10/10
szidy21 2010 jún. 25. - 20:18:38 10/10
(2079/3659)
tisztában vagyok vele, h ennyi meccset játszanak hiszen követem az angol és a német bajnokságot is, de egy vb az vb és csak 4 évente van! és én inkább arra céloztam, h ha valakinek megvan a tuti akkor már nem is kell focizni!
offtopic
damienisback 2010 jún. 25. - 20:18:32
(2078/3659)
ez is csak akkor igaz, ha valaki elvakult drukker. szerencsére vannak olyan drukkerek is, akik elismerik, ha a csapatuk gyengébben teljesít...
Charles Foster Kane 2010 jún. 25. - 20:15:26
(2077/3659)
Az a baj veletek, hogy hozzá vagytok szokva az amerikai filmekhez. A való világban a vb-ket (súlyos pénzekért) gyõzelemre játszák. Evvan.

Mindenki drukkoljon egy csapatnak, és akkor rá fog jönni, hogy egy "eseménytelen nullnullal" is pontosan eléégedett lesz, ha azzal továbbjut a csapat.
offtopic
damienisback 2010 jún. 25. - 20:12:04
(2076/3659)
azért ezek a srácok ebben a szezonban 40-50-60 meccset játszottak, szóval ne várjuk már el azt, hogy a tét nélküli meccseken is 120%-ot teljesítsenek...
10/10
szidy21 2010 jún. 25. - 20:05:28 10/10
(2075/3659)
Pont azon gondolkoztam a brazil portugál meccs után, h egyre jobban megértem azokat az embereket, akik azt mondják, h unalmas lett a vb, mert ha valakinek már nem kell annyira a pont, mert tegyük fel tovább jutottak akkor már megelégednek egy sima döntetlennel és beállnak védekezni meg stb! Ezt már én is rohadtul unom, mert ha tegyük fel Portugáliának v Brazilnak kellett volna a pont v a kiesés fenyegette volna õket akkor biztos, h egy más milyen meccset látunk! Az olaszok is azt gondolták, h rúgnak egy gólt az kész tovább jutnak erre hát bocs, de ez most nem jött be és itt nem a szlovákok elleni meccsre gondolok, mert ott kivételesen 2-õt begyötörtek! Nem értem a csapatokat már nem is fontos nekik, h egy jót játszanak csak a biztonság! Azért ez így nekem picit fáj,mert eddig jó ha olyan 5 meccsre tudom azt mondani, h na ezt tényleg élveztem!
offtopic
damienisback 2010 jún. 25. - 19:15:10
(2074/3659)
épp ez az, hogy a city és a tottenham is többszörös angol bajnok, de ne zavarjon...

Beckham 28 éves korában került a madridhoz, a játékosvásárlási "taktikájukra" meg annyit mondtam, hogy hülyék, mert általában az aktuális sztárokat akarják megvenni. egyébként ha szerinted annyira hülyék, hogy tényleg megvennének egy kiöregedett sztárt, akkor sorolj pár példát...

ki válogatta össze ezeket a játékosokat és ki készítette fel õket? lippi. egyébként ha a magyar fiatalok között van legalább 5-6 jó játékos, akkor ne mondd már nekem azt, hogy az olaszoknál nincs legalább 11...

henry felhívta az elnököt, hogy beszélne vele. ezért fogadta. nem mellesleg az egész csapat úgy égett, mint a reichstag, henry meg már az írek ellen lerombolta, amit addig felépített...
sakit felut 2010 jún. 25. - 19:09:33
(2073/3659)
(: valahogy az afrikaiak se az igaziak, én mondjuk Kamerunt sajnáltam a legjobban hogy nem jött össze semmi nekik szerencsésen, de ez a meccs se volt jobb annál.. mondjuk két továbbjutó volt, a brazilok is már olyan taktikusak mint a németek, nem is akartak focizni, tartogatnak késõbbre ... hmmm mondjuk ebbe a veszély az hogy elmegy a szépsége a játéknak és ha nem kapcsolnak megfog egy olyan kis csapat mint az elsõ meccsen É- Korea :-`
Charles Foster Kane 2010 jún. 25. - 18:53:49
(2072/3659)
Hát nem azt mondtam, hogy nem mennek tovább, hanem, hogy örülnek neki, ha így lesz. :D

