Téma: Feriha

Vitzilopocstli 2020 jún. 30. - 13:13:29 Előzmény Menendez
(224/224)
Köszönöm! Valószínüleg ez lehet, mert nem illik sehova máshova, csak egy álomképhez.
offtopic
napraforgó 2020 jún. 30. - 13:11:39 Előzmény Vitzilopocstli
(223/224)
Azokat még hamarabb feladtam, mint a törököket. Elviselhetetlenül ostobák. A sokat emlegetett paula és paulinát végigszenvedtem pár éve, mert annyit dicsérték, de borzasztó volt.
Ha érdekel a véleményem, beleolvashatsz a topikjába. Nem kiméltem.
A törökök meg annyira sötétek, annyira brutálisak, agresszivok és bizony, még azok sem tetszettek, amiknek jó vége lett.
Most jobb hiján a don Matteo ismételgetéseit nézem, meg a régi német sorozatokat, vidéki doktort, falkenaui erdészházat.
A magyarokból a Mintaapák volt a kedvencem, de ott meg kicserélték a fél szereplőgárdát, igy ki tudja, milyen lesz.

Ha most ismerkedsz a fórummal és a lehetőségeivel, használd az Offtopik gombot, ha nem a cimadó műsorral kapcsolatban van mondanivalód.
Üdv.
10/10
Menendez 2020 jún. 30. - 12:54:58 10/10 Előzmény Vitzilopocstli
(222/224)
Mintha olyan rémlene, valaki álmában történt, talán Cansu álmodott a fojtogatásról!
Elhaym 2020 jún. 22. - 15:02:07 Előzmény Vitzilopocstli
(221/224)
Pár jó sorozat, aminek a vége boldog. Piszkos pénz tiszta szerelem, Fatmagül, Fogd a kezem.
Vitzilopocstli 2020 jún. 22. - 13:38:38 Előzmény napraforgó
(220/224)
Örülök neki,hogy nem vagy az ,bárcsak tudnám,hogyan lehet akarni azt, hogy ne legyek depis. Ezért veszélyes az ilyen filmsorozat követése, mert még az a maradék kis életkedve is elmegy az embernek. A napsütés segíthet, de az sajnos nem ki-be kapcsolható mint a tévé. Köszi, hogy válaszolgatsz nekem, igazán kedves tőled. hogy segítesz ennek a weboldalnak a kitapasztalásában. Sajnos azt még nem tudtam kideríteni, hogy ki és mikor fojtogatta párnával Ferihát, pedig újra átböngésztem a Youtube-ot, de abbahagytam, még mielőtt ellenállhatatlan önpusztítási vágy le nem teper. Nem tudom miért ilyen keserű minden török sorozat vége? Ezelőtt a Tiltott szerelem címűn keseregtem, úgy vágyom már egy kis happy and-re. A délamerikai sorozatokban van, de azok meg olyan bugyuták, hogy nem lehet elviselni. Azokkal te hogy állsz?
offtopic
napraforgó 2020 jún. 20. - 15:13:08 Előzmény Vitzilopocstli
(219/224)
Nem tudom mi való depressziósoknak, mi nem, mert én nem vagyok az, és nem is akarok az lenni, ezért nem is nézek ilyen szerencsétlen történeteket. Általában nem nagyon szeretem a török sorozatokat, túl durvák az én ízlésemnek.
Itt is, apuka folyton ordit és abriktolja a családját, anyuka halálra dolgozza magát, Feriha titkolózik és szégyenli, hogy szegény családba született, ezért hazugságok hálójába keveredik, a bátyja egy bunkó, az egyetemista fiatalok meg sznob barmok, akik lenézik a náluk szegényebbeket és azzal szórakoznak, hogy megalázzák őket. Mindenki szenved, szegény, gazdag egyaránt.
Ha ez jó sorozat, hát nézzed.
Vitzilopocstli 2020 jún. 20. - 12:26:18 Előzmény napraforgó
(218/224)
Köszönöm!Pedig jő sorozat, de nem való depressziósoknak.
napraforgó 2020 jún. 19. - 20:33:37 Előzmény Vitzilopocstli
(217/224)
Köszönöm a bizalmat, de én az első pár rész után abbahagytam a Ferihát és bevallom, annyira nem is érdekel a történetük.
Talán valaki más meg tudja neked mondani, ki fojtogatott és kit.
Vitzilopocstli 2020 jún. 19. - 20:10:18 Előzmény napraforgó
(216/224)
Tudnátok nekem segíteni. A F eriha előzetesében feltűnik egy részlet, ahol Ferihát egy barna hajú nő párnával folytogatja. Öszintén bevallom én nem bírtam ki már végignéztem az utolsó részeket is többször, de ilyen jelenet egyikben sem volt. Tudja valaki, hogy hol van ilyen történés a sorozatban?Hálás köszönet annak, aki megsajnál és elárulja, és megment vele idegősszeroppanástól .
10/10
Pércsi Dániel 2020 jún. 15. - 11:04:51 10/10
(215/224)
Nagyon jó!
Feriha19 2020 márc. 28. - 18:04:18
(214/224)
Sziasztok. Valaki tudna nekem segiteni hogy hol tudnám megnézni magyarul az emir utját??
1/10
K. Zsuzsi 2020 jan. 17. - 17:31:14 1/10 Előzmény Caffe
(213/224)
Hihi! A legnagyobb zavart az okozza, hogy egyik sori reklám szünetében össze-vissza reklámozzák a csatorna egyéb sorozatait.
Egyébként szerintem, még a sori készítői fizetnek is azért, ha valamelyik csatorna a műsorára tűzi ezeket a sorikat.
Caffe 2020 jan. 17. - 15:24:19 Előzmény K. Zsuzsi
(212/224)
Hihi, az egyik venezuelai, a masik torok sorozat:)
Egyebkent persze igazad van, ezek osregi sorozatok lehetnek, feltetelezem fillerekert aruljak csokorban.
1/10
K. Zsuzsi 2020 jan. 17. - 15:08:50 1/10
(211/224)
Feriha itt és Feriha a Valentiná-ban, azt sem tudni, melyik sorit nézi az ember. Hát nem nézem egyiket se.
yodabp 2019 jan. 25. - 13:16:10
(210/224)
Imádtam a sorozatot és baromira hiányzik! De ami jött helyette Cennet az is baromi jó sorozat.
