Rahel 2009 máj. 31. - 22:44:14
(631/631)
-Akkor egy kicsit lehet még olvasni!!:DDD

Buona notte!!!!!!
offtopic
bourne 2009 máj. 31. - 21:43:15 Előzmény Rahel
(630/631)
a kolostor falai közül sajnos kirajzottak az apácák és elfoglalták a gépet ... de amint visszamentek elmormolni az esti imájukat már ide is röppentem :))))
Rahel 2009 máj. 31. - 20:54:46
(629/631)
-Na ez szép!

-Írtam, és még csak el sem olvastad!!:((
Rahel 2009 máj. 31. - 18:24:16
(628/631)
-"a kétszer kicsi az egy nagy vagy csak egy kicsit pici ??:))))"
-Nézõpont kérdése, hogy kinek mi a pici!!!:DDD


-"és ha már a banknál tartunk, akkor nem véletlenül ... 5 évemet vesztegettem el egy bankra ... ezek szerint akkor nem csak a kosz ragadt rám :))))"
-Én csak tanultam róluk hasonló ideig, de akkor ezek szerint, rám sem csak a kosz ragadt!!!:DDDDDDD

-"nézem a privit akkor ... várom ... :))))"
-Na akkor már elégedett is lehetsz!!!:DDDD
bourne 2009 máj. 31. - 18:00:25
(627/631)
a kétszer kicsi az egy nagy vagy csak egy kicsit pici ??:))))


és ha már a banknál tartunk, akkor nem véletlenül ... 5 évemet vesztegettem el egy bankra ... ezek szerint akkor nem csak a kosz ragadt rám :))))

nézem a privit akkor ... várom ... :))))
Rahel 2009 máj. 31. - 17:55:49 Előzmény bourne
(626/631)
-"a kicsit is becsülni kell, tehát már önmagában elegendõ a tény, h elõrébb állok, mint Gyõzike ... szépen lassan kell haladni ..."
-Na csak hogy kicsit örülj:
-Nem kicsit állsz elõbb, hanem kétszer kicsit!!!:DDD

-"de ahogy elnézem, vannak itt más jelentkezõk, akikkel még privizel is ... ehhümmm ... tény és való, h több vasat kell a tûzbe tartani, csak oda kell figyelnie az embernek :))))"
-Hát ez akár egy bankos szájából is hangzott volna!!!
-Portfólió, és a jövõd biztosított!!:DDD
-De most tényleg írjak privit??:DD

-"a szeretetotthon helyett inkább csak "itthon" ... merthogy haza kellett jöjjek ... így aztán Jóanyámmal és Jóhugommal tengetem a napjaimat ... szóval mellettük kezdem megérteni, h a nõk nem csak amolyan mondás szerint képesek mindenre, hanem valóban :))))"

-Nekem nem hittél!!!:((
-De végül is csak tapasztalatok útján jövünk rá igazán dolgokra, viszont ezzel meg az a baj, hogy mindent megtapasztalni úgy sincs idõnk, ezért lehet másoktól is tanulni!!:DDD

P.S.
-Nézzed meg a priviládádat!!:DDD
offtopic
bourne 2009 máj. 30. - 23:39:39 Előzmény Rahel
(625/631)
a kicsit is becsülni kell, tehát már önmagában elegendõ a tény, h elõrébb állok, mint Gyõzike ... szépen lassan kell haladni ...
de ahogy elnézem, vannak itt más jelentkezõk, akikkel még privizel is ... ehhümmm ... tény és való, h több vasat kell a tûzbe tartani, csak oda kell figyelnie az embernek :))))

a szeretetotthon helyett inkább csak "itthon" ... merthogy haza kellett jöjjek ... így aztán Jóanyámmal és Jóhugommal tengetem a napjaimat ... szóval mellettük kezdem megérteni, h a nõk nem csak amolyan mondás szerint képesek mindenre, hanem valóban :))))
Rahel 2009 máj. 30. - 18:11:46
(624/631)
-Na már ment is!!:))
AvatáR Gil Maerth 2009 máj. 30. - 17:47:29
(623/631)
várok.. :(
Rahel 2009 máj. 30. - 17:37:20
(622/631)
-Dehogynem, csak még mostan elmélkedem a kérdésen, és utána megy a privi levél!!!!
AvatáR Gil Maerth 2009 máj. 30. - 17:34:34
(621/631)
hahó ! nekem nem is irsz? :(
Rahel 2009 máj. 30. - 17:29:15
(620/631)
-"jajj már megint ez az olasz ... de most nem fogsz ki rajtam ... tökéletes következtetõ készségemmel tudom, h tagadni akarod a nyilvánvalót ... ez a nõk kiváltsága ... akármilyen nyelven képesek erre a legkisebb fennakadás nélkül is ..."
-Mi mindenre képesek vagyunk!!!:DD
-De visszatérve a tárgyra, az még mindig nem egy nagy szám, hogy jobban szeretlek, mint Gyõzikét!!!:DD

