Téma: Farm VIP

omama2 2021 dec. 05. - 13:44:38 Előzmény tortura
(95/215)
Igen Dia lábai klasszak, de a fejében rendet kellene tenni !!! Gőgös, felvágós és lenézi a játékos társait. Ez nekem nem szinpi!!! El van szállva magától!!
tortura 2021 dec. 04. - 17:56:14 Előzmény omama2
(94/215)
Igen, csak sajnos az átlag magyar internet fogyasztónak már nagyon magasan van az ingerküszöbe (ami engem egyébként elszomorít, hisz már semmin nem döbbenünk meg...). Pont emiatt feszegetik a határokat.
Számomra teljesen egyértelmű volt, hogy mindenki őrá fog tenni, be is jött a tippem. Meg az is, hogy Diát hívja ki és Dia könnyedén legyőzi (szerintem bármelyik párbajnemben legyőzte volna).
Azt hiszem, Mónika elég komoly szeretethiányban szenved. Ami azért fura nekem, mert van 2 gyereke, a kisebbik biztosan vele él még. Él még az édesanyja is, nyilván vannak barátai. Társa talán most éppen nincs, de hát volt ő már egyedül, megtanulta nyilván, hogy kezelje ezt. Most valamiért rossz passzban van. Emiatt sajnálni lehetne, viszont nekem már néha kicsit sok. Tényleg körbehaknizta már szinte az egész brigádot azzal, hogy ő milyen jól érzi itt magát és biztosan megállná a helyét a továbbiakban is.... Nyilván senki sem így látta. Diával kapcsolatban viszont már szinte kínos, ahogy nyomul és nem tudja elengedni a dolgot.... Dia legalább őszinte, egyenes és korrekt volt. Megmondta, hogy nem szimpatizál, kész. Mit nem lehet ezen érteni? Miért kell utána még ezen lovagolni - bent a stúdióban is? Elég sokat alhatott már rá, hisz ezek nyári felvételek voltak. OFF: Dián látszik a sport múlt, nagyon klassz lábai vannak.
omama2 2021 dec. 04. - 16:24:47 Előzmény tortura
(93/215)
Igen Mónika teljesen kiborult állapotban van - nyilván magánéleti gondjai vannak - és ez a műsor talán hozhatott valami anyagi javulást. Sajnálom Őt, de ha kiesne az most jót tenne neki. A játékkal kapcsolatban teljesen egyetértek Veled, mesterségesen szítják az ellentéteket és a feladatok is durvák. A nézettséget nem ezzel kellene biztosítani, hanem több jelenetet a mindennapokról .
omama2 2021 dec. 04. - 16:04:44 Előzmény Zsupsz
(92/215)
Köszönöm
Zsupsz 2021 dec. 03. - 14:16:54 Előzmény omama2
(91/215)
Rendben
tortura 2021 dec. 03. - 14:04:37
(90/215)
Szerintem ez a műsort azért annyit nem ér, hogy emberek egymásnak ugorjanak (pont elég, hogy a politika erről szól - sajnos).
Mónika nagyon nincs rendben, az látható. Valószínűleg elég nagy puttonnyal érkezhetett meg a műsorba és ezt azóta sem tudta letenni. Talán nem is volt okos döntés elvállalnia ezt a szereplést. De valószínűleg pont azért (is) vállalhatta el, mert anyagilag sem lehet a topon, és most nyilván jól jött neki az a pár millió, amit ezért hozzájuk vágtak. Mert abban biztos vagyok, hogy nem apróért játszanak.
Mónika szerintem "ma" hazamegy. Biztos vagyok benne, hogy rá teszi majd mindenki a voksot, hisz ő a leggyengébb láncszem. És bárkit is hív ki párbajra, legyőzik.
Azért amellett nem tudok elmenni, hogy nagyon aljas feladat volt ez, amit kaptak. Nem is tudom, minek nevezzem. A szőke srác úgy fogalmazott, hogy nem volt korrekt a játék, mert csak a másik testi épsége kockáztatásával tudtak volna nyerni, ők meg úgy nem akartak. Hát, még finoman fogalmazott.
