10/10
ondok 2008 ápr. 06. - 16:33:33 10/10
(1561/2021)
Miért gyalázkodás az ,hogy rámutatok,hogy füllentesz és a nagybüszkén elõrángatatott külföldi cikkeknek csak a neked tetszõ felét idézgeted.hogy én nem mondok konkrétumot? Dehogynem,mindíg is konkrétan írtam,pl konkrét hazugságokról,konkrét Ksh adatokról,konkrét Schlecht Csabákról stb. Ezzel szemben a Te terjengõs és eröltetett írásaidban kizárólag ilyen konkrétumok vannak ,hogy "gyurcsány egy elmebeteg senkiházi,Hitler reinkarnációs komcsi" stb.Nálad ez annyira beteges,hogy képes vagy egy filmkritikai fórumban egyszer csak DEmszkit fúrni:Ez egy konkrét eset volt ,amikor ki is röhögtek téged.
A listám meg szorgalmas gyüjteménye azon tényeknek ,amelyek a médiában anno többször is megjelentek,és amelyet érdekes módon soha nem cáfoltak az érintettek,pedig tudjuk ,hogy egyébként milyen feljelentgetõs fazonok,ha egy szemernyi esély van a cáfolatra.Egyébként pl Kondor K.,aki szintén ügynök volt ,de elkallódott az igazoló kartonja, és perelt,nem is szerepel a listán,pedig szerepelhetne.De csak a 100%-ig igazolt esetek vannak a listában.Ez van sajnos az nem megy,hogy a mi komcsink az rendes,a tietek meg büdös.Illetve megy ,de csak az ilyen degenerált pártoknál mint a fidesz.
1/10
issti1 2008 ápr. 06. - 14:25:09 1/10 Előzmény ondok
(1560/2021)
Nos, ha valaki jelen helyzetben és 6 éve folyó kizárólagos baloldali kormányzás közepette ilyet mond: " szándékos országrombolás kizárólag csak az un. jobboldal részérõl folyik.." az azt hiszem önmagáért beszél:

ELVAKULT FANATIZMUS!

-azért csak kimondom!

Persze az is igaz, hogy az a hülye, aki ilyesmivel vitatkozik! De hát már úgy rászoktam a fórumozásra, most ezért vonuljak félre?
1/10
issti1 2008 ápr. 06. - 14:19:29 1/10 Előzmény ondok
(1559/2021)
Szép volt ez a szólam: igazi mozgósitó beszéd - csak információ nem volt benne egy szó sem!
Gondolom jólesik neked felém gyalázkodni -érdemi vita, érvelés helyett.

Pl. arra az egyszerû 3szavas kérdésemre válaszolhattál volna legalább hgy: "HONNAN VETTED A LISTÁD"

-gondolom nem túl bonyolult a kérdés: a kéthasábos engem gyalázó hsz. helyett inkább pl. erre válaszolhatnál( hogy a többi tényszerû felvetésem ne is emlitsem: pl. véleményed a GyF-et és Magyaro. helyzetét igen sötéten festõ Economic cikk; hasonló az osztrák Standard-ból ..stb.. Felteszem: ha már ellenérv nincs, akkor jön a vitapartner bemocskolása!

Köszönöm szépen, jól esett!

