Téma: Ezel

9/10
Tavasznyár 2011 jún. 22. - 22:34:10 9/10
(1216/7116)
Igen, ez szerintem is érzelmi zsarolás.

Épp most néztem meg a mai részt. Mindig DVD-re veszem és törlöm a reklámot közben. A korábbi részek 47-50 percesek, a mait sikerült megint lerövidíteniük 41 percesre....
Mindjárt megnézem a török verziót.
10/10
tricse 2011 jún. 22. - 22:27:48 10/10
(1215/7116)
Bocsi most értem haza,még nem is láttam a mai részt!:) Szóval a betegséggel való zsarolást nem érted? Lehet csak én nevezném így,de kíváncsi vagyok a Te véleményedre,hogy vajon mi ez ha nem zsarolás,hogy ha te nem szeretsz akkor én nem is akarok élni,nem szedem a gyógyszert,nem megyek el kezelésre! Mert bizony ezzel hódította(zsarolta) vissza magához Ezelt! Hogy pontosan melyik részben mi hangzott el azt sajnos nem áll módomban visszakeresni,de biztos lesz itt aki megerõsíti az okfejtésemet!:)
10/10
catrina 2011 jún. 22. - 21:48:57 10/10 Előzmény csenge31
(1214/7116)
Azt vedd azért számításba, hogy mielõtt igy leirta Eysan Cengizt Cengiz megcsalta elzálogosított mindent még a fia Can jövöjét a neki eltett lovét is. Egy anya ha kifosztják és a gyereke jövõjét ily mértékben veszélyeztetik hát azt hiszem csoda hogy nem ásta el azonnal a kert végében.
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 22. - 21:24:36 10/10
(1213/7116)
Kattintsatok ide: http://www.rtlklub.hu/

Itt a lap alján van egy szavazás arról, hogy "Mi a kedvenc sorozatod"?

Elsõ helyen pillanatnyilag a "Barátok közt" van 27 %-kal, második helyen az Ezel 26 %-kal. (tegnap még csak 25-ön állt, szal növekszik) :)))))))

Szavazzatok ti is az Ezelre! Na nehogymár az a vacak "Barátok közt" jobb film legyen :DDDDDD
10/10
sunflower_seed 2011 jún. 22. - 20:13:38 10/10
(1212/7116)
1500. :) és Mert magyar hangja Szabó Máté :)
10/10
nemkati 2011 jún. 22. - 18:36:55 10/10
(1211/7116)
Ali szinkronhangja egyáltalán nem hasonlít Barıº Falay hangjára. Egyébként semmi kifogásom Galbenisz Tomasz hangja ellen, de a nevetése baromira idegesít. Barıº Falay nevetése egészen más és egyáltalán nem irritáló. Ezzel együtt nagyon nem szeretem Alit.
10/10
Hopegirl 2011 jún. 22. - 18:28:45 10/10
(1210/7116)
Jaj, szegény Tefo :( ha vágtak ki belõle ma részt, hát jól tették, mert én bizony tutira nem bírtam volna :D Egyetértek Sebnemmel, nekem is elég lenne, ha Ali elõvenné a fogóját, és csattogtatna vele... belõlem már ki is törne a szóáradat :D ez van, gyenge jellemek vagyunk :)
Azért milyen aranyos volt már Sebnem, hogy aggódik Tefoért :) az egyik kedvenc szereplõm lesz sztem hamarosan :)

És a végén Eysan meg Ezel... hiába nem csípem Eysant, ez egy nagyon szerethetõ jelenet volt :)
zanzi2010 2011 jún. 22. - 18:28:02
(1209/7116)
Köszönöm szépen !!
10/10
nemkati 2011 jún. 22. - 18:20:25 10/10
(1208/7116)
Csak most, csak Nektek, csak tõlem :)

Ezel Bayraktar - Kenan İmirzalıoğlu - Viczián Ottó
Eyºan Tezcan Atay - Cansu Dere - Németh Borbála
Cengiz Atay - Yiğit Özºener - Dányi Krisztián
Can Atay Utku Baris Serma Bogdán Gergõ
Bahar Tezcan - Sedef Avcı - Molnár Ilona
Serdar Tezcan - Salih Kalyon - Forgács Gábor
Ömer Uçar - İsmail Filiz - Varga Gábor
Meliha Uçar - Ipek Bilgin - Zsurzs Kati
Mümtaz Uçar - Beyazit Gülercan - Pálfai Péter
Mert Uçar - Kemal Ucar - Czetõ Roland
Ali Kırgız - Barıº Falay - Galbenisz Tomasz
Tevfik Bostancı (Tefo) - Sarp Akkaya - Seder Gábor
Ramiz Karaeski - Tuncel Kurtiz - Versényi László
ªebnem Sertuna - Bade ݺçil - Bertalan Ágnes
Kamil Çamlıca - Güray Kip - Várday Zoltán
10/10
Peter 79 2011 jún. 22. - 18:12:17 10/10
(1207/7116)
Az RTLklub oldalán meg lehet nézni az összes részt, csak regisztrálni kell, de az meg ingyenes.
zanzi2010 2011 jún. 22. - 18:07:51
(1206/7116)
Sziasztok!

Hébe-hóba tudom nézni ezt e sorozatot. Nem tudjátok, hogy le lehet-e tölteni valahonnan az elejétõl?

Köszi a segítséget.
10/10
nemkati 2011 jún. 22. - 17:46:38 10/10
(1205/7116)
Igazán sajnálom, ha így van. De akkor azt nem értem, hogy Ezel, aki ugye olyan jó és tökéletes, hogy tudja mégis a mai napig szeretni Eysant?
csenge31 2011 jún. 22. - 17:13:09 Előzmény Tavasznyár
(1204/7116)
Tökéletesen igazad van abban, hogy a gének, a tanult és szerzett viselkedésminták kitörölhetetlenek, meghatározzák a személyiséget, a személyiségfejlõdést. Eysannal egészen a menyasszonyi ruhás jelenetig úgy voltam mint te. Szegény Eysan mennyit szenvedett, milyen nagyon szereti a testvérét satöbbi, satöbbi... Ekkor azonban rádöbbentem, hogy Eysan menthetetlen, hiába voltak elõtte pozitív példák is : az édesanyja, a nagynénje, Ömer és a családja õ képtelen a változásra. Nem hiszek a nagy szerelmében, nem hiszek a testvéri szeretetében. Valóban nem lehet õt egyértelmûen megbélyegezni és rossznak kikiáltani, hiszen ha a pszichológus szemével nézem /kérdésedre válaszolva/õ egy súlyosan sérült személyiség, de volt lehetõsége jobbá válni, de õ ezzel a lehetõséggel nem élt. Elõ - elõbukkannak benne néha pozitív jellemvonások, de a következõ pillanatban ez már volt, nincs.Elképzelhetetlennek tartom, hogy képes lett volna együtt élni Ömerrel egy tisztes szegénységben. Valószínûleg az elsõ adandó alkalommal lelépett volna egy gazdag pasival.Ez a nagy szerelem csak azért tûnik nagy szerelemnek, mert nem voltak benne hétköznapok. Szinte alig voltak együtt. Így könnyû valakit szeretni.
csenge31 2011 jún. 22. - 16:47:22 Előzmény tricse
(1203/7116)
Betegségével való zsarolás??? Hol, mikor és fõleg kit?
10/10
nemkati 2011 jún. 22. - 13:47:49 10/10 Előzmény Tibag05
(1202/7116)
Értem.
Tibag05 2011 jún. 22. - 13:39:43
(1201/7116)
Eysan "súlyosan meglakolt a bûnéért."?????????????
na ne mondd! a rablás óta olyan luxusban él, hogy még azt is megkapta amit nem akart. nagyon meglakolt!
hogy nem boldog? nem látszik rajta. szemét ribansz. remélem a végén tényleg meglakol, de úgy ahogy a nagykönyvben..!
mondjuk én nem tökölõdnék sokat. kinyírnám az egész tetves mocskos bagázst oszt jónapot.
boci74 2011 jún. 22. - 13:02:22
(1200/7116)
Valóban úgy tûnik, hogy alapjában Ramiz mozgatja a szálakat, neki valamiért kapóra jött Ezel bosszúvágya.Ezel is önállósodott, de nagyon ad az Öreg véleményére. Azt azért nagyon szeretném tudni, hogy mi Ramiz célja, mert egyértelmû, hogy nem véletlenül találta meg magának Ömert.
10/10
nemkati 2011 jún. 22. - 12:37:13 10/10
(1199/7116)
Nekem csak az nem tetszik hogy mintha Ezelnek alig lenne önálló gondolta, mindig Ramiz mondja meg, hogy mit tegyen. Ramiz nélkül Ömer se megszökni nem tudott volna, se nem tudott volna bosszút állni.
10/10
nemkati 2011 jún. 22. - 12:33:25 10/10
(1198/7116)
Szia! :)

