vino-et-veritas márc. 08. 11:29:44
(6/6)
Azért volt némi verseny is.
Egyelőre mindenki próbálgatja, hogy mi, merre.
Ez ma a Mercedesnek sikerült jobban, bár a startot nagyon benézték...
A Ferrari, úgy tűnik a "szokásos" taktikai hibát követte el, így nem maradtak versenyben.
Ennek ellenére ők is felvették a fonalat.
Verstappen is feljebb kecmergett.
Az AUDI belépője biztató.
A többi egyelőre kérdőjeles...
vino-et-veritas márc. 07. 15:32:24
(5/6)
+1
Hamilton nyilatkozik (mondja az "időszerű" szöveget), hogy a Mercedes motorja nem szabályos.

Utána kiderül, hogy "a Ferrari pilótájának napja nem alakult zökkenőmentesen, ugyanis a Q2-től kezdve technikai gondok hátráltatták".

Akkor most mi is a visszaesés oka?
vino-et-veritas márc. 07. 15:24:36
(4/6)
Még egy általános megjegyzés.
Ez a "visszalassulós" játék a töltés miatt (meg ami köré épül) megint elvett egy darabot a versenyzésből. Nem vagyok sebességmániás, de az F1-nek nem az lenne a legfontosabb üzenete? Helyette minden pályára kell valami taktikázás, hogyan lehet ezt teljesíteni..... Ennyi erővel szlalom-szakaszokat is be lehetne illeszteni a pályákra és nem volna szükség drága fejlesztésekre...
vino-et-veritas márc. 07. 14:47:37
(3/6)
Azér' várjuk meg a futamot, a pontokat majd annak a végén osztják...

Mercedes. Hozta az "elvártat". Hogy milyen tartós anyagból épült eredetileg a kocsi és hogyan rakták össze ilyen gyorsan a roncsot, rejtély... Pedig a Lego nem is a partnerük, pedig ezek után lehetne...

RB. Nem tűnik olyan rossznak, mint híresztelték.

Ferrari. Szokásos?

McLaren. Majd meglátjuk.

Audi. Ha jobb párossal menne, talán lehetne meglepetéscsapat is a szezonban.
Blindmouse márc. 07. 10:22:34 Előzmény Kit Fisto
(2/6)
Igen direkt elrontják hisztis lulu kocsiját, hááát perszeee. :)
Kit Fisto márc. 07. 09:53:17
(1/6)
Úgy tűnik, semmi sem változott a Ferrari csapatnál. Hamilton kiváló a szabadedzéseken, versenyben van Leclerckel, majd az időmérőn visszaesik, kevésbé jó az autója. Gondoskodnak róla, hogy ott már ne veszélyeztesse Leclerc elsőségét. Ez volt tavaly is végig. Valaki olyan van továbbra is a háttérben, aki ezt el tudja intézni. Én már most leírom, mert tudom, hogy így fog ez menni végig, remélem, jövőre Hamilton már nem a Ferrarinál lesz! Megérdemel egy olyan csapatot, ahol hozzá hasonlóan mindenki mindent megtesz, hogy győzzön!

Meglepett, hogy a Mercedes összerakott egy második helyre befutó autót abből a roncsból, amit Antonelli leadott a szabadedzés végén. Nem tudom, hogy csinálták, és főleg ilyen rövid idő alatt, mert az az autó totálkárosnak nézett ki.