-"hát ha éppen nem is kolostor, de az itteni nõket elnézve majdnem az ... :)))) épp csak fityula nincs a buksijukon ... de a pikáns bugyikat már horgolják ... :))))"
-Hova sikerült neked eljutnod??
-Valami szeretetotthonba???:DDD


-"a film már meg is volt ... mondhatnám h jó is volt, de az nem lenne igaz ... megyek és megpróbálok egy másikat , gyerek még az iccaka és az öklös téma miatt amúgy sem lennék képes szûzies álmot látni :)))))"
-Sikerült tönkretenennem nagyon az éjszakádat???:DD
offtopic
bourne 2009 máj. 29. - 23:18:22
(619/631)
jajj már megint ez az olasz ... de most nem fogsz ki rajtam ... tökéletes következtetõ készségemmel tudom, h tagadni akarod a nyilvánvalót ... ez a nõk kiváltsága ... akármilyen nyelven képesek erre a legkisebb fennakadás nélkül is ...

hát ha éppen nem is kolostor, de az itteni nõket elnézve majdnem az ... :)))) épp csak fityula nincs a buksijukon ... de a pikáns bugyikat már horgolják ... :))))

a film már meg is volt ... mondhatnám h jó is volt, de az nem lenne igaz ... megyek és megpróbálok egy másikat , gyerek még az iccaka és az öklös téma miatt amúgy sem lennék képes szûzies álmot látni :)))))
Rahel 2009 máj. 29. - 23:11:05 Előzmény bourne
(618/631)
gyorsan írok, mert ez a 666. hozzászólás a tiéd volt, és az rossz ómen ... nem akarok hülyeségekkel jönni, de így kifogni ... ezt biztosan Borisék intézték el :)))))
-Most megint sajnáljalak!!!:DDD

-"most már késõ visszakozni ... beleraktam a bókbödönömbe :))))) ... és tudom, h negyedannyira nem utálod Gyõzikét mint szeretsz engem :))))))))))))) ne tagadd ... átlátok a szitán ..."
-Campa cavallo che l’erba cresce!!:DDDD

-"jajj ilyet még viccbõl se mondjál ... még h az öklömet is felkrésnek veszik ... jajj ... :)))) wzwntúl a kisujjamat sem fogom senkinek sem nyújtani / bár ez esetben a dolgok állása nem fog sokat változni akkor ... / jó ég ... és mi lett volna, ha lábbal közelítek ... és én ma este még akartam egy tál müzlit enni ... nesze ... :))))) megrontod zsenge lelkem ... ."
-Zsenge lelkedet????
-Csak nem kolostorban élsz???:DDD

-"megyek és megnézem a frálydély nályt múvimat ... és próbálom nem vizualizálni azt, ami most nem jutott eszembe :))))"
-Biztos sikerül majd!!:DDD
offtopic
bourne 2009 máj. 29. - 21:00:23
(617/631)
gyorsan írok, mert ez a 666. hozzászólás a tiéd volt, és az rossz ómen ... nem akarok hülyeségekkel jönni, de így kifogni ... ezt biztosan Borisék intézték el :)))))
most már késõ visszakozni ... beleraktam a bókbödönömbe :))))) ... és tudom, h negyedannyira nem utálod Gyõzikét mint szeretsz engem :))))))))))))) ne tagadd ... átlátok a szitán ...

jajj ilyet még viccbõl se mondjál ... még h az öklömet is felkrésnek veszik ... jajj ... :)))) wzwntúl a kisujjamat sem fogom senkinek sem nyújtani / bár ez esetben a dolgok állása nem fog sokat változni akkor ... / jó ég ... és mi lett volna, ha lábbal közelítek ... és én ma este még akartam egy tál müzlit enni ... nesze ... :))))) megrontod zsenge lelkem ... .

