5/10
danek87 márc. 05. 08:39:01 5/10
(4/4)
Bírom az ilyen felderítős found footage-oknál, hogy úgy állítják be az aktuális para helyszínt, mint a
kísértethelyek Fort Knox-át, ahonnan még ember nem jutott ki élve.2011-ben talán még vérnyomásemelők
voltak az ilyen hatáskeltő interpretációk, mára önmaga paródiájává vált, hisz a zsánerfilmek fele így akarja
eladni magát.Ennek ellenére a lepukkant elhagyatott kórház, mint táptalaj az ijesztősdire okés.A Színészek alaphelyzetben elfogadhatók, sikongatásnál már befigyel némi irritálófaktor de annyira azért nem tolják túl, hogy zavaró lenne.A gondnok lepénzelése jó médiakritika, hisz a meginterjúvolt utca embere is némi zs fejében hajlamos igazítani a véleményén...Maga a felvezetés elég typic, ahogy a helyzet egyre jobban eszkalálódik, eleinte apró zörejekkel/megmozduló tárgyakkal a totális őrület betetőzéséig.Ijesztésügyileg már felemás élmény, technikailag okésak de a fokozatos elhalkulásnál vagy mikor közelítenek lassan valami felé, nem kell jósnak lenni, hogy tudd, jön egy nagy bumm.A legvége már kissé kínlódásnak tűnt, a tehetetlenül várt elkerülhetetlent tovább húzták a kelleténél... Összességében egynek befér de pl a vágott szeműek Grave Encounters-e https://www.imdb.com/title/tt8119752/ sztoriban nem de ijesztésekben szerintem utcahosszal jobb. Nekem 5/10
9/10
méregfog 2024 júl. 30. - 21:50:49 9/10
(3/4)
A maga kategóriájában zseniális. Régóta megvan, de most gondoltam arra, hogy ránézzek mások mit írnak róla. Nem gondoltam, hogy ennyire kevés a bejegyzés, a pontozók száma. Valószínűleg nem sokan találkoztak ezzel az alkotással. Remek horror. Csak ajánlani tudom a téma kedvelőinek.
10/10
Isti1991 2021 febr. 23. - 09:07:01 10/10
(2/4)
Perfect film! Imádom! :)
Csizinszky Attila 2015 nov. 27. - 00:21:42
(1/4)
Érthetetlen, hogy ehez a filmhez senki nem szólt hozzá.. Annyira féltek tõle? :)

SPOILER

Ha a legijesztõbb dolgot nem a rózsa vérébõl lopták volna.... Bár így is csillagos ötös mind2 rész.