Téma: Ezel

10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 22:24:02 10/10
(1316/7116)
Én törökül néztem végig az összes részt. Mind a 2 szériát. De némelyiket megtaláltam angol felirattal is. Onnan tudom, hogy mit mondtak a nálunk kivágott szövegben.
Törökül sajnos nem tudok :)

De kedves Tavasznyár!

Légyszi ne mondj ilyet, hogy "úgy néz ki ezentúl így fogjuk kapni...."! Legyünk optimisták! Én még MINDIG bízom Kolosiban!! :))

De ha a Kolosi a SZERDAI részt (ami NAGYON FONTOS ÉS DRÁMAI LESZ) is képes lesz VÁGOTT VERZIÓBAN leadatni....akkor bizony Isten felbérelek egy tojásdobáló csapatot, hogy jól dobálják meg a Kolosit záptojásokkal :DDDDDDDDD
10/10
Hopegirl 2011 jún. 27. - 22:14:26 10/10
(1315/7116)
Elolvastam a hozzászólásaitokat, részben egyet is értek. Már réges-rég láttam ezt a fõ Ezel-Eysan jelenetet, akkor teljesen oda voltam érte, hisz olyan szép, olyan kis megható. De most... nem tom, ahogy egyre jobban halad a sztori, egyre inkább elítélem Eysant :(
Igen, Ezel bosszúból tette... De közben... Sztem eszében se volt a bosszú... Ahogy én látom, még mindig szereti Eysant :(

De amin nagyon-nagyon mérges lettem: még egy ici-pici csókocskát sem kaptunk Sebnemtõl és Tefotól :( Csak behúzta a lakásba és ennyi :( Vagy csak én akartam valami kis plusz? :D (kis telhetetlen :D )
Boncsy0228 2011 jún. 27. - 22:13:39
(1314/7116)
Eysan mikor tudja meg, hogy Ezel valójában Ömer?
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 27. - 22:10:38 9/10
(1313/7116)
Bosszantó valóban, de úgy néz ki, most már kivágásokkal együtt kapjuk a képünkbe a film további részeit...:-(
Te tudsz törökül? Vagy valahol meg tudod nézni ezt a részt angol felirattal?
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 21:57:13 10/10
(1312/7116)
Kedves nemkati!

Még annyit tennék hozzá az elõzõ neked címzett válaszomhoz, hogy ha majd megnézed azokat a részeket amikor Eysan megtudja, hogy Ezel=Ömer....és ENNEK TUDATÁBAN IS mit fog tenni Eysan.......Ha te még akkor se fogod Eysant elítélni....hát akkor már tényleg nem tudok mit mondani :((
Tényleg el nem tudom képzelni, hogy Esyan ugyan MI MIATT lehet valakinek szimpatikus?? :((((((((
csenge31 2011 jún. 27. - 21:44:48
(1311/7116)
Nagyon jókat mosolyogtam a mai részen. Eszembe jutott, hogy a forgatókönyvírók kedvenc írója Dumas - n kívül valószínûleg /sõt biztos /, hogy Shakespeare. Eysanban Mercedesen kívül ott a Milady is. Ügyesen összegyúrták.
A Rómeó és Júlia történetet egyértelmûen ott van a story - ban. Ma pedig majdnem hangosan kacagtam az Othello - s jeleneten. Serdar, mint Jágó kitûnõ volt. Cengíz fojtogatós jeleneténél, már szinte vártam , hogy mikor kérdezi meg, hogy : - Imádkoztál ma Eysan? Hát azért valljuk meg, hogy a legjobb eredeti forgatókönyv Oscarját nem nekik osztanák ki.:))
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 21:28:01 10/10
(1310/7116)
Ma 3 helyen volt kivágás!

ELSÕ KIVÁGÁS: Amikor Cengíz megjelenik és ott állnak 3-an Cengíz, Eysan és az apja.Azt nem mutatták amikor Cengíz elõveszi a kést és kipattintja.Csak azt mutatták egy villanásra amikor már kinyitott állapotban a kezében van.
De ezt nem értem....ha kinyitva mutatták, akkor azt MIÉRT kellet kivágni amikor "kipattintja" a kést?! Az mitõl "brutálisabb" klépileg?!

MÁSODIK KIVÁGÁS: Amikor Cengíz fojtogatja Eysant,azt szinte az EGÉSZET kivágták! (Hosszan és közelrõl mutatják az EREDETI, VÁGATLAN verzióban ezt a drámai jelenetet) Csak EGY PILLANATOT hagytak meg a magyarok, amikor Ezel betoppan, hogy "megmentse" Eysant.

HARMADIK KIVÁGÁS:A vége felé amikor Ramíz és Ezel sakkozás közben visszapörgetve megbeszélik mi volt és, hogy volt....amikor rátérnek arra a részre, hogy Ezel látta, hogy Cengíz fojtogatja Eysant, ott is KIVÁGTÁK amikor ezt mutatták és ott is csak EGY pillanatra és távolról mutatták Cengiz és Eysan dulakodását.
És ebbõl kifolyólag itt kimaradt a narrátor (vagyis Ramíz) szövege, aki ekkor ezt mondta AZ EREDETI VERZIÓBAN, hogy : "Te csak vártál és vártál Ezel,az utolsó pillanatig! Egészen addig amig Eysan már a halál szélén volt".....
Erre Ezel ezt válaszolta az EREDETI verzióban: " Ez volt a legnehezebb dolog bátyám! Visszafogni magamat "

Ezek a magyar verzióból MIND KI LETTEK VÁGVA! Tehát nem csak a "brutál" képeket vágják ki, hanem EMIATT megcsonkítják az EREDETI szöveget is!
csenge31 2011 jún. 27. - 21:26:45
(1309/7116)
Õszintén? Nem. Pearl, már részben leírta az én véleményemet is, másrészt szerintem ez már nem szerelem. Ezelben ott a vágyódás egy be nem teljesült szerelem illúziója után,Eysan pedig sosem volt szerelmes. Szerintem õ túlságosan önzõ ehhez az érzéshez. Érte rajongani kell, amiben õ boldogan sütkérezik. Nagyon élvezte, hogy Ömer és Cengíz is teljes imádattal csügtek rajta. A választást a két rajongó között pedig nagyban megkönnyítette a pénz. Aminek én szorítok/tudom, hogy nem fog bekövetkezni/, hogy ezt az unszimpi nõ tûnjön már el végre el a színrõl.
10/10
lindus01 2011 jún. 27. - 20:47:14 10/10
(1308/7116)
Szerintem egyáltalán nem vontatott a film, én egy fenékkel végig tudnék nézni 4 részt is :-))) Ha minden másodikat látnám, biztosan nem értenék egy kukkot sem.
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 27. - 19:43:14 10/10
(1307/7116)
Kedves nemkati!

LÁTSZIK hogy nem az egész részt láttad! Az is csak RÉSZE volt Ezel bosszújának.......Emlékezz Eyshan mit tett Ömerrel? A csodás éjszaka után Ömer anno MIRE ébredt???
Hát nézd meg Eyshan MIRE fog ébredni........