Már tegnap is írtam (kérték, hogy magyarázzam meg miért nem ítélem el annyira Eysant, de az írásom elveszett) hogy amit írtam (volna), az majdnem pont az, amiket Te írtál. Teljesen egyetértek Veled, Eysan a gyerekkorából hozta a negatív tulajdonságait, az apja mikor nagy néha hazament, mindig õt ajnározta, dícsérte, szeretgette, hát ez volt elõtte a példa. Amikor meg megutálta azt az életmódot amibe Serdar vitte bele, ott is hagyta. De a csalás, a könnyû élet iránti vágy már a részéévé vált. De súlyosan meglakolt a bûnéért. Azt hiszem, Eysan, leszámítva azt a pár évet amíg Ömerrel járt, soha nem volt boldog, sõt, nagyon sokat szenvedett és szenved most is. Én ezért sajnálom õt nagyon, még ha a bûne megbocsáthatatlan is.

Na és a szerelem. Õk ketten igazán végletesen szerelmesek egymásba. Az alaptörténet, ami az õ szerelmükrõl szól, ugyanazt a mély érzelmet hordozza, amit a világ leghíresebb szeremeseinek története (Rómeó és Júlia, Ámor és Psyché, Orpheus és Euridiké, Salamon és Szulamit, stb. Sajnos, ezekben legtöbbször a halál diadalmaskodik.
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 22. - 11:26:20 9/10
(1197/7116)
Lehetséges, hogy tudat alatt ezek mind benne voltak végig.
Nem tudom, milyen pályán mozogsz (pszichológus, pszichiáter?), én többször jártam kineziológusnál a problémáimmal.
Megtudtam és szerintem ebben tényleg van valami, hogy az elsõszülött gyermek továbbviszi szülei rossz tulajdonságait, bûneit, akaratlanul is, hátha még az apja ezt nevelte belé...
Eysan lehetett volna jó ember is, ha normális családban nõ fel. De õ csak a csalást, lopást, hazugságot tanulta meg az apja révén. Emiatt gyûlöli õt, de mivel az apja, nem tagadhatja meg és akármennyire is rossz ember, szereti. A környezetünkben is vannak emberek, akiket vertek a szülei, alkoholista volt az apja, de 10 körömmel védi, holott sokat ártott neki...
Azzal, hogy Eysan Cengiz ellen vallott, valahol büntetni akarta Ömerért, és mindazokért az átvágásokért, ami elkövetett ellene (felélte minden vagyonukat és errõl semmit nem mondott Eysannak ill. volt még valami átvágás, már nem emlékszeem pontosan...)és igen, így valóban szabad volt az út Ezelhez.

Azt nem értem, hogy annak idején, mikor bement meglátogatni Ömert a börtönben, miért nem mondta el neki, hogy mindezt miért tette... Ömer persze akkor sem bocsátott volna meg neki, de talán a miért-re meglett volna a válasz.

Nem mentegetni akarom, abszolút elítélem a tettét, de õ nem egyértelmûen fekete vagy fehér. A kettõ között...

Vontatottság: Érdekes, amit írsz! Én pont a sorozat elsõ néhány részét éreztem vontatottnak, mikor sokat mutatták a múltat és kezdték kibontakoztatni a cselekményt. Azóta izgalmasnak és jól összerakottnak gondolom és tetszik, hogy be kell indítani ahhoz az agytekervényeimet, hogy mindent megértsek. :-))))
K.Andi1 2011 jún. 22. - 11:22:11
(1196/7116)
Sziasztok !

Teljesen egyetértetek Veletek, de legjobb lenne, ha mindezt az RTL fb-os közösségi oldalán is nyilvánosságra hozzátok, mert azt biztosan olvassák.
10/10
csikosi 2011 jún. 22. - 10:44:28 10/10
(1195/7116)
Köszönöm a válaszodat
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 22. - 10:42:12 10/10
(1194/7116)
Szia!

Az eredeti 2-szerese vagyis 66.
júlis 7-én csütörtökön lesz az elsõ széria ucsó része. Következõ nap, vagyis július 8-án pénteken már a második széria elsõ része lesz.
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 22. - 10:40:18 10/10
(1193/7116)
Ramízzal kapcsolatban én nem értek egyet veled! :) Szerintem Ramíz tök jó fej :))) És szerintem a filmbeli karaktere nagyon érdekes :) A "bölcsességei" amit a filmben narrátor szövegként hallunk, szintén nagyon klassz :) Olyan mint a mesékben a bölcs varázsló, aki mindenre tud válaszolni :)
A második szériában is nagyon érdekes lesz amikor megismertetik majd velünk Ramíz múltját.....
10/10
csikosi 2011 jún. 22. - 10:39:05 10/10
(1192/7116)
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy az elsõ évad (nálunk! hány részbõl áll?
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 22. - 10:35:17 10/10
(1191/7116)
tricse!

Te is söpörjél azonnal privit csekkolni! :)))))))) :DDDDD
10/10
tricse 2011 jún. 22. - 10:23:17 10/10
(1190/7116)
Miért olyan fene nagy szent itt mindenkinek a Bahar? Senkit nem idegesített az a gyermeteg stílus amivel szinte ráerõszakolta magát Ezelre? És a betegségével való zsarolása? Én nem bírom na! Mondjuk Eysant se! Sebnem meg a Kisramiz a nyerõ nálam csajok közül!:)Tudom hogy Azad, tudom!:)))
10/10
tricse 2011 jún. 22. - 10:19:38 10/10
(1189/7116)
Csak engem zavar a mostani magyar szöveg vagy más is észrevette,hogy milyen erõltetett magyar szlenget adnak Ali és Cengiz szájába? Nagyon nem oda illik,nem vagyunk hülyék,tudjuk,hogy a sorozat török,elfogadtuk a szöveg törökös fordulatait,erre mintha szinkronizálót váltottak volna,elbarmolják!:((((
Jelzem igen jót mosolyogtam amikor tegnap Ali szövegében a ".art" a törökök kisípolták a magyarok simán benne hagyták,médiatörvény ide vagy oda!:)))))
csenge31 2011 jún. 22. - 10:07:52
(1188/7116)
Lehet, hogy most meg fogtok kövezni, de elmondom a véleményem a forgatókönyvíró mûködésérõl. A pozitívumokkal kezdem. Jól kidolgozott jellemek a film elején pergõ, jó történetvezetés, érdekesen, fordulatosan váltogatott idõsíkok. Sajnos a pozitívumok ezzel ki is merültek számomra. Nagyon nem tetszik, hogy így elhúzta a történetet, néha rendkívül vontatottá vált a film. Túl sok szereplõt vitt a story - ba, szerintem feleslegesen. Valahol azt érzem, hogy egy rókáról 20 bõrt akartak lenyúzni. Érzésem szerint erõsen játszottak arra, hogy a nézettség minél tovább megmaradjon. Túlzottnak érzem Ramíz szerepének hangsúlyozását. Én meghagytam volna egy moderátori, tanácsadói szerepben, és nem bonyolítottam volna bele ennyire a történetbe. Bahart én próbáltam volna, pont azért, mert számomra õ az egyetlen igazán pozitív szereplõ, valamivel kevésbé tragikussá tenni. Szerintem járt volna neki egy kis jóvátétel, megérdemelte volna az igazi boldogságot. De lehet, hogy ezt azért gondolom így, mert nagy bennem az igazságérzet, vagy a romantikus lelkem mondatja velem.:))
csenge31 2011 jún. 22. - 09:44:30
(1187/7116)
Igen ez volt az indok, amit állandóan hangoztat, de próbálj a sorok között olvasni! Tényleg úgy érzed, hogy ez volt az egyedüli indok? Vajon mennyire játszottak szerepet a döntésében a pénzügyi érdekek, a könnyebb élet reménye, a gazdagság, az ambíciók? Miért vallott Cengíz ellen, mikor a tárgyaláson végig Ömert látta? Miért ítéltette ismét életfogytig tartó börtönre? Vajon nem játszott szerepet a Baharnak tett kijelentésben az, hogy eltávolítsa Ezeltõl? Ismerve Bahar áldott jó lelkét és azt, hogy mennyire szereti a nõvérét vajon egy pillanatra sem fordult meg a fejében, hogy "így majd megsajnál és az enyém lehet Ezel"? Tényleg mindenben igazat mondott?
szandra160319 2011 jún. 22. - 08:45:28
(1186/7116)
Szia sunflower seed!

