10/10
ondok 2007 nov. 14. - 11:10:46 10/10
(221/2021)
Mégvalami,amivel te a miniszterelnököt vádolod,a puccs,az demokratikus váltás volt,de az biztos,hogy nálatok Orbánnal ilyen nem fordulhatna elõ.Õ ha a legparányibb kritikát észleli,rögtön indítja a Magyar Nemzetben a csahosokat,(ld. Schmidt Mária esete).Aztán meg nem is tudtam,hogy ennyire szerettétek Medgyesyt.A hazaárulózásból, D209-ezésbõl,temetõi fujjolásból valahogy ez nem derült ki.Úgyhogy félre a képmutatással, meg a hülyeségek irogatásával.
10/10
ondok 2007 nov. 14. - 11:02:46 10/10
(220/2021)
Én vagyok az elvakult, aki elismertem, hogy hiba volt adót csökkenteni? te persze nem ,aki teljesen figyelmen kívül hagyva,amit utána írtam, elkezdesz kérkedni ,minõsítgetni, Marx-Engelsezni.Ilyenek vagytok ti nem elvakultak,az érv lepereg rólatok,mint a falrahányt borsó.Hogy is mondta Kuncze?: "papagálykommandó".
Lassan magatokra hagylak benneteket( ha egyáltalán többen vagytok),és így még azt is láthatja majd a tárgyilagos olvasó,hogy még az az apróság sem lesz igaz,amit felhoztatok ellenem,hogy mindíg azt akarom,hogy enyém legyen az utolsó szó.Akkor jól ellesztek egymással ,lehet bátran fletózni,mindenkinek a maga szintjén.
Azt még azért nem állom meg ,hogy kértél,hogy soroljam a hazugságokat.A teljesség igénye nélkül: 14. havi nyugdíj,radikális adócsökkentés,ingyenbenzin munkábajáráshoz,lakástámogatás kiterjesztése...Olyan tudós közgazdászok számolták ki ,hogy kb 3000 milliárd volt az igéret,mint te vagy.Szemben az MSZP szintén irreális 1000 milliárdjával.
10/10
ondok 2007 nov. 14. - 10:48:24 10/10
(219/2021)
Tartózkodni kéne /és ezt Istinek is üzenem,--bár annyira egyformán esnek nekem,hogy a kisördög bennem felveti,hogy nem ugyanaz a személy több nicknéven ld. pl. kiss zs.-nak ezelött semilyen hozzászólása nem volt ,pár napja regisztrált,hogy a vitába beszállhasson--/a hangulatkeltõ óbégatástól ,és higgadtan válaszolni arra a kérdésemre,hogy hol írtam én pl.azt ,hogy a "magyar nép meggyalázta 56 emlékét" v. ,hogy Orbán párttitkár volt? Én a trógerekrõl beszéltem,és arról ,hogy Kövér Aczél jobbkeze volt,mert ugye azt minek hívja, ha egy ilyen "komcsigyûlölõ" ember az Aczél et. mellett közvetlenül mûködõ MSZMP kultúrális párthivatalában tölt be nem is kis posztot.
Megint csak azt tudom mondani kedves kiss zs. ,hogy kilóg a lóláb,sipákolás helyett talán nem ártana valami érvvel elõállni.
hungaricum 2007 nov. 14. - 10:47:03
(218/2021)
igen, kedves ondok, sorold. Várom. Megmondom, hogy épeszû ember olvasatában mi is volt az az adócsökkentési törvény: HAZUGSÁG!!! Azt hazudták, hogy olyan jó a helyzet, hogy lám, még adót is csökkentenek. Persze nem csökkentettek, ez csak arra volt jó, hogy sok embert bebutítsanak. Rajtad látszik, hogy ze bizonyos extrém esetekben túl jól is sikerült! Közgazdasági síkon pedig nem vitázom veled, mert az én közgazdász diplomám frissebb, mint bárkié a te korosztályodból (nem írom, hogy neked nincs közgáz diplomád, mert van rá csekély esély, hogy van, csak abban az idõben, amikor te ilyet szerezhettél, még Marx, Engels és Lenins féle közgaqzdaságtant hazudtak az egyetemeken), ezért a témában van véleményem, amely a tiéddel nem egyezik (pusztán tudásbeli hiányosságaidnak köszönhetõen). És nem is látok arra esélyt, hogy a matériában általad birtokolt tudás elégséges lenne akár alapvetõ és egyszerû összefüggések megértésére, felfogására, ami alapját képezhetné egy normális vita lefolytatására. Elvakultságod egyébként sem hagyna erre esélyt.
10/10
ondok 2007 nov. 14. - 10:34:19 10/10
(217/2021)
Pontosítanék: nem 30000 ,hanem 300000 Ft-os mandulamûtétrõl hazudozott,pl engem egy automata felhívott telefonon,és ott Orbán személyesen riogatott vele.
