offtopic
handi99 2014 febr. 07. - 23:12:50
(1534/2174)
Laura Bello: Soy la impostora
https://www.youtube.com/watch?v=iEt9bBMLhk4
suxel 2014 febr. 07. - 19:16:11
(1533/2174)
Na még az kimaradt a nagy körberajongásból, hogy Bach mintha mégis más lenne, mint Antonia Guerraként. Nekem Raquel jobban bejön! :) És végre találtam tõle egy jó jelenetet, még valahol a 13as rész környékén van, amikor Adriano szembesítette azzal, hogy mindig is szerelmes volt Raquel a férfibe. Na az tetszett.

Meg még azt is kihagytam, hogy lehet nem volt vicces, de én szakadtam, ahogy Mariana leszerelte Sofia dajkáját. Elõször belehajította a medencébe (szabály szerint lement a medence aljára, úgy eltûnt az a nõ, majd bukkant fel), utána meg mikor átöltözött és nem akarta Sofiát elengedni Mariana kitekerte a kezét. Szegény szerencsétlen nõ ellen olyan gonosztevések, utána meg hogy fájlalta a karját, komolyan megsajnáltam, ugyanakkor nevettem is rajta.
suxel 2014 febr. 07. - 17:59:13
(1532/2174)
Köszönöm a sokadik megtiszteltetést tõled, mondtam már korábban is, Watson helye még kiadó! :)

Na félre a bolondozással! ;) --> Általánosságban mindenkinek:
Már a kezdetek kezdete óta a La patrona kistestvéreként tekintek erre a sorozatra, de komolyan mondom kezd a sorozat túlnõni rajta. Nagyon tömény, annyi minden történik, hogy más sorozatokban kb 1-2 hét alatt nem történik ennyi. Elég megemészteni a látottakat. Fõleg, hogy így ma 3 epizódot is láttam az események összefolynak kissé. Egyre jobban tetszik, s még unalmas epizóddal sem találkoztam eddig.

A csütörtöki is:
-Hivatalosan is kimondásra kerül a nézõk számára, hogy Leticia=Valentina.
-Valentina fel akarja fedni magát Adriano elõtt, de Melania elkapja. Beinjekciózzák a nõt.
-Tuerto le akar lépni, de a másik hitman elkapja. Raquel már megölné, de Tuerto visszazsarol a hangfelvételekkel, amiket készített.
-A csórónegyed lakói, mint a piranhák, a gazdag Blancában látják a kitörési lehetõséget.
-Simona nagyobb ciciket szeretne, s közli Blancaval, majd a helyzet úgy hozza, hogy találkozik a Blanca-Simona-Eduardo hármas, és Simona számára világossá válik, hogy Eduardo nem ismeri Blancát, de Victoriat igen, ugyanakkor Simona nem érti miért Victoriázza Ed Blancát.
-Blancának világossá válik, hogy Rafa és Mariana között valami kapcsolat van, ismerik egymást.
-Cristobal egyre erõsebben lázad Eduardo ellen, majd választ követel anyja gyûlöletére, s elárulja, hogy Jorge festõ és nem orvostanhallgató.
-Mariana miután kétszer leszereli a dajkát elviszi Sofiát magával és bevallja neki, hogy az anyja.

Egyedül, ami zavar, az hogy nem vagyunk tisztába a korokkal és nem tudom kilogikázni, hogy ki is lehet az elveszett gyerek, valamint lehetett volna egy kicsit illusztrisabb szereplõgárda. Továbbra is fiút saccolok és vagy Eduardo, vagy Cristobal az. Az egyiket Raquel túlságosan szereti, míg a másikat túlságosan utálja, mindkettõre lehet magyarázat. Melania szerintem Raquel anyja, másképp nem értem meg a cselekvéseit, nagyon ellenszenves, és gonosz nõnek tartom. Simonából elõtört a hülye énje, legszívesebben fejbe verném. Socorro és Fernanda szócsatáját sem értem, mostanában Socorro valami miatt furcsa nekem, de lehet csak én képzelgek már, hisz annyit kombinálok.

La Impostora, FOREVER! :)
mary0114 2014 febr. 07. - 10:08:07
(1531/2174)
"Én úgy vagyok vele, ha lehetséges befektetõk érkeznének a cégemhez, akkor egy alapos kutatást, körbeszaglászást végeznék õket illetõen, s ebbe még a fotók is beletartoznak."

Hahaha
De Te Sherlock vagy! Nem forgatókönyvíró. :D :D :D
suxel 2014 febr. 07. - 09:36:54
(1530/2174)
Nem haladok olyan jól, mint terveztem, csak a tizenötödik részt tudtam egyelõre megnézni az Impostorából.