Köszi a tippet, hogy mi alapján lehetne felismerni, meg is néztem vagy ezerszer azt a részt, de nekem még így se esett le hogy ki az. Légyszi írdd meg nekem a nevét, mert sosem fogom kitalálni. Ha nem akarod kiírni a fórumra még spoilerrel sem akkor légyszi dobj nekem egy privát üzit a megfejtéssel mert nem bírom ki!!!!!!!!!!!:DDDD

Elõre is köszi!!

Sziasztok mindenki, szép napot neketek!!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 22. - 08:20:44 10/10
(1185/7116)
liongirl!!!!

Te is gyerünk azonnal privi üziket csekkolni MOST!!! :DDDDDDDDD
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 22. - 08:18:10 10/10
(1184/7116)
Tavasznyár!

Szerintem megint NEM olvastad el amit priviben írtam neked :DDDDDDD
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 22. - 07:54:27 9/10
(1183/7116)
Pink! Szerintem a RTL Ezel fórumára (van ilyen?) is írd ki ezt a levelet, mert talán ott elõbb olvassák!

Csenge: Sok mindenben egyet értek veled a jellemrajzokkal kapcsolatban. Ennek ellenére én Eysant nem látom ennyire gonosznak, mint te. Egyetértek, megbocsáthatatlan bûnt követett el. A balhéba azért szállt be, mert valóban a húga mûtétjére kellett a pénz. Állítása szerint akkor még nem tudta, hogy emberáldozatot is követel a rablás...
Ezt nagyon sokáig titkolta a húga elõtt, de mikor Bahar erre rákérdezett és õszinte választ várt, nem akarta tovább magában tartani a dolgot... Ezzel nem a húgában akart lelkifurdalást kelteni, egyszerûen ez volt az igazság...
domiranyu 2011 jún. 22. - 07:12:55
(1182/7116)
akkor megnyugodtam (immár sokadjára), hogy nemcsak én nem értem egészen, hogy mi történik.
domiranyu 2011 jún. 22. - 07:12:19
(1181/7116)
Teljesen egyetértek veled, végre van egy jó sorozat, ami izgalmas is, én bevallom õszintén imádtam az elsõ alkalommal levetített Mentalista c. filmet, de másodszorra most egyáltalán nem nézem... No, az Ezelt viszont esti 7-es kezdéssel szívesen megnézném a Fókusz, meg a BK között.
El is küldöd Kolosinak a levelet?
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 22. - 01:17:07 10/10
(1180/7116)
Tisztelt Kolosi Péter Úr!

Ha esetleg tényleg olvassa ezt az oldalt, ismételten KÉREM, SOKUNK NEVÉBEN, hogy az Ezel címû sorozatot TEGYÉK át ESTI idõpontra MOSTANTÓL!!!!!!!!
Ne csak akkor tegyék ezt így amikor újravetítik a sorozatot......... Senki nem néz újra amiatt 142 részt, hogy a kivagdosásokkkal együtt megnézhesse!

Már csak néhány rész van hátra addig amikor Ali megtudja, hogy Ezel = Ömer!

Én (és sokan mások is) láttuk az EREDETI török verzióban, hogy ez egy NAGYON FONTOS jelenete lesz a filmnek!
Ezt egyszerûen NEM TEHETIK MEG, hogy EZT IS MEGVAGDOSVA MUTATJÁK BE!!!!!!
Úgy nem érvényesülne a film DRÁMAI mondanivalója!
Ön mint Filmmûvészeti egyetemet végzett ember,nyílván egyetért ebben (ha látta a filmet), hogy ez a jelenet (és persze sok más is) DRAMATURGIAILAG ÉRTELMEZHETETLEN LENNE, ha a véres jeleneteket kivágnák belõle!!! Óriási jelentõsége lesz annak "aki" vérezni fog és annak is, hogy MIÉRT!

Ha ezt kivágják, az pont olyan lenne mintha a Romeo és Júliát úgy vetítenék le, hogy kivágják az erkély jelenetet, kivágnák Merkuzio veszekedéseit,vagy az öngyilkos jelenetet.....EZEK NÉLKÜL LEHETNE ÉRTELMEZNI Rómeo és Júlia történetét?!

KÖNYÖRGÜNK TEGYÉK ÁT MOSTANTÓL ESTI IDÕPONTRA AZ EZELT!!! ÉS A VALÓDI FILMET MUTASSÁK, NE AZ AGYONCENZÚRÁZOTT, AGYONVAGDOSOTT, ÉRTELMETLEN "mû" Ezel-t...........

Hiába nézzük sokan az eredeti török verziót is....ha nem értjük a török szöveget... :( És a kivagdosott jelenetek között SOK infótól is elestünk ami elhangzott azokban a jelenetekben amit Önök kivágtak! NE TEGYÉK EZT!

A második szériában RENGETEG olyan jelenet lesz, ami nélkül BOHÓCOT csinálnának a filmbõl ha azt kivágnák!
Ez nem gyermekmûsor, hanem felnõtteknek szóló film! A törököknél is ESTI idõpontban adták CENZÚRA nélkül!

Kérem Önök is tegyék ezt! A VALÓDI EZEL címû filmet szeretnénk látni! Nem a kivagdosott verziót!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 22. - 00:59:39 10/10
(1179/7116)
Szia Lindus!

Szerinten nem "olyan" hanem AZ! Az egy elmebeteg állat! :(((((((((

!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!

Aki képes ilyet tenni mint amit ez az állat akart tenni a 67. részben a kórházban............Na az ilyen NEM EMBER! :(((((((
10/10
lindus01 2011 jún. 22. - 00:13:43 10/10
(1178/7116)
Ettõl a tornacipõs ürgétõl csak nekem borsózik a hátam? Azokkal a nagy kék szemekkel, mint egy skizofrén. Ráadásul szerintem nem túl jó szinkronhangot találtak hozzá.....
10/10
sunflower_seed 2011 jún. 21. - 23:45:42 10/10
(1177/7116)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!

egybeírom,mertígymegnehezebbelolvasniaspoilertésnemakaromlelõniapoént,hogyavilagítótoronybanazajtótnyitóalakotafejvakarásárólismeredfel.Nevetéppemiattnemisírok:D.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 23:18:50 10/10
(1176/7116)
Arra gondolsz amikor a temetõbe jöttek Ramíz elé és mondta Ezelnek, hogy "ide nem jöhetsz velem"?
Ha erre gondolsz, ezt én se értettem....ez nem derült ki még, hogy mire gondolt Ramíz....
slywer 2011 jún. 21. - 23:12:18
(1175/7116)
:S...natessék....affenébe...megint nem bírtam ki és elõrenéztem;sajnos,nagyon feldarabolja a retekklub,úgyhogy min. 20 résszel elõrébb tekintettem,Na,itt be is fejezem(az eredetiben csak a 30.rész a 70 részbõl),mert nem akarom elõre "lelõni a poént".
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 22:44:03 10/10
(1174/7116)
Csenge31!