10/10
Berenim26 2019 jan. 01. - 11:47:30 10/10
(209/224)
Teljesen egyet értek veled! Ez a sorozat rengeteg élő példát mutatott a való életből. Szerintem nagyon tanulságos, kifejező sorozat! Számomra felfoghatatlan a harmadik évad Feriha Feriha nélkül ahogy szinte Emir is Emir nélkül ugyanis én elvesztettem őt is! Emir nem az a herceg akit megismertünk ő már nem Ferihához hanem Güneshez tartozik! Így Emir pont olyan halott mint a szeretett Feriha!
Csak valaki 2018 dec. 31. - 00:19:37
(208/224)
Szerintem az Emír útja nagy semmit nem ért. Át kellett volna gondolják hiszen Ferijáról szólt ez a sorozat az életéről Emír csak a szerelme volt. Szerintem rosszul döntöttek mikor ki vették a sorozatból. Nagyobb sikereket volna a 3 évadnak ha Feriha marad a sorozatban hiszen ara létünk volna kíváncsiak , hogy hogy folytatódik a szerelmük . Nagyon el ha........... ezel a 3 évadot az első kettőt imádtam. Ehhez hasonló sorozatott még nem láttam nagyon sok sorozatot láttam már de még ílyen jót nem . Hosszú lenne le írni miért gondolom ezt , hogy ez volt a legjobb. Ezért is mondom a 3 évadot jobban átt gondolhaták volna míelöt így el ha....... eszt a jó sorozatot az Emír útjával .De ez az én véleményem mindenki más , hogy gondolja én így. Szívesen néztem volna még Emír és Ferijá szerelmét, életét, veszekedését , kibékülését.
Csak valaki 2018 dec. 26. - 16:38:40
(207/224)
Minden nap izgultunk, hogy most mi lesz mikor Halil el rabolta Feriját vagy mikor meg mérgezték öket vagy mikor Emír balesetezet Handéval . Mennyi fájdalom, szenvedés volt a sorozatban. De mindent túl élt a szerelműk. Tőbbi sorozatba megjelenik a főhősnő gazdag édesapja de itt nem itt úgy lett gazdag hogy ő ttet tanult érte hogy az lehessen aki szenvedett is érte elég sokat . Meg kapta a szerelmet is össze házasodott velle és örülök neki, hogy még vágták a végét és úgy lett vége ,hogy össze házasodtak . Nem is tudom ,hogy gondolták hogy az Emír útjának Ferijanélkül sikere lesz ez van .
Csak valaki 2018 dec. 26. - 16:07:08
(206/224)
Nagyon sajnálom, hogy vége lett a sorozatnak. Ez a sorozat volt az eddig legjobb sorozat amit láttam valaha. Minden nap izgulva ültem le a tv elé, hogy meg nézem mert ennek a lánynak nem minden napi élete volt. Ő mert álmodni egy jóbb életről meg kellett küzdenie a családjával és a mindennapi hazugságai val. Bár persze nincs rendbe , hogy hazudott de ilyen az élet persze ő eszt nem direkt csinálta. Csak egy kicsit más akart lenni tudta ha el mondja az igazságot el veszített mindent. Szeretette ezt a fiút az ő szerelműk nem semmi volt az, hogy minden le győzött hazugságot , csalás, ármánykodást . Ezt jó volt látni mert ilyen szerelem csak a mesében van ő épp ezért álmodott. Sajnos tudta , hogy, mindent kockára tesz ezzel és előbb utóbb fell kell ébrednie . De ezért néztük ezt a sorozatot a minden napjaingban éltek a szereplők . Ott volt Seher aki bármit csinált lopott , hazudott mégse jutott előrébb csak nevetek rajta tetszett . Mert ugye ilyen az ember a mi világunkba lopp , csall , hazudik csakk , hogy előrébb jusonn . . Persze Ferihának nem ez volt a célja csak ki akart törni a szülei és a szegénység fogságából mer mert álmodni persze arra nem gondolt mi lesz ebből . Sokan ászt mondják, hogy Ferijának menni ekkell mert soha nem tud nevetni meg fancsali képü még is mind ő miatta meg Emír miatt néztük a sorozatot. Sokan aszt mondják hogy hogy lehet eszt nézni szóval azok is belle néztek .Igen nem mindennapi igen sokan lettek volna ennek a lánynak a helyében ,hogy mi mindenre képes érte a szerelme . Azért is izgultunk , hogy Koráy és Hande szerelmével mi lesz . Ez hihetetlen mi mindenre képes a szerelem tudom ez egy tv sorozat de jó volt őket nézni mindennap nap . Nem hasonlít az eddigi sorozatok hoz amitt láttam sajnálom ,hogy vége lett . A3évadról ne is beszéljünk jó hogy nem lett sikeres hiszen a sorozatobol ki írták a fő szereplő nőtt akiröl eddig szólt a sorozat azért ültünk a tv elé, hogy Feriját lássuk meg Emírt nem Emír új nőjét szóval ne csodálkoznak , hogy nem hozott sikert Emír útja . Én szívesen látnám volta őket még . Jó páros voltak .na várom a negatív kommenteket
hanguktaekwondoo 2018 nov. 30. - 12:46:07
(205/224)
.
1/10
Almafa12 2018 nov. 29. - 21:13:45 1/10 Előzmény Berenim
(204/224)
Hogy lehet ezt szeretni?
1/10
Almafa12 2018 nov. 29. - 21:12:23 1/10 Előzmény Gyurpi04112
(203/224)
Egyet kell hogy értsek veled már nézhetetlen ez a sorozat Feriha komorsága miatt, Emir-ről meg már inkább nem is nyilatkozom.