Én Eysant nem tudom sajnálni.....továbbra se értem, hogy ugyan MIÉRT kéne sajnálni egy ilyen gonosz, aljas nõt aki képes volt HAMÍSAN TANÚZNI egy ártatlan ember ellen és ráfogni egy rablást és gyilkosságot!!! Aki ráadásul a szerelme volt, aki õt rajongásig szerette és feleségül akarta venni!
10/10
nemkati 2011 jún. 27. - 19:32:20 10/10
(1306/7116)
A mai epizódból csak részleteket láttam, úgyhogy most készülök megnézni az rtlmost-on, de egy jelenetet láttam Ezel és Eysan összeborulásáról. Engem nagyon megfogott a jelenet. Kérdezem azoktól, akik Eysant nagyon nem szeretik, hogy ezek után se szorítanak annak, hogy ezek ketten, ha nem is örök életre, de legalább egy kicsit boldogok legyenek egymással? Ennyit szerintem mind a ketten megérdemelnek, akármit is követtek el vagy készülnek elkövetni. Nekem nem vontatott a történet, mindennek óriási jelentõsége van. Ki lehet hagyni részeket, ha valakinek a szinopszis elég, de hát ez annál azért sokkal több!
10/10
Caro_line 2011 jún. 27. - 17:40:29 10/10
(1305/7116)
Bizony azért.

SPOILER

Egyébként nem nyújtják a cselekményt csak lassan Ezel bosszújáról áthelyezõdik a hangsúly Kenan Birkan bosszújára. Sok, most még csak másodlagosnak tûnõ dolog késõbb fontos lesz. Temmuz is meghatározó karakterré válik.

A történetben az is nagyon fontos épp ki miért melyik oldalon áll, ugyanis ez is folyamatosan változik a történet során. A sorozatban pedig most ilyen szempontból komoly átrendezõdések lesznek. Ezt készítik épp elõ.

SPOILER
Xbull 2011 jún. 27. - 16:59:35
(1304/7116)
Régebben én is minden nap néztem az Ezelt de mostanában csak kétnaponta nézem mert így se veszítek semmit, nagyon elkezdték nyújtani a cselekményt legalábbis én így érzem
Bár lehet hogy azért van mert a RTL darabolva adja
10/10
Caro_line 2011 jún. 26. - 22:09:02 10/10
(1303/7116)
SPOILER

Kenant is meg lehet érteni. Ramiz a barátja volt mégis tönkretette. Megölte a legjobb barátját, szemrebbenés nélkül elvágta a torkát, és Selmát (a szerelmét) is elcsábította tõle. A szerelem még nem adna elég okot a tettére, de az ahogy Ramiz megölte Selimet már igen. Az más kérdés, hogy erre a bosszúra aztán rámegy mindenük. (Az is kiderül majd, hogy Kenannak született egy lánya Selmától, akirõl õ sosem tudott. Selma nem akarta megtartani a gyermeket, így születése után örökbe adták. Miért nem szólt Kenannak, és hagyta hogy Õ nevelje fel? Sokat elárul majd Kenanról, amit azután tesz, hogy megtudja van egy lánya. Nem velejéig romlott Õ sem, csak felemésztette a bosszú.)

Ezel esete azért más, mert õ még képes a megbocsátásra, sõt meg is akar bocsátani. Azért kutatja a miérteket annyira, hogy felmenthesse azokat, akikhez annyira kötõdik.

SPOILER
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 26. - 20:15:43 10/10
(1302/7116)
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!

Ez amit mondtál KIVÁLÓ PÉLDA arra, hogy mekkora különbség van ember és ember között illetve bosszú és bosszú között!

Amit Ezel csinál én azt NEM ítélem el! Ezel teljes joggal áll bosszút AZOKON akik ÁRTATLANUL börtönbe juttatták õt! És Ezel tényleg CSAK azokon áll bosszút!

Kenan esete TELJESEN MÁS!!!!
Õ olyanokkal szemétkedik (szemétkedett) akik neki SEMMIT NEM ÁRTOTTAK!
Ilyet csak egy rendkívül primitív és/vagy rendkívül gonosz ember képes megtenni, hogy az általa gyûlölt személy "gyerekein" álljon bosszút NOHA ÕK SEMMIT NEM ÁRTOTAK NEKI!

SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!
10/10
Caro_line 2011 jún. 26. - 19:42:24 10/10 Előzmény Lawee
(1301/7116)
SPOILER

A Kenan szálat a késõbbiekben bontják ki (ez lesz a 2. évad fõ szála), jelenleg még csak utalgatnak rá.

Ramiz, ahogy mondta is már Tevfiknek Kenanra célozva, "én azzal az emberrel nagyon rosszat tettem", illetve Cengízzel való beszélgetésekor is tett erre utalást, mikor azt mondta, Õ és Cengíz hasonlítanak, csak az a különbség köztük, hogy õ már megbánta a tetteit és szeretné jóvá tenni. Ezért segít Ezelnek a boszzújában.

Kenan úgy állt bosszút Ramizon, hogy megölette a gyerekeit (illetve az unokáját is ellene fordította). Azadról nem tudott, de most már rá is pályázik. El akarja venni Ramiztól, amit a legjobban szeret.

SPOILER
10/10
nemkati 2011 jún. 26. - 13:53:49 10/10
(1300/7116)
PORT.hu Fórum szabályzat

...

7. A moderátorok indoklás nélkül törölhetnek hozzászólást (és az arra érkezett válaszokat), törölhetnek témát vagy módosíthatják a topic címét, ha:

....
12. bújtatva vagy közvetlenül valakinek a cégét, szolgáltatásait reklámozza,

....
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 25. - 21:50:55 10/10
(1299/7116)
Ja és még annyit hozzátennék (mert az írásod alapján azt gondolom, hogy a régebbi beírásokat nem olvastad)hogy pl a Facebook-on Kolosi már MEGÍGÉRTE (a sok reklamálás miatt), hogy MEGSZÜLETETT A DÖNTÉS arról, hogy amikor megismétlik az Ezelt, az egy késõ esti idõpontban lesz és a VÁGATLAN VERZIÓT fogják AKKOR adni még az idén....

Ide is bemásoltam azt a cikket..és erre mondtam ,hogy "ez mind szép és jó" de senki nem fog ÚJRA végignézni 142 részt CSAK AZÉRT, hogy a kivágásokkal együtt nézze! Max az aki mazochista.....

Épp elég bunkóság volt amiket eddig kivágtak.....legalább MOSTANTÓL ADJÁK CENZÚRA NÉLKÜL!!!

A késõbbi részeket (mivel én már láttam törökül) MEGVÁGVA leadni pont olyan lenne mintha a mondanivalónak kb a FELÉT elhallgatnák és akik nem látták az eredeti török verziót, sok mindent NEM FOGNAK ÉRTENI!
Már eddig is rengeteg részt ELBARMOLT a tisztelt RTL a sok értelmetlen kivágással...........Nem írom újra miket.....olvass vissza! Sokan háborogtak itt is és máshol is emiatt!

Az EZEL NEM MESEFILM!!! Délután 5-re mesefilmet kell betenni az Ezelt pedig ESTI IDÕPONTBA VÁGÁS NÉLKÜL!
K.Andi1 2011 jún. 25. - 21:48:38
(1298/7116)
Igazad van, biztosan szinkronizálás után vágnak, különben nem ígérték volna be a késõbbi ismétlést, vágások nélkül ! Viszont annak már semmi értelme...142 részt ki fog végignézni újra a vágások miatt, ha már ismeri a sztori végét ?? Agyrém, ott ül az RTL-ben egy csomó okos, s csak erre jutottak....
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 25. - 21:40:32 10/10
(1297/7116)
ujpestimasszázs!

