Téma: Exit

Derb 2007 okt. 21. - 19:40:24 Előzmény tiri
(4/4)
Egy megjeghyzés.nem szakértõ volt hanem rajongó. Hogy mibõl tudom? Mert én voltam ott.És ládtad te egyátalán. nem hiszem mert semmi köze a nevemnek a Szilárdhoz.és muszály fikázni. Lámpa lázam volt. Na és. egyszerüen szertem a sorozatot. megvan dvd-n.

És myilen alapot nem tudtam. magyarázd már el kérlek. Hogy amerikai sorozat.Én úgy tudtam. És mér az elején mondtam. Ha valamiot rosszul mondok akkro kövezzenek meg de én így tudtam. szerinted votl més ember aki ment volna bemutatni a sorozatot? Nem. Nekem kelett és kész. aki ment volna. lemondta. Fogtam a klipjeimet és a netrõl szedetteket és emntem. enyi.
tiri 2007 jún. 16. - 11:33:29 Előzmény Derb
(3/4)
Sziasztok! Most pénteken (VI. 15.) láttam a Farscape-es mûsort, én is alig vártam, de inkább ne lett volna. A meghívott "szakértõ" (valami Szilárd) nincs mit szépíteni rajta, egy tudatlan barom volt. Olyan dolgokat nem tudott, amit még én is tudok, pedig nem vagyok fanatikus rajongó. Az volt a csúcs, amikor ez a hülye szemrebbenés nélkül kijelentette, hogy ez egy amerikai sorozat. Arról nem is szólva, hogy mikor Füle megkérdezte tõle, hogy mitõl jó ez a sorozat, mért érdemes nézni, alig tudott kinyökögni két szót. Ha valaki ebbõl ismerte meg a sorozatot, nem hogy kedvet nem csinált hozzá, de inkább elrémisztette az illetõt. Szánalmas volt.
ad25 2006 szept. 15. - 19:44:42 Előzmény Derb
(2/4)
hehelo mindenkinek,itt AD(ED).nem latlak de nem is hallak titeket ,mert ro-ban vagyok.de kulon udv fule z nek.nem tudom mi ott a palya de majd olvasgatlak titekek.stb stb.bocsi ha ez nem vag idesem.csaaa!AD
Derb 2005 dec. 30. - 21:28:24
(1/4)
A legjobb mûsor.
Voltmár Star wars,star trek,Stargate,Alien,Predátor,Batman,Fantasy könyvek.De fõként star wars.Mikor lesz már Farscape a mûsorban?