10/10
Berenim 2018 nov. 27. - 15:45:27 10/10 Előzmény Gyurpi04112
(202/224)
Már régóta ismerjük egymást!Láttad a sorozatot?Had válaszoljak NEM.Ne itt kezd a bosszúdat Hazallal szemben egy olyan dolog miatt amiről nem tehet!Kifejtem Bihter halála(tiltott szerelem Beren Saat)
10/10
Berenim 2018 nov. 27. - 15:40:28 10/10 Előzmény Gyurpi04112
(201/224)
Szerintem nagyon jó sorozat az egyik legjobb!Ami Hazalt illeti ne alkossunk a másikról ilyes fajta véleményt
1/10
Gyurpi04112 2018 nov. 27. - 11:20:23 1/10
(200/224)
Egyszerűen rossz.......
adelheid 2018 nov. 21. - 07:44:42 Előzmény zöldlomb
(199/224)
Na okostojás. Miből gondolom? Több helyen írták, hogy a török verzióban meghal a főszereplő és a sorozat Erír útja néven fut tovább, de nekünk a DRÁMA kategória alatt a boldog vég jutott.
10/10
Anachi 2018 nov. 21. - 00:02:16 10/10 Előzmény s1u2x3e4l
(198/224)
Szerintem azért, mert átvették a helyét. A fia már más nőre nézett fel, más volt neki a "nő", más volt, akit igazán szeretett. Hiába lelkesedett Aysun az elején, benne volt mindvégig ez a félelem, hogy elveszíti a fiát. Érdekes gondolatok és érzések ezek...
s1u2x3e4l 2018 nov. 20. - 21:22:20 Előzmény ChimeraPredator
(197/224)
Annyit buslakodott Feriha hadd legyen mar boldog vege a szerelmesparnak. En orultem neki, hogy levagtak, plane, hogy nincs folytatas megvéve, plusz ha megvettek volna az is befejezetlen. Na igy van ez jol.

Amugy miert utalta Aysun annyira mindvegig a menyet, Ferihat? Hat soha nem tudta megbocsatani, hogy a sori elejen a gazdag lany borebe bujt?
10/10
zöldlomb 2018 nov. 20. - 18:54:43 10/10 Előzmény Anachi
(196/224)
Igazad lett, levágták a végét!
ChimeraPredator 2018 nov. 20. - 18:08:41
(195/224)
Kivágták a legvégét a sorozatból, LOL!
1/10
Gyurpi04112 2018 nov. 20. - 14:35:54 1/10
(194/224)
Az egyik legszarabb sorozat, úgy mint Hazal Kaya!
ccaty 2018 nov. 20. - 10:46:03
(193/224)
Ez az Emír sem az eszéről lesz híres. Egy olyan nőt védelmez, sőt még el is jegyzi, tán még feleségül is venné, aki őt évekkel ezelőtt minden indok nélkül faképnél hagyta. Sőt, aki még most is hülyíti és a háta mögött kibeszéli.
10/10
Anachi 2018 nov. 10. - 13:47:30 10/10 Előzmény napraforgó
(192/224)
Azért lehetett látni jópárszor Ferihát mosolyogni. Nekem az Emirrel való közös boldog jelenetei voltak a kedvenceim, nagyon jó páros és jó színészek is. Ha úgy vesszük, hogy a törököknél ez a sorozat "csak" 67 részes volt (Emir útját nem számolom bele), az szerintem nem is vészes. Én tényleg szerettem minden pillanatát, még akkor is mikor én is fogtam a fejemet hol Feriha és a családja miatt, vagy mások miatt. A való élet se mindig boldog, sőt... Lehet, hogy itt kicsit túltolták, de itt legalább tényleg valóságos dolgok történtek, ami a való életben is megtörténhet bárkivel. Nem vagyok elfogult a sorozattal, de szerintem akkor is jól összehozták. Sokkal rosszabbra számítottam, nekem kellemes csalódás ez az egész. :)
napraforgó 2018 nov. 10. - 08:59:30
(191/224)
Én már képtelen vagyok nézni a sorozatot - igaz eddig is csak hébe-hóba. De már rémesen elegem van Feriha savanyú képéből. De komolyan, hát látta valaki Ferihát nevetni? vagy akárcsak mosolyogni is? Szerintem senki, mint ahogy az egész családját sem.Itt mindenki olyan borzasztóan búvalbélelt, szomorú, nyomorult... Na nekem ebből a sorozatból túl sok...
Az alaptéma még csak jó is lenne, de mi a fenének kell elhúzni idáig? Ajajj.
Mostanában már a török sorozatok is kezdenek olyanok lenni, mint a mexikóiak - végeláthatatlanok, a végén már dögunalmasak.
És igen, a rajongóknak meg üzenem, hogy ismerem a távkapcsolót és el is kapcsolok, még időben.
10/10
Anachi 2018 nov. 09. - 20:06:07 10/10
(190/224)
Biztos, hogy nem vették meg a Emir útja részeit, ugyanis az befejezetlen, félbe van hagyva, mert a kutya se nézte miután Hazal Kaya kilépett a sorozatból. Ettől függetlenül még végződhet úgy, hogy meghal Feriha és úgy is, hogy nem és levágják azt a részt amikor lelövik, úgy is előszeretettel vágtak ki jeleneteket a sorozatból, ami bosszantó volt... Én szomorú vagyok, hogy másfél hét és vége a sorozatnak, hiszen nagyon megkedveltem. Számomra a szinkronok is mindenkihez passzoltak, csak az volt nekem rossz, hogy kivágtak jeleneteket, meg azok a cenzúrák is... :D Speciel engem azért ragadott magával ez a sorozat, mert teljesen más hangulata és felépítése volt mint egy átlagos szappanoperának. Remélem, hogy még találok ehhez hasonló jó kis sorozatot. :)
ccaty 2018 nov. 08. - 17:20:32
(189/224)
Akárhogyan fejeződik is be ez a sorozat, de Ferihát mindenképpen el kell takarítani az útból, mivel az ennek a sorozatnak a folytatásában nem szerepel.
tyukodi a hazug 2018 nov. 07. - 18:23:50
(188/224)
Messze még a vége,lessz még izgalmasabb is.Van élet Feriha nélkül is....
10/10
zöldlomb 2018 nov. 07. - 14:36:24 10/10 Előzmény adelheid
(187/224)
Miből gondolod, hogy létezik több verzió? Olvasd el, hogy mi szerepel a Feriha alatt! - török drámasorozat. Ezért ne várj happy endet!
adelheid 2018 nov. 05. - 20:51:02
(186/224)
Hány részes? Ezek szerint mi azt a verziót kapjuk, ahol Feriha életben marad.
kriptonyt 2018 okt. 17. - 17:20:06
(185/224)
Mikor derül màr ki, hogy ki az apja a gyereknek?
napraforgó 2018 okt. 10. - 08:41:16 Előzmény adelheid
(184/224)
Amikor tegnap reggel írtam a véleményem, még nem is láttam a tegnap délutáni részt.