A szinkronnal kapcsolatban TÉVEDSZ! A szinkron az meg van csinálva rendesen! A vágást UTÓLAG csinálják! Vagyis HA AKARJÁK a kivagdosott verziót mutatják, HA AKARJÁK az IGAZIT! Ez kizárólag a csatorna döntésén múlik......
Ha nekem nem hiszed el,kérdezz meg egy illetékest.....
ujpestimasszazs 2011 jún. 25. - 21:33:02
(1296/7116)
Sziasztok!
Valóban ennyi jelenet lenne kivágva? Szomorúan olvasom, hogy ismét nagyot alkottak kishazánkban ezzel.
Van egy olyan érzésem - és lehet hogy pesszimista vagyok - hogy semmi foganatja nem lesz akárhogyan is kérjük, feltehetõleg még a szinkron elõtt vagdostak ki dolgokat, és gondolom megcsinálni újra, kijavítani a hülyeségüket már sokba kerülne.
Én a magam részérõl nem tv-ben nézem, inkább töltögetek, mert mindig dolgozom amikor adják mint masszõr, így már elgondolkodtam azon, meghirdetek 17:15-tõl 18:20-ig valami masszázst, ahol közösen nézzük a vendéggel :) csak ehhez tv is kéne a szalonba.
Az tetszik még ebben a sorozatban, hogy ugyan vakon nézem, mégis azt lehet mondani, hogy kevés rész érthetetlen, bár tény, hogy szorulok néha segítségre, mikor mi történt egy-egy félpercben.
No mindenkinek szép estét, és csatlakozva hozzátok én is megkeresem az rtl-t!
Üdvözlettel: Viktor
www.ujpestimasszazs.com
Amira61 2011 jún. 25. - 21:15:20
(1295/7116)
A késõbbi részek egyre gorombábbak lesznek,ezért gyanus a jul.4-i 17.10-es kezdés.
Talán mesefilmet csinálnak belõle? Akkor nagyon élvezhetelen lesz ez a sorozat!
10/10
Lawee 2011 jún. 25. - 21:00:41 10/10
(1294/7116)
Már én is írtam nekik levelet! Ez tûrhetetlen, amikor nagyon elegem volt, az, hogy Ramiz 3 fiának meggyilkolása egy az egyben ki lett vágva ... ott nagyon ideges lettem, meg az összes többinél is.. Ezelt esti mûsoridõben!!:)
K.Andi1 2011 jún. 25. - 19:52:20
(1293/7116)
Remélem lesz foganatja, mert ez már tûrhetetlen, ha így folytatják, max. 10 perceket láthatunk naponta, mert a többi kivágásra kerül.......
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 25. - 19:49:32 10/10
(1292/7116)
Értem K.Andi!
Akkor minden elismerésem! Én pedig telefonon IS beszéltem Kolosi asszisztensével (õt magát nem lehet telefonhoz kérni)
De a hölgy megígérte, hogy átadja Kolosinak amiket elmondtam....ezt a fórumot is a figyelmébe ajánlottam Kolosi Úr asszisztensének, hogy NÉZZÉK meg, hányan szidják õket a kivágások miatt....a hölgy ezt is megígérte,hogy továbbítja Kolosinak.....
K.Andi1 2011 jún. 25. - 19:40:54
(1291/7116)
Ja, és még valami, én nevet, arcot vállalva is morgolódtam nem egyszer a legnépszerûbb közösségi oldalon is !
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 25. - 19:39:34 10/10 Előzmény Lawee
(1290/7116)
Szia Lawee!

A pénteki adásban NEM volt kivágás! :) Figyeltem! Még a film ideje is stimmelt :) Azért kezdték (gondolom) 10 perccel elõbb mert különben 6:20-ig nem lett volna vége a 2 reklámblokkjukkal megtöltve :DD

De egyszerûen azért nem volt kivágva semmi, mert a pénteki részben nem volt semmi "olyan" jelenet. :)

De ha Kolosi nem teszi át estére....és még SZERDÁN is ezt a gagyi megvagdosott verziót fogják mutatni....akkor ez a Kolosi egy filmmûvészeti értelemben vett ANALFABÉTA (hiába végzett színmûvészeti egyetemet)azonkívül egy IDIÓTA is (már elnézést).De egy ilyen népszerû filmnél, amit ENNYIEN szeretnek,egy MINIMÁLIS INTELLIGENCIÁVAL rendelkezõ csatorna igazgató FIGYELEMBE VENNÉ a nézõk kérését és VÁGATLANUL adná le, nem a gagyi verziót!
Látod sok egyéb fórumon is szidják az RTL-t emiatt és a Facebook-on is!
K.Andi1 2011 jún. 25. - 19:37:56
(1289/7116)
Tévedsz, én már akkor írtam, amikor Neked még eszedbe sem jutott...elõbb kérdezz, aztán utasíts...!:)
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 25. - 19:31:40 10/10 Előzmény K.Andi1
(1288/7116)
K.Andi!

Te írtál neki e-mail? Telefonáltál nekik?
Mert én igen és több barátom ismerõsöm is és innen a fórumról is többen....

És te mit tettél? Valahogy az az érzésem TE egyiket sem tetted meg....csak itt morgolódsz...

Cselekedj elõbb! A telszám 3-82-82-82
Az email címük:rtlklub.hu@rtlklub.hu

A ValóVilág 5 pedig részemrõl le van xarva! Színvonaltalan baromság! Azt nézni, hogy ott esznek, isznak, alszanak, zuhanyoznak, idióta játékokat játszanak.....Engem ez nem tud érdekelni ugyanúgy ahogy az RTL-en futó egyéb xarabbnál xarabb mexikói szappanoperák sem! Szinvonaltalan VACAKOK! Mindegyik egy nagy NULLA! Az efféle xarságok sztem csak egy ovis gyereket tudnak lekötni vagy az olyan embereket akik a tévén keresztül "élik" az érzelmeiket.........Jó hát az õ dolguk! Végülis joga van mindenkinek azt nézni amit akar....
De.........
Amikor VÉGRE bemutatnak egy nagyon IGÉNYES,SZÍNVONALAS filmet, ami tényleg a MINÕSÉGI kategóriába tartozik és BIZTOSAN tudom, hogy RENGETEG ember szereti ezt a sorozatot és tényleg AZOK IS NÉZIK akik "alapból" nem szeretik a sorozatokat.......akkor NAGYON DÜHÍTÕ, hogy a sok-sok kivágással sok esetben értelmetlenné teszik a filmet és HÜLYÉT CSINÁLNAK A NÉZÕKBÕL!!

Az arra való hivatkozás, hogy "délután nem lehet ilyen meg olyan jelenetet mutatni az új média törvény miatt" NEM MENTSÉG!!! Eleve ki az a barom (már bocsánat) aki egy ILYEN filmet délutáni adásba tett be??? az Ezel címû sorozat NEM GYERMEKMÛSOR!!! Abszolút FELNÕTTEKNEK való film! És ezt nem csak a durva jelenetek miatt mondom, de egy 6 éves kisgyerek az egyéb "eszmei" mondanivalóját se érti a filmnek...hát NEM IS NEKIK VALÓ!!!

Ha áttenék estére a vetítést akkor probléma megoldva! Nem kéne vagdosni!

