Roy Mustang 2008 nov. 07. - 10:06:06
(10/30)
Ja és imádkozzunk hogy a tv2 ne vágjon meg semmit a filmbõl!
Roy Mustang 2008 nov. 07. - 10:03:45
(9/30)
Nos azért írok ide mert így mindkét filmet egyszerre letudom:)Kicsit hogy is mondjam alpári leszek:P
Nekem a Halálbiztos csalódás volt,többet vártam volna mivel ha már 'B 'kategóriás horror az alap,akkor az ember több izgalmat netán még több hullát,belsõségeket akar.Ehelyett kapunk néhány hülye p*csát akik a faszokon,dugáson és füvezésen kívül semmit nem mondanak.Az ember egy idõ után könyörög hogy jöjjön már Stuntman Mike és vigye õket a f*szba,el is jön,sajna késõn én meg addig ott rohadok az unalomba,majd új p*csákat kapunk akik hál isten egy fokkal normálisabbak és ez az a pont ahonnan kezd jó lenni a film!Ha valaki megnézi, az utolsó 20 percért érdemes,de hiába engem az eleje nem kötött le:(
És végül a Terrorbolygó,ami nekem kellemes meglepetés volt.
Ezennel Rodriguez bácsinak meg van bocsátva,{ha még több jó filmekkel ajándékoz meg minket!}a hülye Kémkölykök és az elkurt utolsó Mariachi.
Nincs mit ragozni a film jól el lett találva a szereplõk is, az már csak üde színfolt hogy Bruce és Tarantino is feltûnik............
Én nagyon jól szórakoztam rajta,az elejétõl a végéig,jó kis trash zombie film.

Ha értékelnem kéne akkor:
Halálbiztos 6 vagy 7
Terrorbolygó 10
Tenebra Mors 2008 máj. 13. - 22:19:22
(8/30)
Francba, nem láttam egyben. Illetve de, de 2 külön DVD-rõl :S 8D. Így a kamutrailerek kimaradtak (a Machete-re hittem azt, hogy csak kamu - de szerencsére nem, úgy láttam, valóban lesz ilyen film - nekem nagyon felkeltette érdeklõdésem a ZS-kategóriás, általában indiánt játszó fõszereplõvel 8D).
Nekem, kövezzetek meg, de a Halálbiztos jobban tetszett. Tarantino-film, ízig-vérig, abszolút átjött a stílusa most is, és, parasztosan szólva "iszonyat cool". Stuntman Mike-fan lettem 8D. Jó, azt elismerem, hogy aki nem rajong annyira Tarantinoért (mint mondjuk én), annak a hosszú, beszélgetõs jelenetek rohadt unalmasak lehetnek. Nekem pont ezek tetszettek.
Stuntman Mike pedig Kurt Russel-lel isteni. Hihetetlenül jól jön le, hogy az eddigi heroikus szerepeket vállaló színész most egy töketlen kaszkadõr. Én irtó jól szórakoztam rajta, kétszer is megnéztem egymás után.
Kedvenc jelenetem egyértelmûen az, SPOILER: mikor már a szöszi csajt kinyírta, s a többi csaj képét kidobja az ablakon, mondván "Ideje, hogy becserkésszem a többi csajomat" LOL. Hatalmas. SPOILER: Meg még az is, mikor a végén a három csaj sz*rrá veri Mike-ot.

A Terrorbolygó is tetszett, és kétségtelen, hogy másik nagy kedvencem, Robert Rodriguez kultfilmje lett ez is. De igazából itt az akció vezérli a történetet jobban, jobban háttérbe szorul a "beszélgetés". Bár ez Rodriguez-nél talán nem meglepõ. A puskalábú csaj lett az új favorit (persze csak Machete-ig) Rodriguez túlzásaiban (eddig az Alkonyattól pirkadatig karó-döngölõje volt - nem tudom jobban kifejezni, az, amit George Clooney csinált a film vége felé magának fegyverként). Az meg, hogy zombik voltak benne, most pont jól jött egyik egyetemi kurzus beadandójához 8D.

Szóval akkor nálam:
Death Proof 10/10
Planet Terror 9/10
norton15 2007 nov. 12. - 07:19:40 Előzmény JACKAL89
(7/30)
Mert csak az egyik kamutrailerben volt benne, mint Fu Manchu. Hogy láthasd, ahhoz meg kell nézned egybe a kettõt.;) Lehet, hogy a Halálbiztosban sok a szöveg, de Tarantinotól mit vártatok?
JACKAL89 2007 okt. 19. - 12:53:59
(6/30)
Hali! A kérdésem kicsit furcsa lesz, vagy mégsem:D, Nicolas Cage benne van valamelyik részben, mert a szereplõk között ott van, de külön-külön egyik filmnél sem láttam a szereplõk listáján. Köszi a segítséget.
mikka 2007 szept. 01. - 15:46:52
(5/30)
Tegnap volt szerencsém a Corvinban megnézni az eredeti amerikai kópiát, a két filmet egyben kamu elõzetesekkel ugye, és valami eszetlen jó volt! Bár a Halálbiztost már láttam korábban, mikor bekerült a mozikba, és õszintén szólva annyira akkor sem tetszett, de a Terrorbolygó és a többi nagyon ütött! A Halálbiztosnak amúgy mindenképpen jót tett, hogy csomó felesleges jelenetet kivágtak belõle ebben a változatban,(Na azért a lapdance-ért azért kár:)de ettõl még a Grindhouse leggyengébb pontja, akárhogyis. Nekem a Terrorbolygó-beli szereplése és a Halálbiztos alapján úgy tûnik, Tarantinonak némi komplexusai lehetnek..
sipka 2007 szept. 01. - 09:03:59
(4/30)
A "Terrorbolygó"-t szeptember 27.-én adják le nálunk :) Már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy Robert Rodrigez mit is alkotott!!! :)
saco 2007 jún. 27. - 18:37:48 Előzmény Perla
(3/30)
Egyetértek .
Perla 2007 máj. 11. - 09:38:39
(2/30)
Szerintem a Planet Terror jobb, mint a Death Proof.
Azul 2007 márc. 07. - 18:15:49
(1/30)
Nagyon jó lesz majd a film!