Téma: Forma-1

9/10
offtopic
Sz23 2008 szept. 30. - 13:23:00 9/10
(3390/17150)
Azt olvastam az elõbb a neten, hogy Alonso mégsem nõs... Most akkor mi van?:D
8/10
nihilke 2008 szept. 30. - 13:08:46 8/10
(3389/17150)
http://www.formula.hu/f1/keke-rosberg-a-ferrarinak-buntetes-jarna-c23092.html

hmmhmm...nekem valaki nagyon megkeseredettnek tûnik...
ULTIMATE 2008 szept. 30. - 07:04:35
(3388/17150)
Utálom...
8/10
offtopic
nihilke 2008 szept. 29. - 23:14:06 8/10
(3387/17150)
+ nem bonyolódik hosszú mondatokba:QQQQ
8/10
offtopic
nihilke 2008 szept. 29. - 23:12:58 8/10
(3386/17150)
ez kemény volt. végem van. sírok a röhögéstõl:QQQQQQQQ
sõt ez már ilyen :q&

amúgy köszi:)
10/10
norton15 2008 szept. 29. - 23:06:51 10/10
(3385/17150)
Szegény szomszédok. Amúgy hallottam valami nagy nevetést...;)

Hát ja, rohadt õszinte, és nagyon jó fej. Nem érdekli, mint gondolnak az emberek róla, csak csinálja dolgát, + jól fõz.:D
10/10
norton15 2008 szept. 29. - 23:00:41 10/10
(3384/17150)
Már csak egy blokk van:

-Mi lennél, ha nem lennél pilóta?
- Profi sportoló valami más sportágban.

Bernie Ecclestone egyszer azt nyilatkozta, hogy semmit se teszel a sportágért azonkívül, hogy vezetsz. Mit gondolsz errõl?
- Nekem nem kell ilyesmit csinálnom. Az F1 marketingje nem az én feladatom. Én vezetek, és ez nekem elég kihívás.

-Milyen a kapcsolatod Bernie-vel?
- Okés. Ismerjük egymást, és amikor találkozunk, dumálunk keveset. Sosem volt semmilyen vitánk.

-Miért nem látni rajtad több érzelmet egy-egy futamgyõzelmet követõen?
- Nem az én stílusom. Ja persze, gyõzni jó érzés, de én nem vagyok az a fajta, aki ugrándozik, és beledörgöli ezt mindenki arcába.

-A te sallangmentes személyiséged szándékos taktika, hogy az F1 világában megvédd magad?
- Nincsenek hátsó gondolataim, olyan vagyok, amilyen lenni akarok.

Ééés itt a vége.
10/10
norton15 2008 szept. 29. - 22:55:50 10/10
(3383/17150)
-Melyik volt a legjobb futamod?
- Nehéz megmondani. Az a fajta verseny, amikor a futam után nem érzed, hogy jobban is teljesíthettél volna. Ha mégis választanom kell, akkor mondjuk Nürgburgring 2003. Könnyedén vezettem, a versenyt pole-ból, amíg a kocsi be nem döglött. És még az idei barcelonai verseny - ott igazán jól összejöttek a dolgok.

-Milyen érzés a tökéletes kör?
- Nagyon jó. Jobb mint a szex.XD

-Melyik a kedvenc pályád?
- Mindenképpen Spa. Az utolsó 3 futamot megnyertem ott. De Monzában is nagyon szeretnék gyõzni.

-Hogyan sikerült tavaly mindvégig hinned abban, hogy bajnok lehetsz? Egy pillanatra sem bizonytalanodtál el?
- Az én munkamódszerem az, hogy ha elméletileg lehetséges megnyerni a bajnokságot, akkor gyakorlatilag is az. Sosem adom fel. Az F1-ben bármi megtörténhet.

-Mi a véleményed a Hamiltont övezõ Lewis-mániáról?
- A legkevésbé sem érdekel. Ha létezik is ilyen dolog, akkor õt kérdezd, milyen érzés.

-Mit akartál igazából mondani Lewisnak Kanadában, amikor a boxutca kijáratánál hátulról neked ment?
- Semmit. Nem volt mondanivalóm. Ha lett volna, mondtam volna. Semmi sem tartott vissza.
10/10
norton15 2008 szept. 29. - 22:46:44 10/10
(3382/17150)
-Szeretnéd Schumit megelõzni a világbajnoki címek számában?
- Kizárt dolog.:( Az túlságosan is hosszútávú dolog. Én elégedett vagyok azzal, amit elértem, ezen felül minden más abszolút ajándék.

-Kik a legjobb barátaid, és milyen gyakran találkozol velük?
- Van néhány igen közeli barátom, velük szinte mindennap kapcsolatban állok. De a munkám miatt nem túl gyakran látom õket.

