1/10
issti1 2007 dec. 05. - 09:33:26 1/10
(321/2021)
Egyvalami vígasztaljon: O elftárss irományai is törlésre kerültek.. :o))

Csak aztnemtom mért törlik a jónép vitáját -trágárság nem volt benne, ha jólemléxxem..
Csak megmondták egymásnak a víleményt -de frankón! :o)

..így tényleg elég érdektelen a fórum :o(

Pont olyan töketlen, mint a mai magyar közélet...csak megy a nagy ködösítés- hazudozás, a valós dolgokról meg nagy kuuussssss!!!!!
hungaricum 2007 dec. 04. - 21:49:36
(320/2021)
sziasztok. Sajnos az utóbbi pár hozzászólásomat törölte a moderátor. Biztosan azért, mert azokból fény derült volna egyes fórumozók értelmi színvonalára. Sajnos így nem tudok írkálni, ha állandóan eltûnnek a hsz.-eim. Semmi újat nem tudok írni, a kocka már el van vetve. Fridi és ondok tovább pedálozik, egészen addig lehet magyarázni valamirõl, hogy úgy van, amíg másképp nem lesz. Akkor aztán megtudhatjuk a pedálozóktól, hogy most másképp van, sõt, mindig is így volt, ezt õk is régóta így mondják. Akkor mire való csépelni a szót? Legokosabb kimaradni az olyan elõadásokból, amiket az elõadó csak magának ad elõ.
1/10
issti1 2007 dec. 03. - 22:35:03 1/10
(319/2021)
Hoppá, valaki itten törölte az általam emlegetett -s egyébként rendkívül érdekes- hozzászólásokat! The Bigbrader iz vaccsing, vagy mi a csuda?! :o)
1/10
issti1 2007 dec. 03. - 22:31:46 1/10
(318/2021)
Uraim, lehetõleg próbáljunk a fórum megadta téma keretein belül maradni..
A személyeskedõket rendületlenül szétültettetjük!! :o))

Kedves Hungaricum, a topichoz viszatérve: többen is nagyon érdekesnek találtuk pénz-bankügyi felvetésed és ennek kapcsán felmerült egy kérdés:
vajon ez a szörnyûséges 5%-os tartalékráta csak kishazánk polgárait boldogítja, vagy máshol is megy a szabad rablás?
Konkrétan a többi ex-szoci ország érdekelne, valamint a "nyugati" országok -vajon ott is ez van?
Mert ha nyugaton is, akkor attól tartok reménytelen a helyzet: ahhoz túl kicsik vagyunk, hogy forradalmat csináljunk!
Nem tudsz errõl valamit?
efes 2007 dec. 02. - 18:36:44
(317/2021)
van jobb dolgom is, kösz. posztom csak ondoknak szólt, bár annyit kipréselek magamból, hogy fridi mûsora tudomásom szerint (bár tán ha 4-5-öt néztem) nem kifejezetten gazdaságpolitikai mûsor, bár van benne az is. én emlékszem pl egy fizikusra, aki valami tudományos-csillagászatos témáról beszélt, tök érdekesen. régen volt már..:)

(azonosítót mindig hordok, kapok is a fejemre eleget..:P)
10/10
ondok 2007 dec. 01. - 18:44:49 10/10
(316/2021)
"jelenleg 10 magyarból kb. 7 és félnek van esélye hogy hungaricumok, isstok és elvtársaik legyenek, de kommentelgetésre legfeljebb 1 adná a fejét, szerény becslésem szerint."-
Fogadjuk el ,hogy 10 magyarból 7és félnek van rá esélye,ami egy nem hízelgõ bizonyítvány a magyarok mentális állapotára sajna. És ha a mondat 2. része is igaz,hogy ezekbõl csak 1 kommentelget,akkor ez alátámasztja azt a gyanumat,hogy több nick alatt 1 személy provokál.Ugyanúgy látjuk a dolgot.
1/10
issti1 2007 dec. 01. - 10:26:38 1/10
(315/2021)
Értem én, értem -jogos a 2 pont! :o))

De azért próbáljunk az eredeti topic témához tartani magunk - a mindenféle õrült felvetésekre szerintem még indirekt formában sem érdemes reagálni.

Persze értem én, s nekem is égnek áll a hajam a többszörös személyiségeket felvetõ korábbi hozzászólástól..

Szóval nincs tipped bank ügyben? Vajon csak nálunk megy ez az intézményes lenyúlás, vagy nyugaton is?
1/10
issti1 2007 nov. 30. - 21:35:20 1/10
(314/2021)
Csak vigyázz,hogy azonosító legyen a maszkodon: nehogy valaki összetévesszen bizonyos kormány által megbízott szakemberekel... :o)
1/10
issti1 2007 nov. 30. - 21:17:26 1/10
(313/2021)
Kedves efes, örömmel vennénk, ha a topik érdemi témájához volna hozzászólásod -szívesen meghallgatunk!