Teljesen egyetértek! Nagyon pontos "diagnózis"! :)

Én még annyit tennék hozzá, hogy nekem is Cengíz az ellenszenvesebb! SOKKAL!!! (már most is az, de a második széria után, nem hiszem,hogy bárkinek is szimpatikus lesz....nem akarok most spoilerezni de.....hihetelen lesz amiket tenni fog ....:(((

Aliban vannak szimpatikus vonások is. Ebben is egyetértek.Anno a régi visszaemlékezõs bejátszások között is ha emlékeztek,Ali volt aki Cengíznek azt mondta: " Ez a fiú (mármint Ömer) ma az életét tette kockára, hogy megvédjen téged abban a bárban a verekedésben! Hogy tehetsz ilyet egy ilyen IGAZ BARÁTTAL? " Erre Cengiz cinikusan csak annyit mondott, hogy "valakinek" muszáj sírni, hogy nekik jó legye ! (tudom, hogy nem szószerint így mondta, de ez volt az értelme)

Abban is meg fog mutatkozni az Ali és Cengiz közötti különbség, amikor megtudják, hogy Ezel = Ömer........részleteket nem írok, mert a magyar verzióban az még nem volt, de MINDENT el fog árulni az ALAPjellemükrõl, ahogy erre reagálni fognak!
Ali és Cengiz reakciója ÉG és FÖLD lesz.........

Eysannal kapcsban fenntartom amit korábban mondtam! Annak a nõnek sztem nincs SEMMI szeretnivaló tulajdonsága! Kizárólag ÖNMAGÁT szereti, senki mást nem!
Ezzel a "megbocsátás" dologgal meg az a helyzet, hogy majd az mondjon ilyet aki ÁTÉLT ilyesmit, hogy ÁRTATLANUL börtönbe zárták.....folyamatos lelki és fizikai terrorban volt része 8 éven keresztül (amíg börtönben volt)........
Ezt még filmeken is szörnyû nézni! Bele se akarok gondolni, hogy ez valóságban milyen szörnyû lehet :((((((

És ilyen egyszerûen NINCS, hogy valaki ilyesmit "megbocsásson" csak úgy....és ugyanúgy szeressen egy ilyen lelketlen, undorító nõt,aki õt börtönbe juttatta! Aki miatt éveken keresztül POKOL volt az élete........

Aki azt mondja, hogy egy ilyen nõnek "megbocsátana" ilyesmit....az vagy hazudik, vagy mazochista!
domiranyu 2011 jún. 21. - 22:38:56
(1173/7116)
Hova ment Ramiz a pénteki részben?
Smaitra8 2011 jún. 21. - 22:20:42
(1172/7116)
Huh ez tökéletes, precíz, valós elemzés volt.
Teljes mértékben igazat adok mindenben.
csenge31 2011 jún. 21. - 21:52:50 Előzmény Pink Pearl
(1171/7116)
Teljesen egyetértek veled Eysan megítélésében. Azt még hozzáfûzném a hozzászólásodhoz, hogy abban a bizonyos esküvõi ruhás jelenetben a "kedves, önfeláldozó hölgy" felajánlja Cengíznek, hogy vegye feleségül. Mikor a srác megkérdezi, hogy Ömerrel mi lesz, akkor - a pontos válaszra nem emlékszem -egy "majd túlteszi magát rajta", vagy valami hasonló hangzik el.
Ha megengeditek, mint emberekkel és emberi lelkekkel, érzésekkel foglalkozó szakember röviden elmondanám, hogy én hogyan látom ezt a "híres" négyest és a két áldozatukat.
Serdar: Minden erkölcsi norma híján képtelen különbséget tenni jó és rossz között. Nem szeret senkit. Megkockáztatom, hogy rendelkezik pszichopata vonásokkal. Egyetlen pozitív vonása, ha ezt annak lehet nevezni, a tökéletes emberismerete.
Ali: Kettõsség jellemzi. Az erõszakossága mellett képes mély érzelmekre, amelyek azonban nem akadályozzák meg abban, hogy rosszat cselekedjen. Számomra szerethetõbb, mint Cengíz.
Cengíz: Egy igazi csaló. Ügyesen manipulál másokat /persze Serdar mellett, csak kisinas lehet/. Mindennél jobban vágyik a szeretetre, de azokat is képes átvágni akiktõl ezt megkapta, vagy megkaphatná. Nagyon értékelem benne, hogy mennyire szereti Can - t. Ennek ellenére számomra unszimpatikusabb, mint Ali, de néha megsajnálom, néha pedig jókat mosolygok rajta.
Eysan: Nagyon hasonlít a papájához. Szinte minden tulajdonságában. Azt állítja, hogy szereti Bahart, de véleményem szerint csak kihasználja, hogy a saját bûntudatát enyhítse. A fiát tényleg szereti, de ennek ellenére nem habozik felhasználni Cengízzel szemben ha úgy kívánja az érdeke.
Ezel: Enyhe, vagy nem is olyan enyhe tudathasadásos állapotba kényszerítették. Maga sem tudja ki is õ valójában kit szeret, kit gyûlöl, kibe szerelmes. Csak remélni tudom, hogy a forgatókönyv írója nem csinál belõle egy ócska balekot azzal, hogy a végén összeboronálja Eysannal.
Bahar: A személyes kedvencem. Sajnos igazi áldozat. Sosem kapott igazi szeretet. Nem volt egy biztos otthona, hiányoztak a szeretõ szülõk. A testvére a csaló apjával hagyta.Ezeltõl remélte az igaz szerelmet / én a forgatókönyvíró helyében megadtam volna neki/, de valami fura szeretet-szerelemféle keveréket kapott. Ráadásul Ezel is a nyakába zúdítja a problémáit. Mindezt megkoronázandó a "drága nõvér" még azt mondja, hogy az egész bûntény csak miatta volt. Ilyen egy "igazi, jó testvér". Már csak egy pisztolyt kellene a húga kezébe adnia hátha fõbe lövi magát.
Mint ebbõl bizonyára kiderült nagyon mélyen elítélem Eysant, számomra õ a legvisszataszítóbb szereplõ. Képtelen vagyok neki bármit elhinni. Serdar fekete és nem is akar másnak látszani. Eysan viszont képes sajátmagát áldozatként elõadni, holott minden más csak nem áldozat.
Bocsi, hogy hosszú voltam.
Smaitra8 2011 jún. 21. - 20:46:42
(1170/7116)
Ezen én is gondolkodtam. Fogalmam sincs. De az biztos, hogy elég hülye vége lesz. :(
!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A végén Can a toronynál találkozik egy õsz faszival is. Az ki? Ugye nem Mümtaz? Mert a színész nem az, de lehet az idõ múlása miatt kicserélték a színészt. Vagy szerintetek? Az ki?
!!!!!!!!!!!!SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 21. - 20:43:01 9/10
(1169/7116)
Osztom Pink Pearl véleményét!!!

EREDETI, VÁGATLAN FILMET szeretnék nézni én is estérõl estére, mert így megvágva nem adja vissza azt a hangulatot, amit kell és sok minden értelmét veszti....

Jó lenne, ha itt is olvasnák az illetékesek és tennének az ügy érdekében!
szandra160319 2011 jún. 21. - 20:42:21 Előzmény Lawee
(1168/7116)
Hello mindenkinek,sziasztok!!

Lawee tõled kérdeznék ha lehet, illetve bárkitõl aki tud ezzel kapcsolatban valamit. Írtad, hogy láttad az utolsó részt, én is megnéztem és arról érdeklõdnék, hogy...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...a végén,amikor Can már felnõtt és elmegy ahhoz a világítótoronyhoz vagy vmi olyasmi én annak néztem, szóval hogy ki lehet az a férfi aki ott ajtót nyit neki???? Gondolkodtam rajta, de senki nem jut eszembe. Valaki olyan lehet akit ismer,kedvel vagy szeret is, mert mosolygott rá, de a pasinak csak a körvonalai látszódtak hátulról,szóval nem tudtam megfejteni ki lehet az. Meg ugye a végére elég sokan meg is haltak, a vonaton mindenki ott volt aki meghalt, így nem sok a választék azok közül akik még éltek,és szerintem nem is azok közül volt valaki. Vagy esetleg lehet, hogy mégsem halt meg mindenki akirõl azt hittük???????