u.i. -ként megismételném: HONNAN VETTED A LISTÁD? - mert forrásmegjelölés nélkül egy ilyen állitás nem sokat ér!
nemszilaj88 2008 ápr. 06. - 10:34:32
(1558/2021)
eggyetértek, mindegy jó vagy rossz a szándék, ha rombolás akkor az rombolás.
10/10
ondok 2008 ápr. 05. - 22:57:12 10/10
(1557/2021)
A sok veretes hülyeség eléri elég sok értelmes embernél is ,így nálad is,hogy egyenlõségjelet tegyen ki ,de vigyázat! szándékos országrombolás kizárólag csak az un. jobboldal részérõl folyik mégpedig ugyanolyan módon,ahogy egykor volt aki bevállalta Mohácsot a királyi koronáért.
10/10
ondok 2008 ápr. 05. - 22:51:30 10/10
(1556/2021)
Fényes elméjû hungaricum és hasonló kaliberû elvtársai!,a" szellemi toprongyok" képviseletében hadd fejezzem ki gratulációmat azon fejlõdésed láttán,ami azon mérhetõ le ,ahogy a "sötétek vagytok,hogy még a pitbull is mellétek harapna"-tól az agymosottakig eljutottál.Tudod visszaolvastam itt veretes hozzászólásaitokat,különösen isti egy sztahanovista idõmilliomosként hétköznap ,ünnepnap fáradságot nem kímélve az országépítés mellett ennyi marhaságot,acsarkodást, csúsztatást,propaganda szöveget lenyomni ez az a kategória,hogy már "annyira hülye ,hogy okos".
Fárasztóak vagytok,igazságotok nem lehet kétséges senkinek,ugyanúgy ahogy az sem ,hogy Morvai K az objektív elemzõ,Friderikusz meg a manipuláló propagátor.
Kedves kis isti,már vártam ,hogy kételkedj listámban is,mert hiszen ha Jézus sebébe dugjátok ujjatokat azt sem hiszitek el,ha nem vág össze hablatyotokkal. Nos az egész lista nyilván koholmány,Gyurcsány felkérésére terjesztik az aktivisták és diverzánsok.Legutóbb egy csõszkunyhóban volt a taktikai megbeszélés. Így remélem jó lesz neked, megnyugszol és újult erõvel gyurcsányozhatsz reggeltõl estig.Apropo,volt ezen a PORT.hu-n politikai hozzászóláson kívül más megszólalásod? Ugye nem?Jó ez neked terápiának.De azért ugye nem gondolod ,hogy bárki is elhisz bármit is a szövegedbõl? Elárulok valamit,az ilyen ostoba elvakult szövegelés még a kevésbé tájékozott,ingadozó embereknél is kontraproduktív,eleve ellenszenvet kelt.
Azt szokták mondani rá kell hagyni szegényre, nem tehet róla.Részemrõl ehhez tartom magam ,és ezt ajánlom azoknak is akik nem a fallal akarnak beszélgetni.
1/10
issti1 2008 ápr. 05. - 21:07:42 1/10
(1555/2021)
Túloldallal nem éppen rád céloztam, hanem azokra, akik körömszakadtáig védig ezt a jelenlegi sleppet -vakon és süketen a valóságra..
1/10
issti1 2008 ápr. 05. - 18:53:05 1/10
(1554/2021)
Helló, réglátott!
..bevallom, én már kicsit élvezem! :o)

Legjobban az teccik, amikor valamely bonyolult-furmányos mentegetõ magyarázat egyetlen tényszerû információval helyére kerül ...ilyenkor szokott lenni nagy csönd, a túloldalon!
..pont, mint most ;o)
1/10
issti1 2008 ápr. 05. - 18:49:20 1/10
(1553/2021)
Dehát én úgy hallottam, hogy Ferenc tesó cége az áramot szezonvégi leárazáson vette, két fürdõgatya kiséretében...

A fenébe, hogy én mindig lemaradok az ilyen tuti alciókról! ;o)
hungaricum 2008 ápr. 05. - 18:48:18
(1552/2021)
issti, alex, kuser. Miért nem hagyjátok ezeket a szellemi toprongyokat itt magukra? Ezeken már semmi sem segíthet, kár tépnetek a szátokat. Annyit sem érnek, mint a az a 10 másodperc, amit erre a hsz.-re fordítok. Nem látjátok, hogy tökéletes agymosáson mentek keresztül a hosszú évek során?
1/10
alex4427 2008 ápr. 05. - 18:16:52 1/10
(1551/2021)
Út a vadonba! (bocs!)
1/10
alex4427 2008 ápr. 05. - 18:13:44 1/10
(1550/2021)
Aki nem új (mint TE), az tudja, elsõ helyen a RENDSZERT gyalázom (lásd még! az Út a vaonba c. topicot), és csak nagyon sokadik helyen a pártokat! Ugyanis a mai világban a poltikus már nem irányító, csak a nagy cégek kijáró embere!
(Az persze azért jó, ha az embör min.elnök, és láss csodát, a GyF min.elnök úr maga is nagyon csodálkozik, de az õ cége lényegesen olcsóbban kapja pl. az áramot, mint a többi!)
1/10
issti1 2008 ápr. 05. - 14:33:34 1/10
(1549/2021)
Jó, elfogadom, de azt a részét nem tudom, amelyben egyenlõségjelet teszel 2 közt -lásd elõbbi érveim...
1/10
issti1 2008 ápr. 05. - 13:46:27 1/10
(1548/2021)
Offtopic: látom a Florida a paradicsom lapra kattintva, hogy e fórumból nem én voltam az egyetlen, aki Jamrusht részesitette elõnyben tegnapeste a politikai vitával szemben! :o))
1/10
issti1 2008 ápr. 05. - 13:38:32 1/10
(1547/2021)
Hát nemtudom!!

