10/10
Petrapetrus 2010 máj. 17. - 20:20:14 10/10
(1/1)
Régen nagy kedvencem volt ez a sorozat, nemrég sikerült megint rátalálnom, igaz, csak neten, igaz, csak képekben, igaz, csak 1-2 rövidebb videójelenet erejéig.
A "homoktündér" valamiért nagyon vonzott is, (márhogy tetszett, mint figura), másrészt pedig féltem is tõle. Emlékszem, egy régi tévéújságot nagyon sokáig õrizgettem csak azért, mert szerepelt benne egy nagyobb kép errõl a kis "Izérõl", a lényrõl, a "homoktündérrõl". (Bár szerintem mindennek kinéz, csak tündérnek nem. Inkább mondaná az ember valamiféle kis koboldnak, vagy manónak.)
Edith Nesbit könyvét nemrég kivettem a könyvtárból a nagy lelkesedésem közepette - miszerint megtaláltam egy régi kedvencet - és el is fogom olvasni. A könyv ugyanis sosem jutott el hozzám, csak ez a régi tévésorozat. (2004-ben készült egy remake, de a képekbõl ítélve nem valami jó... Az eredetit nem veri holmi modern feldolgozás. :))
Más is van még, aki nézte/szerette vagy épp nem szerette ezt a kis filmsorozatot? Jó lenne még találni 1-2 "hasonszõrût". :)