De egyre inkább az az érzésem, hogy a konfliktusok kiélezése a cél. Ezért történt a tagcsere is nyilván. Látták, hogy a sárgák olyan szépen működnek csapatként, már szúrta készítők szemét, ezért bedobták ezt a bombát, hogy összeugrasszanak embereket. Sajnos néhányan be is dőltek ennek. Mert ezek a realityk mindig is az emberi konfliktusokról szólnak, ha lehet, legyen botrány, legyen miről másnap beszélni, stb... Lényeg, hogy nagyot szóljon. Ne legyenek illúzióink, minden erről szól. Akár főzős műsort, akár sportos vagy túlélő showt vagy épp Való Világot nézünk. Minden más csak körítés, hogy nevet adjanak a gyereknek (a kajakészítés, a sport, a tánc, az ének, stb.)
omama2 2021 dec. 03. - 12:04:31 Előzmény Magenta99
(89/215)
Egy műsort nézünk csak eltérő a véleményünk bizonyos személyekről! Te etikusnak tartottad mikor tagcsere után az volt az első dolga, hogy Barbit mocskolja, lekicsinyelje az új csoportban. Nem kellett volna ezzel kezdeni. Még szerencse, hogy nem mindenki hitt neki, feltételekkel fogadták ezt a bemutatást.
omama2 2021 dec. 03. - 11:45:39 Előzmény Zsupsz
(88/215)
Nem vagyok okos és Noémivel sem beszéltem, csak nézem a sorozatot és ez a véleményem. amit itt leírok! Tartsuk tiszteletben egymás véleményét, én sem kritizálom a tiédet.
Zsupsz 2021 dec. 03. - 11:16:49 Előzmény Magenta99
(87/215)
Egyetértek
Zsupsz 2021 dec. 03. - 11:16:20 Előzmény omama2
(86/215)
Te honnan vagy ilyen okos? Mondta neked Noémi, hogy irigy a fiatalságára? Ne adjunk a szájukba olyan mondatokat amit te találsz ki. Inkább szidd ezt a hülye Mónikát aki mindegyik csapatban elveszett ,hisztis , ostoba ovodásként viselkedik. Neki pszichiáterre lenne szüksége nem a Farm VIP-re. Tuti nincs rendben a nő.
Magenta99 2021 dec. 03. - 10:47:29 Előzmény omama2
(85/215)
Úgy látszik, nem ugyanazt a műsort nézzük. Te nem láttad azokat a részeket, amikor még nem volt tagcsere? NEm láttad, nem hallottad, hogy az egész piros csapat együttesen és külön Noémi is arra próbálták ezt a hisztis drámakirálynőt rávenni, hogy ne csak a párjával legyen, üljön közéjük és beszélgessenek, ismerjék meg egymást?
Ilyenkor Barbika szentem duzzogva és felháborodva hagyta faképnél a csapatot, hogy susmákolnak a háta mögött. Ez többször is megtörtént.
Szerencsétlen, ostoba teremtés nem ismeri a "susmákol" ige jelentését.
És ahogy elbúcsúzott, amikor bejelentette, hogy hazamegy, mert nem bírja a párja micsodája nélkül - azt találta mondani, hogy hiába próbálta megbeszélni Noémivel a dolgokat, az nem volt hajlandó rá.
Noémi hányszor, de hányszor próbált meg beszélni vele?
Micsoda egy álszent, hazug kis szuka ez a barba. Nézd csak vissza.
omama2 2021 dec. 02. - 15:59:17 Előzmény tortura
(84/215)
Egy véleményen vagyunk !!! Noémi rosszindulatú, kipécézte magának Barbarát és ki akarja ejtetni. Féltékeny rá....a fiatalságára és mellette még ügyes is a lány. Hisz minden feladatot elvégez. Igaz kissé hangos és túlzásba vitték Jollyval a nyilvános szerelmeskedést , de hát ez legyen az ő szégyenük.
