Téma: Forma-1

Rosier 2008 okt. 12. - 11:02:41
(3750/17150)
Most már komolyan értsd meg , hogy nem !

A Schuminak meg nem kell utánanézni elég sokat kapásból fel lehetne sorolni -ettõl persze jó versenyzõ és jó pilóta és sokszor nagyot alakított ,de -ott az a de ,hogy ,hogy miként és ennek köszönhetõen ki tudja hányszor ?!
10/10
Giada 2008 okt. 12. - 11:00:15 10/10
(3749/17150)
mert hamiltonnak mennyi kellett volna?
és már fél kézzel szorította a trófeát, de elvesztette az elveszthetetlent az utolsó futamon.
igaz tényleg alonsot kell osztani, akivel úgy bántak a mekinél mintha egy kis mocsok lenne a cipõjük talpán, mert ottvolt nyolmilton-isten..
Rosier 2008 okt. 12. - 10:56:46
(3748/17150)
-Életveszélyesen vezet ?
A Schumira és a Montoyára meg a Satora is elég sokan ezt mondták ...
Ha "régebre" meg visszamegyünk pl, Mansell , Senna 1000x életveszélyesebben vezettek !!!
Csak nem volt ennyi idióta szabály és ennyi béna verseny- bíró sem !
Ja és még valami nézem az F-1-t csak az igazságtalanságot utálom !

/ Max. a McLaren-en belül tolták a Hamiltont /
viszont "HA" az Alonso 1-1 versenyen jobban észnél lett volna pl 2007 spanyol start -nem az elsõ kanyarban kellett volna eldönteni a versenyt, a Massat próbálta lelelõzni így a biztos 2.ról visszaesett 5.-re ...mivel lement a pályáról és páran elmentek mellette !

Vagy ha a Hungaroringen nem bohóckodnak az idõmérõn...
akkor ugye rajt büntetést sem kapott volna .
S ott ha jól emlékszem akkor a 7. lett...( a Heidfeld mögött kocsikázott jó ideig )
S kettõ pont kellett volna ahhoz ,hogy világbajnok legyen !
-Gondolom mi lesz erre a válasz de mindegy...
offtopic
hErO 2008 okt. 12. - 10:48:34
(3747/17150)
"nem kell ordítani" - ez jó:D
10/10
Giada 2008 okt. 12. - 10:44:55 10/10
(3746/17150)
lemaradt az á:
á, nem volt szabálytalan...
10/10
norton15 2008 okt. 12. - 10:42:28 10/10
(3745/17150)
1. Hát most már komolyan úgy érzem, hogy de.

2. Nem, neked kéne. Pl a Schumi egy jól menõ csapatba ment be segítséggel, ez oltári baromság barátom. Meg van néhány, csak nincs kedvem visszanézni.

3. NEM KELL ORDÍTANI!!! Így is értem. Ehemm. Az a komment pont arról árulkodik, hogy pici lujzit nem akarták bajnoknak...

4. Te meg összeesküvés elméleteket gyártasz. Ha akarod, megadhatom Dan Brown telcsiszámát, ebbõl világhíres sztorit írna.

5. De szabálytalan volt. És nem csak ott, máskor is. Szerinted miért büntetik meg?

6. Persze hogy utálom. Tõlem, a normális pilótákat szeretõ, a genyákat nagyon utáló nézõtõl mást nem is lehet várni. Mert utálom, ha valaki befolyásolja a médiát a kényére-kedvére, utálom azt, ha valaki egy idõs embernek szólogat be, utálom, hogy minden ellenfelét lenézi, pszichológiai harcot folytat ellene, vagy csak lenyomja a fûre, mint Glockot. Egyszóval utálom a tisztességtelen, csaló pilótákat, akik mindig másra fogják a hibájukat. Érted, vagy nem érted?

7. Tõlem akár világoskék színe is lehetne, nem érdekel. Nem az a lényeg, hogy genya FEKETE, hanem hogy GENYA fekete. Azt sem szeretem, ha valaki a bõrszínét használja fel arra, hogy szimpatikusabbnak tûnjék, ez tény.
10/10
Giada 2008 okt. 12. - 10:41:21 10/10
(3744/17150)
nem volt szabálytalan, csak meginbt életveszélyesen vezetett, igaz azzal "semmi" probléma nincsen:S
10/10
Giada 2008 okt. 12. - 10:40:10 10/10
(3743/17150)
ponthogy a bõrszínével van a legkevesebb baj, sõt, azzal semmi baj nincsn, nem vagyunk rasszisták, éppenséggel, az autóval van baj, amit a segge alá toltak újoncként, meg az életveszélyes vezetési stílusával, hogy mindenkit leszorít a pályáról, "nem figyel" a piros lámpánál "mert põ még újonc, és nem tud ennyi helyre figyelni" jó legyen újonc, de ha vb címért van versenyben, akkor tudjon figyelni a piros lámpára is és ne menjen bele hátulról emberekbe.. persze nyilván az se lett volna jó, ha robertet gyapja le, de azért nézzük meg, hogy végülis kiben kötött ki... meg még azzal estleg, hogy ha nyomi vb lesz, akkor egy olyan autóval amit a ferraritól loptak el..
Rosier 2008 okt. 12. - 10:34:38
(3742/17150)
1 nemvagyok sötét !
2 neked kellene utánanézni dolgoknak
3 nemérted vagy látod amit írok , NEM SZURKOLTAM A HAMILTONNAK !!!