-Ki a legjobb barátod az F1-ben?
- A Ferrarinál mindannyian jó haverok vagyunk, de ha valakit ki kell emelnem, akkor az Gino Rosato, vele jól kijövök, ráadásul konyít a jéghokihoz. Szerintem az F1-ben igenis lehetséhes barátságokat kötni, nekem az összes eddigi csapatnál vannak jóbarátaim. Az F1-ben mindenki nagyon profi hozzáállású, és elõfordul, hogy egyesek jobban összebarátkoznak.

-Mivel szoktál boltba járni?
- Általában Alfa Romeót használok.

-Mi volt a leghülyébb promóciós esemény, amire felkértek?
- Voltam már mindenféle rendezvényen - egyet kiemelni közülük nagyon nehéz lenne.

- Hogy hasonlítanád össze a Ferrarit és a McLarent?
- Mindkét csapat másként dolgozik és intézi az ügyeit...:D
10/10
norton15 2008 szept. 29. - 22:38:08 10/10
(3381/17150)
-Mennyibe kerül ez az igencsak impozáns hangfalpár?
- Nem tudom, igazából nem én vettem. A házhoz tartoznak. Sziklából faragta valami figura Ausztráliában. (Ez a hangfal embermagasságú:D)

-Mi volt a legnagyobb buli, amit életedben tartottál?
- Az esküvõm volt a legnagyobb, de azt nem itt tartottuk. Jenni és én minden nyáron tartunk itt egy nagy bulit, ahol grillezünk, iszunk, és zenét hallgatunk.

-Megesett már, hogy panaszkodtak a szomszédok?
- Azok még sose szóltak semmi miatt sem. Svájcban senkit sem érdekel, mit csinálsz, itt Finnországban még kevésbé. Amúgy meg semmi olyat nem csinálunk, ami miatt panaszkodhathatnának.

-Szerinted jó szomszéd vagy?
- Még szép - én vagyok a tökéletes szomszéd, hiszen a munkám miatt alig vagyok otthon.

-Szerinted meddig maradsz az F1-ben?
- Fogalmam sincs. Én a mára összpontosítok, a jelenlegi évadra, szerintem felesleges ennél tovább gondolkodni.

-Mennyire tervezed meg elõre az életedet?
- Egy nappal. Sohasem készítek hosszú távú terveket. Persze elõfordul, hogy akár egy héttel is elõre tervezek. Mert ha úgy döntök, hogy el akarok menni valahová, akkor tudnom kell, hogy nincs futam vagy teszt, mert akkor ahhoz kell igazítani kell mindent.
10/10
norton15 2008 szept. 29. - 22:26:15 10/10
(3380/17150)
-Tökéletesre csiszoltad már a tésztafõzési technikádat?
- Aha.:D Bár nem igazán bonyolult. Nincs semmilyen Kimi-féle recept (pedig de ennék), de mindig ízlik, amit csinálok. Ez a titka a tésztának. Sosem tudom, hogy tökéletes lesz-e, de ötletszerûen mindenfélét hozzáadok, és a végén jól szokott elsülni.

-Milyen számodra a tökéletes nap?
- Egy olyan, nap, amikor bármit csinálhatok (könnyezek:DD). Lehet az egy verseny, teszt, vagy akár szabadnap. Szeretek együtt lenni a legjobb barátaimmal és a családommal, de egy tökéletes napon jut idõ egy kis edzésre is. Az a fajta vagyok, akinek mindennap edzenie kell, mégha rövid ideig is.

-Mennyire folytál bele bele helsinki otthonod tervezésébe és építésébe?
- A finn lakást Jenni és az én ízlésemnek megfelelõen hozták össze. De ami a svájci házunkat illeti, mindketten alapos, és hosszas tervezgetést folytattunk, és a lehetõ legtökéletesebbre építettük.

-Milyen gyakran utazol svájci otthonodba?
- Elég sok idõt töltök ott. Persze nyáron és télen sokat vagyok Finnországban is, de azért többször alszom Svájcban. Amúgy meg nem tudom biztosan. Az otthonom otthon van (haha), és ott tudok abszolút nyugalomban lenni Svájcból könnyû elindulni bárhová. Az év nagy részét egyébként is a világ különbözõ szállodáiban töltöm. Soha nem számoltam össze, hány napot töltök utazással egy évben, de rohadt sokat.
10/10
norton15 2008 szept. 29. - 22:12:54 10/10
(3379/17150)
-Mit jelent számodra a Ferrarinál versenyezni, és világbajnoknak lenni velük?
- Ez a legjobb dolog, ami pályafutásom során történt. Minden vágyam az volt, hogy világbajnok legyek, s amikor ez elsõként teljesült, pont a Ferrarival, az csak még jobbá tette az egészet. Ráadásul ahogy sikerült elérnem, az csak még jobban megédesíti.