Most elképzelem, hogy Francis Ford Coppola híres filmjét a "Keresztapát" úgy mutatnák be, hogy KIVÁGJÁK amikor szitává lövik Eddit, KIVÁGJÁK amikor a véres lófejet beteszik a konkurens fõnök ágyába,KIVÁGJÁK amikor az egyik emberüket összeverik, KIVÁGJÁK amikor bosszúbõl lelövik az ilyen-olyan okból árulóvá lett embereiket......hát így biztosan BAROMI ÉRTELMES és JÓL ÉRTHETÕ film lenne belõle.........Max "citrom" díjat kapott volna és NEM Oscar díjat!!!!!

Na persze Coppola híres filmjét nem is jutna eszébe senkinek (legalábbis épeszû tv csatorna igazgatónak)délutáni adásidõben leadni........
K.Andi1 2011 jún. 25. - 16:00:04
(1287/7116)
Sziasztok !
Most olvastam, hogy augusztusban jön a szutyok VV5, most az összes RTL-es azon dolgozik-tudjátok, a nívót folytatni kell-tehát nem hiszem, hogy Kolosi Úr azzal foglalkozna, hogy méltassa a kérésünket az Ezel vetítési idõpontjával kapcsolatban........
Bahar 2011 jún. 25. - 13:46:26 Előzmény csenge31
(1286/7116)
Sziasztok!

Furcsa, Alival gyakran én is így vagyok. Én mindenesetre gyakran nem tudom, hova tenni. Mármint, hogy kedveljem-e vagy utáljam. Egy biztos, nem lennék a közelében, mert szerintem nagyon kiszámíthatatlan. Viszont én is úgy gondolom, hogy õ egy fokkal azért jobb annál a patkány Cengiz-nél. Tefot pedig nagyon sajnálom.:-(( Úgy érzem, nem érdemelte meg, hogy így bánjanak vele, még ha valahol megértem, miért tették ezt vele. Én szeretem az karakterét.
10/10
Lawee 2011 jún. 25. - 13:22:53 10/10
(1285/7116)
Ali tanította :)) :D "Ha harcolsz lépj hátra, és támaszkodj a falnak, vagy nekem" a magyar verzióban így mondták.

Most jutottam el oda, hogy megnézzem az 56 perces pénteki részt. Mennyi minden lett belõle kivágva? Mert nekem néhol nagyon érthetetlennek tûnt.. és amikor Ramiz mesélt Kenanról Azadnak, az annyiban volt? A magyarban csak annyi volt, hogy "Kenan miatt vagy veszélyben".. de valami mese?! Én hiába nézek török verziót, ha nem emlékszem ezekre sem :)
10/10
nemkati 2011 jún. 25. - 12:46:26 10/10
(1284/7116)
Nyugodtan lehet SPOILER-t írni, ha ott van az ELEJÉN és a végén. :)
Jana_88 2011 jún. 25. - 11:02:10
(1283/7116)
Szerintem direkt nagy betûkkel kiírtam h SPOILER kérdésem lenne. Innentõl kezdve nem kellett volna elolvasni.
Válaszban meg semmi konkrétum enm volt, szóval semmi poént nem lõttünk le szánt szándékkal.
domiranyu 2011 jún. 25. - 10:23:08
(1282/7116)
Nem lehetne, hogy a spoiler kérdéseket ne itt vitassátok meg? Van erre egy privát üzenet lehetõség.
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 25. - 06:02:09 10/10
(1281/7116)
Szia Jana88!

Igen én láttam már az összes részt, mind a 2 évadot törökül. Némelyiket angol felirattal. Sajnos nem volt minden részhez angol fdelirat :(
Igen, emlékszem arra a jelenetre amit mondasz, de sajna azt nem tudom megmondani, hogy pontosan melyik részben volt :(
Jana_88 2011 jún. 25. - 01:23:19
(1280/7116)
Hali!
Ezek szerint te láttad elõre a részeket (törökül vagy angolul)???
Mert ha igen, akkor lenne egy SPOILER-es kérdésem.
Nem tudod melyik részben van,mikor Ezel elmegy és elhozza Can-t Eysanéktól és utána elviszi vhova és a kocsiban "vitatkoznak" és megpofozza a fiát?!
Zachary15 2011 jún. 25. - 00:34:23
(1279/7116)
Ömer vagyis Ezel katonaságnál tanult meg szerintem meg a börtönben is
10/10
Hopegirl 2011 jún. 24. - 23:56:38 10/10
(1278/7116)
kösy a választ :) azt láttam, mikor lelõtte, csak az okot nem tudtam. hát ez tényleg elég ostoba ok, de arrafele...
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 24. - 23:01:00 10/10
(1277/7116)
A magyar verzióban nem hangzott el azt hiszem, de a külföldiben igen.
Valami megcsalásról beszéltek.....legalábbis az angol feliratban ilyet írtak....és hát a régi hagyományos muszlim szokás szerint az ilyen nõt meg kell ölni egy férfi családtagnak és így visszaadja a család "becsületét"..........szörnyû :(((((
De Tefo nagyon nehezen tette meg....utána nagyon sírt is.......
A második szériában még erre vissza fognak térni az egyik "idõugrálós" bejátszásban....
10/10
Hopegirl 2011 jún. 24. - 22:37:48 10/10
(1276/7116)
Igen, már nekem is feltûnt, hogy Ramiz nagyon aggódik Ezelért. Tényleg a fiaként tekint rá.
De ennek ellenére sajnálom Tefot, szerintem nagyon is szerethetõ karakter. És meg is tudom érteni, mert Alival jó csapatot alkottak. Ali is szereti/szerette, látszott rajta a tegnapi részben. Persze, hogy nem könnyû döntenie... Sok minden van Alival a hátuk mögött, Ezel pedig... a szavát adta. És én azt hiszem, h ez az erõsebb.
Amúgy nem minden részt láttam, kiderült, hogy miért ölte meg a húgát/nõvérét?
Amira61 2011 jún. 24. - 22:13:15
(1275/7116)
Ezel nagyon profin verekedik,mintha kommandós lenne.
Egy ütéssel lecsap mindenkit, biztosan a börtönben
tanulta vagy tanították.
Nagyon tetszenek a vélemények,van amivel egyetértek,
és van amivel nem.
kacatkati 2011 jún. 24. - 21:48:32 Előzmény Hopegirl
(1274/7116)
Korábban többször is volt, hogy Tefo megmentette Alit, pl. Ezel tervét keresztül húzva, meg az a szerencsétlen Eren gyerek is. Saját magában sem volt biztos, hogy kit választana, Alit vagy Ezelt, akkor más hogy bízhatna benne.