Bár én nem orvosnak tanulok, de állítom jobban meg tudtam volna vizsgálni Leticiát, mint Jorge, de szerencsétlen volt az a fiú. Még szerencse, hogy a fonendoszkópot sikerült a fülébe raknia.
Úgy szeretem, hogy ennek a sorozatnak mindig olyan izgalmas vége van, s akkor azon gondolkozok mindig, na vajon ebbõl hogy vágják ki magukat hirtelen a szereplõk, hát itt is, Eduardo meglátja együtt a szobában Victoriát és Adrianot. Na most csekkolok még egy részt, hogy még is miféle magyarázattal állhattak elõ.

Amúgy azon csodálkozom, hogy a mai kor vívmányaival, hogyan nem nyomozták le Raquelék, hogyan is néz ki az igazi Peter San Marino már jó elõre. Úgy szeretném látni ezen sorozatokban is, hogy használják a közösségi hálókat. Én úgy vagyok vele, ha lehetséges befektetõk érkeznének a cégemhez, akkor egy alapos kutatást, körbeszaglászást végeznék õket illetõen, s ebbe még a fotók is beletartoznak.
suxel 2014 febr. 06. - 09:35:47
(1529/2174)
Köszi az infókat. A héten nem láttam még. De ma be szeretném pótolni. Mondtam én, hogy nem Blanca a lánya, nekem ez így túl gyanús volt. Maga ez a lány mizéria is, s szerintem fiú lesz. Mindig hijot mondtak, s végén tettek hozzá egy hijat is, meg Raquel sosem vallaná be. Mivel tudjuk, hogy Adriano volt élete szerelme Raquelnek, most már nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Eduardo legyen az, s így meg is lenne oldva, hogy ne legyenek unokatestvérek, s arra is lenne magyarázat, miért Eduardo az hijo preferido. S Leonidas amúgy sem hagyta volna szerintem elkallódni az unokáját.
De akkor Tuerto miért mondott Blancát? Esetleg az Altamirák becsapták az egész világot és csak õk tudnak a gyerek igazi kilétérõl? Na meg a pap. De a pap kussol, mert neki elõ van írva, hogy kussolj.

Vagy még esetleg a Ramon fiú, akirõl tudjuk, hogy árva volt, de erre nem látok annyi esélyt, mint Eduardora. Teljes mértékben kizárom a Lány Legyen opciót.
offtopic
handi99 2014 febr. 05. - 23:37:19
(1528/2174)
Raquel "kérésére" megváltoztatták a DNS-teszt eredményét pozitívra. Adriano örült, hogy Blanca a lánya. Raquel meg azt mondta az apjának, hogy Adriano soha sem fogja megtudni, hogy ki a lánya.

Azon gondolkodtam, hogy mi van, ha Mariana a lánya. Elég jól megértették egymást Adrianoval. Mindig kedves és jó az "elveszett" gyermek.. a változatosság kedvéért most lehet, egy bûnözõ. ... nem?
offtopic
handi99 2014 febr. 05. - 22:57:19
(1527/2174)
LI: Raquel rájött, hogy Tuerto átveri.
Domingo, mint Peter San Marino közölte, hogy nem száll be az Altamira-cégbe.
Mariana megölt egy Pietro Álvarez nevû pasast Richie utasítására.

Egyébként, ha ez így megy kiderül, hogy Jorge hülyébb Critóbalnál is..., pedig az már nagy teljesítmény lenne.
offtopic
handi99 2014 febr. 05. - 22:51:38
(1526/2174)
Szia! Értettem így is. :D

SD: Nincs mit! Már nem nagyon lehet követni. A tegnapi részben Dr. Murray és Francisca arról beszéltek, hogy Santi megölt valakit.

Santi elvitte Lázaro holtestét, majd névtelen telefonálóként értesítette a rendõrséget.

Alicia arcát megmûtötték.
Willy jr-t elveszik Santától. Ez a gyerek teljesen hülye. Inés befolyása alatt áll.
Inés kihallgatta Dr. Murray és Francisca beszélgetését. Amikor Santi hazaért, megkérdezte tõle, hogy igaz-e, hogy megölt vkit? Santi elsírta bánatát, hogy baleset volt... és, hogy Humbi és az anyja a pénzét akarják... Inés hitt neki. Santi elégedetten mosolygott. Nem gondoltam volna, hogy még megélem, hogy ebben a sorozatban nem unom magam halálra Díaz arckifejezése láttán. Végre egy jó jelenet volt tõle...
Neli 2014 febr. 05. - 22:36:05
(1525/2174)
az elõzõ Handinak ment, csak vacakolt a gépem... :S most láttam, hogy nem válaszként rakta be :S