Aztán a délutáni résznél nagyon furcsállottam, hogy a visszaemlékezős részeknél a gyerekek kicsit sem hasonlítottak a felnőttkori önmagukra. Az erős, sprőd hajú Emírt puha, vékonyhajszálú gyerek játszotta, a szőke Cansut meg egy barnahajú kislány. Hááát....
Olyan már volt, hogy szőke gyerek bebarnult, de fordítva még nem láttam. És az sem valószínű, hogy egy selymes, vékonyszálú hajú gyereknek nagykorára vastag, jótartású haja legyen...
Amikor meg Feriha rákezdett a szokásos mondókájára és az unalomig ismételgettete, hogy őt Emír nem érti meg, én bizony levettem a hangot a TV-ről, már annyira untam a hülye dumáját.
Igazad van, ez a nő áldozattipus, erre van predesztinálva, nem is érzi jól magát, csak, ha szenvedhet. Brrrr.
Megint azt kell mondjam, hogy kevesebb több lett volna, azzal, hogy így elnyújtják a szenvedést, a hülyéskedést, a "nemigazántörténik semmicsaknyavajgunk" álló órán át, na szóval sokat levesz az értékéből.
Mert nyilván ez a sorozat is tanítani akarna valamit, a vegyük már a nőket is emberszámba, meg törődjünk a véleményükkel, ne döntsünk a sorsukról a fejük felett, stb, stb. de így sajnos az unalomba fullad a sok ismétlődés miatt, nem tud már olyan ütős lenni, mint kellene.
"Könyörgöm, akasszuk fel!" mondja a kisfiú a Valahol Európában c. filmben, én meg azt mondom, könyörgöm, lőjék már le ezt a nyomorult Ferihát, meg az egész hülye családját és legyen már vége a sorozatnak.
adelheid 2018 okt. 09. - 17:30:34
(183/224)
Nagyon jól összefoglaltad a tényeket. Ha már elkezdtem, végignézem, de alig várom, hogy vége legyen. Ez a lány csak szenvedni szeret, áldozat típus, nem is akar boldog lenni. Végre megszabadult a korlátolt családjától, most talál magának más vesződnivalót. Eddig tényleg mindent megtett a szerelméért, most meg semmi áron nem akarja megtartani. Hülye tyúk, nem is csodálom, hogy az egyik verzió szerint megölik..... ;)
napraforgó 2018 okt. 09. - 08:37:53 Előzmény adelheid
(182/224)
Igen, elég furcsa. Ferihát időnként jól megadjusztálta az apja, meg az ikerbátyja is. Talán félt is tőlük, de mindenesetre nem volt szokatlan neki a verés.
Ott volt ez az Emír, "az éjszaka hercege", aki szemet vetett rá, és igazából semmi más nem motiválta, csak az, hogy Feriha nem esett rögtön hasra tőle, na, illetve hanyatt neki. Sok huza-vona, végül egymáséi lesznek egy szökés után.
Lakva ismerszik meg az ember - mondja a magyar közmondás és lám lakva kiderül, hogy Emír bizony nem az az ezüstpáncélos lovag, akinek Feriha addig látta, hanem ő is csak egy török férfi, akinek bizony eljár a keze is, ha felidegelik...(na mert a pénz számolva, az asszony meg verve jó) Ja, megbánja, próbál bocsánatot kérni, blabla, és közben újabb merényleteket követ el a felesége ellen, hazahurcolja, bezárja, kényszeríti. Lesz még ebből boldog házasság?
Nyilván nem. Ja, majd megmagyarázza... Blabla. Nem a szöveg számít, hanem, amit tesz... de ez nem jut el az agyáig.
De Feriha is idegesítő. Eltűr mindent az apjától, kicsit vitatkozgat a bátyjával, de igazából nem lázad a sorsa ellen. Mindent elkövet, hogy megszerezze élete szerelmét, aztán meg az első buktatónál lapátra teszi. Még ha igaza is van, nem lehetne mégegyszer megpróbálni? Ő az egyetlen, aki ellen lázad.... Mi lenne, ha valóban közösen vágnának neki az életnek, a pénztelenségnek, a munkának? Gyakorlatilag egyenlő esélyekkel? De nem, csak megy a vádaskodás oda-vissza, te így, meg úgy, megcsaltál, meg teherbe ejtettél egy másik nőt, na de te meg becsaptál, a hazugságaid, mindennek az az oka.... Jajj, de fárasztó!
És akkor Feriha megy és panaszkodik annak a férfinak, aki nem fogja sem megverni, sem megerőszakolni, és mindeközben tojik rá - vagy csak naívul észre sem veszi, hogy Levent is szerelmes belé. Szokott jó vége lenni egy kapcsolatnak, ha az egyik fél másnak panaszolja el a bánatát? Nyilván nem.
Annyira várom már, hogy vessenek véget ennek a szenvedésnek, mert rohadtul nem érdekel a ferdeszájú Riza hülyéskedése, Mehmet, meg a ribanc feleége élete és Koraj és Gülszen nyavajgásai sem. Handét csak seggbe kéne rúgni, vagy símán agyoncsapni, az ilyen @rváknak minek élni? Csak tönkreteszik sok férfi és nő életét. A nyomorult Cansu a diliházban fogja végezni fiatalon, Sanem meg majd eltékozolja a vagyonát. És hol az ő kislánya? Sehol. habár van anyja, de anya nélkül nől majd fel.

Az egész sorozat nem ér semmit, mióta Zehra elment - sajnálatos, hogy a színésznőt ki kellett venni a rákbetegsége miatt. De a pótlására beállított sógornő, Riza húga semmit sem ér. Ő is csak az ostoba hagyományokat képviseli.
Nálam ez a sorozat 3/10 pont
adelheid 2018 okt. 09. - 06:20:09
(181/224)
Eddig a srácért küzdött és mindent elviselt a lány, most hogy megvan, együtt nem képesek megoldani a problémákat. Már rettentő unalmas a sok nyavajgás...
napraforgó 2018 szept. 18. - 17:52:19
(180/224)
Nem értem én, hogy miért vesznek meg ilyen sorozatokat?