Szerintem akkor telt be a pohár Ramiznál, amikor Ali elkapta Tefot. Õ hagyta volna meghalni, Ezel meg az életét kockáztatta, fegyver nélkül ment Tefot menteni. A robbanás után lehetett látni, mennyire szereti Ramiz Ezelt, ahogy rohant keresni, hogy mi lett vele.
10/10
nemkati 2011 jún. 24. - 21:22:35 10/10
(1273/7116)
Tudomásul vettem, hogy mindenkinek más a véleménye, mint nekem. Engem sem lehet meggyõzni hogy másképp érezzek, és én se akarok meggyõzni senkit, hogy nekem van igazam. Nem igazunk van, hanem véleményünk. Ettõl függetlenül szeretem ezt a filmet.
csenge31 2011 jún. 24. - 20:52:27
(1272/7116)
Az érzéketlen gyilkossal kapcsolatban pedig csak azt szeretném megjegyezni, hogy az egyetlen volt, akinek megszólalt a lelkiismerete és ki akarta hozni Ömert a börtönbõl. Félre ne érts nem tartom helyesnek , amit tett, de mint már írtam is számomra Ali egy szerethetõ figura, akinek mély és õszinte érzései vannak. És még mindig fenntartom, hogy a három áruló közül õ a legártatlanabb. Bár az õ kezében sült el a fegyver, de õ bánja ezt leginkább. Neki meg tudok bocsátani.
csenge31 2011 jún. 24. - 20:44:40
(1271/7116)
A kígyó? Miért, mert féltékeny? Szerintem szíve joga. Egy szerelmes nõ nyilván nem azt fogja mondani annak, akit élete szerelmének tartott, hogy: -Menj csak drágám, légy boldog a testvéremmel! Különben is Ezelnek már ez éppen kijárt Bahartól egy ilyen jó kis beszólás /én valószínûleg még jól bokán is rúgtam volna :)/. Különösen így, hogy még mindig megpróbálja érzelmileg zsarolni a "kettõnk dolgával". És igen, attól õ még egy nagyon jó ember, csak éppen nem szent. Na bumm, melyikünk az?
K.Andi1 2011 jún. 24. - 20:15:45
(1270/7116)
....ha jól végiggondoljuk, volt, az lehet, hogy nem tudta volna lelõni, mert nem volt ütõszeg a fegyverben, de nála volt a kés, amivel sakkban tartotta Alit a híd alatt...ja,de azt is kivágták, amikor Tefo a jobb kezével Ezelre céloz, a bal kezével meg elõveszi a zsebébõl a bicskát...voltak õk kettesben a hidas akció elõtt....
10/10
Hopegirl 2011 jún. 24. - 20:10:46 10/10
(1269/7116)
Köszi :) de nekem akkor is egy kicsit érthetetlen... :( váratlanul jött, nah :D
sztem nem volt olyan helyzetben, h véghezvigye...
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 24. - 19:55:12 10/10
(1268/7116)
Kedves nemkati!

Úgy látom te elítéled, vagy legalábbis rossz véleménnyel vagy Ezelrõl amiért "bosszúszomjas".
Nekem errõl kicsit más a véleményem.
Szerintem a való életre nézve is igaz, hogy nincs jogunk ítélkezni olyan ügyben amit NEM éltünk át személyesen.
Te talán átéltél ilyet, hogy ÁRTATLANUL rádfogtak egy rablást és egy gyilkosságot?
Ráadásul azok akiket a legjobban szerettél? A szerelmed és a 2 jóbarátod?
Ültél börtönben ÁRTATLANUL nyolc évig?
Ki voltál téve folyamatos testi és lelki kínzásoknak nyolc éven keresztül?
Átéltél sorozatos brutális bánásmódot, szadista rendõrõktõl, börtönõröktõl , rabtársaktól? Nyolc éven keresztül?
Amennyiben ezekre a kérdésekre a válaszod az, hogy " NEM", akkor nem tudhatod mit érez egy ilyen helyzetben lévõ ember.
Én fogadni mernék, hogy te UGYANILYEN bosszúvágyat éreznél mint Ömer/Ezel.
Már ha egyáltalán túlélnéd.....én pl önmagammal kapcsolatban biztos vagyok benne,hogy ki se jönnék élve....összeroppannék testileg és lelkileg is tuti!

Ömer nagyon jól fogalmaz amikor azt mondja, hogy õt "Elevenen eltemették" (mégha csak képletesen is)

Én ILYEN ESETBEN NEM tudom elítélni ha valaki bosszút akar állni!

Egy idézetet leírnék amit egy könyben olvastam Elvis Presley-tõl származik:
" Mit nem értesz,ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted." (Elvis Presley)
K.Andi1 2011 jún. 24. - 19:51:50
(1267/7116)
A hidas jelenet elõtti napon, vagy aznap-ezel lakásának tetején Ramiz, kiadta a parancsot Tefónak, hogy fordítsa a fegyverét Ali ellen, de ekkor már Ali elõttük járt két lépéssel, s így Tefo, még ha akarta volna sem tudta sem tudta volna megölni Alit...bár, ha nagyon akarta volna.....de nem is akarta....
10/10
Hopegirl 2011 jún. 24. - 19:47:23 10/10
(1266/7116)
Bocsi, tényleg lehet, h buta kérdés, de mikor? Ott a parton Ezel mellé állt, Ali ellen fordult...
K.Andi1 2011 jún. 24. - 19:45:24
(1265/7116)
Hány éves vagy, Királylány ?:) Már annyian és annyiszor hõbölögtünk, hogy csináljon valamit Kolosi Úr ! Szerinted, foglalkozik velünk ? A nézõ csak akkor számít, ha nyomni kell az sms-eket a gagyi "sztárjaikra" !!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 24. - 19:40:12 10/10
(1264/7116)
Jahh én is csodálkoztam, hogy ma máR 5:15-kor ment a film amikor bekapcsoltam a tévét.....
De tudom miért volt ma így. A mai 57. rész az eredeti török számozás szerinti rész 29. rész elsõ fele volt. Na most a 29. rész (a török számozás szerinti) az nem 90 hanem 110 perces. Annak a fele 55.
A 2 reklámblokk Kb 15 perc. 55+15 = 70. Stimmelt.Azért kezdték ma kb 10 perccel elõbb.És a mai részben nem voltak kivágások, ha jól figyeltem. Na persze azért nem ,mert a mai részben NEM VOLT MIT kivágni :DDD

Ezt a számolást tegnap is megcsináltam az elsõ évad ucsó részével kapcsban...mivel az 2 órás! Vagyis a fele 1-1 óra lesz (nálunk 65. és 66 rész les az).Akkor ott mégelõbb kell kezdeniük, hogy a reklámblokkjaikkal együtt beleférjen 6:20-ig. :D

Remélem Kolosi hétfõtõl tényleg átteszi estére,mert azok a részek amik következni fognak nemsokára....de fõleg a második szériában.......ÉRTELMEZHETETLEN LENNE CENZÚRÁZOTT VÁLTOZATBAN!!!!!!!!
K.Andi1 2011 jún. 24. - 19:27:43
(1263/7116)
......hogy is lenne ártatlan egy bosszúszomjas ember.....?!
10/10
nemkati 2011 jún. 24. - 19:25:22 10/10
(1262/7116)
Az emberek nem jók vagy rosszak. Hol ilyenek, hol olyanok. Van, aki gyakrabban ilyen, más meg gyakrabban olyan.
Bahar sem az az áldott jó lélek, ma belõle is kibújt a kígyó, amikor Ezel fülébe sugdosott.
Az az egetrengetõ, megbonthatatlan, õszinte, tiszta barátság pedig, ami a három fiú között volt - hát az is milyen? Az egyik egy csótány, a másik egy érzéketlen gyilkos, a harmadik meg bosszúszomjas. Nekem Ezel valahogy sehogyse passzol Ömerhez. Persze ebben sokat segít hogy a színész sem ugyanaz. Ömerrõl még el tudom képzelni, hogy egy ártatlan, õszinte ember. Ezel már nem az.
K.Andi1 2011 jún. 24. - 19:21:50
(1261/7116)
Ramiz azért dobta ki, mert nem lõtte le Alit.....
10/10
Hopegirl 2011 jún. 24. - 19:11:52 10/10
(1260/7116)
Ahogy én látom Ömer képtelen Ezel lenni... Még mindig nem tudta sztem elhinni, h tényleg a barátai verték át, különben jóval kegyetlenebb lenne. Pl ma Cengizzel... odaengedte a fiához... Nem képes olyan szemét módon elbánni velük, ahogy Cengizék vele... Én így látom :( és nem örülök neki :(
Am vki mondja meg, h miért dobta ki Tefot Ramiz? Nem értem :( Remélem Tefo nem megy el :(
Oh, és Bahar egyre jobban idegesít :D mintha az utóbbi idõben hatalmas fordulatot vett volna...
emlucc 2011 jún. 24. - 18:30:28
(1259/7116)
Köszönöm szépen, az infókat ;) Legalább még van idõm felkészülni, én is biztosan szomorú leszek...
kacatkati 2011 jún. 24. - 18:25:52
(1258/7116)
Igen korábban kezdték, még jó, hogy elõbb bekészültem a tv elé. Nem lenne rossz, ha betartanák az idõpontokat.

