Cordelia 2013 máj. 28. - 08:11:37
(557/737)
mondjuk az a vonatos sztori azért sem volt romantikus, mert amikor beértem a mosdóba jól magamra zártam az ajtót az örmények miatt és nem tudtam kijönni, mert forgott a kulcs a zárban. zakatolt a vonat, büdös volt és tudtam, hogy az akkori férjem nem fog keresni egy darabig. így is lett, nem hiányoztam neki, legalább egy félóra kellett, míg rájött, hogy csak nem jövök vissza, egy fogmosás nem tarthat eddig. Átverekedte magát az örmény delegáción (valamiért tényleg ott vártak a folyosón :)), és bekiabált, hogy ott vagyok-e. Örültem, mint a messiásnak, mondtam, hogy nem tudok kijönni, erre szólt a kalauznak, aki kívülrõl kinyitotta.

akkor még nem volt eurovízió, hogy témánál maradjunk, de volt Szopoti táncdalfesztivál!
Cordelia 2013 máj. 28. - 08:04:35
(556/737)
olvastam az Anna Karenina és a Tatjana Larina írásaidat, még akartam is visszaírni, azokat kérlek ne töröld.

ha gondolod átküldöm az örmény delegációt :)
offtopic
_goldie_ 2013 máj. 27. - 21:08:10
(555/737)
szívesen olvaslak :) ahogy másokat is..bár igaz ritkán mesélem el

sajnos magyar nincs eddig..csak angol és más nyelvû feliratok vannak

nekem mûködött a moderator@port.hu cím
de a forum@port.hu is jó
offtopic
gladiolus 2013 máj. 27. - 20:25:13
(554/737)
Neked is nagyon köszi a címet, és a kedves szavakat. Nem tudtam, hogy megmaradnak néhány emberben az írásaim, de ennek nagyon örülök. Mondjuk a te karabahi sztorid is felejthetetlen volt. :)
offtopic
gladiolus 2013 máj. 27. - 20:23:06
(553/737)
Nahát ezt most köszi... :) Nem is gondoltam, hogy olvasod az írásaimat, és még emlékszel is rá, ennek nagyon örülök, és köszönöm az emil címeket.
Nem sok mindent akarok töröltetni, csak a legelsõ, még gyakorlatlan hozzászólásaimból egyet-egyet.
Tõled pedig, ha már szerencsésen összefutottunk, szeretnék kérdezni egy filmmel kapcsolatban.Azt olvastam az egyik topicban, hogy valaki kérte tõled az Essex Boys c. film magyar feliratát. Ha még mindig megvan, esetleg el tudnád küldeni nekem is priviben? Mert a film már megvan, angol felirat is megvan, ez már félsiker, de a magyarral lenne teljes az élményem.

Elõre is nagyon köszi. :):)
offtopic
Cordelia 2013 máj. 27. - 19:26:49
(552/737)
ha erre az email címre írok, kérésre ki szoktak törölni a beírásaimat vagy ha kimaradt a spoiler itt tudom pótoltatni:

forum@port.hu

nem értem, jókat írsz, kár lenne törölni, miért akarod? nem igen adsz ki személyes infót, vagy üldöz valaki?
offtopic
_goldie_ 2013 máj. 27. - 18:26:31
(551/737)
jókat írsz pedig..kár lenne
én szeretem olvasni az írásaidat :)
de ám legyen:
moderator@port.hu
forum@port.hu
szerkesztoseg@port.hu
mulao 2013 máj. 27. - 17:05:40
(550/737)
Hû, ez meglepett, szóval Alex most ennyire ismert figurává vált, hogy sorra ismerték fel, durva. Jó, nem õ volt, de az emberek eredetileg úgy ismerték meg, hogy sapka, szemüveg, szakáll, furcsa öltözet meg Kedvesem. Szóval megértem, hogy összetévesztik, bár szerintem hasonlítanak. Pedig A Dal elõtt nem ismerte a kutya se, tényleg tud valamit ez az Eurovíziós dalfesztivál.
gladiolus 2013 máj. 27. - 15:43:53
(549/737)
Hát igen, ez az új típusú zacsi sapesz itt Szegeden még az eredeti, Bye Johnny féle (ugye mindketten tudjuk, kit takar az álcanév, és egyébként remekmû a grafikus ábrázolásod )sapkánál is rosszabb. :)
Egyébként meg jellemzõ, hogy csak idõsödõ és elbutuló embereket kérdeztek meg a szegedi videóban, hogy nehogy már valaki a fiatalabb generációból esetleg felismerje hang vagy bármi más alapján, hogy itt valami nem stimmel.
gladiolus 2013 máj. 27. - 15:36:41
(548/737)
Mivel ebben a topikban most úgy érzem, sok kreatív és gyakorlatias ember gyûlt össze, szeretném megkérdezni, esetleg nem tudja e valaki, hogyan lehet töröltetni, vagy törölni bizonyos hozzászólásaimat?
Mert a moderátoroktól már megkérdeztem e-mailben, de tettek a fejemre, és nem válaszoltak.
Pedig valóban érdekelne a kérdés, mert van néhány, ami így utólag nem tetszik.Hát ezér.....:)
venasszonyok#nyara 2013 máj. 27. - 15:31:48
(547/737)
Ezek mind nevetséges külsõségek. Ez a figura jobban hasonlít sanyikára, mint Sanyika saját magára, amikor nincs rajta a túrószacskó szerû sapka és a pápaszem. Anélkül egészen emberi formája van.
gladiolus 2013 máj. 27. - 13:55:03
(546/737)
Hát ez elég érdekes. Mert a szakállán és az öltözékén kívül nem sok hasonlóság van Alexke és Jonatánka között.Hangügyileg is egészen más.Annyira más.Nagy sunyiság ez az egész.:)
venasszonyok#nyara 2013 máj. 27. - 12:11:51
(545/737)
Ez jó! Itt van a kutya elásva. Ez az ismeretlen pofa is sokkal jobban énekel, mint sanyika. Ezzel a kis tréfával jól alávágtak szegénynek. Részvétem sanyika!
grace08 2013 máj. 27. - 12:00:34
(544/737)
Cordelia 2013 máj. 27. - 10:48:12 Előzmény olahmiki1959
(543/737)
milyen jó lenne valami hasonló frappánsat írni erre a brilliáns hsz-re, dehát az élet sokkal unalmasabb, mint egy pszihotriller.

Az örmények, azeriek és grúzok nagyon szeretik az európai külsejû nõket, akár szépek, akár nem.

Régen több szovjet nõ (de szerintem most is) májusban kiszõkítette hidrogénnel a haját és a Kaukázusba utazott, hogy a nyarat professzionális szolgáltatások gyakorlásával töltse, aztán jó sok pénzzel hazatérjen családjához. Gondolom ez volt a "dubajozás" alõszele :)

Azért mentem kíséret nélkül a mosdóba, mert az akkori kísérõmet nem érdekelte mi történhet velem. Azóta már elváltam tõle :)

Azért jöttek be az örmények a fülkébe, mert a szovjet vonatok lélektanához hozzátartozik a kötetlen beszélgetés egy ilyen hosszú úton (másfél nap egy koszos vonaton, fürdõszoba nélkül, rettenetesen koszos mosdóval nagyon hosszú tud ám lenni, fõleg ha a fülkében négy ágy van és két vadidegen ember szuszog tõled 40 centire).

Mindenfélérõl beszélgettünk, ki honnan jött, aztán jött az a bizonyos kérdés.

Vannak orosz ismerõseid? Az orosz ember a vonaton elmeséli az egész életét egy idegennek. Utána soha többé nem találkoznak.

Biztos szereted a filmeket, ha a port-ra jársz, nézd meg a Szibériai Borbélyt. Korrekt ábrázolása az orosz léleknek: elvágja a torkod, utána megsirat, hiszen olyan jó ember voltál...

Nagyon szépen köszönöm ByeAlex-nek, hogy errõl is beszélgethettem valakivel a topikon. A pasas jótékony hatása a magyar nemzet brühüjére most már vitathatatlan, ugye kedvesem?
olahmiki1959 2013 máj. 24. - 21:18:36
(542/737)
Ez nagyon érdekes...

