Téma: Fortuna Szálloda-és Étteremhajó - Lord Nelson Étterem

ruczlajos 2009 máj. 07. - 21:25:38
(3/3)
Én 2005 novemberben voltam a Fortuna hajón, a Benedek Tibiékkel (többszörös vizilabda világbajnokunk) együtt, és rendkívül meg voltam elégedve az étterem szolgáltatásaival. A 6 fogásos vacsora amit elköltöttünk egzotikus Tahiti menü volt ( www.mynoni.net ) a hazai ember számára szokatlan ízvilággal, de nekem nagyon bejött. A Kalua csirke pörkölt naranccsal és ananásszal nagyon finom volt, és desszertnek olyan gyümölcsöket kaptun, amit én még a prémium piacokon sem láttam soha Magyarországon. A pincérekre sem lehetett panaszunk, szóval nagyon egyben volt az egész.
anytab 2009 ápr. 15. - 13:18:46 Előzmény Szeszter
(2/3)
Én voltam hajón rendezvényen és magánszemélyként is és csak jókat mondhatok róla. Segítõkész személyzet, jó ételek.
Én csak ajánlani tudom.
Szeszter 2008 aug. 28. - 10:54:42
(1/3)
Nem hallottam jókat a hajó személyzetének vendégekhez való hozzáállásáról. Egy ismerõsöm itt szervezi az esküvõjét. Nem segítõkészek, nem tartják magukat a megállapodásokhoz. Elég sajnálatos. Nekem is hajón volt az esküvõm, egy másikon. Maximálisan meg voltam elégedve mindennel. Kár, hogy itt ez nem valósul meg. :(