Ha lehet, mellõzzük a melyik fórumozó melyiknek az elvtársa és miért hogyan fórumozik és különösen a különbözõ személyes minõsítgetéseket -erre is lehet persze nyitni egy fórumot, de ez itt speciel a Friderikusz mûsor kapcsán politikai- gazdasági- közéleti témák kibeszélésére szolgál.
Próbáljunk e keretek közt maradni:
biztos vagyok benne, hogy neked is vannak ilyen irányú gondolataid, kíváncsian várjuk! :o)
1/10
issti1 2007 nov. 30. - 21:05:05 1/10 Előzmény hungaricum
(312/2021)
Jaj de sok értelmetlen szófecsérlés van itt a fórumon- no de tekintsünk el a lényegtelen butaságoktól:
Egy kérdésem lenne az érdemi fórumtémához: az 5%-os tartalékrátát sikerült felfognunk (legalábbis nekem, és Zoole-nak), azt azonban jó lenne tudni, hogy vajon más országokban hogy néz ki az arány.. más exkomcsi országoknál hogy néz ki, illetve a fejlettebb nyugati társadalmak esetében.
Ezt csak azért tartom fontos kérdésnek, mert ha "nyugaton" jelentõs különbség lenne a mienkhez viszonyítva( teszem azt 20% -os ráta), akkor van mirõl beszélnünk. De ha náluk is ilyen durva a szitu, akkor nem sok reményt látok a dolgok változtatása tekintetében.
Attól tartok, a rosszabb forgatókönyv áll fel..
Erre tudnál választ adni(vagy természetesen bárki más, aki ért és tájékozott a témához/ban)?
efes 2007 nov. 30. - 19:52:22
(311/2021)
jelenleg 10 magyarból kb. 7 és félnek van esélye hogy hungaricumok, isstok és elvtársaik legyenek, de kommentelgetésre legfeljebb 1 adná a fejét, szerény becslésem szerint. a többi lusta/nem olvas fórumot/családozik/kocsmázik.

