condrix 2013 jan. 15. - 10:43:01
(4/4)
Ez ostobaság. Nem mehet el minden arab Ausztriába ha havat akar látni (én sem megyek el :)).
Ott pedig pár dirhamért megteheti.
A természet meg... kicsik vagyunk mi ahhoz hogy tönkretegyük, úgy ledob a hátáról ha nem tetszik neki valami hogy arra sem lesz idõ hogy kimondjuk: Landwirtschaftsausstellung :)
_Beltazor_ 2012 jan. 15. - 05:12:36
(3/4)
"Erõszak az anyatermészeten. Ha síelni akarnak, menjenek Ausztriába, Olaszországba. Amit Dubaiban tesznek, éppen ellentétes azzal, amit tenni kéne az emberiségnek."

Hm. Ha a természet azt akarta volna, hogy repüljünk, szárnyakat adott volna. A repülõgép a természet megerõszakolása. Ha a természet (vagy Isten) azt akarta volna, hogy a nõk úgy nézzenek ki, mint a paradicsommadár, olyannak teremtette volna. A festés és mindenféle smink erõszak az anyatermészeten. Ha a természet azt akarta volna, hogy le tudjuk gyõzni a mamutot, mi lennénk Ollókezû Edwárd. Fegyverkezni a természet megerõszakolása. De a természet megerõszakolása olyan gyümölcsöket termeszteni üvegházban, amelyek az adott klímán nem teremnének meg, vagy autóval száguldozni, vagy fényképeket készíteni. Hol a határ? Mitõl függ, hogy az egyik dolog már erõszak az anyatermészeten, a másik meg még nem az?? :)
Ford Mustang 2011 nov. 02. - 00:15:26
(2/4)
Ebben egyetértek veled, én magára az építészeti munkákra, és a döbbenetes gyorsasággal készülõ építményekre céloztam, a kivitelezést már én is elítélem.
Ford Mustang 2011 júl. 15. - 17:12:34
(1/4)
Nagyon jó és érdekes mûsor, aki szereti az építészetet, vagy az azzal kapcsolatos ismereteket, annak garantált, hogy tetszeni fog.