******** SPOILER *******

Tefot sajnálom, olyan édesen kezdett kibontakozni a szerelmük Seboval, mi lesz így velük :(

Na, meg ez az Ezel, Jankis, Can háromszög. Legalább Müntáz bácsi elmondhatná Meliha néninek.

Remélem Serdar se marad ki a sorból, Ezel elõbb-utóbb elkapja, de utálom azt az alakot.

******** SPOILER *******
10/10
nemkati 2011 jún. 24. - 18:00:45 10/10
(1257/7116)
Ramiz bácsi :)
10/10
Hopegirl 2011 jún. 24. - 17:21:20 10/10
(1256/7116)
Mi a fene? Korábbi kezdés? :D
10/10
csikosi 2011 jún. 24. - 15:21:15 10/10
(1255/7116)
Bármirõl elmondhatod a véleményedet, képzeld el, hogy én is ezt tettem és nem kell személyeskedni.
Hozzád meg elõzõekben senki sem szólt legalábbis én biztos nem.
Be kell tartani a szabályokat mindenkinek.
neked ez a megérzésed, nekem meg az. ilyen egyszerû.
Nálam nem vált be ez a film, aztán ennyi elég is volt belõle.
Kész
10/10
Lawee 2011 jún. 24. - 14:32:24 10/10
(1254/7116)
Nem akarok ebbõl vitát indítani, de a véleményem elmondhatom bármirõl, vagy bárkirõl. És ha nem akarod a negatívumot hallgatni, ne tegyél úgy, mintha kényszerbõl néznéd.
10/10
csikosi 2011 jún. 24. - 14:23:33 10/10
(1253/7116)
Pedig nem kéne!
Én sem szólok bele mások beszélgetéseibe.
Nekem ez a véleményem, ha tetszik neked, ha nem.
Ilyen egyszerû a dolog.
10/10
Lawee 2011 jún. 24. - 14:18:46 10/10
(1252/7116)
Azért szólok be, mert idegesített, hogy te úgy akarod beállítani, hogy csak azért nézed, mert tíz pontot adtál rá... nem gondolod, hogy eléggé hülyén hangzik? Sajnálom :)
10/10
sunflower_seed 2011 jún. 24. - 14:06:46 10/10
(1251/7116)
hoppppp egy spoiler...caro line ez nem volt szép Tõled :S Milyen játékos vagy Te? Hátba támadod a barátaidat?
Tartsd be a játékszabályokat, különben **************SPOILER********* elérkezik a bosszú ideje ********SPOILER VÉGE********
10/10
csikosi 2011 jún. 24. - 14:03:08 10/10 Előzmény Lawee
(1250/7116)
szia!
SZERINTEM ÉN NEM NEKED ÍRTAM, AKKOR MIÉRT SZÓLSZ BELE!
Igenis vontatott sorozat, sírás-rívás.
Az elejét láttam folyamatosan és elõre ki lehet következtetni, hogy mi fog történni..
Nem néztem bele ebbe yutuba sem.
Egyébként a tegnapi jelenetek jók voltak.
Ha majd neked reagálok a bejegyzésedre, mint most, na majd akkor szeretném, hogy válszolj!
Üdv:
10/10
Caro_line 2011 jún. 24. - 13:15:30 10/10
(1249/7116)
A gyûrût Ramiztól kapta. Nyilván nem méreg volt benne, hanem csak altató. Ramiz hitette csak el vele, hogy méreg.
10/10
lindus01 2011 jún. 24. - 13:04:46 10/10
(1248/7116)
!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!

Ezt bízzák a képzeletedre az alkotók :-)) Elõfordulhat, hogy valaki még megtalálta a vonaton és még megmentették.!!

!!!!!!!!!!!!!!SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5/10
filiz12 2011 jún. 24. - 12:57:20 5/10
(1247/7116)
Spoiler!!!!!!

Sajnos számomra nem egyértelmû,csak a kettõjük kapcsolata érdekelt a filmbõl.
Nem ismerem ennyire a szereplõket.
De most nagyon kivancsi vagyok.Hiába töröm a fejem,nem tudom a választ.
Nem méreg volt a gyûrûben,vagy csak lejárt szavatossága?

!!!!SPOILER VÉGE!!!!!!!!
10/10
tricse 2011 jún. 24. - 11:31:18 10/10 Előzmény Pink Pearl
(1246/7116)
Ha már Rtl-klub számmisztika!:))

Július 1-ig

17.20 Ezel
18.30 Híradó
19.05 Mentalista

Július 4-tõl

17.10 Ezel
18.30 Híradó
19.10 Mentalista

Hosszabb Ezel? Hosszabb Híradó? Rövidebb Mentalista? Vagy REKLÁMIDÕvarázslat?

És mi van azzal,hogy a Híradó 19.00-kor fog kezdõdni? Õk nyilatkozták!
10/10
tricse 2011 jún. 24. - 11:11:05 10/10
(1245/7116)
Saját készítésû mûsoruk a Barátok közt! Nincs szigorú szövegkönyv,csak vezérfonal inkább! Egy valami ami szigorú,ezt régebben olvastam egy cikkben,hogy ha másodpercre pontosan nem fejeznek be egy jelenetet akkor addig forgatják,addig alakítgatják,gyorsítják,lassítják amíg pont annyi mp-ig tart amennyi ideig kell!:)))

Na ezért küzdenek ott a vágószobában,hogy ezt betartsák egy külsõs produkciónál is!Ha kell annak kárára is!
Megértem én a reklámokból élnek,már megszoktam és ki is használom a reklámidõt:),de minek végignézni napi 20szor a mûsorelõzeteseket? Idióta,semmirevaló,munkahelyalibi Reflektormagazint is beteszik folyton,de ott ugye a támogatókat is bemondják az elõzetesnél! Mi ez ha nem a reklámidõ burkolt áthágása?

Ehh!
10/10
tricse 2011 jún. 24. - 11:03:59 10/10
(1244/7116)
Lol,én egész másképp gondolom! Szerintem a felnõtt Can inkább Mertre hajaz! De hát így se rossz!:))))
10/10
tricse 2011 jún. 24. - 11:00:36 10/10 Előzmény Pink Pearl
(1243/7116)
Látod,látod én ezt írogatom elejétõl fogva és most bizonyosságot kaptál Te is! Le.rják a médiatörvényt,a reklámidõ nekik a lényeg! Ezért vágják meg!
10/10
ritu38 2011 jún. 24. - 09:41:48 10/10
(1242/7116)
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyértelmû ki nyit ajtót, elárulja a jellegzetes kézmozdulat ahogy a fejét vakarja! Ezért bizom a "kiskapukban"!
Ennek ellenére nem ajánlom senkinek, hogy megnézze az utlsó részt, ha nem nézzte végig a második évadot tényleg drámai!( fõleg ha csak az eseményeket követi és a szövegbõl nem ért semmit a neveken kívûl) Viszont a felnõtt Can fantasztikus, sikerült egy Ömmerre emlékeztetõ szereplõt találniuk! Nekem nagyon tetszik,le a kalappal a készítõk elõtt!

SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 24. - 08:58:29 10/10
(1241/7116)
!!!!!!!!!!!!! SPOILER!!!!!!!!!!!

Igen! Csak a "jók" ültek a vonaton :)

De nézd meg jobban az ucsó jelenetet!! :))) Szerinted ki az az "ember" az ajtóban?! :)))
Gondolkodj egy kicsit! :)))
Van még kiskapu nyugi :)))

!!!!SPOILER VÉGE!!!!!!!!
10/10
ritu38 2011 jún. 24. - 08:53:46 10/10
(1240/7116)
SPOILER? SPOILER? SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is teljesen ki akadtam a végétõl már sajnálom, hogy megnéztem, teljesen másra számítottam. Úgy érzem hagytak még kiskapukat a forgatókönyv írók egy lehetséges folytatásra!
Nekem az tünt fel, hogy Csengiz nem volt a vonaton!!!!! Vagy csak a jók voltak a vonaton?????????????
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 24. - 03:54:08 10/10
(1239/7116)
Az Index fórumon is van egy "Ezel" topic. Ott is sokan háborognak a kivágások miatt.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9208206
blackswan 2011 jún. 24. - 01:24:01 Előzmény emlucc
(1238/7116)
Kedves Emlucc!

SPOILER
Nem lesz happyend a vége, nagyon szomorú, és fájdalmas, én személy szerint fél napig a hatása alatt voltam, olyan szomorú, úgyhogy így nézd, dehát valójában egy dráma és nem is végzõdhet boldogsággal:( sajnos...
SPOILER VÉGE
10/10
lindus01 2011 jún. 24. - 01:01:01 10/10 Előzmény Pink Pearl
(1237/7116)
Lehet 3 felé veszik. Illetve ha jól láttam, akkor a final rész is több, mint két órás a törököknél. Akkor hogy is lesz ez? A török 71 részbõl a magyar számozás szerint mennyi is lesz??? :-)))) Vagy tényleg képesek lesznek és kivagdossák az általuk "lényegtelennek" tartott részeket, mint amit a mai résszel is csináltak. Ja már elmúlt éjfél, akkor a tegnapival....Végülis Ali csak "sétálgat" Tefóval, "senki" nem veszi észre, ha kihagyjuk. Agyrém!!!!!
10/10
catrina 2011 jún. 23. - 23:44:00 10/10
(1236/7116)
Esetleg leadják 3 részben és akkor pont minden oké ha nem akkor Ezel fogja felolvasni a reklámokat nehogy lemaradjunk róluk. :)))))))
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 23. - 23:17:29 10/10
(1235/7116)
Egyébként a Piroska és a farkas is "brutális" (!) hiszen ott a farkas megeszi a nagymamát :DDDD
Sõt a Hófehérke és a 7 törpe is "brutális" hiszen ott megmérgezik Hófehérkét..........

Másfelõl pedig most eszembe jutott valami. Itt valaki egyszer azt írta régebben, hogy szerinte azért vágnak TELJESEN SZOLÍD jeleneteket is, hogy minél több reklám beleférjen.

Akkor viszont az elsõ évad ucsó részét,HOGY fogják megoldani? Az elsõ évad záró része nem 90 hanem 120 perces.Ez persze nálunk 2 részre lesz bontva (eddig rendben). Akkor az részenként EGY ÓRA (lenne) REKLÁMOK nélkül!
Tudjátok, hogy 2-szer szokták mindig megszakítani a filmet reklámokkal......
Nem mindig figyelem, hogy hány percig megy a reklám...de a mai MÁSODIK reklámblokk az NYOLC PERC volt pontosan! Akkor a 2 reklámblokk együtt kb 15 perc.
Akkor számoljunk! 60 percnyi NATUR film + 15 perc a 2 reklámblokk =75 perc.
Na ezt hogy fogják megoldani?
mindig délután 5:20-kor kezdik és legkésõbb 6:20-ra be kell fejezniük,
Akkor itt az ucsó résznél (ami magyar számozás szerint a 65., 66. rész lesz) HOGY fogják ezt megoldani?? Kivagdalnak majd "csakúgy" 15 percet azért, hogy beleférjen a 2 reklámblokk is abba a nyúlfarknyi idõbe???

Ha ezt képesek lesznek megtenni.......az már a pofátlanság csúcsa lenne!!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 23. - 23:04:07 10/10
(1234/7116)
Lindus!

Tudod, hogy most nagyot mondtál?! :DDDDDDD

Ha legkésõbb jövõ héttõl nem teszik át estére, cenzúrázatlan módba az Ezelt.....esküszöm FÖLJELENTEM az RTL-t a " Média hatóságnál" mert "brutális" rajzfilmeket vetítenek :DDDDDDDDDDDDDD
10/10
lindus01 2011 jún. 23. - 22:25:18 10/10
(1233/7116)
Még a Tom és Jerry-ben is agyonverik, meg lapítják egymást, azt mégis vetítik.... gyerekeknek!!!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 23. - 20:19:42 10/10
(1232/7116)
A mai kivágásokkal kapcsolatban MAGYARÁZZA már meg egy illetékes ha esetleg olvassa, hogy azt a jelenetet....amikor a "Holdfény kávézó" mutatása után Ali megáll Tefoval a folyosó végén és ott a kamera mutatja õket fokozatosan eltávolodva.....ugyan MIÉRT kellett kivágni??? Már az is "brutális" jelenetnek számít ha 2 ember áll a folyosó végén és a kamera mutatja õket fokozatosan egyre távolabb????
A magyar verzióban csak addig mutatták, hogy elindulnak a folyosóra és a kamera ráközelít az ablakra és a narrátor fordítja nekünk, hogy "Holdfény kávézó" és itt VÁGÁS! A következõ jelenet már az volt, hogy Cengíz lapátol a börtönben.......

De MIÉRT kellett itt vágni?? Semmi más nem történt mint annyi hogy Ali valamit mondott Tefonak ...közben csattogtatta a fogóját (ahogy annyiszor) és utána a kamera fokozatosan eltávolítva mutatja õket..........Ezt ugyan MIÉRT kellett kivágni??
Magyarázza már meg tisztelt Kolosi Úr vagy valaki aki olvassa az RTL " cenzúra bizottságából "......

A másik kivágott jelenetre elvileg rá lehet fogni, hogy brutál (délutáni adásban) amikor még Ali és Tefo abban a szobában vannak, volt egy olyan jelenet amikor nagyon közel hozza a kamera Tefo arcát. Tefo 2 szemét lehet csaki látni nagyon közelrõl (kitölti az egész képernyõt) és Ali a 2 szeme közé nyomja a pisztolyt......

Megismétlem a kérdést! Az ELSÕ általam idézett jelenetet MIÉRT kellett kivágni???
Ez már a szó ABSZOLÚT értelmében a film MEGHAMISÍTÁSA, ha már a mûvészi hatású, "brutalitástól mentes" részeket is kivágják.....