Aztán nekem úgy rémlik,hogy õ nem a vizitdíj szót használta,hanem az egészségügy fizetõssé tételét,ami ugye ma sem igaz.Röhigcsélés helyett nem árt pontosan fogalmazni.
10/10
ondok 2007 nov. 14. - 10:28:37 10/10
(216/2021)
Ki kéne szálni a mókuskerékbõl,az öszödi beszédrõl,már elmondtam a véleményem.Rendben van,te úgy fogadod el,ahogy a jobboldal sulykolja.Ha nem ürügyként használnák fel az egészet a demoralizálásra,akkor ,hogy van az ,hogy Megyesyt is dobálták ,hazaárulózták,és ugye Gyurcsányt mint potenciális ellenfelet az elsõ pillanattól igyekeztek befeketíteni,felismervén,hogy képességek dolgában minden szempontból a vezér fölött áll. Rendben van ha nekem nem hiszel, a korábban említett Heller Ágnes is hülye? Csak te vagy a zseni?
Utolsó mondatodban,ami egyébként az egyetlen érv írásodban,van némi igazság.Nem lett volna szabad csökkenteni az adót.De lássuk be ,a cinkelt lapokkal játszó ellenféllel szemben (aki még most is az adócsökkentést hazudozza)teljesen esélytelen lett volna Gyurcsány,ha õ mindent feltár miközben Orbán a kampányban mást se csinál csak hazudozik.14. havi nyugdíj..stb soroljam?
hungaricum 2007 nov. 14. - 10:00:12
(215/2021)
igen, értem, hogy a ondok számára csak az a hazugság, amit az orbán mond, még akkor is, ha ez még csak most tûnik annak. Ki tudja, 2010-ig nem lesz-e az is valóság. Fletovics persze végig igazat beszélt. Tudom én. Egyébként Öszödön többek között errõl a TV vitáról is szólt, mikor azt találta mondani, hogy végighazudták az utolsó 1,5-2 évet. Egyébként megyó megpucsolása óta õ személy szerint olyan politikát folytatott, olyan kormányzást valósított meg, melynek kvintesszenciája az az ominózus TV vita, amely tökéletesen tükrözi azt (mármint kormányzását). És ezt ráadásul Öszödön elõ is adta a frakciónak, akik addig csak sejtették, hogy nagy a baj, de nem értették mi is a csízió pontosan. Ott, akkor fletovics elõrukkolt a farbával, elmagyarázta, hogy a frakció nehogy hülyén haljon meg, hogy igen, jól látták, hogy nagy a baj, és hogy végig ment a hazudozás. Aztán elmondja, hogy erre (õszerinte) miért volt szükség. És tett egy hazug igéretet arra, hogy ezzel szakítani fog (mert kénytelen volt, hiszen a megnyert választásokat követõen mindenképpen bele kellett kezdenie abba, amirõl azt hazudta az országnak, hogy nem lesz rá szükség, mert stabil és nagy a jólét, valamint ugrál a pannon puma. Ezzel a beismeréssel cinkosaivá tette az egész frakciót, mert azok hittek neki és onnantól kezdve már õk is beléptek a mosdató gépezetbe. Tehát innentõl kezdve bûnös az egész frakció!!!!
Kedves ondok. Még egy kérdés, amit légy oly kedves nekem elmagyarázni, mert nem értem a buta fejemmel: hogy lehetséges az, hogy kormány a választások elõtt elfogad, aláír és megszavaz egy 5 éves adócsökkentési programot, amit a megnyert választás másnapján visszavon? Ez is biztosan egy õszinte és igazságos dolog volt, de én nem tudom fölfogni, hogyan.
kiss zsolt 2007 nov. 13. - 23:01:55
(214/2021)
Kedves zoltán, azt hiszem javaslata mindannyiunk számára megfontolandó lehet..természetesen kivéve ondok urat: õ tudniillik egy talpig higgadt úriember..ha valaki eddig nem vette volna észre...
1/10
issti1 2007 nov. 13. - 22:58:15 1/10
(213/2021)
Ezt érted, ugye?
A választási vitában Orbán(ja bocsánat: orbán) 30000Ft-os mandulamûtétrõl hazudott...meg gondolom a nénikéje tyúkszemérõl. Hát ez tök felháborító!!
Míg mindeközben Gyf. szájából csak úgy ömlött az igazság(mint pl.:"Elnök úr, ne állítson valótlanságot, mért hazudja azt, hogy mi be fogjuk vezetni a vizitdíjat, ez nem igaz, mért terjeszt rólunk ilyen valótlanságot?! ..stb..).