4 Álomvilágban élsz , egy ilyen sportban pénz beszél...
5 Nem volt szabálytalan...
6 Ha meg úgy látod akkor valami más futamot néztél
az látszik rajtad ,hogy utálod a Hamiltont ilyen embertõl meg más nem lehet várni !!!

7 Tudom ,hogy sokaknak fáj ,hogy fekete de ez van !!!
10/10
norton15 2008 okt. 12. - 10:25:34 10/10
(3741/17150)
Ahhoz viszont Massának is jobb helyre kéne kvalifikálnia magát, nem pl az 5. helyre. Én legközelebb egy Massa, Raikkönen, Kubica, Alonso, Kovalainen, Hamilton befutót néznék meg. ÉS már Massa vezetne is.:)
Moldávia bánata 2008 okt. 12. - 10:19:03
(3740/17150)
Nem kell izgulni, a küvetjezõ futamon Massa nyer, Räikkönen maga mögött tartja Hamiltont, miközben Nyalonzó befut másodiknak vagy harmadiknak. Ez az 5 pont így dolgozható le. Ilyen egyszerû ez! :)
10/10
norton15 2008 okt. 12. - 10:06:30 10/10
(3739/17150)
Ez mindent elmond:

"Raikkönen: Both McLaren hits me."

Na ezért kapott nyomi büntetést.
10/10
norton15 2008 okt. 12. - 10:01:59 10/10
(3738/17150)
Hú, ennyire sötét nem lehetsz. Vagy ha igen, akkor talán megérted és felfogod, amit idevetek:

"S persze ,az utolsó két futamon meg össze-vissza nyomkodja a gombokat, van olyan hülye aki ezt elhiszi ??? / aki más csapat iránt vakon elfogult ,az talán igen )"

Bizony, én elhiszem, mert a belsõkamerás felvételekbõl világosan látszik, hogy a mellette lévõ gombot nyomta meg. És nem vagyok vakon elfogult.

"-S szétkopik a gumi és nem hívják be ,és magától sem megy be , miközben 6mp-el volt lassabb mindenkinél és õ nem érezte ugye ???
_De azt érzi(k) amikor pár tizedet veszítenek a szemcsésedés miatt !!! "

Há' figyi, ezt mi se értjük. Értsd meg, Hamilton eléggé ostoba kis tacskó volt, hogy királynak érezze magát, de azt már nem érezte, hogy sz*rrá kopik a gumi. Ez az õ hibája.

"nem tud befordulni" kabaré :)"

Márpedig nem tud, fogd fel, hogy ilyen béna, õ is ember, sokszor hibázik.

"-szóltak neki ,hogy öcsi állj le mert azért erõs lenne ha az elsõ évben bajnok lennél !!!
/ mindkétszer elég lett volna ha 4. helyen befut/"

Nem szóltak neki. Sõt, inkább õt nyomták elõre, ha nem vetted volna észre. Sok esetben büntetést sem kapott, vagy nagyon enyhét, és már azon is ki volt akadva, mert õ nem érti. Egyszerûen ennyire hülye, így b*szta el...

"Most meg már Hamilton nem is elõzhet...Nagyon nem akarják ,hogy világbajnok legyen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valakiknek biztos pár millióval kevesebb esne be a zsákba !"

Bázz, gondolom nem nagyon nézel F1-et. Veszélyes vezetésért nem elõzhet. Mert képes életveszélyes helyeken elõzni. Ráhúzza az ellenfelére az autóját, amire az félrehúzza, nehogy miatta essen ki. Életveszélyesen vezet, Glock, Kubica stb is megmondta már.

"Bernie bácsi Massanak drukkol, -nem is tudom ,hogy Kimi miért megy gyengébben ?!"

Miért, mi van ebben? Bernie sem mindenható, nem befolyásolhatja a futamokat így. Meg Massa most csak a 8. lett.

"de ez nemcsak most van így elõtte a Schumika útjait egyengették, azt a szekeret nyomatták ami magától is ment ! Sorolhatnánk..."

