Kit Fisto 2023 okt. 08. - 20:32:23
(5/5)
Aki figyelt, és nem Hamilton gyűlölő, tudja, hogy Hamiltonnak igaza volt, amikor azt mondta a kiesését követően a csapatrádióba, "a csapattársam tett ki a versenyből". A két hülye "szakértő" persze egyből Hamiltont hibáztatta, na ennyit értenek hozzá. Nem Hamilton húzta rá az autót Russelre!
Közeledtek a kanyarhoz, Russel Verstappen mögött volt, Hamilton kívülről kezdett feljönni Rasselre. Mivel vadonatúj lágyakon volt, nyilván az lehetett a terve, hogy körbeautózza mindkettőjüket, amire meg is volt minden esélye. Már megkezdték a kanyart, amikor Russel váratlanul kiugrott Verstappen mellé. Miért? Azt ugye nem gondolhatta volna komolyan, hogy a kanyarban egyszer csak leelőzi őt úgy, hogy mögüle indul. Nem is ezért ugrott ki! Észrevette, hogy Hamilton készül körbeautózni őt, és emiatt ugrott ki, nem akarta elengedni Hamiltont. Abban volt, ha ő kimegy Verstappen mellé, akkor Hamilton túlságosan kiszorul melletük kívülre, és így nem tudja megoldani a kikerülést. Hamilton nem számított tőle ilyen agresszív manőverre. Hiszen Verstappent úgy Russel nem akarhatta előzni. Russel pedig tudta, hogy Hamiltonnak gumielőnye van, ő a gyorsabb. Ezért Hamilton arra számított, Russel elengedi, hogy az élre törhessen. De Russel sajnos nem a csapattársa, hanem a belső ellenfele. Ahogy mindig, az volt Rosberg, és Bottas is. Mindkettő főleg Hamiltont akarta legyőzni, nem a többieket. És most ugyanezt kapta Russellel is. Nem Hamilton volt a túl agresszív, hanem Russel, a saját csapattársával szemben! Hamilton az igazat mondta, Russel tette ki őt a versenyből. Eddig mindig neki is szurkoltam, ha ő volt előrébb, de innentől kezdve számomra Russelnek vége. Többé neki nem kívánok semmi jót. Ezen túl, ha Hamilton nincs versenyben, hajrá Leclerc.
vino-et-veritas 2021 dec. 05. - 14:21:45
(4/5)
Óh, a "szpíkerek" (Wéber + Michelisz) már a szabadedzéseken, legfeljebb az időmérőn lelkesem odaadták volna a VB-t a hollandnak (talán egyszerre kettőt is, mert ketten beszéltek)... Csak egyelőre még savanyú a szőlő (kissé el is csendesedtek a baleset után)... Talán majd vasárnap...
Kit Fisto 2021 nov. 22. - 11:05:58
(3/5)
A mester újra formában van, innen már nehéz lenne őt megállítani a hátralévő két futamon! Persze mindig ott van a műszaki hiba és a baleset veszélye. De ha sikerül ezeket elkerülnie, szerintem Hamilton biztosan behúzza a nyolcadik világbajnoki címet. Verstappen nagyon veszélyes, bármilyen ostpobaság elkövetésére képes, csak hogy ne Hamilton nyerje a következő két futamot. Én ekkorára nőtt arcot a Forma 1-ben még nem láttam. Az hiszi, ő, a nullaszoros kezdő majd csak úgy lenyomhatja a hétszeres világbajnokot, mert jó autója van. Hát ez nagy tévedés. De van honnan tanulnia, a csapatfőnöke Horner is agresszív és bunkó. Mindenesetre, ha Hamilton behúzza a 8-ast, minden idők legeredményesebb Forma 1-es pilótája lesz, megelőzve Sennát és Schumachert is.

Egy humorista kifiguráz pár pilótát
https://www.youtube.com/watch?v=psSNFY-yVC8&t=176s

Kit Fisto 2021 nov. 20. - 07:06:43
(2/5)
https://formula.hu/f1/2021/11/19/dontes-elutasitottak-a-mercedes-kerelmet
Had fordítsam le a bírák válaszát: Tudtuk mi, hogy szabaálytalanság volt, de valahogy nem akartuk látni.

Valójában egyértelmű, hogy Verstappen már olyan bunkó paraszttá vált, hogy semmiképpen nem akarja elengedni Hamiltont, hiába gyorsabb. Ilyenkor egyszerűen valami szabálytalansággal akadályozza meg az előzést. Hamilton már fél autóhosszal Vestappen elé került kanyarodás közben, a külső íven. Ekkor Verstappen lekényszerítette őt a pályáról. Nem kapott érte semmit. Később egy újabb előzést akadályozott meg a kanyar előtti egyenes szakaszon való kígyózással, ami szintén szabálytalan. Ezért sem kapott semmit. De végre rászólak, ha még valmit csinál, már nem ússza meg. Milyen kedvesek. Verstappennek háromszor kell szabálytalankodia ahhoz, hogy egyzer megbüntessék.
4/10
volvozsolt 2021 nov. 18. - 22:35:23 4/10
(1/5)
F1