukban már nagyon gáz az ilyen nyomi-fiúzenekaros felállás, ami már egyébként is évek óta kiment a divatból. (Szubjektív: tehetségük 0, a népszerûségük pedig semmit sem jelent, mint sok elõttük induló esetében sem.) Ráadásul ezen a versenyen nem vevõk a nagyon népszerû elõadókra.
Egyébként a leginkább esélyesek: Észtország, Svédország, Magyarország, Franciaország, Azerbajdzsán.
Gvendi 2011 máj. 09. - 15:31:43
(32/768)
Jól látom hogy a máj.12-i mûsor ismertetõje el van írva?
Nem akkor lesz a döntõ 25 dallal, hanem a második elõdöntõ lesz 19 dallal... Csak hogy nehogy valakit meglepetés érjen :)
chloeryan 2011 máj. 09. - 15:04:21
(31/768)
úgy legyen.
mulao 2011 máj. 09. - 14:56:13
(30/768)
Én hallottam az összes dalt, de szerintem Katié a legjobb - elfogultság nélkül. Egy-két még bejön, de ha most nem Kati és Magyaroszág nyer kikészülök. Össze se lehet hasonlítni, amivel most indulunk meg amilyen pl Ádok Zoli volt, pedig nekem se a Táncslépssel nincs bajom, se Zolival. A NOX-ot volt anno egy ritka jó ötlet kiküldeni.

GO KATI, GO HUNGARY! :)
miénkittatér 2011 máj. 09. - 12:34:19
(29/768)
Egyenlõre Wolf száma a legnézettebb az összes induló közül.Õ kapta meg a német rádióhallgatók díját a legjobbnak tartott számért.Svédországban az õ dala van a top10 letöltések között.

És még az is eszembe jutott, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál egyébként azokhoz a rendezvények közé sorolható (pl VB, Olimpia) ahol az emberek nem a legjobbnak szoktak szurkolni, hanem a sajátjuknak.