Már nem szívesen nézek török sorozatokat, mert ezekben a nőknek nincs semmi becsületük, úgy adják-veszik őket, mint a kecskéket.
A törökök valahol megrekedtek a középkorban. És ők még sokkal haladóbbnak számítanak, mint a többi iszlám ország.

Nem is csodálom, hogy ennek a szerencsétlen lánynak esélye sincs a boldogságra, törvényszerű, hogy megölik a végén.
napraforgó 2018 szept. 13. - 15:06:42 Előzmény Magenta99
(179/224)
Mehmet lefekszik Szeherrel, állítólag fel is csinálja, de ettől még jófiú maradt. A kurválkodó Szeher férjhezment, és máris tisztességes asszony lett belőle. Gülsün is lefekszik Korajjal, ettől visítoznak, de mikor házasságot kötnek, rögtön rendben van minden.
Feriha és Emír titokban házasságot kötnek - nem értem, miért nem lehet elmondani a rabbiátus, vaskalapos hülye apjának, miért kell tűrnie a megaláztatásokat. Most mindenki az ő "tisztaságával" foglalkozik, vajon szűz-e még. És a bátyja, aki házasságon kívüli kapcsolatrban élt még szigorúbb, kegyetlenebb a húgával, holott ikertestvérként neki kéne legközelebb állni hozzá, neki kéne megvédeni, nem marni állandóan.

Csak néztem, hogy az utcán a szomszédok, de csak az alja nép Feriha erkölcsein csámcsog és teszi a megjegyzéseket, miközben az emeleteken lakó gazdagok sokkal lazább, szabadosabb erkölcsein kicsit sem akadnak föl. Ha elég pénzed van, nem számít mit csinálsz.
ccaty 2018 szept. 03. - 18:01:56 Előzmény napraforgó
(178/224)
Szerintem csak féltékennyé akarta tenni a pénzes, vén szeretőjét és dolgozni meg amúgy sem akart, főleg, hogy terhesnek hazudta magát. Ámbár bekerülni egy ilyen korlátolt családba elég nagy büntetés lett neki.
Annyira szembetűnő, hogy az idegen két kisöreg mennyivel szerethetőbb és megértők a fiatalokkal szemben, mint a saját családjaik.
napraforgó 2018 szept. 03. - 17:05:23
(177/224)
Ez a Szeher nem csinált túl jó partit Mehmettel. A fiú buta, szegény, mint a templom egere, bunkó tahó, korlátolt barom. Vajon miért veszkődött érte és vetette el magát vele?
kripnerrozsa 2018 szept. 02. - 19:16:31 Előzmény Repadam48
(176/224)
Melyik egyáb országban játszák a 2. verziót, és amelyikben nem hall meg Feriha?
Be tudod ide linkelni?
Magenta99 2018 aug. 24. - 09:13:04
(175/224)
Hihetetlen ez a sorozat!
A nagykorú lány lefekszik egy fiúval, erre az anyja hangosan sivalkodva veri a kvázi törött nyakú lányát, hogy jájájájáj, mi lesz most már így énvelem(!).
A másik nagykorú lány (Feriha) tiszta terrorban él otthon, az apja, de főként a bátyja úgy bánnak vele és úgy vonják mindenért kérdőre, mintha rabszolga lenne.
Ez a Mehmet egy ön- és közveszélyes őrült amúgy.
Hülyék ezek a törökök?
Repadam48 2018 aug. 14. - 10:49:00
(174/224)
Szia! Nem tudjuk Feriha sorsát mert 2. verzió van
1. Törökország: Feriha meghal és folytatódik a sorozat Emír útjával
2. Egyéb ország: Feriha boldogan él Emírrel... Vagyis megvágják
A kérdés hogy a TV2 vajon melyiket vetíti? ;)
És sajnos Zehra nem jön vissza mert az őt játszó színésznő, betegsége miatt legyengült és folytatnia kellett a kezelést..
Dórika Papp 2018 aug. 08. - 06:41:04
(173/224)
Sziasztok! Ugye nem hal meg Feriha amikor lelövik az esküvőn ? Zehra vissza jön még ?
☺️❤️
10/10
vp013 2018 aug. 07. - 16:59:35 10/10 Előzmény iris
(172/224)
Igazán nincs mit.
2/10
iris 2018 aug. 06. - 19:10:35 2/10 Előzmény vp013
(171/224)
Köszönöm a válaszod.
10/10
vp013 2018 aug. 06. - 16:50:51 10/10 Előzmény iris
(170/224)
Szia. Arra utal, amikor Feriha felment Emirhez, hogy megkérje hagyja békén a családját, őket ne bántsa, ők semmit nem ártottak neki. Emir pedig a falhoz támaszkodva csak annyit mondd, valahogy így, hogy " egy éjszakával törleszthetsz "...
2/10
iris 2018 júl. 30. - 19:32:12 2/10
(169/224)
Tudnátok segíteni abban, hogy Feriha többször is említ valami éjszakát, hogy az mi volt, és melyik részben nézhető újra.
kripnerrozsa 2018 júl. 07. - 13:26:39 Előzmény vp013
(168/224)
Huu, ezt én is nagyon szépen köszönöm! :)
zuzuzu777 2018 júl. 07. - 08:51:23
(167/224)
SEGÍTSÉG! A sorozatbaráton és a Filmóriáson kívül hol tudnám megnézni a RÓZSÁK HARCÁT?
Edit366 2018 júl. 06. - 20:53:31 Előzmény vp013
(166/224)
Köszönöm igen érthető. Csak mobilnetem van és sok adatot levesz ha belenézek azért írtam, hogy próbáltam. Jövőhéten lesz be kötve a net mert költöztünk...és azért nem tudtam vissza nézni a 81.-részt.
10/10
vp013 2018 júl. 06. - 18:13:47 10/10 Előzmény Edit366
(165/224)
Ha nem tudod megnézni, felteszik mindig aznap a tv2.hu oldalra és mindig az utolsó 5 részt láthatod, most fent van az egész heti, mind az 5 rész (78-82)..én mindig megnézem esténként, ha nincs időm du..Hétfőig tudod megnézni, mert hétfőn felteszik az aznapit vagyis a 83.részt es törlik a 78.részt..es így tovább..remélem érthető ????