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szóval ezügyben szeretnék infót,véleményt,tippet kérni tõled Lawee illetve bárkitõl aki már látta az utolsó részt!!
Elõre is köszi ha vki válaszol!!!

Szép estét mindenkinek!!

Sziasztok
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 19:23:46 10/10
(1167/7116)
Na az viszont már biztos, hogy NEM LESZ SZÜNET a 2 évad között!!! :))))))))
Július 8-án pénteken már a MÁSODIK ÉVAD kezdõdik :)))))
Na legalább ezt már tudjuk, hogy NEM lesz szünet a 2 évad között hála Istennek :))))

De mégegyszer kérjük az RTL klubot, hogy VÁGATLAN VERZIÓT szeretnénk látni, nem az agyoncenzúrázott hülyeséget! :)))))

Tegyék át esti idõpontra MOSTANTÓL!!!!!!!!!!!!!!! KÖNYÖRGÖM! :))))))))))

Végre egy ilyen jó minõségi filmet adnak a sok tingli-tangli mexikói sorozatok között......(azok közül egyik se érdekel)
Az Ezelt viszont EREDETIBEN SZERETNÉNK LÁTNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kivágások MEGHAMISÍTJÁK és sok helyen ÉRTELMETLENNÉ teszik a történetet!!!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 19:10:22 10/10
(1166/7116)
liongirl!

BOCSI!!!! Most vettem észre, hogy téged valóban kifelejtettelek :((((
De most pótoltam!! :)) Neked is küldtem privát üzit! :)))
Olvasd el :)))))
10/10
Hopegirl 2011 jún. 21. - 18:52:24 10/10
(1165/7116)
Nah, azért itt abbahagyni... Kész szenvedés, komolyan :D még most is tûkön ülök, h mi is lesz :) Persze, tudom h Ezelnek semmi baja (a semmiben nem vagyok biztos), de komolyan izgulok érte.
Azért ha Ali így hátulról lelõtte volna, hát azért komolyan csalódtam volna benne. Rohadt gyáva egy dolog...
Szegény Tefo :( Már alig várom h összejöjjön Sebnemmel :) nagyon jók együtt :)
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 18:52:22 10/10
(1164/7116)
liongirl!!!

Ne viccelj mér! :))) NEKED IS küldtem privát üzit!!!! :)))))))))))
Kattints baloldalt az "új privát üzi" feliratra! :)))))))))
10/10
Lawee 2011 jún. 21. - 17:45:37 10/10
(1163/7116)
Megnéztem az utolsó részt.
SPOILER

Cengiz amilyen jól néz ki ott a kövek között.. ha ebben a mûsoridõben marad az Ezel, annyira meg fogják vágni, hogy azt sem fogjuk tudni, hogy meghalt, meg azt sem hogy Eysant jól megkéseli.

VÉGE
People!:) Fogjunk össze, és még a 2. évad elõtt érjük el, hogy az Ezelt 16os karikával az esti mûsoridõben, vágatlanul adják!
slywer 2011 jún. 21. - 17:26:29
(1162/7116)
:) Dehogy nevetlek.Én a Seherezadét néztem végig;gondoltam,ezt nem rontotm el azzal,hogy "lelövöm a poént"....dehát...ennyi erõvel itt is vetíthetnének két részt---mondjuka mexicoi sor.' helyett.Esetleg a Barátok közt helyett? :D

Még jó,hogy 19h után már nézhetõ a honlapon.
10/10
nemkati 2011 jún. 21. - 15:55:13 10/10
(1161/7116)
Szia!
Az üzit elolvastam, szerintem nem itt kéne morgolódnunk, hanem az RTL Ezel oldalán, a PORT.HU-t nem hiszem, hogy olvasnák.

Délelõtt egy hosszú oldalt írtam Eysanról, de mire el akartam küldeni kifutottam az idõbõl, meg sikerült le is törölnöm, most nem írom meg mégegyszer. Tavasznyár is leírta amit Eysanról gondol, valami olyasmi van bennem is, hogy az Ezel iránt érzett szerelme miatt, de más is van, na majd összeszedem magam és valamikor újra leírom.
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 21. - 15:18:16 9/10
(1160/7116)
!!!SPOILER!!!!

Ezt a videóösszeállítást most találtam a facebookon klassz kis zenével.
Ezel és Eysan közös pillanatai. Szerintem nagyon megható!
Amiatt írtam ki, hogy Spoiler, mert van közte olyan szerelmi jelenet is, amit még nem láttunk a magyar csatornán.

http://www.youtube.com/watch?v=LgyCQhIflCU

SPOILER VÉGE.
10/10
tricse 2011 jún. 21. - 14:58:19 10/10
(1159/7116)
Én a kedvenc sorozatomat a Szökést azért nem néztem végig,mert nem folyamatosan vetítették le! Inkább hagytam a fenébe!A Vészhelyzetet,Mentalistát,Helyszinelõket,Gyilkos elméket szintén a nyári/téli szünetek miatt hagytam abba!Castle detto!
Viszont képes voltam az Ezelt törökül végignézni,sõt,ne nevessetek ki,volt olyan bölüm amit kétszer is megnéztem! Plusz ugye a magyar verzió!:)))De arra még én se vállalkoznék,hogy újra elõlrõl! Azt köszi de nem!
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 21. - 14:39:12 9/10
(1158/7116)
Igen, most láttam, köszi! :-) Válaszoltam is!
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 21. - 14:32:04 9/10
(1157/7116)
A számból vetted ki a szót! Egyet értek!
Nekem sem lenne kedvem 5-10 perc toldásért újra végignézni az összes részt, ha már tudom elõre, mi fog történni...
10/10
csikosi 2011 jún. 21. - 13:28:21 10/10
(1156/7116)
végülis nem cengiz lõtte le a biztonsági õrt, akkor miért nem ali került a börtönbe?
Nem értem.
szemét volt mindkettõ ömer-rel, errõl a eysan-ról meg nem is beszélek, aki ua. csinálta a férjével, mint régen a szerelmével.
fura
10/10
catrina 2011 jún. 21. - 12:22:33 10/10
(1155/7116)
Eysanra ugy gondolom mindegyikünk itt családban nõtt fel és vagy egészben vagy félben de mindenképpen gyökerekkel és adott helyen. Az erkölcsi normákat pontosan gyermekkorban tanuljuk többnyire a szüleinktõl. Nos Eysan nincs gyökere mert állandóan vándorolnak milyen értékrendet lát hiszen az apja tanitja csalni. Mi róható fel neki???
hiszen mind emellett szereti a hugát és gondoskodik is róla ahogy tud. Amit Ömerrel csinált az nagyon gáz de kérdem én utána már nem csak a kedves papa hanem a hasonmása Cengiz is tapossa a csalások felé.
Mivel mással ha nem a nõi praktikákkal védi a fiát, hogy becsapja Cengizt, hiszen õ meg megzsarolta, hogy maradjon vele.Egyedül azt látom, hogy mivel kiméli a hugát a sok szemétségtõl egyedül lavirozik a farkasok között.
KÉrdem én melyikötök tudna talpon maradni egyes egyedül ennyi zsaroló csaló és szélhámos között? Természetesen az erkölcsi normákat is megtartva???
10/10
ritu38 2011 jún. 21. - 12:08:09 10/10 Előzmény hunyadig
(1154/7116)
A MONITO.honlapepito.hu oldalon találhatsz Ramiz idézeteket, nem sokat de lehet,hogy az oldal üzemeltetõje tud neked segíteni!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 11:34:43 10/10
(1153/7116)
Na ezt most találtam a Facebook-on:

Bemásolom ide is:
" Sziasztok! A kezdeményezésetekre megszületett a döntés: ahogy korábban, a levelében is írta Kolosi Péter, az Ezel-t újra vetítjük majd az RTL Klubon egy késõbbi idõpontban, 16-os karikával, így nem kell egyetlen jelenetet sem kivágni. Az RTL Most-ra a TV-ben látott részek kerülnek fel továbbra is, de ha minden jól alakul még idén újraláthatjuk a kedvencünket! Üdv: AdminDani "

Ez mind nagyon szép és jó....de mi MOSTANTÓL IS VÁGATLANUL szeretnénk látni!!!!!!!!!!!
MOSTANTÓL tegyétek át esti idõpontra!!!