viszont te derekasan állod a sarat a maradék kettõ és fél nevében, de vigyázz, nehogy fogatlan prókátor legyen a fogadatlanból...:))
10/10
ondok 2007 nov. 30. - 19:46:44 10/10
(310/2021)
Hamár ez a téma felmerült (mármint a fórumot politizálásra felhasználó bérprovokátorok jelenléte),hogy egy kis elgondolkodásra késztessem a gyanútlan fórumozókat,illetve láttasam ennek a károgó jobboldali különítménynek a valódi célját:
issti,: összes hozzászólás:43 db, kizárólag a Friderikusz mostban politizál,
hungaricum : összes: 42db -ból 41 Friderikusz, 1 db szidja a Gálvölgyi sót,
Kiss zs. : összes 27 db,lásd lent
Olyan irreális lenne ,hogy talán nem is különbözõ személyek? De ha igen az sem jelent jobbat.
Ezek sajna kedves fórumtársak makacs tények.
10/10
ondok 2007 nov. 30. - 19:23:57 10/10
(309/2021)
Bocs egy nüansznyit helyesbítek: Kiss zsolt nicknek egy azaz egy db félsoros hozzászólása van a "kettévált menyezet" c. filmhez.Egy kis szépséghiba,hogy elõzõ nap írtam, hogy kizárólag politizál a Fórumon.A többi horribilis 26 db hozzászólása mind politikai szöveg ezen az egy mûsor kapcsán.
10/10
ondok 2007 nov. 30. - 19:06:45 10/10
(308/2021)
Nem kell magamat fárasztani, lerántotta már magát saját maga,és most finoman fogalmazok,a teljes hiteltelenség szintjére. Mindenki láthatja, hogy egy vitában konkrétumok helyett politikai programbeszédet tart,ráadásul úgy,hogy ezen fórum eredeti célját abszolút figyelmen kívül hagyja,véletlenül sem szólna hozzá egy mûsorhoz.Legyek rosszmájú? Mondjam azt, hogy jobboldali bérprovokátor? Mindenkire rábízom a választ.
Azon meg már csak hahotázni lehet,hogy mint írta egyáltalán nem érdekli amit írok,nem is fog válaszolni, nem ereszkedik le a szintemre.Gratulálok, akkor milyen lenne ,ha válaszolna?
További jó kormányócsárlást és propagandaszöveget kívánok, van remény hogy sokan beveszik,mert van még mit javítani a tömegek IQ-ján az kétségtelen.Bár Ön és elvtársai nem ezen dolgoznak sajnos.
kiss zsolt 2007 nov. 30. - 18:29:32
(307/2021)
Ne fárassza magát!
Csak nem képzeli, hogy mégegyszer sikerül lerántani a saját szintjére?
Hajtogassa csak bátran, én megvagyok a maga fóruma nélkül is - bár nevetséges, hogy egy elvakult ember miatt ne lehessen egy fórumot használni!
A jelenlegi politikai helyzetre emlékeztet a dolog: egy 1% körüli támogatottságú õrült törpe párt rángatja dróton az egész országot ...pont így néz ki a dolog ezen a fórumon is.
Úgy látszik egyelõre erre kell berendezkedni kis hazánkban minden szinten -szép kilátások, nem mondom!
Vagy roszul látom, kedves fórumozó(fórumozni szándékozó) társak?
10/10
ondok 2007 nov. 30. - 13:13:31 10/10 Előzmény kiss zsolt
(306/2021)
kedves Kiss Zsolt? !
A kérdõjel magyarázata az ,hogy lám hipp hopp egyszercsak elõkerül az a valaki ,aki kizárólag erre a témára regisztrált, máshoz véletlenül sem szólt hozzá, és stílusa is nagyon hasonlít a korábban más néven vitatkozóhoz.Talán csak nem így jön össze az "állítások garmadája"?
De válasolni meg ha megengedi válaszolok ,mégpedig többek között ,azért mert ki nem állhatom a monomániásan szajkozó, érv helyett a "nem szégyenli magát" stílust bevetõ verbális ámokfutókat,mint amilyen maga.
Kedves Kiss zsolt nem papolni kell,és ha sarokba szorulunk az ellenfelet ledorongolni, hanem pl ,amikor olyat állítunk,hogy a Fridi mûsor egyoldalú,mert az összes résztvevõ szándékosan egy plattformon volt,akkor meg kéne nevezni a résztvevõket, hogy ez alá legyen támasztva.mert különben óhatatlanul azt gondolja a tárgyilagos ember,hogy az egész egy légbõlkapott érzelmi vádaskodás, vagy ami még rosszabb szándékos hazudozás.
Úgyhogy ne keseredjen el, hanem próbáljon minimálisan objektív lenni,függetleníteni magát a magához hasonlóan sokakat megfertõzõ gyûlölködés szellemétõl. vagy bánom is én ,kezdjen el újra komcsizni, ha attó jobb magának. Üdv.: ondok.
kiss zsolt 2007 nov. 30. - 00:55:11
(305/2021)
Elszörnyedve néztem be kicsit a fórumra: kedves ondok, magának mi kell ahhoz, hogy észrevegye magát? Az önmérséklet legkissebb nyoma sem létezik önben?
Nem szégyelli magát hosszú hetek,netán hónapok óta tartó kritikátlan, mindenféle mérséklési kísérletet buta arroganciával elutasító, monomániás szajkózása folytán?
Mi kell magának ahhoz, hogy abbahagyja ezt a verbális ámokfutást és legalább egy picit magábaszálljon? Tényleg azt hiszi, hogy az egyetlen és kizárólagos igazság csakis az lehet, amit maga gondol -szóljon bár ellene tények, érvek és vitapartneri állítások garmadája?

Ez nem csak szánalmas, de elkeserítõ!

Ne fáradjon a válaszadással, kérdéseim költõi jellegûek voltak. A válaszaira pedig a többi fórumozóhoz hasonlóan (s tapasztalataim alapján is) nem vagyok kíváncsi: önt kiismerni 5 perc sem kell, ezt követõen pedig már az ostoba sem kíváncsi rájuk.
Gondolkodjon el kicsit, elsõsorban a saját érdekében!
10/10
ondok 2007 nov. 29. - 18:40:36 10/10
(304/2021)
Tegyétek csak fel a maszkot,hogy el ne szédüljetek attól a nagy észtõl,amitek van.Apropo a perpetum mobile már mûködik? Vagy nem tudod ,mit jelent? Elárulom:örökmozgó.-:)
10/10
ondok 2007 nov. 29. - 18:37:14 10/10
(303/2021)
Én is pont ezt mondom, de arra azért jiváló az ilyen vita ,hogy leleplezi a hülyeséget a közvélemény elõtt.
10/10
ondok 2007 nov. 29. - 18:34:45 10/10
(302/2021)
lehet ,hogy tényleg inkább a delphoi jósdában kéne másodállást vállalnod, már amikor nem a szovjet himnuszt és Fridi nevét visitozod.