megyek és megnézem a frálydély nályt múvimat ... és próbálom nem vizualizálni azt, ami most nem jutott eszembe :))))
Rahel 2009 máj. 29. - 20:54:34
(616/631)
-"no hát végre ... legalább végre sikerült kicsikarnom egy kis bókot :)))) ... valóban nem lehet minket egy lapon emlegetni ... :)))) de köszönöm a megerõsítést :))))"
-Na azért nem kell örömködni teljesen, mert véleményemet a Gyõzivel szemben érzett enyhe ellenszenv is formálta!!



-"azt nem tudom, h akkor ott mi volt engedélyezett, mert a pillanat törtrésze alatt kellett cselekedjek ... és lehet h ha csak azt az ujjamat mutattam volna, akkor tán még bóknak is veszi, vagy egyéb lehetõségnek ... ezért az öklömet adtam ... mindig arra tanítottak, h az emberekkel nem szabad packázni és egyértelmûnek kell lenni ... minden helyzetben a legspecifikusabban fogalmazni ... bár utána nem kellett barokk körmondatokban beszélnem, de a peren kívüli megegyezésnél legalább hasznát vettem a dolognak :)))))))))"

-Az lehet, hogy az ujjad tényleg bók lett volna és ugrott volna rá, mint Anettka az elsõ szellõre!!:DD

-De legközelebb jobban vigyázzál, mert egy két elvetemült, még az öklödben is lehetõséget látott volna!!:DDD
offtopic
bourne 2009 máj. 29. - 20:44:08
(615/631)
no hát végre ... legalább végre sikerült kicsikarnom egy kis bókot :)))) ... valóban nem lehet minket egy lapon emlegetni ... :)))) de köszönöm a megerõsítést :))))


azt nem tudom, h akkor ott mi volt engedélyezett, mert a pillanat törtrésze alatt kellett cselekedjek ... és lehet h ha csak azt az ujjamat mutattam volna, akkor tán még bóknak is veszi, vagy egyéb lehetõségnek ... ezért az öklömet adtam ... mindig arra tanítottak, h az emberekkel nem szabad packázni és egyértelmûnek kell lenni ... minden helyzetben a legspecifikusabban fogalmazni ... bár utána nem kellett barokk körmondatokban beszélnem, de a peren kívüli megegyezésnél legalább hasznát vettem a dolognak :)))))))))
Rahel 2009 máj. 29. - 20:09:05
(614/631)
-"hát vannak más egyedek is, akik miatt a természetet kell szidni /Gyõzike satöbbi/, tehát ha engem is bele veszel, az már olyan mindegy ... én azért attól még szeretem, az már más kérdés, h ez elég egyoldalú"
-Gyõzivel egy csapatban?
-Azért az már tényleg túlzás!!
-Õ egy torzszülött celeb, te meg agy spagetti imádó kedves alak vagy, ezért nem lehet titeket egy lapon említeni!!!:DD

-"no de az én fejemet kellett volna akkor látni amikor kiderült h pontosan micsoda nõ is az a férfi ... az durvább volt, mint Hichcock zuhanyzós jelenete :))))))))))))"
-És az etikett abban a pillanatban adott engedélyt a középsõ ujj használatára!!:DDD
offtopic
bourne 2009 máj. 29. - 19:54:34
(613/631)
hát vannak más egyedek is, akik miatt a természetet kell szidni /Gyõzike satöbbi/, tehát ha engem is bele veszel, az már olyan mindegy ... én azért attól még szeretem, az már más kérdés, h ez elég egyoldalú ...

no de az én fejemet kellett volna akkor látni amikor kiderült h pontosan micsoda nõ is az a férfi ... az durvább volt, mint Hichcock zuhanyzós jelenete :))))))))))))
Rahel 2009 máj. 29. - 19:38:25
(612/631)
-"mint mondottam, a természet gyermekének vallom magam .. az már más tészta, h õ jól megviccelt :)))))"
-Most akkor a természetet kéne miattad szidnunk???:DDDD

-"attól, mert azt mondom, h gatyát viselt még lehetne nõ is akár ... sõt ha skót volt, akkor férfi is lehetne szoknyában :)))))"
-:DDD
-Micsoda nõ lehetett az a férfi!!:DD