-Mennyire fontos neked egy olyan csapatnál versenyezni, ami teljes mértékben tiszteletben tartja a személyiségedet és az életviteledet?
- Fontos, nagyon is az. Ez volt az egyik legfõbb ok, amiért a Ferrarihoz szerzõdtem. Senki sem kérte, h változzak meg. Úgy élek, ahogy, olyan vagyok, amilyen, a csapat pedig tökéletesen boldog ezzel.

-Olaszországban hõsnek számítasz - milyen amikor ott vagy?
- Mindig jó érzés oda menni. Amúgy is szerete, már kölyökkorom óta, amikor ott gokartoztam. Persze nem mind1, hogy pontosan hová megy az ember, de nem másznak az ember arcába, és nem bámulnak (szegény :D). Persze, fanatikusok ott is vannak, akárcsak a világban bárhol, ahová megyek. Amúgy meg nem tartózkodok sokat Olaszországban, általában Maranellóban vagyok, a pályán vagy valamelyik másik pályán, ahol Toni Vilander haveromat figyelem a GT-versenyeken. Persze mindenki csak autogramot akar - de ez is csak ugyanolyan, mint mindenhol máshol.

-Mennyire beszélsz olaszul?:D
- Hát valamennyire értem, egy kicsit. De nem beszéltem túl sokat. Tudok néhány szót, de hosszú mondatokba nem bonyolódnék.

-Vodka vagy chianti?
- Nem vagyok vörösboros. Sosem szerettem.:)

-Tészta vagy jávorszarvaspörkölt?
- Mindkettõ rendben van. Tésztát bárhol ehet az ember, de itt, Lappföldön általában én is jávorszarvapörköltet eszem, mint bárki más. A jó kaja mindig jó kaja (egyek vagyunk Kimi!:D).
10/10
norton15 2008 szept. 29. - 22:04:16 10/10
(3378/17150)
Csillagnak:

-Mire kelsz reggelente?
-Nem szoktam felkelni, amikor felébredek, már dél van. Ha nincs különösebb dolgom, addig alszom, amíg jólesik. Soha nincs rossz kedvem, és nem vagyok morcos reggelente. Ha nincs semmi dolgom, akkor egész egyszerûen nem kelek fel. Ez nem arról szól, hogy x órányi alvásra lenne szükségem, egyszerûen addig alszom, amíg kell. Simán átalszom egy egész napot is, nem probléma.

-Mennyi idõbe telik, míg túlteszed magad egy rossz eredményen?
- A rossz érzés olyan gyorsan elmúlik, mint amilyen gyorsan jön. Egy másodpercig még dühöngsz, majd el is felejted. Én mindig ilyen voltam. Amikor elkezdtem versenyezni, az autónk egyfolytában bedöglött, a síráson és panaszkodáson kívül mást nemigen lehetett tenni ellene. A rinyálás amúgy sem segít semmin - az eredmény ugyanolyan marad.

-Hogy kezelnek mostanság Finnországban?
- Most már minden oké. A tavalyi év óta már nincs annyi cs*sztetés. Amúgy ez mindig ugyanolyan: ha csinálsz valamit, azonnal az arcodba másznak, és ez ellen semmit se tehetsz. De általánosságban a helyzet most jobb, mint korábban. Volt egy pont, amikor tényleg elég kellemetlen volt ez az egész, de inkább nem panaszkodom.

Mindjárt írom tovább.:)
9/10
offtopic
Sz23 2008 szept. 29. - 22:00:17 9/10
(3377/17150)
Cijja!
10/10
Giada 2008 szept. 29. - 21:58:29 10/10
(3376/17150)
na még egy jóéjszakátnak:)
10/10
offtopic
Giada 2008 szept. 29. - 21:57:49 10/10
(3375/17150)
najóvan, közbe mutter kiakatt hogy nem tudja kezelni a telefont, aztán meg kell mutatni neki, meg mindjárt ideér haver úgyhogy lépek:)
rakjatok be még sok képet, legyen min nyammognom holnap délután..:)
10/10
offtopic
Giada 2008 szept. 29. - 21:56:42 10/10
(3374/17150)
hehe:)))
10/10
offtopic
norton15 2008 szept. 29. - 21:56:16 10/10
(3373/17150)
Hülye gugli.:D
10/10
offtopic
Giada 2008 szept. 29. - 21:56:15 10/10
(3372/17150)
jóvan na
9/10
offtopic
Sz23 2008 szept. 29. - 21:55:46 9/10
(3371/17150)
Csúnya ünneprontó vagy...:D mellesleg, ki tudja, mikor készültek azok a képek?:D