Miután meglehetõsen vizuális típus vagyok, szerintem ebben a néhány mondatodban egy baromi jó akcióthriller lehetõsége máris benne van.
Az, hogy te éppen akkor Moszkva felé vonatoztál, már jó.
Egyedül? Mert ha igen, az még érdekesebb...
Ha nem, akkor a mosdó felé mehettél volna kísérettel.
Ha a csupa férfiból álló örmény delegáció felsorakozott a folyosón, amikor látták, hogy a mosdó felé mész, annak egyik oka az lehetett, hogy mint nõ, baromi jól néztél ki...:)))
(És ez a tény azóta sem változott.)
Valószínûleg a vonaton a többi nõ a nyomodba sem jöhetett a külsõ megjelenés tekintetében.
A másik, hogy mikor észrevetted, hogy néznek, akkor lehet, hogy szándékosan lelassított léptekkel, lustán ringatózó csípõvel mentél végig a folyosón, hadd legyen egy jó napjuk szegényeknek...::))

Eddig a sztori lehetne akár egy pikáns elemekkel megtûzdelt thriller kezdete is, - mit csinál, hová utazik egy magyar nõ egy moszkvai vonaton, a karabahi konfliktus idején?...
Ami azonban ezután következik, az maga a horror..

"Utána bejöttek a fülkébe beszélgetni"???
Hányan?
Hívatlanul?
Két tagbaszakadt testõr a beszélgetés alatt az ajtóban állt, ide-oda tekintgetve, a zakójuk alá süllyesztett kezekkel, hogy bármikor elõ tudják rántani a csõre töltött kézi lõfegyvert?

"Megkérdezték kinek van igaza a karabahi kérdésben."
Honnan gondolták, hogy téged errõl meg lehet kérdezni, és nem csak egy átlagos utas vagy, aki semmit sem tud ezekrõl a konfliktusokról??
Milyen nyelven beszélgettetek???
Örményül? - nem gondolnám...
Oroszul? - sokkal hihetõbb. (Kérdésem: Te honnan tudsz oroszul?...)
Angolul? - esetleg, belõled szó nélkül kinézem, belõlük nem annyira, bár ha sok fiatalabb férfi volt közöttük, akik már az új, tanult, dinamikus nemzedéket képviselték, akkor teljesen hihetõ.

"Mivel örmények voltak, nyilván csak egy jó válasz létezett, hogy ne lökdössenek le a vonatról :)))"
Annak kifejezetten örülök, itt vagy, tehát jól válaszoltál, annak már nem annyira, hogy adott esetben akár le is lökhettek volna...

Az igazság az, hogy többek között ezért nem utaztam én soha Moszkvába, aminek egy elõnye kétségtelenül van:
Nem kellett megtapasztalnom a szovjet vonatokon lévõ mosdók meglehetõsen pikáns állapotát...
Cordelia 2013 máj. 24. - 19:28:22
(541/737)
hogyne, azért írtam le :)

amikor a karabahi konfliktus volt és õk elkezdték ölni egymást, éppen Moszkva felé vonatoztam. Felszállt egy örmény delegáció (csupa férfi) és amikor megláttak a mosdó felé menet (szovjet vonaton a mosdó elég pikáns, ha idézhetlek:))felsorakoztak a folyosón, hogy jól megnézzenek.
Utána bejöttek a fülkébe beszélgetni. Megkérdezték kinek van igaza a karabahi kérdésben. Mivel örmények voltak, nyilván csak egy jó válasz létezett, hogy ne lökdössenek le a vonatról :)))
olahmiki1959 2013 máj. 24. - 19:06:31
(540/737)
"az örmény dal jó volt, bár õk most biztos fenik a késeket, mert az azeriek sokkal jobban szerepeltek"

Az a kifejezés, hogy az örmények fenik a késeiket, - az azeri baltás gyilkos esetének fényében - meglehetõsen pikáns...
mulao 2013 máj. 24. - 18:47:16
(539/737)
Nem tudom mennyire vagy otthon Euróvíziós-témában, de Dánia tipikusan olyan produkciót küldött, ami nyertes szokott lenni az Euróvízión. Amúgy meg nem vagyok otthon a fogadóirodák témakörben, de tudtommal ezek úgy mûködnek, hogy az emberek fogadnak arra, hogy ki nyer és az emberek szerintem pont arra fogadnak, akire õ maguk szavaznának. Dánia egyébként idén megnyerte a rajongói klubbok elõszavazását is.
Dnulror 2013 máj. 24. - 18:15:16
(538/737)
De volt... csak mostanra már elmúlt, mint a Gyalog galopp-ban, akit gyíkká változtatott a boszorkány.....:)