Ki olyan "mazochista", hogy végignézze a 142 részt CENZÚRÁZVA....majd újra nekiüljön amiatt elõlrõl végignézni,hogy a kivágott részekkel együtt láthassa?!!?
Ezt azért nem gondolhatjátok komolyan kedves RTL klub?!?!

MOSTANTÓL TEGYÉTEK ÁT ESTÉRE CENZÚRÁZATLANUL!!!!!!!!!!!!

KÖNYÖRGÖM A TÖBBIEK NEVÉBEN IS!!!!!!!!!!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 11:25:18 10/10
(1152/7116)
Tavasznyár!

Neked is küldtem privát üzit! Elolvastad? :)
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 11:16:28 10/10
(1151/7116)
Kedves Tavasznyár!

Értem....hát igen...ahány ember annyi vélemény :)))

Nekem Eysan szörnyen ellenszenves :((((

De a film maga SZUPER!!! Csak ahogy szinte MINDENKIT, engem is a KIVÁGÁSOK DÜHÍTENEK!!!!! Ezzel élvezhetetlenné és értelmetlenné teszik ezt a SZUPER JÓ MINÕSÉGI FILMET!!!!!!!!!!!! :(((((((((

Kedves RTL klub! KÖNYÖRGÜNK!!! Tegyétek át mostantól estére és nem kell cenzúrázni!!! A VALÓDI Ezel-t szeretnék látni!!!! Nem az agyonCENZÚRÁZOTT, agyonvagdosott verziót!!!!
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 21. - 11:09:13 9/10
(1150/7116)
Sziasztok!

Pink Pearl: Bár nemkatit kérdezted arról, miért szimpi neki Eysan, én megírom, nekem miért ill. miért nem.
Valahol Eysan és Ezel/Ömer a szívük mélyén szeretik egymást és az ember ennek a szerelemnek szurkol Eysan bûnét ezzel "elfelejtve".
Valóban, õ is meggazdagodott, de ha emlékszel arra a jelenetre, mikor megkapta a pénzt a húga mûtétjére, buszra akart ülni a húgával együtt és elmenekülni. Cengiz viszont utána ment és megzsarolta, emiatt maradt vele. Valóban gazdag lett, de ahogy mondta, nem volt olyan nap, hogy ne gondolt volna a szörnyû
tettére, Ömerre és utálja is magát mindezért. A pénz nem boldogítja, az élete megkeseredett és a boldogságot keresi azóta is.

Én valójában azt nem értem, ha már kitalálták, hogy pénz kell nekik, miért nem egy idegen embert mártottak be (persze az is egy aljas dolog lett volna, de így még aljasabb), miért a barátjukat?

Válaszolt már valakinek az RTL Klub a kivágásokkal kapcsolatban?
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 10:59:48 10/10
(1149/7116)
A filmet RENDESEN leszinkronizálják a szinkronstúdióban /mikroszinkron / :)) A KIVÁGÁST a RETEK klub csinálja :))))))))

RTL klub!!! Tegyétek át estére az Ezel-t!!!! És akkor a vágatlan verziót adjátok le! NEM A CENZÚRÁZOTT ÉRTELMETLEN VÁLTOZATOT AKARJUK LÁTNI HANEM AZ IGAZIT!!!!!!!!!!!!
10/10
tricse 2011 jún. 21. - 10:56:49 10/10
(1148/7116)
Sajnos nagy valószínûséggel a sorozat már meg van vágva és le van szinkronizálva végig!:((((
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 10:56:17 10/10
(1147/7116)
Neked is küldtem tricse! :) légyszi olvasd el és TEDDDDDD amit jónak látsz :)))))))
10/10
tricse 2011 jún. 21. - 10:53:30 10/10
(1146/7116)
Komolyan mondom elkezdem vadászni azokat a reklámblokkokat amiben bemutatnak egy olyan filmelõzetest amiben vér és fegyver és erõszak és szex van,miközben Ezelt meg megvagdossák!! Mert akadt ilyen már bõven!
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 10:53:06 10/10
(1145/7116)
Többeteknek küldtem privát üzit! Olvassátok el légyszi!!! FONTOS!! :)))
10/10
tricse 2011 jún. 21. - 10:51:20 10/10
(1144/7116)
Neeeeeeeem és neeeem és ezerszer is neeeeem! Nem a törvényt tartják be könyörgöm,hát üvölt a reklám és az is benne foglaltatik a törvényben,hogy nem üvölthet!!!!! Reklámidõ,reklámidõ,reklámidõ! Ami érthetõ is lenne ha nem kellene ilyen-olyan ótvasos ajánlókat meg semmirevaló reflektorokat nézni közben! Az meg aztán végképp a röhejesség teteje amikor az ezelbõl kivágják a durva részeket és közben meg benyomják a Hiradó elõzetest egy sokkal durvábbal!!!!!:)))))
Zsuzsa28 2011 jún. 21. - 00:35:20
(1143/7116)
Köszi szépen az információkat ! Sajnos én is láttam a végét....
Furcsa ez a befejezés.... Sztem nagyon elhúzódik ez a bosszúhadjárat ! Zavaros, nehezen érthetõ. Ezel sem egy szimpatikus jellemû ember ....
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 21. - 00:27:37 10/10
(1142/7116)
tricse!!!!!!!!!!

SZÍVEMBÕL SZÓLTÁL!!!!!!!!!!!!!!!
Azt a jelenetet ha megvágják akkor az egész filmet NEVETSÉGESSÉ TESZIK!!!!!!!!!!

De a második szériában is lesz jópár olyan jelenet amit ha megvágnak (a "véres" titulusa miatt) akkor a film ALAP DRAMATURGIÁJÁT TESZIK TÖNKRE!!!!!!!!!!!!!

Csináljunk valamit! Tüntessük az RTL épülete elõtt! :DDD

Nade a viccet félretéve....tényleg nem tudom, hogy miért kell egy ilyen filmet délután sugározni?? Mert ugyebár ezzel indokolják a KIVAGDOSÁSOKAT, hogy a Fityisz nevû párt által alkotott új média törvény szerint "efféle" filmeket csak este 10 és hajnali 5 között lehet vetíteni! Hát könyörgöm akkor MIÉRT NEM AKKOR ADJÁK?????????
Ez nem is matiné mûsor ami ovisoknak való!
Ez egy felnõtteknek való film!
10/10
tricse 2011 jún. 21. - 00:20:25 10/10
(1141/7116)
Azért ez a sztori nagyon meg lett írva!:)Komolyan érzelmi dilemmákat okoz a nézõknek a szereplõk megítélése!:))
Én pl. Ezel érzelmeivel állok hadilábon,már ami Bahart illeti! Láttam a sorit végig,igaz törökül és így sem egyértelmû!:)
Viszont mostanában fog jönni az a rész amit ha megvágnak,márpedig megfognak akkor aki nem látta az eredetit az hatalmas élményrõl marad le! Mindenkinek kötelezõ,legalábbis minden Ezel funnak azt megnézni eredetiben amikor Ali megtudja!Az ott az egész jelenetsor megvágási tilalom alá kellene kerüljön! Csak sajnos,véres,fegyveres pedig imádom benne Alit!:)))
Smaitra8 2011 jún. 21. - 00:04:49
(1140/7116)
İpek Bilgin, aki játssza Meliah nénit, a valóságban is vak?
Ha nem, akkor tényleg nagyon jól játssza.
Smaitra8 2011 jún. 20. - 23:59:06
(1139/7116)
Ez így igaz. Teljesen így látom.
A másik amit én beleírtam volna, hogy most még egyszer is megcsinálta a hamis tanúzást.
Oké, rendben, hogy Cengizt nem szereti, de akkor is. Hatalmas mocskos egy nõ ez.
Senkire sincs tekintettel, még talán a saját fiára sem.
Az engem is érdekelne, hogy másoknak mi szimpi Eysanon. Kíváncsi vagyok rá. :)
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 20. - 23:54:57 10/10 Előzmény nemkati
(1138/7116)
Szia nemkati!

