4/10
Istvan010 nov. 24. 09:08:42 4/10
(8/8)
A leggyengébb Feláldozhatók film.
3/10
Cron nov. 19. 06:06:15 3/10
(7/8)
Az első két rész egész jó volt, ezzel a résszel viszont már vallatni lehetne a világ bármely fogolytáborában.
5/10
fanaf1@vipmail.hu okt. 30. 18:45:02 5/10
(6/8)
Übergagyi CGI, és szekunder szégyenérzetet keltő párbeszédek/színészi játék. A 4-ből ez lett a legrosszabb, már poénra sem lehet venni.
4/10
kaloz44 okt. 23. 01:07:38 4/10
(5/8)
Popcorn mozinak elment amúgy rengeteg mindenben bele lehet kötni. Nagyon látszik az is hogy Jasonre alapozták a filmet a többiek csak statiszták voltak benne. Az meg különösen nem tetszik hogy Megan Fox bol is akcióhőst csinálnak..
Emegy okt. 08. 09:48:49
(4/8)
Azt hittem én is, hogy rosszabb lesz, de nem. Jó volt, humoros. Persze klisés, de ez direkt ilyen. És voltak poénok, amik gyengék voltak, de belefér. Viszont az 50zlotys luvnya (lény) nem kellett volna bele, hiteltelenné tette az egészet.
ChiKung szept. 30. 09:07:45
(3/8)
Borzalmasan rossz lett. Az első 2 rész szerintem pöpec, a 3. rész nézhető. Ezt a részt kár volt elkészíteni. 0 pont.
6/10
Walaky83 szept. 30. 07:52:16 6/10
(2/8)
A film pörgős, akciódús. Jason Statham hozza az elvárható szintet.

Stallone az egész filmben kb 5 percet játszik az akciókban kb 0 percet szerepel, csalódás.

Az effektek szörnyűek: az autók konkrétan leesnek a vászonról annyira műek, a robbanások olyanok mintha ha csak tűzijátékok lennének. A cselekmény kiszámítható. Az eddigi részek tele voltak nyílt, széles terekkel, most a vágások is iszonyat szűkek és a terek is kisebbek. Alapjában véve nekem tetszett a film, nem hozza az eddigiek színvonalát, de élvezhető. Viszont ami az egész összképet elrontja az nem más mint egy "színész" aki fapofával túljátszva a szerepét, negatívba rántja az egészet nem más mint a tehetségtelen Megan Fox, aki nem tudom, hogy került be a filmbe de valószínű, hogy több köze volt a melleihez mint a színészi képességeihez. Nem is értem miért van még a szakmában (dehogynem értem :D) az eddigi filmjeiben sem brillírozott, na ő hozta a saját szintjét. Összeségében nem tudok elvonatkoztatni Megan Fox "színészi" játékától ezért is pontozom le a filmet.

8/10
nokedli80 szept. 21. 20:54:46 8/10
(1/8)
Szerintem vallalhatóan sikerült. Tönbször meg fogom nézni. Hozta azt a szintet, amit vártam.