de biztos lehet érteni így is ;) :D :P

ja és Handi, köszi az SD-t :) tudja ezt még vki követni? :S :D mik ki nem derülnek... :O :S Santi is mint szociopata? :O :S hmm, érdekes...
Neli 2014 febr. 05. - 19:13:55
(1524/2174)
na-na-na :D dögös pasikból sose elég ;) :D :P persze JLP nálam nincs az élen, de attól még én is szeretem :P
suxel 2014 febr. 04. - 22:09:52 Előzmény Neli
(1523/2174)
Hát sosem tartoztam az átlag közé, érdekes az ízlésvilágom. ;) Bejönnek a bombanõk is, jó õket nézegetni (rád nézek Aracely), de az ilyen egyszerûbb vagy érettebb teremtésekben is könnyen meglátom a szépet, ami másnak lehet csak átlagos vagy még az se. :) Most éppen Laura a kedvencem, meg milyen színészn is mellette. :) Mimi (Karina) szimplán tetszik, szintén mindenhogyan. :)

La Impostora:
Nem láttam a mai epizódot még, de gondolkoztam és gondolkoztam. Handi kérdezett egy olyat, hogy hol van az igazi Leticia? Én mindenféle csavaron gondolkodom, s mi van akkor, ha Leticia Raquel, tehát Raquel Leonidas és Melania lánya. Valamiért nekem hûségesnek tûnik a cseléd nagyon is Raquelhez, de Valentinát, mintha nem igazán kedvelné.
offtopic
handi99 2014 febr. 04. - 22:09:37 Előzmény suxel
(1522/2174)
Amikor Simona az apjához beszélt (Blancáról) teljesen normális volt. Már-már szimpatikus...
offtopic
handi99 2014 febr. 04. - 22:07:30 Előzmény suxel
(1521/2174)
Na, na, na... JLP az én kedvencem. :D Nelinek legyen elég Jencarlos. :DDD ... meg a háreme....
offtopic
handi99 2014 febr. 04. - 22:06:14 Előzmény Neli
(1520/2174)
Szia!
SD:
Ulises homoszexuális volt és tetszett neki Pancho.... és tuti, hogy nem Patricio ölte meg. Patricio megkínozta ez tény, de mielõtt Ulisest lelõtték, úgy nézett ki, hogy bízik a gyilkosban és meglepte, hogy az meg akarja ölni.

Willy még él. Aliciával kavar.

Ivánnal most nem törtnénik semmi.

Lázaro meghalt. Sikerült elbújni, mielõtt Santi kilépett volna a szobából. Miután Santi elment Lázaro bement a szobába, jött vki (csak a kezét mutatták) és leszúrta õt... Szerintem Santi volt.
Humbi azt mondta Santának, hogy a testvére szociopata.

3 hét és vége. 24-én már kezdõdik a Camelia.
Neli 2014 febr. 04. - 12:27:52
(1519/2174)
:D Laura Flores? ejha, érdekes egy ízlésed van :D :P õ is lesz benne amúgy? nem is tudtam...

JLP:

nem rossz, de nem kifejezetten rá fogok fókuszálni (van, aki még nála is jobban érdekel :P) :P azért szeretjük persze :P :D

persze hogy a storyline miatt bejövõs a dolog, csak nem kérdõjelezed meg az állításomat?? ;) :D :P szép :D :P
suxel 2014 febr. 04. - 10:28:10
(1518/2174)
Jah amúgy nem 17, hanem február 18. Elnéztem a premierdátumot! :)
suxel 2014 febr. 04. - 10:27:25
(1517/2174)
Na meg JLP. Gondolom õ sem rossz a te szemedben! ;) Csak a storyline miatt, hát persze! :D

Na most mégiscsak úgy döntöttem, hogy az elsõ pár részbe belenézek, mivel most a #LauraFloresszerelmesvagyokbeléd korszakomat élem, így csekkolni kell õt, míg ki nem nyúvasztják! :D Onnantól kezdve viszont már nem érdekel! :D :D :D :D
Neli 2014 febr. 03. - 21:09:08
(1516/2174)
köszi :)
a Chocarro-s kap egy "halovány" esélyt, persze szigorúan a sztori miatt :D :P meg ha egyszer ez a vacak hajlandó mûködni és tudom nézni... :S

amúgy bocsi a "rövidítésért", egyszerû elírás volt :P nem is vettem észre, hogy nem az lett, amit akartam :D :P kb.-t szerettem volna írni :D :P szóval csak ennyi ;) :D :P
suxel 2014 febr. 03. - 13:08:46
(1515/2174)
Mi ez a jb. rövidítés nálad? :D Nem vágom! :S :D Nekem bejön a csaj, Karina (Mimi Morales), sõt jobban bejön mint az összes többi a sorozatban. :-)

Hamarosan itt vannak az újak:
elvileg február 17 és jön az En otra piel
Camelia le tejana (drogcucc) az meg tán 24-én, valami ilyesmit olvastam!