Chilének pl. most lényegesen nagyobb esélye van a továbbjutásra.
Charles Foster Kane 2010 jún. 25. - 18:46:14
(2071/3659)
Nem temetem õket. Én erre a 40%-ra mondom, hogy "nem para". Mert MOST ezt nyújtják. Meg aztán ott van az a közhely, hogy a VB bajnoknak mindenkit le kell tudni gyõzni.
spechtrum 2010 jún. 25. - 18:45:10
(2070/3659)
a chelsea is meg atop csapatoknak a bajnokság és a bl számít csak a sarki kupa nem, az nem ad elismertéget õk örökéletûek akarnak lenni.

"még a rejál sem olyan hülye, hogy kiöregedett sztárt vegyen...2
épp te bizonygattad régebben hogy milyen hülye a madrid ha játékos vásárlásról van szó. nem a reaál nem olyan hülye hogy kiöregedett sztárt vegyen, hanem sokkal hülyébb ! elküldi a középpályás acet, makelélét hogy egy olyan beckhamet tegyen be, aki a leggyengébb nem is való oda, megmondták a szakértõk és edzõk hogy nem is kell nekik, de mivel sok pénzt hoz ezért:P:D különben majd leültetik a kispadra, nekik mindegy.

"hogy egy rakás jó játékosból nem nehéz jó csapatot összerakni, de ez a generáció már kiöregedett."
Aha én is ezt mondom, hát láthattad nem fociztak semmit, felül vannak értékelve, éppen ezt mondom, gyengék ezek. a rági nagyok már kiöregedtek és a fiatalok már nem tudnak semmit.

henry örökéletû amit alkotott, a sárközy is csak õt fogadta, õ az egyetlen akinek a hírneve nem romlott a vb-n.

a lippi olyan hibákért felelõs hogy kit rak be, de mindíg az edzõn verik el a port ! akik ott voltak nem csináltak semmit.
sakit felut 2010 jún. 25. - 18:43:13
(2069/3659)
hhhá pfff.. ezt most nem tudom mi volt, de te aztán nagyon szórod :D
Charles Foster Kane 2010 jún. 25. - 18:41:23
(2068/3659)
?
offtopic
Charles Foster Kane 2010 jún. 25. - 18:40:07
(2067/3659)
Jó úton haladsz egy viszonylag kiszámítható pályájú szellemi leépülés felé. Ebben csak egy Portugál vb gyõzelem állíthat meg, ami ha jól sejtem, minimum szívrohamot okozna neked.
damienisback 2010 jún. 25. - 18:38:57
(2066/3659)
így van, de szvsz a spanyoloknak nehezebb dolguk lesz, mint Svájcnak. szóval én svájcot várom a csoport elsõ helyére.
spechtrum 2010 jún. 25. - 18:37:44 Előzmény andok09
(2065/3659)
szerintem is picit többet ki lehetett volna hozni, pl a fra nál henry meg cissé kezdésével, az olaszoknál is sztem jól látod a dolgokat. de akik a pályán voltak azok annyira nívó alatt voltak, hogy ha nem lett volna a mezükre írva az ország azt hittük volna amatör csapat van a pályán nem pl aranylabdás cannavaro stb.

