10/10
ondok 2008 jan. 10. - 22:57:03 10/10
(601/2021)
A végén még kiderül, hogy a tüntetõket a TV elé is Gyurcsányék szervezték oda:).Egy kicsit erõs ez az összeesküvés elmélet.Nem egyszerûen ilyen felkészületlen és amatõr volt az ilyen dolgoktól elszokott rendõrség.Amikor meg egy kicsit gatyába rázódott ,akkor meg jöttek Morvay K._ék, hogy ölik a becsületes népet stb.Mert a háttérbõl az ellenzék bujtogatott, neki állt érdekében a "forradalom",és nem a kormány akarta elterelni a figyelmet a választásokról.Mintahogy az öszödi beszéd nyilvánosságra hozatalának a módja és idõzítése is önmagáért beszél.Nem kell hozzá Sherlock Holmsnak lenni,hogy rájöjjön az ember ,hogy ki szervezte a háttérbõl.
10/10
ondok 2008 jan. 10. - 22:50:04 10/10
(600/2021)
És akkor mi van ,ha közölték volna a néppel, hogy nincs más választás mint a kapitalizmus? Nagyjából mindenki tudta, csak azt hitték, hogy mindjárt Amerika lesz nálunk is ,annak is a szép oldala.Aztán jött a csalódás.Abban egyetértünk, hogy a konpromittálódott politiokusoknak el kellett volna húzni, de vajon ki miatt nem lettek nyilvánosak az ügynöklisták? Hát leginkább az MDF meg mostanság a FIDESZ miatt.Talán nem véletlen.
Egyébként,hogy a cseheknél pl megtörtént ,az jó, de attól még gazdaságilag ott sincs kánaán ,sõt sok szempontból rosszabb mint nálunk.
1/10
alex4427 2008 jan. 10. - 22:39:47 1/10
(599/2021)
A tévé székház "ostrománál" miért is hagyták magukra (kinek az utasítására?) a rendõrségi vezetõk a szerencsétlen vidéki rendõr-irodistákat?
Kinek jött jól, hogy az önkormányzati választások elõtt nem az áremelésekrõl, megszorításokról beszél a jónép?

Bush, mint normális politikus!:)))
Na azért ezzel a véleménnyel már nem lenne sok partnered még Amerikában sem!
"Csak" amerikai katonából már több mint 4 ezer halott!
Iraki pedig közel fél-millió!
És akkor még nincs szó a sérültekrõl, a lerombolt országról, a káoszról, amit elõidézett ez a "normális" politikus!:(((
1/10
alex4427 2008 jan. 10. - 22:31:47 1/10
(598/2021)
Csak 89-90-ben valahogy "elfelejetették" közölni a néppel, hogy nincs választási lehetõség.
Kapitalizmus lesz, és mi, aki eddig KISZ és párttitkárok voltunk, ezután "demokrata" gyárosok és mindenféle egyéb milliárdos leszünk: ti ( a nép) meg 4 évenként marháskodhattok a választáson.
Akárki nyeri a választást, mi mindig jól járunk!
Választások közti idõszakban meg kaptok Gyõzikét és társait!
Na, kb. így gondolkodhattak 89-90-ben!