Edit366 2018 júl. 06. - 09:19:21 Előzmény kripnerrozsa
(164/224)
Köszönöm a válaszod! Igen szerintem is jó lenne ha ismételnék tegnap én sem tudtam megnézni azt olvastam pedig jó rész volt. Nem igaz, hogy nem tudja őket békén hagyni mármint Halil. Meg mindenki Ferihát hibáztatja, hogy hazudott..pedig érthető miért tette!
kripnerrozsa 2018 júl. 06. - 06:25:00
(163/224)
Jó lenne ha a Feriha részeket ismételnék, mert nem mindenki tudja megnézni. Van aki délutános, vagy éjszakás. Meg ismételhetnék másnap délelőtt, vagy hétvégén. Szerintem ezzel is növelnék a csatorna nézettségét.
kripnerrozsa 2018 júl. 06. - 06:22:29 Előzmény Edit366
(162/224)
Nem fognak össze jönni Cansuval. Ki fognak békülni a Ferihával, még pedig egy tragédi a miatt. Feriha korábbi völegénye megszökik a pszihiátriai intézetből, és elrabolja a lányt, egy falusi házban tartja fogva. Mikozben, a ház elől rabolja el, a telefon ki ejti a kezéből Feriha, és Emir találja meg másnap reggel a kocsija előtt. Nem írom hogy mi történik, a lényeg, hogy Emír nem bízik a rendőrségre és nyomoz utána. Közben Feriha volt völegénye oda csalja a házhoz, Ferihához, mert meg akarja ölni. Át élik a poklok poklát, de végül Emir ki tud szabadulni, így a ház lakókat gyorsan el engedik, hogy szóljanak a rendőrségnek. Így szabadulnak meg és békülnek ki ismét.
Edit366 2018 júl. 04. - 13:51:54
(161/224)
Sziasztok! Olyat kérdeznék, hogy Cansu összejön Emirrel sikerül neki? Meg, hogy Feriha és Emir mikor békülnek ki? Sorozatbaráton próbáltam nézni, de nem tudtam mert az meghívós...youtubon meg nincs feliratozva.
10/10
vp013 2018 júl. 02. - 20:09:00 10/10 Előzmény radtimi
(160/224)
Nem tudok neked privit írni.
10/10
vp013 2018 júl. 02. - 20:08:05 10/10 Előzmény kripnerrozsa
(159/224)
kripnerrozsa írtam privit..
10/10
vp013 2018 júl. 02. - 20:07:29 10/10 Előzmény Hermina89
(158/224)
Nem tudok neked privit írni.
10/10
vp013 2018 júl. 02. - 19:58:43 10/10 Előzmény Sziráki
(157/224)
Zehra visszamegy El Pueblo-ba Ömerrel a legkisebb fiával. Azért döntenek úgy Riza-val, mert úgy gondolják, hogy rossz hatással van a fiukra Isztambul..Az utolsó csepp, hogy az egyik nap Riza megy Ömerért a suliba és meglátja, hogy az udvaron egy sósperecet kap az árustól a fia ezért cserébe kap egy zacskó drogot...
10/10
vp013 2018 júl. 02. - 19:51:59 10/10
(156/224)
Sziasztok. Írok mindenkinek.
kripnerrozsa 2018 júl. 02. - 07:44:26 Előzmény s1u2x3e4l
(155/224)
Szerintem nem kellett volna kilépnie. Megesküdtek volna, és esetleg még egy két jelenet, hogy családot alapítottak, és hogy boldogan élnek, és így boldog vége lett volna a filmnek. Ez szerintem egy részben, vagy a második esküvői részben még belefért volna. Mondjuk úgy hogy 3 év múlva felírattal, és egy két jelenet hogy boldog an élnek a családjukkkal, és ennyi.
kripnerrozsa 2018 júl. 02. - 07:40:36 Előzmény vp013
(154/224)
Szia vp013 ! Ezt hol láttad vagy olvastad? Be tudnád linkelni? Nagyon örülnék, ha így lenne. Bár én néztem több csatornán, és nem mindenütt ugyan úgy játszódnak egyes jelenetek. Így abban bízom, hogy a magyar változatban nem fog meghalni a Feriha. Hiszen annyit harcoltak a szerelmükért, és valóban megjárták a poklot mind ketten, és megérdemelnék, hogy végre felhőtlenül boldogok legyenek.
kripnerrozsa 2018 júl. 01. - 19:23:41 Előzmény Szasza70
(153/224)
Igen, szerintem is. Én azért bízom, egy jobb végnek, és bízom abban, hogy tényleg vissza tér Feriha, mert így az egésznek nincs semmi értelme, még ha bosszúról van is szó.
kripnerrozsa 2018 júl. 01. - 14:04:17 Előzmény vp013
(152/224)
Ezt hol láttad?Be tudnál linkelni a ahol ezt láttad?
s1u2x3e4l 2018 jún. 29. - 22:21:34 Előzmény Sziráki
(151/224)
A sorozat forgatása alatt mellrákot diagnosztizáltak a színésznőnél, és ezért lépett ki a sorozatból idejekorán.
Sziráki 2018 jún. 29. - 20:40:20
(150/224)
Zehrának miért kell elmenni a városból?
radtimi 2018 jún. 26. - 20:33:59
(149/224)
Sziasztok akkor most meghal Feriha vagy sem?Bocsi olvasgattam a hozzászólásokat a youtubon én törökül néztem a spanyolnál elvesztettem a fonalat de az Emír útjában nagyon úgy nézett ki a sír ami Feriha-é valódi vagy akkor még sem?Én is nagyon örülnék egy boldog végnek :)
10/10
vp013 2018 jún. 24. - 13:57:32 10/10 Előzmény Hermina89
(148/224)
Szia, írok majd privit.
szboszi 2018 jún. 22. - 13:22:55
(147/224)
Fent van az egész a youtube-on.
Hermina89 2018 jún. 17. - 00:30:04 Előzmény vp013
(146/224)
Szia.Ezt honnan tudod?Esetleg hol lehet megnézni?
