danid 2009 aug. 08. - 02:09:57
(71/252)
http://data.hu/get/1618937/YouTube_-_Megan_Fox__Shia_LaBeouf_Love_Affair_HD.avi.html én és egy barátom készitete a videót érdemes megnézni jó mulatást hozá
szine 2009 aug. 08. - 01:25:38
(70/252)
Akinek kell a film:

http://musicalzon. freebb3.com/

A szóközt vegyétek ki a linkbõl!
10/10
Cullangka 2009 aug. 07. - 23:19:25 10/10
(69/252)
egy oldal ahol fent van és tök ingyenes (nekem 20 perc alatt ejött persze 500-al:D) vipbox . us . to
twillight 2009 aug. 07. - 21:53:17
(68/252)
Van aki ezt megnézi???

Nekem egy dolog maradt emlékezetes a rajzfilmekbõl:
az összes történet így néz ki:
A Cobra/G.I.Joe csinál valamit, amit a másik megpróbál megakadájozni. Jól a közelükbelopakodnak, majd elordítják magukat:
- Cobra katonák / G.I.Joe!
Azzala jól felépített csapda összeomlik, a közelben lévõ lifttel a megtámadottak elmenekülnek, hogy a következõ részben ugyanezt a hibát elkövethessék õk is.

Nem épp ami becsalogatna... Vagy akár arra csábítana hogy film legyen belõle.
10/10
Cullangka 2009 aug. 07. - 21:15:43 10/10
(67/252)
*wayans, sorry :))
10/10
Cullangka 2009 aug. 07. - 21:15:05 10/10
(66/252)
hát meg kell h mondjam kellemesen csalódtam a filmben, én azt hittem, h minden elõismeret nélkûl annyira nem fogom érteni, és nem fog tetszeni, de sztem nagyon jól megcsinálták, az csak + h a két kedvenc színészem benne van (channing t. és marlon w.) az akció jelenetek végig izgalmasak voltak, nem húzták el és marlon ayans megszokott ütõdöttségét ebben a filmben is nagyon jól hozta:) nekem a film 10/8 mint akció! de azért van pár dolog ami kicsit hülyeség:

spoiler!

pl, a végén amikor felrobbantják azt asok jeget, kicsit nem hülyeség? vagyis ha azt felrobbantanák gyakorlatilag a világot semmisitenék meg annak a következményeivel... meg vagy fél-1 óráig kergetõznek párizsban és sehol egy zsaru? csak a végén? és honnan tudták, h pont oda kell menniük, hiszen vagy 2-3 km hosszan + egy nagy épületben is romboltak,...:)

Azért egy kicsit kiszámítható volt, mert amikor az emlékében a csaj mondja h vigyázzon a bátyjára, akkor már tudni lehet, h azért szakítotak mert õ meghalt, és utána eszembe is jutott az állarcos gonosz zseni, kkor már szinte 100%ig biztos voltam benne h az a bátyja...

spoiler vége!

Mindent összevetve nekem nagyon bejött és biztos megnézem moziban is:)) már várom a másodikat:D

egy olyan rész ami a kedvencem lett a filmben:

-Annyi esély van megtalálni a bázist mint tût a bányában!
-A szénakazalban!
-ja-ahh, bocs... szénakazlat a bányában...

xDD
7/10
Les 2009 aug. 07. - 19:16:31 7/10
(65/252)
Egyetértek.

Nálam is 7/10
7/10
Bigpapa 2009 aug. 07. - 18:47:59 7/10
(64/252)
Miller kisasszonyt dugta a Jude Law :)))))))) leginkább e hatalmas hír kapcsán "robbant" a köztudatba..,de maradandó élményt adó szerepben nem láttam még :))) A paparazzi képeken néha elég hulladék módon néz ki szegénykém, ezért mondtam, hogy itt elég jól összekaparták. :)
Az a baj ******spoiler***********
mivel Vosloo-t átalakították Jonathan Pryce-ra, ezért sajna nem fogjuk õt látni a folytatásban.Max akkor, ha behülyülnek a naniták és visszaalakítják az elnökurat Imhotepre :))
**************spoiler vége*************************
Jó persze, a rajzfilmben is rengeteg töltelék Joe volt,de basszus,a bázison akkor hol voltak? :)))
Azért örülök, hogy a Bentley dolog nem csak nekem tûnt fel :)Lehet, hogy nem volt olyan kamerájuk, ami éjszaka is mûködött, így amit akkor vettek volna fel,inkább megrajzolták. :)
Amúgy a kis japó gyerek aki a Trópusi viharban is játszotta a Tûzesz szákány :)))))vezért, milyen jól verekedett. Bár Leo Howard (fiatal kígyószem) sem utolsó.Õ meg 5 éves kora óta harcol és már most bajnok a sportágában. Érdemes lesz rájuk is figyelni a jövõben, mert biztos kapnak jó szerepeket akciófilmekben.
10/10
Tereus 2009 aug. 07. - 18:02:37 10/10
(63/252)
Merésznek érzem egy ilyen illegális oldal reklámozását itt, de te tudod.