"És van még egy feltûnõ dolog, hogy szinte kéjesen döntenek a bírák ellenük"
Hát, ahogy a gallok kijutottak a vb-re az ír meccsen, éppen javukra ítéltek. sztem mindenhol a hazai pálya szerint fújnak. pl korában is a spanyolok ellen 2 teljesen szabályos golt nem adtak meg, mert a hazaiak ellen játszottak. ez sajnos mindenhol így van.

sok minden kell a focihoz, de ahol szabotálják az edzést, mert pikkelnek a szövetségre, és ha le meri cserélni a csatárt az edzõ mert pl nem lõ kapura, akkor elküldi az edzõt, ilyen lágkörben ezekkel az emberekkel nem igen lehet nemzeti színû csapat alatt alkotni. nem véletlen hogy kifütyûlték a sajátjukat a francia emberek, hát ilyen nincsen ! az országért küzdenek a játékosok.

azt is elmondom mi lesz a labdarúgásban...

afrikaiak meg ázsiaiak ill óceániaiak mutogatni akarják majd magukat a foci vb-n mert az turistacsalogató sztük, és vannak is jó izomzatú emberek ott, megtanítják focizni õket európai szakemberek és felzárkóznak. én az afrikaiakban nagyobb afinitást látok mint az ázsiaiakban kivéve 1-2 országot. jó reklám a foci vb sokan nézik. tele lesz afrikaival az európai csapatok ! az argentínok meg brazilok mindíg a legjobbak lesznek. európa kissé visszaesik majd, a nagyhatalmak majd felzárkóznak. és teljesen kiegyenlített foci lesz. minket meg az utolsó tûzföldi csapat is tropára fog verni.

pl a franciáknál sok az afrikai származású, a 98-02 es vb & eb gyõztes teamot is ghánai afrikai spílerek alkották, zidane is algériai származású. nekik csak körül kell nézni a gyarmatokon elcsábítani néhány tehetséget aztán megint szárnyalnak, most majd lesz rá motiváció is. az olaszoknál is össze lehet tenni egy ütõsebb csapatot.
Charles Foster Kane 2010 jún. 25. - 18:37:12
(2064/3659)
Nem értem, mire megy a para ezzel, hogy "ki kapja a spanyolokat". Egyrészt, a spanyolok egyelõre örülnek, ha továbbjutnak, nem sokkal veszélyesebbek most, mint Svájc vagy Chile.
offtopic
damienisback 2010 jún. 25. - 18:34:50 Előzmény spechtrum
(2063/3659)
tök mindegy hány pontot szereztek, nem nyertek semmit. míg pl a cselszkij 3 kupát is nyert...

lol, ez ám az "érvelés". hiába nyernek egy rakás kupát, attól még nem lesznek top csapatok. pff...

még a rejál sem olyan hülye, hogy kiöregedett sztárt vegyen...

4 éve volt jóember. nézd meg a 2008-as eb-n mit értek el az olaszok vagy a franciák. egyértelmû, hogy egy rakás jó játékosból nem nehéz jó csapatot összerakni, de ez a generáció már kiöregedett. az eb-n és most is bizonyíthattak volna az edzõk, nem ment. nem véletlenül rúgják ki mindkettõt.

nem megfelelõ mentális állapot. ennyi a magyarázat, lippi is elismerte.

loooool, az egész világ a franciákon röhög az írekkel az élen. henry már rég leírta magát a kezezéssel...
XDX 2010 jún. 25. - 18:31:02
(2062/3659)
Azt nem számoltam ki, hogy svájc nyer akkor õ lesz-e a csoport elsõ, csak ,azért hoztam fel példának, hogy itt még bármi történhet és Portugália egybõl Spanyolokat kaphatja. De úgy is Honduras fog továbbjutni XD
sakit felut 2010 jún. 25. - 18:29:51
(2061/3659)
itt viszont másról beszéltem, próbáltam részletesen kifejteni... de lehet hogy félrehúz a dolog, mert nem annyira kedvelem XD
sakit felut 2010 jún. 25. - 18:28:21 Előzmény XDX
(2060/3659)
ááá dehogyis, igazi jó cigányok :D ... kedvencem a kis sunyi szemét PePe, bírom a lassításait, de a másik srácnak meg a tetkóit ahogy szarrá varrta magát .. a Ronaldo meg olyan meleg hogy összejönnék vele egy sörre, ha éppen nem hisztizik egy esése miatt >: )