Bess0826 2018 máj. 26. - 13:44:30 Előzmény Szasza70
(145/224)
Meghal a Feriha. Nem kómában van. Én is láttam azt a videóösszeállítást, ami arról szól, hogy a Riza viteti el a lányát a korházból, és mindenkinek azt mondják hogy meghalt....de a videó alatt, oda van írva, hogy az nem az igazi történet, csak a feltöltő által összevágott képek ( olyan filmekböl amiben a Hazal Kaya és a Cagatay Ulusuy játszik) felíratozva, ugyanis nem tetszett neki az eredeti történet, amiben meghal a főszereplő....egyébként a 68 bülümben derül ki, hogy a Halil volt.
Szasza70 2018 máj. 25. - 21:42:02 Előzmény vp013
(144/224)
De akkor miért áll Emir Feriha sírja mellett, hacsak kómában van?
Bess0826 2018 máj. 23. - 23:21:06 Előzmény Adrika26
(143/224)
Szia! A Cansu buktatja le a Ferihat, úgyhogy megismerkedik az Emirrel, mivel az apjuk üzlettársak lettek. A Cansu megtudja, hogy hazudott a Feriha a kilétéről. Egy közös ebéd után megkéri az Emirt, hogy vigye haza. Akkor szembesül az Emir, hogy ugyanott lakik ahol a Feriha. A Cansu felhívja magához az Emirt, a Feriha meg pont megy összeszedni a szemetet....Egyébként a 27 bölüm végèn. Itt kb 65 rèsz körül lesz....
Adrika26 2018 máj. 22. - 00:37:17
(142/224)
Sziasztok! Az lenne a kèrdèsem, hogy Emir hanyadik blümben tudja meg, ès kitől, hogy Feriha szegèny?
10/10
vp013 2018 máj. 15. - 19:55:43 10/10 Előzmény dojuci
(141/224)
Ezt már én is elolvastam, ott írják azt hogy Halil, aztán meg hogy Ece ölte meg Ferihát. Emir útjában kiderül, hogy Yavuz volt.
Bess0826 2018 máj. 15. - 12:45:32
(140/224)
Mert azt nem mutatják, hogy megöli őket. A feriha-emír utjában emlitik csak meg, hogy a Halil volt. Egyebként azért csomagol össze a Feriha mert az Emirt választas elé állítja, hogy vagy ő vagy a munkája (Miután az emir apja megtudja, hogy feleségül vette a Ferihat elveszi az Emir összes pénzét, befagyasztja a számláit stb ezért az Emir elkezd dolgozni egy másik szórakóhelyen, történetesen az apja versenytársánál. Mivel sokat dolgozik, leginkább éjjel ezért keveset van együtt a Ferihával. Nem mellesleg felbukkan az Emir volt barátnője Ece, (aki a Yavuz exbarátnője szintén) és ő is elkezd dolgozni ott ahol az Emir. Mindezt megelégeli a feriha es választas elé allítja egyik este mielőtt elmegy dolgozni az Emir, aki nem válaszol...a feriha elmegy a diszkóba az emir után, hogy beszéljenek és meghallja hogy az Ece, az Emir és a tulaj beszélgetnek, koccintanak és a Feriha ebből azt gondolja hogy akkor a munkát választotta az Emir, ezért hazamegy, összecsomagol és elutazik a Leventtel. ) Mikor 3 évvel később visszatér a Feriha akkor beszélgetnek az Emirrel és kiderül, hogy félreértette a beszélgetést, mert az Emir valójában azt mondta ott a diszkóban, hogy ez lesz az utolsó bulja, nem szervez tovabb semmit....talán 1 -2 percet kellett volna még a Ferihanak ott maradni. Ezután megkéri a Feriha kezét a Levent de nemet mond. Másnap találkoznak az Emirrel a parkban...újra összejönnek es feleségül veszi. Miközben táncolnak hallanak egy pisztolylövést, a ferihat találtak el. Ezért esik ki a kezéből a házassági anyakönyvi kivonat....de így ezt konkrétan nem mutatják.
dojuci 2018 máj. 15. - 09:07:01
(139/224)
Sziasztok!
Az alàbbi linken olvashatô a 3. évad elkészült részeinek részletes tartalma (és egy összefoglalô a tervezett 3. évadrôl, melybôl kiderül, hogy mi történhetett az esküvön). Mindez angolul, de Google forditôval könnyen hozzàférhetô magyarul is
https://www.tvseriestranslations.info/search?q=emir+in+yolu
Vigyazat a részek nem sorrendben vannak a webside-on. A 3. evad még Feriha cimmel folytatodik , 68-72 rész és utàna következik Emir'in yolu 8 elkészült része.
A sorozatot innen nem folytattàk.
10/10
vp013 2018 máj. 15. - 07:53:10 10/10
(138/224)
Sziasztok! Yavuz ölte meg Ferihát, de nem őt akarta,hanem Emirt..Valójában nem hal meg Feriha, kómába kerül, Emir apja kérésére tartják kómában..Mikor Feriha felébred, részleges amnéziája lesz..Évek telnek el és újra találkozik Feriha&Emir, hiszen Emir soha nem feledi Ferihát ( Yavuz testvérét csak a bosszú miatt szerzi meg) a vége happy end 3.esküvő
zsazsa777 2018 máj. 15. - 07:46:31 Előzmény Bess0826
(137/224)
Előreszaladtam 1 kicsit, mert ez a tényleges Emír útjának elején van. Asszem az 1 v. 2 bölümben. Nekem viszont az maradt ki, ahol Ferihát és az anyját lelövik. (hacsak nem videó montázs)
Az Emír útja furán végződne, ha csak 8 lenne, de már láttam a 9. előzetest, tehát folytatják.
Pl. ezt is kimásoltam 1 fórumról :
"""Ha valaki latta torokul a sotozatot es ertette nagyjabol hogy mirol szolt?
Leirna akar privatban is hogy a sorozat vege fele Feriha miert hagyja fakepnel Emir-t miert csomagol ossze es utazik el?
Es a vegen az eskuvon miert dobja el a hazassagi levelet,mi törtent hirtelen?"""
Teljesen igazad van, mindenki azt csinál, amit akar, össze-vissza vagdosnak, felteszik és átverik a komoly érdeklődőket.

Bess0826 2018 máj. 14. - 23:37:32 Előzmény zsazsa777
(136/224)
Megírnad, hogy ez melyik részben volt? Nem rémlik...