Bár vszleg egy rövid kis ideig be is lehettek tojva: hátha a magyarok is komolyan veszik a rendszerváltást, mint pl. a csehek. Akiknél ugye, az aki az elõzõ rendszerben funkci volt, az új rendszerben nem lehetett!
10/10
ondok 2008 jan. 10. - 21:29:05 10/10
(597/2021)
Te meg kezdesz az igazi szinvonaladra találni,ahogy minõsíted magad a jelzõiddel.Azt javaslom helyeseljetek csak egymásnak forradalmár hõsként,hirdessétek csak ,hogy Gyurcsány meg rendõrsége le akarja gyilkolni az ártatlan öregasszonyokat.talán lesz is egy két HÍR TV emlõin nevelkedett árpádsávos ,aki el is hiszi,*moderálva*.
10/10
ondok 2008 jan. 10. - 21:24:13 10/10 Előzmény issti1
(596/2021)
A végén még azt fogjuk hallani ,hogy a hõs szabadságharcos ünneplõket gyilkolta tavaly az AVH-s kormány.Egy pici bibi az ,hogy ezeket a hõsöket láthattuk a TVben ,ahogy szolidan gyujtogattak, betondarabokat vagdaltak a rendõrökhöz stb. Van egy rossz hírem ez a "durvaság semmi ahhoz képest ,amit franciában v. az Usában kaptak volna. Ezek az ünnepelni vágyók belefojtották a szót KOsári profba, meggyalázták a forradalom évfordulóját, és a rendõrség sok esetben mulyán hagyta,ettõl aztán elszemtelenedtek ,és amikor elõfordult ,hogy a huszadik felszólítás után visszaütöttek nekik a gyilkos terrorról óbégattak.Ennyit errõl.Ja és aminden eszközt felhasználó ellenzék meg hol nyíltan ,hol burkoltan adta alájuk a lovat.Ezért aztán normális külföldi politikus,Sárközi, Bush niemandnak tartja Orbánt.
neugassaman 2008 jan. 10. - 21:17:17
(595/2021)
Egy idõs asszony félholtra verése, az színvonal?! Böszme barátom? Óhh Egek! Nem lehet megkülönböztetni egy idõs asszonyt a kukagyújtogatótól?! Naa, kb itt tartasz Te nagyon pártsemleges, elfogulatlan, objektív jótét-lélek!
10/10
ondok 2008 jan. 10. - 21:08:51 10/10
(594/2021)
nagyon jó dolog,ha valaki tud disztingválni,mert azt írod:" akik lelkes hívei voltak a "szocializmusnak", azok most lekes hívei a kapitalizmusnak is: undorító! " Nem errõl van szó, egyszerûen nincs választási lehetõség,csak a kapitalizmus.Ezt elmondják a tiszteségesek a népnek,és nem hülyítik õt a jóságos állambácsi lehetõségével(olcsó gáz,állami egészségügy,tandíjmentesség stb.)
Ha ezt felfogja valaki akkor nem ír ilyen drukker szöveget,hogy."A mostani uralkodó "elit", hõn szeretett min.elnök urunkkal az élén, pedig gátlástalanságban messze veri az elõdjeit"
Ugyanis van pl egy óriási kbség: Gyurcsány minden körülmények között betartja pl a parlamenti demokrácia szabályait, míg Orbán egy ellenzéket szükségtelennek tartó diktátori hajlamú politikus.És ezt sokan észreveszik,el kell olvasni Debreceni J. írásait,aki nem baloldali szimpatizáns.Ha valaki nem ért vele egyet ,ám lássuk a hasonló szinvonalú ellenérveket, és ne a hordódumát, hogy "persze,mert áruló,meg különbenis a vérengzõ rendõrség legyilkolta a szolid autó és kukagyujtogatókat stb." Mert ez nem szinvonal.
neugassaman 2008 jan. 10. - 21:00:21
(593/2021)
Mond te!!!!! Ugyis lesajnálsz, és agymosott Fidisnek tartasz! Válaszolj Te! Tudom mikor volt.... De ez nem párt -hivatottsági kérdés bennem, nem érted?!
Miért nem érted?! Miért?!
10/10
ondok 2008 jan. 10. - 20:56:01 10/10 Előzmény alex4427
(592/2021)
Én nem találtam annyira szellemesnek ,inkább túlságosan zavarosnak,ami a túlzó rájátszással ironizálással akar érvelni,de aminek a tényekhez nem sok köze van.
1/10
alex4427 2008 jan. 10. - 20:52:53 1/10
(591/2021)
Sietek, csak egy gyors válasz, és most csak erre!
Nem vagyok jobbos, nem vagyok balos! Legalábbis a magyarországi értelemben: NEM!
Mindig a mindenkori hatalmat bíráltam!
Kádár idején egy jó szót nem szóltam rendszerérõl.
Bukása után viszont, úgy gondoltam, nem illõ a döglött oroszlánt rugdalni! És nem fogok együtt bégetni a hirtelen támadt sok "bátorral", akik elkezdték szidni a bukott rendszert és vezetõjét.