Régi rajzfilmek: A legdurvább az, hogy a mai fiatalok nem tudják mi az a G.I. Joe... Így aki azt írta a fiataloknak szól, az mellé lõtt. Leginkább azoknak szól, akik fiatalon látták a rajzfilmet - ha jól emlékszem még az m1 adta - hisz még nem volt más:D (jó, m2, duna...)
Mivel ez a 90-es évek elején volt, 20 - 30 közötti korosztály fog leginkább elmenni (nyilván más is, de az elõismeret nélkül). Ennél fiatalabbak már nem nagyon tudják hova tenni.
Pedig anno egyértelmû volt: lányoknak Barbi, fiúknak G.I. Joe. De változik a világ...
7/10
Bigpapa 2009 aug. 07. - 17:35:17 7/10
(62/252)
Én sem értettem, hogy a régi rajzfilmeket miért nem nyomja legalább a Caroon Network. Aztán rájöttem. Mert már ezek a sírószemû japó rajzfilmek kellenek a gyerekeknek. Megnéznének egy régi M.A.S.K-ot és csak néznének, hogy mi ez a retro szar :)))) Pedig nekem megvolt a fekete Jeep is játékban anno. Azért nem lenne rossz egy MASK film. Ott igazából csak a kocsik alakultak át,de max fegyverük lett. Amolyan Mad Max a jövõben :)))
Kovács kolléga 2009 aug. 07. - 17:25:20
(61/252)
Az elõzetes várakozásaimhoz képest egészen jó film volt. Kb. azt az élményt nyújtotta, amit a tavaly nyári Múmia 3., azaz nem kellett a nézõnek azzal fárasztania magát, hogy gondolkodik, ehelyett elegendõ volt hátradõlni és élvezni a nonstop akciókavalkádot.

Az effektek néha idegesítõen gagyinak tûntek, viszont a színészek egész jól gyûrték az ipart. A film legjobb jelenetei a párizsiak voltak, ugyanakkor a vége nem igazán sikeredett.

Összességében adok a filmnek egy 7-es osztályzatot a 10 egységbõl.
9/10
Újvállalkozó 2009 aug. 07. - 16:27:35 9/10
(60/252)
Ki ez a Sienna Miller egyébként, úgy beszéltél róla, mintha valaki lenne. :)
Érzékek borzadalma tényleg jó volt. :))) Szerintem több szerepet is fog kapni Vosloo,ha lesz folytatás,és nagyon remélem,gogy lesz.
Ja igen a Bentleyt én sem értettem mi a francért kellett rajzolni? Féltek,hogy összetörik a sóderon?
Mert azok átlagos JOE-k voltak. Nem szuper JOE-k,mint a fõszereplõk. :) Rajzfilmben is mindig voltak ilyen default joek,hogy sokan legyenek. :)
9/10
Újvállalkozó 2009 aug. 07. - 16:17:01 9/10
(59/252)
hú a MASK teljesen ki is ment a fejembõl :) Bár nem tudom,hogy érdemes lenne feldolgozni, eléggé Transformers koppintás.
Viszont nem tudom miért nem adják le a régi rajzfilmeket...annyi rajzfilm csatorna van már manapság és olyan szennyek mennek rajtuk...gagyi szinte irritáló rajz...vagy valami még gagyibb filmecske,mint pl a Power Rangers... :)
7/10
Marcipáncica_ 2009 aug. 07. - 13:06:41 7/10
(58/252)
köszi a részletes leirást! :)

ma este végre én is láthatom! rég óta várom, jujj... izgulok :)
7/10
Bigpapa 2009 aug. 07. - 12:23:46 7/10
(57/252)
Jaj,még egy mondat,mert itt senki sem érti,ha valaki gonoszkodik. Tudom, hogy Stephen Sommers rendezte a Múmiákat, így csak gonosz kérdés volt, hogy õ nem látta Arnold Vosloo-t a Múmiában?Ezért adott neki fos szerepet?
7/10
Bigpapa 2009 aug. 07. - 12:17:12 7/10
(56/252)
Offolok kicsit :)

Én speciel szeretem, amikor egy film szinkronos. Nagyon jól beszélek angolul, németül és franciául,de pl. ha egy filmet franciául kell megnéznem, sírva fakadok. Kivételt képez ez alól az "Isten hozott az Isten háta mögött" címû film, amiben a "sötömi" tájszólást szerintem nem lehet szinkronnal áthozni, de egy ilyen film, mint a G.I.Joe semmi nyelvtani orgazmust nem hordoz, hogy angolul kelljen élvezni. De ott van a Maffiózók sorozat. Aki hallotta egyszer is angolul, és nem kapott agybaj James Gandolfini pösze,selypítõ hangjától, az csodálom. Bevallom, én 5 percet bírtam angolul a Maffiózókból és soha többé nem is akarom eredetiben hallani. Ráadásul a 80-as években még úgy feliratozták a filmek 80%-át, hogy a fehér betû alá egy áttetszõ fekete sávot tettek, így a hóban is olvasható volt a felirat.Itt semmivel sem lett volna több a film nyújtotta élmény, ha eredeti nyelven adják.Ráadásul ez a fiataloknak készült, akik még a magyart sem beszélik jól :))) Soxor,vok,am,köx,lácc,stb.