Az RTL most írt egy új Ezel forgatkönyvet???

Remélem Tisztelt Kolosi Úr, AZONNAL átteszi esti idõpontra a vetítést és befejezi ezt a cenzúrázást mert ez már nagyon idegesítõ!

Én küldtem több e-mailt is, több barátom is írt és innen a fórumról is többen!
Remélem elolvasták és intézkednek!

Máskor délután 5-re tegyék be a Piroska és a farkast, vagy a Hófehérke és a 7 törpe címû rajzfilmet.....és akkor nem kell "vagdalni" és hülyét csinálni a nézõkbõl!!!!!
10/10
Hopegirl 2011 jún. 23. - 19:24:30 10/10
(1231/7116)
Jaj, hát én mondtam, h Ali nem rossz ember :) Képtelen volt megölni Tefot, és mikor látta, h él... Milyen aranyos volt, hogy örült neki :)
És a vége... ááá, nagyon hatásos :D Már alig várom a hnapot, és remélem, h tényleg elmondja Alinak h õ Ömer :)
Nem tom, de sztem örülni fog neki furcsa módon.
(Az is sokat elmond róla, h ahogy õ is mesélte Baharnak, hogy Ömer minden nap látogatja... Õ nem volt képes túllépni rajta...)
És Sebnem meg Tefo... csuda aranyosak :D Mikor mondta Tefo, hogy tévedett, mert egy valakinek tényleg hiányozni fog... nagyon édes
bocsi az ömlengésért, de nem tudok nem örülni a jó jeleneteknek :)
10/10
nemkati 2011 jún. 23. - 18:14:19 10/10
(1230/7116)
Eddig egy pillanat nem volt, amikor Ali szimpatikus lett volna nekem. Ma meg végképp leírta magát nálam.
10/10
Lawee 2011 jún. 23. - 17:35:20 10/10 Előzmény zanzi2010
(1229/7116)
Az rtlmost . hu oldalon minden részt megtalálsz, és vissza tudod nézni.
10/10
Lawee 2011 jún. 23. - 17:34:36 10/10
(1228/7116)
Szerintem minden részben történik valami, amitõl már utána értelmetlen lehet nézned, mert nem érted. Te szegény, most már nézned kell a sorozatot, mert tizest adtál :)) Bele ne halj aztán!
10/10
tricse 2011 jún. 23. - 16:43:40 10/10
(1227/7116)
Most nem keresem vissza,de mintha lett volna egy tóparti jelenet ahol kérte Bahart,hogy gyógyíttassa magát és akkor jelét is adta neki,hogy nem szerelmes belé!A lány tudta nagyon jól,sõt! Már az elején világosan megmondta neki ezel,hogy van egy másik nõ a szívében aki miatt nem szeretheti õt és akkor még sokáig meg se csókolta,de Bahar nyomult! Milyen érdekes! Egyazon film és másként látjuk!:))
csenge31 2011 jún. 23. - 16:28:31 Előzmény tricse
(1226/7116)
Én ezt másként látom, de ez szerintem attól is függ, hogy kit találunk szimpatikusnak és kit nem. Bahar elmondta Ezelnek hogy beteg? Szerintem nem. Kérte, hogy erõltesse Ezel a kezelést? Szerintem azt sem. Hívogatta Ezelt, hogy gyere törõdj velem? Ilyenre sem emlékszem. Aki itt érzelmileg zsarol, az szerintem Ezel. Õ erõlteti a kezelést, õ nem képes választani a két lány között. Õ csókolja meg Bahart mikor elmondja, hogy bejelentkezett a kezelésre. Ezt az egészet õ erõlteti. Abba igazad van, hogy Bahar addig nem ment a kezelésre, amíg Ezel a dutyiban ült, de azt hiszem ezt meg lehet érteni. Fél szegény. Tulajdonképpen nincs senkije, akire igazán számíthatna. Eysant nem akarja terhelni, az apja mintha nem is lenne. Kiben bízzon?
Bahar mindent elmondott Ezelnek, mikor visszautasította a kezelést. Bizonyára emlékszel, mikor megölelte és azt mondta, hogy szereti az egész beteg testével és szívével, és Ezel csak akkor közeledjen úgy hozzá, ha õ is így szereti.
Értem én Ezelt is, hogy ott van benne a tökéletes /már ha mondhatunk ilyet egy emberre/ Ömer, aki képtelen elviselni, hogy ne segítsen másokon, de úgy érzem ezzel becsapja a lányt. Hogy egy közhellyel éljek a pokolba vezetõ út is jó szándékkal van kikövezve.
10/10
nemkati 2011 jún. 23. - 16:01:38 10/10
(1225/7116)
Az is lehet. Ahol megtaláltam a szinkronszínészeket, ott Galbenisz Tomasz volt írva. Kár, hogy a Port.hu nem írja oda a szereposztás mellé.
akbar 2011 jún. 23. - 15:32:09 Előzmény nemkati
(1224/7116)
Mert magyar hangja Szabó Máté:))
emlucc 2011 jún. 23. - 13:53:51
(1223/7116)
Én is nézem az Ezelt, nagyon szeretem, de nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz a történet vége, ugye a 2. évad végén minden jó lesz, és jól fog befejezõdni, igaz???
10/10
csikosi 2011 jún. 23. - 11:17:11 10/10 Előzmény zanzi2010
(1222/7116)
Szia!
Teljesen mind1, ha egy-két rész nem láttál, mivel idõnként semmi sem történik.
Ha az elejét láttad, akkor tudod mirõl van szó.
Letölteni meg nem érdemes.
Annyira azért nem jó ez a film, én is csak azért nézem, mert az elsõ évadra 10-es adtam (már megis bántam)
Tulajdonképpen a második évadra már nem is vagyok kíváncsi.
Üdv:
10/10
lindus01 2011 jún. 23. - 00:44:29 10/10 Előzmény szandra160319
(1221/7116)
Szia szandra160319!

Kaptál választ a kérdésedre? Ha esetleg igen, akkor kérlek írjátok meg nekem is priviben.

Köszi
10/10
lindus01 2011 jún. 23. - 00:43:02 10/10 Előzmény sunflower_seed
(1220/7116)
Kedves sunflower seed!

Küldtem neked egy privát üzit, kérlek írd meg, hogy kire gondolsz a végén, mert nekem 2 tippem van. Kíváncsi vagyok, hogy te kire gondolsz?

Köszi.
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 22. - 22:43:13 10/10
(1219/7116)
Kedves rebero10!

Te nagyon le vagy maradva! :))) Persze, hogy folytatják RÖGTÖN! Én ezt már tegnap 2-szer is írtam itt .....ha figyelmesebben olvasnál tudhatnád :)))))))
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 22. - 22:42:20 9/10
(1218/7116)
http://www.youtube.com/watch?v=IGALsXK6Wgk

A 19. perctõl kivágták. Nem értem, miért, mert itt ugyan van egy öklös, semmi több és aztán párbeszéd Tefo és Ali között, ami a magyar részben teljesen kimaradt... :-(
Ami viszont idegesít a törököknél, a folyamatos kisípolás...
rebero10 2011 jún. 22. - 22:37:08
(1217/7116)
Az epizódoknál már ki van írva a 2. évad elsõ része július 8-ára 17:20-ra. Ezek szerint rögtön folytatják is a 2. évad vetítésével. :)