Bess0826 2018 máj. 14. - 23:35:16
(135/224)
Az kimaradt, hogy valóban meghal a Feriha. Vannak videók, hogy ujra találkoznak, de azok csak kitalát, összevágott részek azok által akik csalódtak a sorozatban...
Bess0826 2018 máj. 14. - 23:30:46
(134/224)
Sziasztok! Láttam többen kérdeztetek, hogy ki öli meg a Ferihat. Nem tudom kaptatok e választ, de a Halil volt. Az emír útjában derül ki, amikor a rendőrnő (Can) utana néz az Emirnek. Ott derül ki, hogy nem csak a Ferihat ölte meg, hanem a Zehrat is. Spanyolul végig néztem a sorozatot, sőt az emír utját is (72 ig bülüm-ig) bár az csak feliratozva van. Utana törökül meg lehet nézni pár részt, de a befejezőt nem láttam...szóval ha valakinek van infója arról, hogy hol tudom megnézni akkor kérlek írhátok meg. Köszi
Szasza70 2018 máj. 14. - 18:11:41
(133/224)
Nemtudom ki hogy van vele de szamomra annyira illuziorombolo az emir utjaba hogy tudom a storit megis mas lannyal van
Szasza70 2018 máj. 14. - 18:10:55
(132/224)
Csak akkkor most vissza tér feriha az emir utjaba vagy sem mert en mar olvastam ezt is azt is orulnek ha szep vege lenne :/
feriha201 2018 máj. 08. - 13:06:21
(131/224)
Én a másikat nem fogom nézni
zsazsa777 2018 máj. 08. - 08:13:00 Előzmény Szasza70
(130/224)
*** SPOILER*** Nem felejti el, sőt felesküdött a bosszúra. Megmondta Yavuznak, (amikor a nyakát szorongatta) hogy nekem kétszer okoztál fájdalmat, hát én ezt visszaadom! Akkor kezd el gondolkodni a maffia, hogy Úristen, nekem van egy szép húgom!!!!!!!
10/10
vp013 2018 máj. 06. - 15:10:50 10/10 Előzmény Szasza70
(129/224)
Én is láttam azt a verziót, bár én spanyolul.. Nekem így kerek a történet. Feriha-Emir útja..és ami utána történik..a csavar benne tetszik, hogy nem hal meg Feriha
Szasza70 2018 máj. 05. - 01:19:08
(128/224)
Sziasztok
Én végig néztem törökül, viszont nem tudok belenyugodni hogy Emir igy elfelejti Ferihat az Emir utjában, ti mit gondoltok erről tud valaki valami infót hoy látható lesz e még Feriha? Mert amúgy keresgéltem és volt pár olyan videó ahol együtt maradnak végül és Feriha nem hal meg.
10/10
vp013 2018 máj. 03. - 20:01:03 10/10 Előzmény Harmlac
(127/224)
Én ahogy látom, megy jövőhéten is végig.
Harmlac 2018 máj. 02. - 19:47:11
(126/224)
Most vége?? Nincs be írva elöre egy csomó ideig a rész
s1u2x3e4l 2018 máj. 01. - 00:14:38
(125/224)
28-as résznél tartva, tévés vetítés meg 35-nél jár:

Cansu végre kimutatta a foga fehérjét, jól neki állt Zehra néninek, ocsmány dolgokat vágott a fejéhez, és Ferihát hibáztatja azért, mert ellopta az életét. Ám Feriha sem hagyta annyiban, visszaadta az összes holmiját, amit kapott tőle. Cansu azonban nem áll le, Ferihát végképp el akarja lehetetleníteni, ezért szánt szándékkal kiteszi az ajtóba az újságot, amikor Riza felmos, pont azon az oldalon kihajtva, amelyen Feriha átöleli Korayt. Beteges a viselkedése nagyon, és ezt csak Haldun nem akarja belátni, Sanem már vinné a nyugtatókat, de nem engedi neki a férfi.

Ami ettől meglepőbb volt, hogy aki kiállt Feriha mellett az Lara volt. Az a Lara, aki a sorozat elején még csicskáztatta Ferihát, teljes pálforduláson esett keresztül és mindig mindenhol az igaz ügy oldalára áll. Feriha bár kapott egy utánzat ruhát az anyjától, ismét kapott egy nagy adag ruhát, csak most Larától. Egy kis füllentéssel megfűszerezve, hogy azért kapja a ruhákat, hogy benne járva az egyetemen reklámozhassa Tüllin asszony kollekcióját.

Mehmet felhagyott a dzsigolóskodással még mielőtt belecsöppenthetett volna a selyemfiú lét bugyraiba, csak most már Gürkan az, aki követeli rajta az adósságát, de itt van Halil, aki egyre többet felbukkan, hogy Feriha közelében legyen, ráadásul most még munkát is ajánl Mehmetnek. Ennyi talán a pozitívum az egész Mehmet ügyben.

Nem bántam volna, ha Riza ott esik holtan össze, amikor meglátja Feriha képét az újságban. Annyira idegesít a bárgyú vigyora, akkor a makacssága, meg úgy kb minden abban az emberben. Egyszerűen idegesítő.

Emirből lassan alkoholistát csinálnak, amióta Ferihával szakítottak csak vedel, vedel és vedel. Amit nem értek, hogy miután Günce elmondta neki, hogy valójában Feriha és Koray őt védte, és nem szeretők, utána miért nem kért bocsánatot Ferihától, ahogy Koraytól. Helyette megnémult, és siratja Ferihát, ahelyett, hogy lépéseket tenne. Hande természetesen ismét elemében volt, amikor Günce ment elmondani az igazat, gyorsan levetkőzött, majd magára kapta Emir ingjét, és úgy tett, mintha lefeküdtek volna, majd Güncét jól megszégyenítette az egyetemisták előtt azzal, hogy közhírré tette az abortuszát. Azt viszont jó volt látni, hogy csúszott-mászott zokogott Koray ajtaja előtt, a fiú pedig tudván ezt, fogta és erőt vett magán és nem engedett a szőke démonnak. Kíváncsi leszek, hogy Koray mit lép arra, hogy mit tett Güncével a lány, mert szerintem ezzel méginkább eltaszította magától.

Ebben a sorozatban Zehra a kedvenc szereplőm, ez már fix.