Érdekes amit Eysanról mondasz! Megkérdezhetem, hogy neked mi miatt szimpatikus Eysan? Tényleg érdekelne!
Én akárhogy vizsgálom Eysant, nem találok egyetlenegy olyan jellemvonást, vagy cselekedetet sem benne,ami miatt szimpi lenne :(((

Addig rendben van, hogy õ "segíteni" akart a húgának....hogy ne halljon meg....na igen....de ez szerinted FELMENTHET valakit azalól, hogy egy ÁRTATLAN EMBERRE ráken egy rablást és egy gyilkosságot?? Ráadásul arra az emberre aki õt rajongásig szerette és feleségül akarta venni???

A dolog másik része pedig az, hogy.....hááát, hogy is fogalmazzam ezt meg....te elhiszed, hogy Eysan tényleg CSAK emiatt tanúzott anno hamisan Ömer ellen? CSAK emiatt? Én nem így látom! És tudod miért? Kifejtem!

Tegyük fel,hogy õ tényleg CSAK amiatt ment bele ebbe a szemétségbe, hogy a hugának segítsen. Jó! Tegyük fel, hogy így volt!
De ha ez tényleg igaz lenne, akkor a ráesõ pénzbõl elveszi azt az összeget amennyi a HUGA MÛTÉTJÉHEZ kell és egy FILLÉRREL SEM TÖBBET,a többit pedig odaadja a másik 3 "hiénának" és tudni sem akarna róla!
Csakhogy Eysan NEM CSAK annyit vett el a pénzbõl! Megtartotta az EGÉSZET (a ráesõ részt) és vígan élte a gazdagok, luxus, fényûzõ életét ABBÓL A PÉNZBÕL amihez õ úgy jutott, hogy egy ártatlan embert (a "szerelmét" ráadásul)élete végéig börtönbe juttatott a HAMIS VALLOMÁSÁVAL!

Ne hari de tényleg nem értem ez az Eysan ugyan mi miatt szimpi neked? :(((((((

Eysan azt az embertipust testesíti meg akit nem érdekel senki és semmi CSAK ÖNMAGA!
Aki képes egy ilyen "piszkos" módon szerzett pénzbõl VÍGAN, LUXUS színvonalon élni....az azt bizonyítja, hogy még UTÓLAG SEM bánta meg amit tett........!

Tudod, én is örülnék neki ha pl nyernék a lottón 500 milliot vagy valami szuper állással vagy üzlettel multimilliomossá válnék....de ILYEN ÁRON mint ahogy Eysan "meggazdagodott" SOHA!!!!!

Ha emlékszel a múltbeli bejátszott jelenetekre,kiskora óta a MÁSOK BECSAPÁSA, ÁTVERÉSE az élete célja.....igaz, hogy erre az a szemét apja tanította de....késõbb amikor már olyan 20 év körüli volt és összeállt Cengizzel....ott már NEM AZ APJA kényszerítette,hogy szélhámoskodjon.......emlékezz vissza arra a jelenetre amikor 1997-ben abban a mennyasszonyi ruha üzletben "pénzt sírt ki" magának azzal, hogy Cengízzel eljátszottak (egy elõre megbeszélt terv alapján)egy ilyen színjátékot, hogy Cengiz "nem veszi feleségül"....szegény Eysan meg "minden pénzét az esküvõre költötte"...........haha....és kisírta magának azt a köteg pénzt a ruhabolt tulajától amit aztán Eysan nagy röhögések közepette mutatott meg Cengiznek........

Ne hari de ez a nõ egy szörnyeteg szerintem :(((
Smaitra8 2011 jún. 20. - 23:54:45 Előzmény Pink Pearl
(1137/7116)
Végre, végre. Akkor nem vagyok egyedül azzal, hogy gyûlölöm Eysant. :)
Annyira képmutató egy nõ.
Remélem a filmben megfizet minden bûnéért, és szenvedni fog. Megérdemli! Szerintem.
Smaitra8 2011 jún. 20. - 23:48:19 Előzmény Pink Pearl
(1136/7116)
Köszi szépen a segítséget!
Smaitra8 2011 jún. 20. - 23:40:14 Előzmény nemkati
(1135/7116)
Köszi a választ.:) Az tényleg kár, hogy az rtl nem közöl pontos információkat. :(
esztys 2011 jún. 20. - 23:39:22
(1134/7116)
http://www.youtube.com/watch?v=VwDwE9F0Vbs

ezt most láttam meg facebook-on ...most komolyan igy lesz vége??? én menten összeesek.... ugy nem??!
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 21:54:03 10/10
(1133/7116)
... illetve helyett...
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 21:53:26 10/10
(1132/7116)
Na meg én is utólag és (f)utólag néztem vissza az elõzõ részeket, ezért mondtam bankrablást a kaszinó rablás miatt.
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 21:51:27 10/10
(1131/7116)
Hehe. :)
Hogy egyet gondoltunk... vagy majdnem. Nem tudom, melyik link a jobb, de lehet válogatni. :)
Na meg Eysan. Én pont ellenkezõleg látom. Remélem, nem baj?
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 20. - 21:43:02 10/10
(1130/7116)
Kedves Zsuzsa28!

Itt megtudod nézni az összes eddigi részt amit a magyarok leadtak EDDIG, magyar szinkronnal, reklámok nélkül:
http://online-sorozatok.hu/search.php?keywords=ezel&btn=Keres%C3%A9s

Egyébként a kérdésedre válaszolva, Eysan azzal "indokolja", hogy anno hamisan tanúzott Ezel (Ömer) ellen, hogy a huga életét "megmentse".
Muszáj volt pénzt szerezni a gyógykezelésére....ehhez ki kellett rabolni azt a kaszinót....és hát a balhét rá kellett fogni "valakire".......

Nekem Eysan borzasztóan ellenszenves figurs :(((
Ez nem mentség arra, hogy a "szerelmére" ráfogott egy rablást és egy gyilkosságot! :(((( Milyen ember az ilyen??? :((( És milyen "szerelmes" nõ??? :((((
Én egy vadidegen emberrel sem tudnék ilyet tenni, nemhogy a SZERELMEMMEL!!!!
Eysan egy szemétláda (szerintem).
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 21:40:47 10/10
(1129/7116)
http://www.rtlklub.hu/most/musorok/ezel_-_bosszu_mindhalalig

Itt vissza tudod nézni az elõzõ részeket.

A kezdetek:
Eysan huga, Bahar nagyon beteg volt (még most is az). Az apjuk, Serdar, aki egy ritka szemét ember, rávette Eysant, Alit és Cengizt, hogy raboljanak ki egy bankot a nagy pénz miatt, Eysannak azt adta be, hogy abból a pénzbõl meg tudják menteni Bahar életét, különben meghal. De hogy nehogy valami bajuk essen, Ömerre kell kenni a rablást, aki éppen akkor szerelt le a katonaságtól. Csakhogy Ali megölte az õrt, így Ömert nem csak rablásért, hanem gyilkosságért ítélték el. Ennyi.
Zsuzsa28 2011 jún. 20. - 21:22:11
(1128/7116)
Köszi a választ ! Most már nézem, csak az elejét nem láttam.
Pontosan azt szeretném tudni, hogy Eysan miért árulta el Ömert a szerelmét ?
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 21:08:41 10/10
(1127/7116)
Zsuzsa, ha nem nézel meg minden részt, akkor ne is próbáld megérteni. Ez nem olyan sorozat, amibe néha-néha bele lehet nézni. Éppen nemrég írtam, hogy újra meg kellene néznem minden részt nagyon odafigyelve, hogy minden szálat meg tudjak érteni. Rengeteg ember sorsa és kapcsolatai vannak benne megmutatva, olyanoké, akiknek az élete egy-egy ponton találkozik, és mindegyiknek meg van a saját tragédiája. A film szerkezete olyan, hogy egy adott esemény értelmét néha csak akkor lehet felfogni, amikor visszautal a múltra, ez nagyon sokszor van.