Csak annyi a baj, hogy nem vagy elég tájékozott, de most majd mindenrõl informálva leszel közös barátunk jóvoltából...úgyhogy csak becsüljük meg magunkat és igyuk az oktató igaz szót itt a fórumon!!! :o)))))))
Szétröhögöm az agyam, komolyan mondom!!!! :o))))))))
1/10
issti1 2007 nov. 13. - 22:50:17 1/10
(212/2021)
Te atya úr Isten!!
Jóember, vegyen be egy nyugtatót...vagy tudja mit? inkább mindjárt hármat!!!
Nem lehetne megoldani valahogy, hogy egy kicsit pihenjen, megnyugtassa zaklatott idegeit és fõleg minket, e fórumon jelenlevõket ne terrorizáljon ??
Olyan jó lenne!!!
kiss zsolt 2007 nov. 13. - 22:44:27
(211/2021)
Ne haragudjon, de itt tényleg abbahagynám: kezdek félni öntõl. Ilyen dühödt, mindenen átgázoló elvakultsággal még életemben nem találkoztam - ez az iszonyatos irreális fejtegetés és bizonygatáshalmaz( Medgyesi nem ügynök volt, csak komcsi elhárító tiszt, tehát Orbán párttitkár, Kövér az Aczél jobbkeze volt/!!!/,az '56 50. évfordulóját meggyalázó magyar nép,az ön konkrét tényei szemben az én "megjátszott túlzásaimmal" /ez utóbbi vajon milyen lehet?/, Medgyesy a "nemzetbiztonsági szakember"/ez utóbbit egyenesen lenyûgözõnek tartom!/, aztán még Orbán megveretése,stbstbstb ....)
Atyavilág, ez félelmetes!!!
Hova kerültem???
Segítség, valaki mentsen meg!!!!
Szokott ön néha megállni és gondolkozni is?!
Ebbõl az iszonyatos verbális ámokfutásból mostantól nagy tisztelettel kimaradnék!
Köszönöm szépen!
zszoltan 2007 nov. 13. - 21:20:14
(210/2021)
OFFTOPIC
Pedig az általam legutóbb látott nyilatkozatának hangvételét elnézve lehet, hogy a buddhizmust sem ártana kipróbálnia kicsit. :) Egy kis nyugalom, csend, meditáció az élet igazán fontos dolgairól... Persze ez vezetõink nagy részére elmondható.
10/10
ondok 2007 nov. 13. - 21:09:57 10/10
(209/2021)
És igen ez az egy igaz:a hatalomért ,a lóvéért pl Orbán is dalolva állt volna be pár év múlva a mozgalomba.Hogy mire alapozom ezt? Hát arra, hogy a buddhistán kívül õ már minden volt, liberális , konzervatív, csuhásozó,körmeneten elöl menetelõ,soroljam? Hatalomvágya szemkiszúró,õ mondta, hogy õ azért akar miniszterelnök lenni ,mert csak ahhoz ért.Tessen mondani,hol tanulta? Ez az ember nem lett volna pártfunkci? Ne nevettessen már.
10/10
ondok 2007 nov. 13. - 20:56:06 10/10
(208/2021)
Talán ne törd a fejed olyan dolgon akkor,amit rajtad kívül mindenki megértett,mert árt az egészségnek.Maradj te csak amellett,hogy kitiltatsz a fórumról,ahogy korábban írtad.Meg amiket még nem tudtunk elolvasni ,mert kimoderálták.Úgyhogy majd mindenki mgfontolja, hogy ezen nemes demokrata megnyilvánulásaid fényében mennyire méltányolja,hogy voltál olyan nagyvonalú,hogy elismertél egy helyesírási hibát.
10/10
ondok 2007 nov. 13. - 20:49:08 10/10
(207/2021)
A király te vagy, sõt Napoleon.És igen a választási vitában is többet hazudott orbán,mint Gyurcsány.Pl. hol látsz te 300000 Ft-os mandulamûtétet,amit Orbán állított?
10/10
ondok 2007 nov. 13. - 20:43:55 10/10
(206/2021)
Aki nem tud különbséget tenni az elhárítás,és a 3/3-as szimpla besúgók között,annak minden egyszerû.Medgyessy elhárító tiszt volt,akkori "kollégái" zömmel ma is a Nemzetbiztonsági Hivatal szakemberei,míg a besúgók jelentették az ismerõseiket, családtagjaikat.Igen sok van belõlük a melldöngetõ jobboldalon is, vezetõ posztokon.