Schumika egy lassan csõdben lévõ csapatot támasztott fel Ross Brown-nal, és Jean Todt-tal. '96-ban még sehol sem voltak, mirõl beszélsz?:D

"-Hány kifékezés volt az F-1-ben ?! S hányat büntettek ???
Ha nem lett volna ott füst akkor senki nem szólna semmit mi ?!"

Nem a füst a lényeg. Hanem a szituáció. Hamilton életveszélyesen, felelõtlenül vezet, ennyi.

"Schumi , Alonso , MOntoya , Raikkönen , Hamilton , Barichello, Hakkinen ,Senna , Prost , Piquet és még sorolhatánk ...hogy hányan fékezték ki a másikat !"

Igen, mindenki így csinálja, de szabályosan!:)

"Eljutunk odáig lassan , hogy a pályán nem is fognak elõzni !"

Húha, ne mondd már. Ecclestone és Mosley ezen kesereg már 10 éve.

Szerintem elõször nézz utána pár dolognak, mert sajnos pont te beszélsz úgy, mint aki vakon elfogult Hamilton iránt.
10/10
Giada 2008 okt. 12. - 09:39:22 10/10
(3737/17150)
brühü, kicsit késõn keltem, és az elsõ 17 körrõl lemaradtam, tehát kb a verseny jó részérõl, na majd délután, gratu kimi:)
azér legalább lajcsi nem kapott pontot, de majd mennek fellebbezni:)
Rosier 2008 okt. 12. - 09:34:37
(3736/17150)
Szépen nyalogatják a Ferrari fenekét...(mint mindig )
Egyre undorítóbb ez sport ahogy belenyúlnak...

Tavaly is megvolt rajzolva a vége eléggé !!! (hozzáteszem nem drukkoltam a Hamiltonnak !!! ) 18 versenybõl 16-on jól szerepel ,esõben szinte mindig nyert!!! (idén is )

S persze ,az utolsó két futamon meg össze-vissza nyomkodja a gombokat, van olyan hülye aki ezt elhiszi ??? / aki más csapat iránt vakon elfogult ,az talán igen )

-S szétkopik a gumi és nem hívják be ,és magától sem megy be , miközben 6mp-el volt lassabb mindenkinél és õ nem érezte ugye ???
_De azt érzi(k) amikor pár tizedet veszítenek a szemcsésedés miatt !!!

"nem tud befordulni" kabaré :)
-szóltak neki ,hogy öcsi állj le mert azért erõs lenne ha az elsõ évben bajnok lennél !!!
/ mindkétszer elég lett volna ha 4. helyen befut/

Most meg már Hamilton nem is elõzhet...Nagyon nem akarják ,hogy világbajnok legyen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valakiknek biztos pár millióval kevesebb esne be a zsákba !

Bernie bácsi Massanak drukkol, -nem is tudom ,hogy Kimi miért megy gyengébben ?!
de ez nemcsak most van így elõtte a Schumika útjait egyengették, azt a szekeret nyomatták ami magától is ment ! Sorolhatnánk...

-Hány kifékezés volt az F-1-ben ?! S hányat büntettek ???
Ha nem lett volna ott füst akkor senki nem szólna semmit mi ?!

Schumi , Alonso , MOntoya , Raikkönen , Hamilton , Barichello, Hakkinen ,Senna , Prost , Piquet és még sorolhatánk ...hogy hányan fékezték ki a másikat !

Eljutunk odáig lassan , hogy a pályán nem is fognak elõzni !
10/10
norton15 2008 okt. 12. - 09:17:57 10/10
(3735/17150)
Hallottam mi volt: genyázás egy fekete személytõl, Massa kicsit elrontotta, Kimi jól ment, Piquet a negyedik (ez szerintem tévedés), volt mindenféle földi jó. Na majd délután nézem.
10/10
Ferenczi1969 2008 okt. 12. - 07:39:46 10/10
(3734/17150)
Sziasztok !!!! Elaludtam. Csak azt írjátok meg, hogy Összejöhet-e ennek a Massa gyereknek, vagy egész délután a "kapuchinot" kell majd nézegetnem, mert akkor inkább be sem kapcsolom a TV-t !!! Köszike!
10/10
damienisback 2008 okt. 12. - 07:09:59 10/10
(3733/17150)
na, gyuszi is tudja, hogy hamilton szerencsétlenkedett a rajtnál...
10/10
damienisback 2008 okt. 12. - 07:06:37 10/10
(3732/17150)
kb, meg jön majd az a szöveg, hogy ilyenért büntetni, meg nem volt szándékos, bla, bla. ha nem rendszeresen csinálna ehhez hasonló manõvereket(a sok "tartalmas" "cry me a river" stílusú nyilatkozata már csak hab a tortán), akkor szvsz most nem kapott volna büntetést.
10/10
damienisback 2008 okt. 12. - 06:57:07 10/10
(3731/17150)
figyeld meg miket fog majd nyilatkozni ez a nyomi :D