Persze van egy alaptörténet ami köré szövõdik a sok-sok kisebb epizód és a mellékszereplõk történetei, de éppen az alaptörénet az, ami Ezelrõl és Eysanról szól, minden innen indul ki, és hát az is a legfontosabb szál, hogy Eysan miért árulta el Ömert.
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 21:00:53 10/10
(1126/7116)
Igen, köszi, ez az a film. Engem nagyon sokkolt. Bár jó régi, 1978-as, de én azt hittem, hogy manapság játszódik, nem néztem a készítés évét. És igen, ha csak félig így volt, az már iszonyat. Remélem ma már más a helyzet, a törökök 10-15 éve akarnak csatlakozni az EU-hoz, ilyen börtönviszonyokkal meg se próbálhatnák.
Zsuzsa28 2011 jún. 20. - 20:48:11
(1125/7116)
Sajnos nem láttam a sorozat elejét. Kiderült már, hogy mi volt az ok amiért a barátai és szerelme börtönbe juttatta Ömert?
A cím: Ezel Bosszú mindhalálig .....De kiknek a haláláig.....
A logikus az lenne, hogy a bûnösök halnak meg. Egyébként nagyon zavaros a film és az "öreg" bölcselkedései vontatottá teszik a cselekményt.
ALDO 2011 jún. 20. - 20:46:44
(1124/7116)
"Rémlik egy film, régebben láttam, valakit (amerikai srác?) kábszer miatt becsuktak egy török börtönbe, na hát az valami iszonyat volt, de nem emlékszem a címére."

Az Éjféli expressz volt a film címe. Megtörtént eseményeken alapszik. A srác, akirõl szó volt, könyvet írt a megrázkódtatásairól, miután sikerült megszöknie. Nem olvastam a könyvet, de állítólag a film verzió rendesen el van túlozva. Na persze, ha a fele igaz, akkor sem a legjobb hely egy török börtön.
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 20:43:08 10/10
(1123/7116)
Csak a 3.-hoz van ötletem amit nem számoztál meg. :)

Bahar van olyan klassz csaj, hogy tökre megérti Eysant is és Ezelt is. Az okokat, az érzelmeket, mindent. A hab a tortán az lenne, ha Eysan elmondaná Baharnak, hogy Can Ömer fia. Akkor Bahar már teljesen képben lenne, és nem csak hogy félre állna kettõjük elõl, hanem még talán segítené is Eysant. Biztos nagy trauma neki hogy Ezel sosem volt szerelmes belé, mert Eysant szereti, de ezt, ahogy Ezel mondja, túl fogja élni és túl tudja magát tenni rajta most hogy tudja, hogy mi miért volt. Remélem Bahar ezután sem mondja el Eysannak hogy Ezel = Ömer. Ezt Ezelnek kell elmondani.
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 20:34:35 10/10
(1122/7116)
Jaj, nehéz volt, de végre rátaláltam a tányértöréses magyar és török verzióra és megnéztem mind a kettõt (a 18. perc körül, eléggé az elején). Hát tényleg röhejes porcelántörés hangjával kísérni a mûanyag tányérok dobálását. :))
Az RTL-t én súlyosan megbüntetném a kivágások miatt is, amivel meghamisítják a történetet. Az effekteket meg azt hittem külön tudják választani a beszédhangoktól és azokat nem kell "szinkronizálni", de ezek szerint nem lehet.

A "külsõs" bejutására nincs ötletem, talán lefizetett valakit? Egy török börtönben bármi lehetséges. Sok rosszat hallani róluk, de akár itt van Ömer esete is. Rémlik egy film, régebben láttam, valakit (amerikai srác?) kábszer miatt becsuktak egy török börtönbe, na hát az valami iszonyat volt, de nem emlékszem a címére.

"Kérdezte Bahar Ezeltõl, hogy mi lesz, ha ezt a titkot, amit Ezel(Ömer) rábízott, elmeséli Eysannak. Ezel erre azt válaszolta, hogy akkor minden marad a régiben. Ez mit jelent????"

Szerintem Ezel arra gondolt, hogy ha Eysan megtudja hogy õ Ömer, akkor ugyanúgy ellene lesz mint azon a tárgyaláson, és Ali meg Cengiz is a vesztét akarja okozni. Nekem fogalmam sincs, hogy Ezel Alival és Cengizzel kapcsolatban mit gondol hogy most hogy reagálnának, de talán valami megbánásra és lelkiismeretfurdalásra számít. Eysannal kapcsolatban viszont nem tudja, Eysannak mi volt az indoka hogy elárulta õt, de valamit sejtenie kell, legalább annyit, hogy Eysan végtelenül bánja hogy elárulta, és azóta is szenved és boldogtalan és még ma is Ömert szereti. Ha Ezel ezt nem tudja, akkor vakabb mint az édesanyja!
sziszi64 2011 jún. 20. - 20:25:58
(1121/7116)
A mai rész szerintem is nagyon jó volt.
Én két kérdésre keresem a választ.
1, A börtönigazgató Ramiz embere, vagy nem? Ha igen, akkor a Tefik-Ezel fényképek bemutatása csel, vagy csali?
2, A tornacipõs sráccal ugyanez van. Habár Õ akarta Azad-ot megölni, úgy hogy az talán az ellenség embere.
Szerintem Bahar lemond Ezel szerelmérõl a nõvére javára, de megmaradnak barátok.
9/10
Tavasznyár 2011 jún. 20. - 19:55:11 9/10
(1120/7116)
A film közepe-végefelé volt a tányértörõs jelenet...
Én két kérdésre keresem a választ:

Nem igazán értem, hogy tud bejutni egy "külsõs bûnözõ" a börtönigazgató irodájába?(itt arra a pasira gondolok, aki meg akarta ölni Azadot és "meglátogatta" Cengizt a börtönben)ill. börtönõr miért csempész be kártyán üzenetet Cengiznek? (lefizették???)

Kérdezte Bahar Ezeltõl, hogy mi lesz, ha ezt a titkot, amit Ezel(Ömer) rábízott, elmeséli Eysannak. Ezel erre azt válaszolta, hogy akkor minden marad a régiben. Ez mit jelent????

Lehet, hogy kicsit én voltam ma értetlen, dekoncenráltabb, ezért bízom a válaszotokban! :-)
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 19:51:51 10/10
(1119/7116)
Szerintem már eddig is többet foglalkoztunk bunkócska999-cel, mint kellett volna. Ha van igazság (és nem csak a mesében) akkor az ilyeneknek nem csak a hozzászólását törlik, hanem a reggelését is elõbb-utóbb.
10/10
nemkati 2011 jún. 20. - 19:49:05 10/10
(1118/7116)
Tricse, ma nem tudtam minden pillanatot megnézni, a börtönbeli mosogatást nem láttam. Bevallom, korábban megnéztem pár részt a török verzióból, és ott láttam a mosogatást és a tányértörést, de akkor nem tudtam hova tenni. A mai részben ez mikor volt?
10/10
Pink Pearl 2011 jún. 20. - 19:32:14 10/10
(1117/7116)
Smaitra8!

Igen az Ezel 2 évados!

Az elsõ évad 33 részes (az eredeti számozás szerint) nálunk az 66 részt jelent.
A mai volt az 53. rész, tehát még 13 rész van hátra (magyar számozás szerint) az elsõ évadból. A 67 résztõl fölfelé (magyar számozás szerint) az már a második évad lesz.

Ja és az eredeti török számozás szerint nem 70 részes a sorozat hanem 71! Ha jól tudom a törökök ma este fogják bemutatni a 71. részt és az lesz az utolsó rész. (az nálunk nyílván a 142. rész lesz.)