tortura 2021 dec. 02. - 12:47:28
(83/215)
Nem tudom, hogy csak én érzem-e így, de szerintem egyre aljasabb feladatokat adnak ezeknek a szerencsétleneknek. Most ez a tagcsere is.... Nem csodálom, hogy kiakadtak. Szegények bárhogy döntöttek, mindenhogy lesz rajtuk támadási felület, hogy miért pont azt a 3 embert küldték át a másikakhoz, de hát valakit választani kellett. Szegény Gergő, nagyon normális srácnak tűnik, láthatóan megviselte ez a kényszerdöntés. Eddig a sárgákat láttam erősebbnek, de a tagcsere után ez határozottan meg fog változni, az az érzésem. A három ember jól megerősíti a pirosakat, viszont a sárgák az importtal nem nagyon tudnak majd mit kezdeni. Persze, hogy nehéz a beilleszkedés, hisz még egymással sincsenek jóban. Barbara már lejárt lemez, de nekem Noémi is kezd egyre ellenszenvesebb lenni. Azt hittem, ha átmennek a sárgákhoz, onnantól tiszta lappal nyit mindenki. Nem így történt. Szerintem kár volt Barbarát ekézni a háta mögött, sokkal korrektebb lett volna hagyni, hogy mindenki megismerje és döntse el, mennyire szimpatizál vele.
A sárgák közül Gergő nagyon szimpatikus. Mónikát nem értem. Elég idős már ahhoz, hogy elfogadja, ha nem rokonszenvez vele valaki. A pirosaknál Kammerer szimpatikus. Nem azért, mert háromszoros olimpikon, hanem azért, mert csendes, inkább szemlélődő alkat, teszi a dolgát, nem lotyog feleslegesen és nem is esik neki senkinek indok nélkül.
Magenta99 2021 dec. 02. - 09:05:47
(82/215)
Ja és még annyi - face-n olvastam és totál igaz szerintem - Jolly azért jelentkezhetett ebbe a műsorba, hogy ismert legyen - én speciel még sosem hallottam róla, de én ki nem állhatom az ilyen mű-népies zenét és mulatóst - hát jól beégette a hisztis, ostoba, drámakirálynő csaja.
Elég sokan röhögnek rajta és sajnálják.
Magenta99 2021 dec. 02. - 09:03:02
(81/215)
Ez a sutyerák barbi tényleg egy igazi gyökér. Olyan, mint az imamalom, ugyanazt nyekergi megállás nélkül, nem jut el a tudatáig semmi.
Neki csak az az igazság, amit ő hadovál, az ellenkező vélemény az hazugság és susmus. Mellesleg még a szó jelentését sem ismeri, ha egyszer akár egy személy, akár a csapat összes tagja egyszerre azt próbálja vele megértetni, mért nem frankó, amit csinálnak - akkor ez, szerinte susmus.
Ostoba kis némber.
Ő biztosan nem ismeri az autópályás viccet, miszerint mindenki hülye, mindenki szembejön..
Magenta99 2021 dec. 02. - 08:58:04 Előzmény Bonitó
(80/215)
Bocsi, pár napi nem jártam erre. Köszi a linket, nem gondoltam ennyire részletes bemutatóra, csak legalább annyi, hogy x.y zenész....
egon_von_compact 2021 dec. 01. - 20:06:04
(79/215)
ez a Jolly-né egy igazi ős retard. Érthetelen, 8 éves színvonal.
tortura 2021 dec. 01. - 13:42:22
(78/215)
Nem tudom, mi motiválta a pirosakat, hogy ezt a srácot küldjék haza. Már csak két pali maradt náluk. Jobb lett volna ezt a nagyhangú tenyeres-talpas menyecskét hazaküldeni, a hangulat is jobb lett volna, mert a párjával jobban kijött mindenki eddig is. Csak arra tudok gondolni, hogy így okoznak nagyobb fájdalmat a lánynak, hogy nem mehet haza, hanem ott kell maradnia a szerelme nélkül. Más értelmes magyarázat nincs, mert az csak illúzió, amiről szó volt, hogy majd megváltozik.
tortura 2021 nov. 30. - 10:56:30
(77/215)
Elég ostoba a TV2 ajánlóblokkja. Tegnap este a mai részből pont azt az epizódot vágták be, ahol ki derül, ki kapta a legtöbb voksot..... Na persze valószínűleg senki nem rágja tövig az ujjait az izgalomtól, de én nem lőttem volna le a poént. Barbara a stúdióbeszélgetés során sem hazudtolta meg magát. Mintha a falhoz beszélnének, minden lepereg róla. Nem tudom eldönteni, hogy a sok kiabálástól megsüketült és nem hallja, amit mondanak neki vagy nem érti.
tortura 2021 nov. 26. - 16:57:17 Előzmény Bonitó
(76/215)
Köszi.