Miután önt ilyen apróságok nem zavarják,a tényeken könnyen átlép, így aztán se a Kövér nem dolgozott Aczél jobbkezeként, Orbán papa is ellenálló volt.Nem tudok meghatódni sem Orbán megveretésétõl,sem állítólag az ön hõsiességétõl, hiszen korábban a forradalom évfordulóján az ünnepet meggyalázókkal vállalt szolidaritást,keresse csak vissza! íGY AZTÁN A MÚLTBELI "HÕSTETTEK " ÉRTÉKE IS ERÕSEN KÉRDÕJELES.
A szavaimat kár kiforgatni,de az biztos ,hogy nem minden tehetségtelen volt ellenálló forradalmár is egyben.
Száz szónak is egy a vége az én konkrét tényeimre maga megjátszott túlzásokkal válaszol.De sajnos maga jutott el arra az állításra,hogy ,aki szerint Megyessy nem gerinctelen patkány,annak 56 fasiszta felkelés.Én csak tovább iteráltam,hozzátettem ,amit elvbarátai állandóan harsognak,és akikkel szemmel láthatóan teljesen egyetért,bár eleinte az elegáns középenállót játszotta.Aztán lám hova fejlõdött?: Orbán harcos bajtásává.Hát ilyenek az emberek /egyrésze/ partizánokból pillanatok alatt antikomcsivá válnak pl.
hungaricum 2007 nov. 13. - 20:35:48
(205/2021)
kedves ondok. Ha az öszödi beszéd annak ellenére igazságbeszéd, hogy csupa hazugságok vannak benne, akkor fejet hajtok elõtted, mert tényleg te vagy a király. Persze csak a bohócoké, de az is valami. És persze akkor a 2006-os választások elött lezajlott TV vitában is a gy.f. mondta az igazat, az Orbán pedig vetített, ugye?
1/10
issti1 2007 nov. 13. - 15:49:56 1/10
(204/2021)
S még mielõtt diadalittasan szóvátennéd: egymás mellett élés 3 szó, ezt bizony elnéztem(2-be írtam) ..lám-lám bárki tévedhet, még én is!
A különbség csak annyi köztünk, hogy én beismerem, sõt akár elnézést is tudok kérni, ha netán valakit zavart volna - látod ennyire egyszerû, esetleg próbálj tanulni belõle -hátha neked is menni fog!
1/10
issti1 2007 nov. 13. - 15:44:45 1/10
(203/2021)
Tisztelt ondok, sajnos nyelvi stílusod olyan mélységet ért el, melyet már megfejteni sem tudok..Mit is akartál mondani?

..de tudod mit? Maradjunk abban, amiben már egyszer megállapodtunk: megkérnélek, hogy a jövõben kímélj meg nekem címzett hozzászólásaidtól, s cserébe ígérem én sem próbállak meggyõzni az igazságról.
Így jobb lesz, s talán így megoldható veled a békés egymásmellett élés e fórumon...
Köszi!
kiss zsolt 2007 nov. 13. - 10:00:22
(202/2021)
Ha megkérhetem, ne vegyen bele a mondandómba olyat, amit nem mondtam, s nem is gondoltam: ön sablonokban gondolkodik - aki utálja a komcsikat, az Fideszes és egyszersmind antiszemita, roma és idegenellenes(tehát náci)..
No comment: szavai magukért beszélnek...

De ha kíváncsi részletesebb véleményemre, elmondom: aki Medgyesyt nem tartja besúgónak(dacára, hogy szegénykém õ maga is kénytelen volt elismerni -ez egy ön által is elhanyagolandó apróság) és '56-ot leellenforradalmazza, azt nem idegenlelkû-nem polgár és nem magyarnak tekintem(mint azt számba adná) -hanem az simán h..lye(másszóval nem normális, a valósággal való viszonya kórosan torzult -a többszörösen bizonyított tények ellenére az ellenkezõjét hirdeti,s vallja -ezek a dolgok önmagukért beszélnek: ez orvosi kórkép és nem politikai-társadalmi kategória)...
Mennyire kiszámítható az ön reakciója: pont olyan szánalmas módon komcsizza le Orbánékat és menti a komcsik tevékenységét, mint ahogy azt elõzõ hozzászólásomban megelõlegeztem...
A hõs nemzetmentõ reformkomcsi Horn, a nemzetmentõ 007-es titkosügynök Medgyesy és hõs országmentõ társai kontra a csúnya expárttitkár Orbán és a nálánál fiatalabb vezetõk, akik csak azért verették meg magukat a Batthyány örökmécsesnél minden okt. 23-án(velem együtt), mert még túl fiatalok voltak komcsi vezetõnek -pár év múlva dalolva álltak volna a mozgalomba.
Szerintem ünnek rám is van egy verziója: csak azért utasítottam vissza a párttagságot,amit elõmenetelem feltételeként szabtak, mert tehetségtelen voltam: aki tehetséges volt, az Brezsnyev és Kádárék popóját nyalta!
Ön(ök) szerint a világ ...
No comment....