Most is a hatalmon lévõket bírálom!
A mostani uralkodó "elit", hõn szeretett min.elnök urunkkal az élén, pedig gátlástalanságban messze veri az elõdjeit!
(Zárójel: és tényeket nem aszerint vizsgálom, hogy nekem tetszik-e! Ez vonatkozik az elõzõ rendszer megítélésére is!)
És az is éedekes persze, hogy akik lelkes hívei voltak a "szocializmusnak", azok most lekes hívei a kapitalizmusnak is: undorító!
10/10
ondok 2008 jan. 10. - 20:51:01 10/10 Előzmény neugassaman
(590/2021)
Mikor is történtek az olajügyek? Ki is titkosította azokat?
10/10
ondok 2008 jan. 10. - 20:49:14 10/10
(589/2021)
Ne izgasd fel magad, ha a fidesznyikok kerülnének istenmencs hatalomra, újra mi lennénk a legelsõk legalábbis Orbán évértékelõjében,ahogy pl. a nemzetmegváltó Széchenyi terv v. a7%-os növekedés v. a leszorított inflációval,ami a tervezett 5% helyett mindíg 9-10 volt.De akkor természetesen minden rendben volt ,mert le lehetett nyúlni a húsosfazekat.
neugassaman 2008 jan. 10. - 20:44:06
(588/2021)
Áhhhh! Bele lehet ebbe fáradni.....De feladni nem fogom soha!!!!
10/10
ondok 2008 jan. 10. - 20:42:46 10/10 Előzmény alex4427
(587/2021)
Azért az humoros, hogy a jobboldali szimpatizánsok a gulyáskommonizmust dícsérik, mint "mintaország",igaz munkástagozat már van, lassan ki lehet adni a jelszót: "Világ proletárjai egyesüljetek!"
1/10
issti1 2008 jan. 10. - 20:35:38 1/10
(586/2021)
Szerintem optimisták lehetünk, ez már valahol a legalja - innen már nem nagyon mehetünk lejjebb!
Talán csak egy esetben lehet még rosszabb: ha újra adunk 4 évet Ferkóéknak országépítésre... aztán már tényleg elérhetjük a célt: latin amerikai-afrikai típusú "banánköztársaság" - már alig várom!!
10/10
ondok 2008 jan. 10. - 20:33:23 10/10 Előzmény alex4427
(585/2021)
Amiket írsz abban sok az igazság,de azok nem cáfolják ,amiket én írtam,mert valóban pl mostanság értük el a korábbi szinvonalat,de hogyan? Mivel a 89-es szintre sem volt meg a fedezet,a 90-es években drámai csökkenés volt,aztán lassan araszoltunk felfelé: 2001-2006-igh pedig rekordmértékben,ebbõl vissza kell venni ,mert reformok nélkül feneketlen zsákba folyik a pénz, ráadásul a feketemunka és adócsalók országa is vagyunk.
Igen a különbségek nagyon megnõttek,de a 36 százalékos reálbérnövekedés a bérbõl élõket egyaránt érintette ,a nyugdíjak még egy kicsit ennél is jobban erõsödtek, a családi pótlék is jelentõsen nõtt.Úgyhogy a két dolog egyszerre igaz, de az egyenlõsdivel vigyázni kell,mert olyan már volt és nem vált be.
A kormányzati negyed pedig valóban program szerint haladt,amíg ki nem szálltak belõle a befektetõ jelöltek.Én nem látok benne tragédiát,hogy az állam szerzett egy igen értékes telket,és rendezési terveket készítettek ,amit késõbb lehet használni.Sokkal jobb mintha egy dolgot mindenáron eröltetnek,vagy azt csinálják mint mondjuk 98 -ban,3 milliárdért egy gödröt az Erzsébet téren,azzal ,hogy az Isten hátamögött egy korszerûtlen szinház majd olcsóbb lesz, ami természetesen jóval drágább lett mint az eredeti verzió, és félelmetesen emlékeztet a londoni buszpályaudvar küllemére.
Lerngyel lászló meg nagyon rendes fickó,de mondjon valaki tõle egy jóslatot,ami bejött.Nehéz lenne.Ha viccelnék idézhetném néhai Antall min. elnököt: Lengyel egy Miki egér.
Te lovagolsz ezen a bulvárjelszón ,hogy "sereghajtó", én meg idézhetem a mai Index cikkét:"M.O. a legelsõ az úniós pénzek jó kihasználásában"
Mindenki ,amelyiket szimpatikusnak találja, ezért aztán maradjunk a KSH-nál, és akkor siránkozzunk mint egy sebesvalagú csirke,ha lesz rá igazi okunk.Lengyel ismerõseimnek feltünt,hogy amikor náluk sokkal nehezebb volt az élet akkor sem lehetett annyi búsképû ember látni az utcán,annyi panaszkodót hallani mint itt Magyarországon.
1/10
issti1 2008 jan. 10. - 20:31:39 1/10
(584/2021)
"Magyarország a rendszerváltásnak becézett Kész Átverés Show elõtt messze kiemelkedett a többi volt szovjet-blokkbeli ország közül! Az NDK-stól a cseh/szlovákig minket irigyelt minden k-európai!
(NEM az osztrák, svég, francia, amerikai stb.irigyelt! Csak hogy ne legyen félreértés!)
Nem véletlenül kaptuk az EU-tól elsõnek és egyetlenként a tárgyalási ajánlatot! Magyarország lényegesen a többiek elõtt járt!
Ezek tények!" -Alex, megint szó szerint u.azt írod, amit én is gondolok!

Madox, akkor kérded már meg Alexot is, hogy "hány párttag volt a családodban?" - gondolom annyi, mint enyémben... Csakhát ettõl még tény: mi voltunk messze az elsõk, a szerencsétlen keleti blokkból..

Nade nem fárasztom magam: nem próbállak meggyõzni én sem- gondolj, higgy amit akarsz, nekem aztán halál mindegy!
neugassaman 2008 jan. 10. - 20:30:34
(583/2021)
Jajj, de kár ezért! Issti rohadtul nem Párttag, nem is volt soha! Ne csináljátok már! Végeredményben egyetértés van, vagy nem?!
Nem jó itt, de régen mégis jobb volt..... valamelyest! Maddox! Kicsit jobb volt.... Tényleg hidd el!
1/10
issti1 2008 jan. 10. - 20:24:44 1/10
(582/2021)
Te vagy beteg vagy, vagy vkivel összekeversz!
Komolyan mondom, nem is értem mirõl beszélsz!