Téma: Family Guy

Platypus L.K. 2007 szept. 18. - 13:12:36
(7/13717)
jajjj nem hiszem el!!! Ugye az elobb irtam hogy Angliaban vagyok e pillanatban...

...es most fedeztem fel, hogy a BBC2 mindennap vetit 2 epizodot ejjel 1-kor!!! Ugyhogy en tudnam mindennap nezni, ha nem kene dolgoznom hajnaltol... de ma ejjel azert megneztem 2 epizodot! K*rva jo, sztem sokkal poenosabb mint a Simpsons!!!
Platypus L.K. 2007 szept. 17. - 15:50:34 Előzmény sipka
(6/13717)
Csatlakozom az elottem szolokhoz (NEM a pucersaggal kapcsolatban... :)))
Egyszeruen nem ertem, hogy lehet az, hogy egy ilyen rajzfimet meg egyetlen magyar tevecsatorna sem vett meg... Leforditani, feliratozni se kell, csak adjak mar le!!!
En pl. csak a Youtube-on lattam nehany reszletet, de azonnal megtetszett a sorozat. A rajzfilm stilusat nagyjabol a South Park es a Simpsons koze tennem, ami szerintem az arany kozeput :DD

Linket ugyan nem tudok adni, de ha megtalaljatok a Youtube-on a "The best opening ever" vagy vmi hasonlo cimu videot, nezzetek meg feltetlenul!!! (hacsak nem lattatok meg a TV-ben) Allitolag a legjobb Family Guy opening theme (nyito focim), ami letezik.

Megjegyzeskeppen mondom, hogy Angliabol irok, ugyhogy a magyar tevecsatornakon most semmikepp sem tudnam megnezni... De azert jo lenne veletek szurkolni (nem puceran... :)))
sipka 2007 júl. 24. - 10:51:59
(5/13717)
Már a sorozatot? Még nem volt szerencsém, de tudod hogy nézném végig?.........pucéran :D (Na jó most már befejezzem mert nekem lesz egyre kínosabb :) Amúgy jól feltöltöttük ezt a Family Guy-os fórumtémát :) Aki majd elolvassa csak az fog megmaradni a tudatába hogy,.........pucér :)
Lasagne 2007 júl. 24. - 09:39:10 Előzmény sipka
(4/13717)
persze mindezt pucéran:DD
jó vonuljunk fel rögtön holnap! :))
Bár inkább a leleplezõs dokumentum filmes dolgot választanám:P

te végig láttad már?
sipka 2007 júl. 23. - 22:51:43
(3/13717)
Na, akkor csatlakozhatsz az emlegetett városi felvonuláson, amit akkora tervezek, ha nem adják le a Family Guy-t a tv-ben. A felvonulási program több féle is lehet: Kocsikat döntünk föl, és Family Guy-os plakátokat ragasztunk ki a falakra..........pucéran. Vagy esetleg elfoglalunk egy tv állomást, és ott mondjuk el a népnek, milyen jó is a Family Guy..........pucéran. Vagy netán csak simán rohangálhatnánk az utcán, Family Guy-os baseball sapkában, és kiabálhatnánk hogy: "Family Guy-t akarunk"........ezt is pucéran. Vagy talán még az is belefér hogy csináljunk egy amolyan Michael Moore-os leleplezõ dokumentum filmet, miért is nem adják le nálunk ezt a sorozatot, illetve egy csomó ember véleményét kikérdezhetjük e témakörben........felöltözve. (Ezen az utolsó mondaton meglepödtél, mi? :) Amúgy én nem vagyok ennyire "pucér" mániás, csak gondoltam így viccesebb lesz :) Hajrá FAMILY GUY!!!!!!
Lasagne 2007 júl. 23. - 20:05:33
(2/13717)
jaja! én is bírom! Bár már egy ideje nem láttam, de a poénok ott voltak:)) jó lenne ha leadnák(pl viasat) .....inkább mint Homérékat, azok már nem olyan poénosak mint az elején!
FAMILY GUYT a tvkbe!
sipka 2007 júl. 23. - 19:08:14
(1/13717)
Valamelyik tévécsatorna igazán leszinkronizálhatná már ezt a rajzfilm sorozatot!!!!!!!! Amerikában nagy népszerûségnek örvend ez a "Simpson család"-hoz és a "South park"-hoz hasonlatos sorozat. Ez a széria már 1999-tõl elkezdödött úgyhogy nem kénne arra várniuk amíg ott vége lesz, hanem már kezdhetnének hozzálátna a magyarra való átfordításhoz. Vagy legalább feliratosan adnák!!!! Az is mindegy ha hajnali kettõkor sugároznák, csak láthassam már!!!!!!!!! Ha ilyen sokáig megvárattnak, akkor a "Szinkronizálják le a Family Guy-t" feliratú traszparensekkel vonulok fel a városba.........pucéran :) (Húú akkor hamar el kell kezdenem, mert közeledik az õsz :)