off vége :)

Tegnap láttuk a filmet. Gyerekkoromban a Sky-on minden reggel néztem a G.I Joe-t, a M.A.S.K-ot és a Transformers-t. Kíváncsi vagyok, a M.A.S.K-ot mikor dolgozzák már fel végre?
A szereposztás szerintem nagyon jó lett. Rachel Nichols baromi jól néz ki,de Sienna Millert is nagyon összekapták erre a filmre.Marlon Wayans-nak nagyon örültem és annak is, hogy a Kálid Artúr a magyar hangja, hiszen az érzékek borzadalmában is õ szinkronizálja, az pedig az egyik kedvenc filmem.Arnold Vosloo nagyon nagy arc, kár, hogy ilyen picsafingnyi szerepe volt csak. Annyira jó gonosznak a fickó. Stephen Sommers nem látta a Múmiát, hogy csak ilyen fos szerepet adott Vosloonak?Channing Tatum engem nem kavar fel. Igaz, nem vagyok 13 éves tini kiscsaj. Annyira nem jó színész szerintem a gyerek. A Bunyóban is pocsék.Mondjuk ott a film magam hulladék.
Dennis Quaidnek is több szerepet adtam volna. Kár, hogy Ray Park (kígyószem) sem kapott szöveget. A manus nagyon jó. Ráadásul az összes filmben,az X-mentõl a Star Wars-ig õ koreografálja meg a bunyókat, hiszen a Shaolin kung-fu és a wushu (fekete öves mester) gyerekkora óta a lételeme.
Néha a film kicsit olyan "túmács", fõleg a vége, de ha a rajzfilmet veszem alapul, akkor rendben volt. Cobra parancsnok maszkja egy fos!Kérem vissza az eredetit,mert ez olyan béna.
Amit sokszor elcsesztek, fõleg az autós üldözéseknél, hogy túlságosan látszott, hogy minden csak meg van rajzolva. A Hummertõl kezdve a Bentley coupe, ami felülnézetbõl begördül a kastély elé. Ezt azért jobban meg kellett volna csinálni, vagy legalább feláldozni egy igazi Hummert.10 milla itthon egy H2, nem hiszem, hogy felborította volna a film költségvetését,ha párat hazavágnak.
****************SPOILER***************************
Mi a francra volt jó az a gyorsító ruha, amiben Párizsban szaladgáltak, ha a bárónõék ruha nélkül is hazavágták õket? Estek keltek,mint valami Stan és Pan filmben. Bemutatták a Joe bázist, és a Joe-kat,mint valami "húdefasza gyerkek vagyunk" itt ezren,de 6 ember hazavágja a bázist.Hol volt az a rengeteg Joe? Kimenõn? Vagy moziban nézték a Transformerst? :)) A film végén pedig az a csata :))))))))))))) nevetségesre sikerült.
*******************spoiler vége*************************
Nem lesz a kedvenc filmem, pedig nagyon vártam,de nem mondom, hogy hatalmasat csalódtam volna. Kaptam egy élõszereplõs ,túlzásokkal telezsúfolt "rajzfilmet". Látványos, és biztos ,hogy errõl is lehúznak még pár bõrt.

nálam 7/10 a film.
T888 2009 aug. 07. - 10:27:00
(55/252)
Hát ti h*lyék vagytok! A szinkron kell. Ez már az ilyen direktes "én tudok angolul és akkor már úgy akarom nézni a filmeket". NE akard. Magyar vagy. A magyar valamikor a világ legjobb szinkronja volt. Most se rossz. Például ennek a filmnek jó (láttam a filmet). Egyébként meg minden hülye tud már angolul, ugyhogy nem vagytok nagy számok...Én tudok németül is azt már nagy számnak nevezném...
sqe 2009 aug. 06. - 22:18:04
(54/252)
7/10
offtopic
Marcipáncica_ 2009 aug. 06. - 21:16:37 7/10
(53/252)
Ha már szinkron, akkor érdemes az alábbi linkeket elolvasni.
a szinkronizálás minõségérõl, történetérõl...stb érdekes dolgok vannak itt.
és akkor ezennel én is befejeztem a topic offolását szinkron témában :))

http://www.magyar.film.hu/object.c9d6b5a6-de87-48b7-8f44-146297fe2ed9.ivy

http://filmvilag.hu/xereses_frame.php?cikk_id=7304