xilol 2018 jún. 20. - 23:24:45
(10/10)
Kedves olvasó közönség!

Mikor ismétlik a műsort? Ezt muszáj rögzíteni.

Tisztelettel:
Xilol
cellasto 2016 nov. 30. - 22:29:43
(9/10)
élvezet hallgatni ahogy beszél...már nem elõször látom ezt a mûsort
csúnyán elbánt vele a szakma, nem érdemelte meg
Edmond Dantes 2014 ápr. 06. - 12:11:22
(8/10)
Szép és filmen jól fotózható színésznõ (volt). Színpadi alakításai nem érték el filmsikereit. Végleges visszavonulása onagy mítoszt teremt(ett), amint az Garbo, Karády és mások esetében is történt-történik. A kiragadott példák remélem, hízelgõek. A visszavonulás vagy elhalálozás nyomán keletkezõ nagy mítoszok pedig, tudjuk, sokszor túlélik a mítosz alanyát, sõt, annak valós teljesítményét is, nem csupán a színészi szakmában. Állami-közéleti kitüntetései erõsen meghaladják számos nagy formátumú pályatárs(nõ)ét, ld. itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Bara_Margit
labellohu 2014 ápr. 06. - 11:38:03 Előzmény napraforgó
(7/10)
Minden filmjét láttam, igen nagy magyar filmgyûjteményem van, de a véleményemet fenntartom!
filoszemitabélus 2014 ápr. 05. - 17:16:01
(6/10)
Egyáltalán nem voltak igazak a pletykák. (Ezt az Ónódi miniszter-féle társaság, akikkel hírbe hozták, is tanúsították)Egymásba szerettek Gyarmati Dezsõvel és ezt Székely Éva (Gyarmati elõzõ felesége) nem volt képes elviselni. Rendkívül bosszúálló nõ lévén, tudatos aknamunkába kezdett Bara Margit ellen. Befolyásos ismerõseit is felhasználta, hogy ellehetetlenítse Bara Margitot.
Semmiféle erdélyi sértõdöttség, meg egyéb badarságok nem álltak a visszavonulása mögött. Egyszerûen nem volt az a típus, mint a mai celebek, akiknek az a lényeg, hogy írjanak róluk, akár azt, hogy imádnak partiban szexelni.
Õ botrányoktól mentes, nyugodt életet akart élni és ez csak úgy volt számára lehetséges, hogy visszavonult a reflektorfénybõl. Székely Éva nem csak õt büntette, hanem a közönséget is, akiket megfosztott egy nagyszerû mûvész játékától.
napraforgó 2014 ápr. 05. - 12:34:29
(5/10)
Akárki akármit mond, gyönyörû nõ volt. Én nemcsak a bakaruhában-ban látta, hanem a Szegény gazdagokban is, és a Csempészekben is. Szerintem nem volt kicsi a melle, pont arányos volt a teste többi részével (a Szegény gazdagokban pl. elég látványos volt a melle a kis hímzett blúzban).
Az a szomorú, hogy manapság a szilikonnal hatalmasra pumpált mellek, meg a kisfiúsan karcsú csípõjû nõk a divatosak. Bara Margit legalább természetes szépség volt, jó lenne, ha manapság is divatba jönne az ilyen alkat.
cellasto 2014 ápr. 05. - 12:29:33
(4/10)
Lehet azért is nem tudott a pletyka elterjedése után maradni tovább,mert teljesen más közegben nevelkedett.
Szerintem mondjuk elég kétséges,hogy a pletykák igazak voltak,de ez csak az én véleményem.
Gondolom,ha igazak lettek volna,nem vonul vissza 64-ben.
Én sem tartom olyan szépnek,de jó volt végighallgatni ezt a bõ egy órát :)
labellohu 2014 ápr. 05. - 11:53:56
(3/10)
Nekem a mûvésznõ nem testesíti meg a szépséget, mert egy nagytestû, nagyfenekû, kismellû nõ. Az õ korában több színésznõ, pl. Vass Éva sokkal szebb és formásabb volt. Szépen beszélni is sokan tudtak. Neki az olyan filmek álltak jól, amelyekben egyszerû nõt játszott, pl. Szakadék, Csempészek. A visszavonulásában is inkább látszik a sértõdött erdélyiség, aki azt hitte az elsõ sikerek után, hogy itt mindenki a lába elé borul, aztán mégsem így lett. Itt van pl. Tordai Teri, aki nem csinált problémát abból, hogy mindenki tudta, hogy az NSZK-ban szexfilmekben játszik, de gond nélkül dolgozott itthon is. Igaza van Bara Margitnak abban, hogy teljesen más országot, más körülményeket talált itt, mint amikhez Romániában szokva volt. Ezt sok erdélyi nem tudta és nem tudja feldolgozni a mai napig.
cellasto 2014 ápr. 04. - 21:28:25
(2/10)
gyönyörû szépen beszél,jó hallgatni :)
szép ez a magyar nyelv,de olyan ritkán hallani ezt a választékos szép beszédet :)
10/10
oncogito 2014 ápr. 04. - 19:09:49 10/10
(1/10)
Nagyon szép és nagyon tehetséges színésznõ. Ha külföldön születik, Sophia Loren, vagy Elizabeth Taylor méltó konkurenciája lehetett volna.
Nem is értem, a rendszerváltás után hogy nem csábították vissza a filmhez, filmsorozathoz.
Nagy veszteség az országnak és gondolom neki is, mert az élete lehetett a színjátszás.