Egyikük sem egy matyóhimzés, ez 2ségtelen, de azért ez a politikai-gazdasági ámokfutás, amit ez a semmibõl hirtelen elõtûnt(és hamarosan oda vissza is süppedõ) bukott sportminiszterke itt pár év alatt mûvelt, az páratlan!
Ismerjük el, e tekintetben sem Orbán, sem senki más nem emlithetõ Ferenc vezérünkkel egy napon!

..szóval én azért csiszolnék ezen az "egyik kaki, másik xar" -egyébként magasröptû és mély tartalmi értékkel biró véleményen... ;o)
1/10
issti1 2008 ápr. 05. - 12:09:46 1/10
(1546/2021)
Igen-igen..

Majd nézzük meg pár év múlva, ki fog még emlékezni erre az ámokfutó epizódszereplõre(GYF., agyengébbek kedvéért).
És arra is kiváncsi vagyok, mit fognak mondani az õt és hittársait most körömszakadtáig védõk ...azaz miket mondok, deh. vagyok kiváncsi: már épp eleget láttunk ilyet!
1/10
alex4427 2008 ápr. 05. - 11:33:43 1/10
(1545/2021)
Csak NEKED, így négyszemközt!:)

Te számodra nyilván világos, hogy nekem elsõsorban ezzel az egész (hazug!) rendszerrel van bajom. Csak másodsorban a kormánnyal, és csak harmadsorban az ellenzékkel!
DE azért soha nem említeném egy lapon OV-t GY.-vel! Ég és Föld!
Tréfásan (!?) persze ehhez még hozzá tehetném, hogy Gy. egyszerûen még csak nem is összehasonlítási alap! GyF egy tehetségtelen kókler, akit valakik (akik már szintén nagyon bánhatják!) rászabadítottak a, jobb sorsra érdemes magyar népre!
(Egyébként is legyünk óvatosan derülátók, mert Gy. tényleg nem adja fel! Nincs az a kár, rombolás, ami õt eltántorítaná a hatalomtól!)

P.S.: Akárki és akármikor is alakít majd új kormányt Magyarországon, csak egy biztos. bitang nehéz dolga lesz! Neki és nekünk is! (Vér, veríték, könnyek!?)
1/10
alex4427 2008 ápr. 05. - 11:22:09 1/10
(1544/2021)
(Bocs, hogy bele...!)
Nem állítom, hogy elolvasok itt mindent, így vszleg a Moldávia összest sem ismerem, de úgy látom elég hamar kiosztod az embereket. TÕLED meg nem találom a megvilágosító Nagy Igazságot! Ne rejtegesd, ha nálad van a bölcsek köve!
1/10
issti1 2008 ápr. 05. - 11:06:33 1/10
(1543/2021)
Igen, valószinûleg tipikus esete vagyok annak, aki hagyja a tények által befolyásolni magát: és ez nyilvánvalóan megengedhetetlen luxus napjainkban.

Ha valamit észlelsz, elõbb meghallgatod Gyurcsány vezér értékelését ( vagy a nagy Viktorét -attól függ milyen függõségben vagy) - majd, már magad számára észrevétlenül- ugyanezt kezded megfogalmazni, természetesen mint sajátodat!
Moldávia bánata 2008 ápr. 05. - 10:45:29
(1542/2021)
Hát igen. Sajnos tényleg nem értesz semmit.